Prima pagină > Presă > Slugile lui Felix sunt doar o turmă de rahatofili, sau sunt și imbecili?

Slugile lui Felix sunt doar o turmă de rahatofili, sau sunt și imbecili?

Trebuie să fac o mărturisire, m-am uitat la Antena 3. (Bleah, musai să iau niște antibiotice…)

E drept, am prins o zi specială. Am văzut puțin din emisiunea vacii nebune (Dana Grecu) și cea a lui Gâdea… Îîîîîî … 

Zic că a fost specială pentru că nici cu visul nu visam că voi asista în direct cum slugile lui Felix nu doar se vor îndopa cu obișnuitul rahat ci se vor strofoca să mă lămurească de faptul că sunt imbecili și că sunt convinși că de adresează unora și mai mari imbecili decât ei.

Nu doar cei doi ci și invitații lor, Adrian Ursu, Radu Tudor, Teodor Meleșcanu etc.

Dana Grecu, excitată până la orgasm, ca de obicei, încerca să ne lămurească fără cale de întoarcere că musai, Emil Boc trebuie să își dea demisia din funcția de premier …

Motivul este unul care doar de mintea uneia ca ea putea fi fătat… A știut despre ce se întâmplă la Cluj  la Primărie și nu a luat măsuri…

Mai întâi am fost uimit, lucru care m-a și făcut să mai rămân câteva minute pe Antena 3. Nu am înțeles însă… Trebuia oare ca Boc să își anunțe prietenul că este în atenția DNA? Asta face un Premier? Probabil că asta făceau Tăriceanu sau Năstase …, ori poate trebuia să  îi șantajeze pe cei de la DNA să nu se mai ocupe de caz? 

Având în vedere faptul că este șluga cui este, e posibil ca acesta să i se pară normal din partea unui Premier. De fapt nici nu mai sunt uimit… este logic ca atunci când ești salariata unui infractor dovedit să judeci în acești termeni…

Ce-i drept, nu doar mintea Danei Gecu a bubuit azi de parcă eram îl război, ci și a șegului ei, Hot&SweetLips Gâdea…

Cât despre Gâdea, a mai mare sculă de la Antena 3, el s-a ocupat cât am văzut eu de altă problemă: Băsescu trebuie suspendat deoarece a spus că dacă  nu sunt bani nu se pot plăti banii pentru acele hotărâri pe care magistrațiile-au dat și care anulau unele hotărâri ale Guvernului.

Cică e amestec în treburile Justiției. Adică dacă spui doar că nu sunt OK  niște hotărâri ca nu sunt OK pentru că nu pot fi duse la îndeplinire din motive obiectiva, înseamnă amestec în treburile aletei puteri, chiar dacă nu ai încercat să forțezi cumva schimbarea lor e amestec, iar faptul că niște magistrați, părți a Puteri Judecătorești, nu doar că se arată nemulțumiți de niște hotărâri ale Guvernului, dar le și anulează, e un comportament normal? Interesant… 

Păi dacă este așa, adică dacă Megistrații pot hotărâ ca oamenii să fie plătiți după cum spun ei, atunci vreau să spun că dclar toți magistrații din țara asta niște lichele egoiste care se gândesc doar la ei.

Trecâde peste egalitate între oameni, magistrații au hotărât că,

 atunci când s-au redus veniturile, la ei să nu se aplice pentru că … așa doreaiu ei…

De asemenea, sunt niște mari ticăloși că nu dau niște hotărâri care să spună că la noi, salariul și pensiile minime să fie egale să zicem cu salariul mediu și pensia medie din Suedia sau Germania.  

De asemenea, pot să mai spun că aceiași magistrați put fi acuzați de subminarea economiei naționale și executați. Au declarat cumva criza economică a fi ilegală în România? Ba… În fond de ce să ne restrângem referirea doar la nite bani pe care justiția de și știe că nu există, îi dă unora, evident fără a preciza pomul de unde să fie culeși sau de la cine să fie tăiați… de la sănătate? De la Învățământ, de la Poliție sau armată?  Ori poate să îi fie imputați lui Tărceanu că nu a luat măsuri când economia duduia de te strica la timpane?

Sau poate nu pot să spun asta cu doar că la Antena 3 avem cea mai mare densitate de imbecili din lume ….

 

Categorii:Presă Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: