Prima pagină > Uncategorized > Adică Geoană era bun de președinte…dar e prost pentru partid?

Adică Geoană era bun de președinte…dar e prost pentru partid?

Adică Geoană era bun de președinte…dar e prost pentru partid?

Ponta e infantil. De fapt, tot PSD-ul.

A zis-o chiar bătrânul Sergiu Nicolaescu, pe scările Senatului: ne purtam ca niște copii. Adică infantil.

Pai cum sa mai ai încredere in politrucii români, când se fac singuri de ras, mai bine decât ii fac adversarii lor? Uitați-va la PSD: in 2009 au încercat sa mi-l “vândă” pe Geoană drept cel mai bun președinte al României, din toate veacurile. Erau numai cu Geoană in gura, in sus si-n jos, de mă amețiseră. Daca ar fi fost ales, Geoană ar fi trebuit sa fie președintele României pentru 5 ani. Repet: 5 ani!

Iar acum, in 2011, ce zic PSD-iștii? ca Geoană e un prostănac, un fudul, un neserios. Adică un produs expirat! Pai bine, ba nenorociților, voi ați încercat sa-mi vindeți un produs expirat?

De aia e bine ca puterea sa aparțină firmelor private!

Firmele sunt infinit mai inteligente ca politrucii. Si infinit mai profesioniste. Orice firma știe sa evite asemenea greșeli de imagine stupide: pai cum sa le spui cumpărătorilor ca produsul pe care îl vinzi tu, e un căcat? Cum sa le spui in față ca ai vrut sa le-o tragi, si sa te aștepți sa te mai bage in seamă si anul viitor? E ca si când președintele Renault ar veni la Salonul Auto cu un…BMW. Ar putea sa mai vândă vreo mașină?

Principalul avantaj al PSD-ului, era exact imaginea de partid serios: Victor Ponta a reușit sa o facă praf. In doi ani de zile, n-a reușit sa vina cu un program serios pentru criza îngrozitoare prin care trece economia româneasca. In schimb, a reușit sa se facă de râs cu declarații aiuritoare: ba ca ii angajează la stat pe toți absolvenții de facultate șomeri (pe banii cui, nene?)…ba ca privatizează școlile si spitalele (dupa care s-a răzgândit a doua zi)…ba ca, sa vezi ce or sa pățească ziariștii care îl înjura, după ce vine el la putere. Adică numai tâmpenii. Cine sa-l mai ia in serios?

Eu cred ca si Ponta își da seama cât de nepotrivit este pentru funcția de președinte PSD: de aia e așa de nesigur pe el si de infantil.

Politrucii români sunt niște escroci penibili!

Toți, nu doar PSD-ul. Niște șmecherași care încearcă sa ne amețească cu alba-neagra. Sunt hoți, dar nu sunt nici măcar niște hoți deștepți: sunt prosti grămada! Dovada, prostia făcuta acum de PSD: pai măcar pentru imagine, si tot ar fi trebuit sa nu-l atingeți pe Geoană! Cel puțin, nu in public: puteați sa-l luați deoparte, sa-i puneți pătura-n cap si sa-l umpleți de sânge. Asta, dacă făcea ceva grav: dar sincer, ce mare brânză ca a s-a prezentat drept șeful opoziției? Da, de acord, Geoană e fudul, ca e prost: ei si ce daca? Cui ii pasa? Pe cine a afectat?

In schimb, reacția PSD-ului a fost una isterica. Isteria voastră a făcut mult mai rău partidului vostru, decât declarațiile lui Geoană (care oricum ar fi trecut nebăgate in seama).

Autor: Mihai Giurgea

Sursa:  http://capitalismpepaine.wordpress.com/2011/11/09/adica-geoana-era-bun-de-presedinte%E2%80%A6dar-e-prost-pentru-partid/ 

De citit și: Voi ați făcut din țânțar armăsar. Iar armăsarul v-a lovit cu copita in gura.

Categorii:Uncategorized
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: