Prima pagină > Blogosfera, Dezvăluiri, Politicăraie - Partide - Politicieni > Victor Ponta, la fel ca Iliescu, ajunge în pragul crizei de nervi când vine vorba de trecutul său

Victor Ponta, la fel ca Iliescu, ajunge în pragul crizei de nervi când vine vorba de trecutul său

În loc de Motto, câteva definiții:

Minor – Care nu a împlinit încă vârsta la care își poate exercita toate drepturile. 

Major – Care a împlinit vârsta legală pentru a putea beneficia prin lege de drepturi civile și politice depline.

Pedofilie –  Atracție sexuală față de copii (față de persoane considerate minore din punct de vedere al vârstei). 

Pedofíl – Persoană  care manifestă înclinații de pedofilie,  persoană care sufere  de pedofilie. 

*****

Văd că la PSD nu se schimbă nimic.

Una din caracteristiciele liderilor PSD este acela că dacă cineva vorbește despre trecutul lor  pe tavă intră în criză de nervi.

Dacă vrea cineva să-l  ucidă pe Iliescu să-i amintească de trecutul lui din PCR face spume la gură.

Probabil de aceea l-a asasinat pe Ceaușescu (Mai precis a ordonat să se însceneze acea mascaradă de proces unde cel mai abitir acuzator era avocatul apărării, proces care a fost de fapt o reeditare a proceselor anilor 50), ca să nu i se afle trecutul și faptul că de fapt Ceaușescu îl pregătea să-i fie urmaș. Dacă îi mai povestești și de Loviluție, sau de aventurile minerești în orașul miticilor face crize mai nasoale decât acelea pe care le face după ce se îndoapă ca nesimțitul cu tocană de ghebe.

Lui Adrian Năstase, dacă vrei să transpire ca porcina în fața cuțitului sărbătoresc de Crăciun, e destul să îi amintești de mătușa Tamara, de termopane, de brățările dacice, ori de legătura dintre fapul că, surprinzător, tocmai când virusul aviar ataca intreprinderile avicole, ale lui creșteau ca ciupercile după ploaie, clienții de la intreprinderile învecinate migrau spre ale lui de ziceai că e un nou Exod.

Ei, dar Pontănel fiind din generația nouă, la el nu merge cu trecuturi comuniste. Poate cel mult i se instalează un nod în gât atunci câd amintești de un cunoscut procurer sinucis despre care gurile rele spun că ar fi zis înainte de a muri: ”Ponta m-a ucis” . Sau poate nu îl interesează deoarece cred că e convins că nu există probe, sau dacă acestea există nimeni nu are curaj să le scoată deoarece ar lovi sus de tot.

Ce îl irită rău, este faptul că riscă să nu mai pună botul pe zamă caldă. (Își are și blonda de nevastă-sa) limitele ei de acceptabilitate deși 

Pe de o parte că OTV îl acuză de legături cu Băsescu, motiv pentru care l-ar fi eliminate pe Geoană. Drept să spun doar dacă ești otevist înrăito-dependent poți să o crezi. Eu nu o cred pentru că e evident că e o aberație, cel puținpentru faptul că vine de la OTV.

Ceea ce cred însă, e povestea cu minorele la care s-ar fi dedulcit. Cu prezervativ, după cum zice parașuta. E drept, nici el și nici Corlățeanu ori Robert Negoiță nu erau căsătoriți la vremea aceea. Dar există un mic punct care nu prea e cum trebuie. Parașuta era minoră.

Trebuie să amintesc faptul că la PSD termenul de minor/minoră e ceva extreme de lipsit de consistență.

Povești ca cele cu minori care vac lucruri nu tocmai OK sunt multe.

Amintesc povestea cu copii lui Geoană, la vremea aia președinte al partidului. Băiatul minor prins de poliție, conducea un autocamion pe o stradă circulată din bucurești, fata punea pe NET poze în lenjerie intimă în poziții indecent, ori de fiul lui Mazăre care administra la 14 ani un bar cu țigări, alcool și parașute.

Vezi: Turismul USL – turism a la Mazăre, cu droguri, jocuri de noroc, prostituţie sau poate şi mai grav? O fi vorba de crima organizată? 

Sau articolul Victor Ponta – oportunist, mincinos, populist şi pedofil 

Ce mă face să revin asupra subiectului este un articol pe care Ponta  îl public pe blogul său (articol ce poate fi văzut mai jos).

De fapt nota de iritare și atenția pe care Ponta le acordă câtorva chetiuni face să apară convingerea că ceva pute.

Ponta fiind un nepriceput într-ale comunicării, face o greșală uriașă.

Știe că dacă vrei să crești sau să scazi  importanța a ceva, iei două povești, una evident cusută cu ață albă  și alta adevărată și foarte gravă și creezi o nouă poveste în care le amesteci.

Grșala lui principal este că scoate în evidență o legătură între Băsescu și Diaconescu, lucru de care acesta, Diaconescu, îl acuză la rândul lui, ambii mizând pe niște sondaje de care știu că sunt false dar pe care au impresia că cei cărora li se adresează le iau de bune.

Să fim serioși… cine poate să creadă că între Băsescu și Diaconescu, Geoană sa Ponta există vreo legătură? Eventual oteviștii cretinizați de povești cu Elodii și cu dușmani ai lui Dan Diaconescu și ai poporului său.

Ponta greșește foarte tare că îl amestecă acolo pe Blejenar care te duce la povești cu corupție care amitesc de implicarea lui, direct, sau prin intermediul lui Șova în chestiuni legate de Turceni și Rovinari, deși tocmai în perioada de care e vorba, când se spune că i-ar fi intrat în ghiare niște milioane de euro, Șova a avansat în carieră. Mult prea  repede. Prietenia dintre Ponta și Șova fiind de notorietate.

Mai face o mare greșală. În ciorba asta o amestecă pe Doamna Udrea care ar fi reîncălzit  ciorba cu afacerea “Negoita si Banicioiu” cu  minore, adaugandu-ma si pe mine pe post de ingredient principal.” – după cum se exprimă Ponta pe blog.

Greșala în această poveste este că nu doamna Udrea reîncălzește ciorba, blonda pesedistă nefăcând decât să preia o poveste care circulă și a circulat tot timpul pe internent.

El nu s-a dezis niciodată ce cei curvari ca Robert Negoiță ori Corlățeanu implicați în povestea cu prostituție, unde pe post de ”producătoare” erau folosite tinere din TSD care doreau să avanseze politic. De acolo provine și Anna Birchall care în urma scoaterii la lumină a episodului cu ”oralul” din parcare a avut de tras niște consecințe. Pe de altă parte, folosirea termenului de ”sexgate” ironic, ponta leagă asta de povestea cu Bill Clinton, observând diferența esențială. El nu e acuzat că și-a ”tras-o” cu o angajată a instituției pe care o conduce. Asta o făcea cu una Daciana, relație pe care la presiunea tatălui ei, a luat-o de nevastă.  Lucru bun altfel , de fapt a contribuit decisive  la alegera sa în funcția de Președinte al PSD.

Problema era că, spre deosebire de Monia Lewisky și de Daciana, aceste fete erau curve profesioniste și mai aveau o mare bubă … erau minore.

Deci povestea cu Clinton e parfum. Legea nu pedepsește cu pușcărie o realație sexual liberconsimțită, dar pedepsește, al dracului de urât relațiile cu minore.

Mai jos, am adus câteva articole.

Unul, cel de pe blogul lui Ponta pentru a se vedea iritarea ce îl incriminează pe principiul ”cine se scuză, se acuză ”, articol care are totuși o mare calitate: face ca următoarele articole (pe care le-am adus de pe siteul puterea.ro ) să se dovedească a nu fi tocmai apă de ploaie.

De asemenea, am mai adus și un articol de pe evz.ro articol care scoate în evidență ceva  extreme de important cred eu, și anume că lui Victor Ponta a cam început să i se urce la cap puterea, că a început drumul spre pierzanie. Acest drum este cel pa care orice lider care la un moment dat devine un fel de dictator prin eliminarea tuturior celur care i s-ar putea opune cândva. Atitudinea dictatorial cu clare accente paranoid se poate vedea în toate partidele de genul PSD, indiferent dacă vorbi de Partidele bolșevicoide, comunistoine ori fascistoide.

Dacă individual crede că vorbesc prostii, îl rog să își întrebe amicul care zice că e prof de istorie cum făceau cei din Partidul Națiunal Socialist German (nazi) al lui Hitler, ori de prin partidele comuniste din estul Europei, din China, Corea de Nord, ori Cuba sau alte asemenea.

Sau poate să se uite la comportamentul lui Vadim Tudor care își elimină membrii de partid imediat ce rudică puțin capul. Despre ăsta poate să o întrebe oe Lia Olguța Vasilescu ori pe toți ceilalți pe care se spune că li i-ar fi vândut contra unor sume consistente Vadim  deoarece revistele lui nu îi mai aduc nici un leu. Pentru continua să existe, acestea trebuie finanțate cu sume pe care din salariul de parlamentar european acesta (Vadim) nu le are…

Nu am cum, la finalul acestor rânduri, să nu mai aduc un scurt citat din articolul lui Ponta:

Este exact  in starea psihologica pe care am vazut-o in filmele cu Hitler, in care acesta trimitea in continuare copii nevinovati  la lupta, considerand ca “tot poporul german merita sa moara pentru ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor Fuhrerului sau”.

Personal, când am citit partea asta am belit pupila. Cred că, prin comportamentul său, paranoid-dictatorial, Victor Ponta ne obligă la o parafrază ”Tot poporul pesedist merită să moară pentru că nu s-a ridicat  la înălțimea Fuhrerului său, Pontănel” (Cei care nu mor, sunt suspendați, apoi dați afară din partid).

 ***
Iată mai jos, articolele de care spuneam.

(Precizez că din motive organizare a articolului, lincurile necesare spre fiecare din aceste articole se vor găsi la final)

Articolul de pe blogul lui Ponta: 

Ponta sa fie judecat – pentru sangele varsat!

Acest slogan nu l-am auzit rostit azi la Dabuleni, dar probabil ca au omis televiziunile momentul. Nu m-ar fi mirat deloc, asistand chiar cu stoicism la linsajul (din fericire doar mediatic) pornit la adresa mea in urma “gravelor crime” comise in doar 48 de ore.
Pe scurt, am sustinut luni declansarea procedurii de suspendare a lui Traian Basescu si marti am votat excluderea lui Mircea Geoana din PSD (ulterior acesta pierzand scaunul de la Senat). Astea sunt crimele. Sau, cum ar spune Dl. Geoana, “am atacat primele doua persoane in stat”!  Basescu nu a apucat inca sa se pronunte avand ceva treaba in Qatar. In schimb, s-a pronuntat clar Mircea Geoana – “Regele Dabuleniului” cum il numeau cei de la Realitatea TV intr-o tentativa ciudata fie de a-l mai ajuta putin, fie de a-l scufunda total in ridicol (nu mi-e clar inca).
Adica am atacat simultan “Regele” Geoana si “Regina” Basescu (doi adversari de ochii fraierilor, in realitate exponenti principali ai aceluiasi Sistem securisto-mafiot, diferenta fiind doar de “filiera” sau “loja”). Curata nebunie sau, ma rog, “imaturitate” si “cretinism” in termenii unui diplomat caracterizat corect de CTP ca fiind un “baiat fin”.
Intai de toate trebuie sa precizez concluzia mea asupra evenimentelor – am facut ce trebuia si sunt foarte convins de justetea celor doua decizii.Mircea Geoana s-a aratat tuturor in aceste zile “in halat si in papuci”, asa cum eu si inca cativa il stiam ca este el cu adevarat. Chiar daca maine m-as retrage din functia de lider al PSD, as pleca satisfacut ca am facut un bine extraordinar partidului meu, scapandu-l de un personaj cu un asemenea caracter si un bagaj de infrangeri, frustrari si ura absolut nocive. Cat despre Basescu, sunt la fel de convins ca reprezinta pentru Romania un pericol catastrofal, aflat “la butoanele” tarii intr-un moment de criza cumplita pentru intreaga lume. Basescu este azi un personaj epuizat, incapabil de dialog si constructie, plin de ura si dorinta de razbunare. Este exact  in starea psihologica pe care am vazut-o in filmele cu Hitler, in care acesta trimitea in continuare copii nevinovati  la lupta, considerand ca “tot poporul german merita sa moara pentru ca nu s-a ridicat la inaltimea asteptarilor Fuhrerului sau”. Orice actiune pentru a limita gravele prejudicii aduse de Basescu viitorului tarii noastre merita incercata; si orice risc politic merita asumat.
Evident ca furia Sistemului fata de mine e cumplita (eu fiind considerat principalul autor, chiar mai mult decat Crin Antonescu, sunt tinta numarul 1, firesc). Iar armele lor sunt clare si predictibile. Sa va descriu:
1. Atacul a fost inceput de avangarda de la OTV; am privit uluit marti seara cand o intreaga emisiune prezenta imagini cu “vila din Bucuresti in care se lafaie ciocoiul Ponta”. Dincolo de faptul ca stau la bloc, iar DD si ceilalti prezenti in studio faceau pe prostii cu mare naturalete, desi stiau perfect ca imaginile prezentate erau de la Cornu, cu faimoasa casa cumparata de Ilie Sarbu in 2001, cu fix 6 ani inainte sa devina socrul meu; ce conteaza? astea sunt detalii, trebuie arat PONTA BOGATANUL.
2. Luni au atacat cu “nebunul” mereu de serviciu, Sorin Blejnar, care s-a dus la TVR 1 sa arunce cu nonsalanta idiotenia cu “Ponta a primit bani de la Vantu”.  Ce conteaza ca a doua zi se dovedea ca Edi Keleti, coechipierul meu de raliu, a fost angajat (ca inca vreo mie de alti jurnalisti) inainte sa ma cunoasca pe mine la Trustul “Realitatea – Catavencu” cu un contract de cateva sute de Euro pe luna; detalii, pe cine intereseaza? Ma gandeam ce se facea desteptul de Blejnar daca eu jucam rugby sau fotbal – ii lua pe cei 15 sau 11 coechipieri sa vada unde lucreaza si gasea astfel 15 sau 11 moguli care ma plateau pe mine. Sau daca eu joc tenis cu Blejnar si am salariul platit de Camera Deputatilor, inseamna ca Roberta Anastase ii finanteaza “hoby-ul” lui Blejnar??? M-am intrebat de multe ori de ce nu au gasit si ei unul mai inteligent sau macar fara un profil clar de mafiot – raspunsul este simplu: nu au nevoie! Era doar necesar de finalizat punctul al doilea – PONTA OMUL LUI VANTU (sper ca Dl. Geoana sa nu fie gelos pe mine pentru aceasta situatie).
3. Evident ca in reteta nu putea sa lipseasca un “Sexgate” local, sa fiu si eu un fel de Clinton sau Strauss-Kahn de Gorj; intai tot la OTV am aflat ca sunt homosexual – ok, dar nu a prea prins. Asa ca zilele acestea, un ziar mai putin cunoscut, dar in care scrie editoriale si Dna. Elena Udrea, reincalzeste ciorba cu afacerea “Negoita si Banicioiu” cu  minore, adaugandu-ma si pe mine pe post de ingredient principal.  De aproape un an tot ma “contacteaza” tot felul de binevoitori, gata sa ma “ajute” sa rezolv acest scandal (un tip de santaj mai libidinos decat cel direct, pe fata). Ba chiar un jurnalist dubios se jura ca l-a sunat tocmai Mihaela Geoana sa-i ceara sa publice toata tarasenia, dar el vrea sa mai “discute” cu mine intai! Le-am raspuns tuturor ca nu ma intereseaza mizeriile de acest gen si sa faca bine sa publice ce vor si unde vor. Ma bucur ca acum, in sfarsit, ma lasa in pace cu “ofertele”. Regret insa situatia penibila in care ii pun pe cei apropiati. Bine ca cei doi copii ai mei sunt prea mici ca sa citeasca porcarii de acest gen pe Internet. Nu conteaza ca toata inscenarea nu are nimic serios sau concludent, dar important e ca se bifeaza al treilea obiectiv – PONTA DESFRANATUL SI PERVERSUL.
4. Sunt pregatit si pentru urmatoarele miscari; ca tot se roaga Blejnar in fiecare zi la DNA si ANI sa-mi gaseasca ceva acolo, orice, ca “asa i-a cerut Zeus”. Trebuie, pana la urma, atins si punctul al patrulea – PONTA CORUPTUL.
5. Mircea Geoana, cu naivitatea lui veninoasa, s-a grabit sa anunte primul si schema cu “Iliescu si Nastase iau  deciziile, nu Ponta”. Nu conteaza ca tot el m-a ridicat la rangul nesperat de “tiran nemilos”, logica sau consecventa nu fac parte dintre defectele Dlui. Geoana; important este ca acum se cristalizeaza si conceptul PONTA MARIONETA.
Ca sa concluzionam – strategia e foarte simpla si clara. Basescu si Geoana au si ei mici lucruri ce pot fi criticate (dar cu blandete, nu prea tare), dar uite cu cine se lupta ei? Cu Antonescu cel care nu se trezeste dimineata sa mearga la Senat (si il mai manjim nitel si cu “Porumbacu”) si cu “imaturul” Ponta (ciocoi, vandut lui Vantu, destrabalat, corupt si marioneta). Iar Ponta, daca nu-si baga mintile in cap, ii fabricam noi, baietii Sistemului, si alte chestii si mai murdare, dupa care ii trimitem pe jurnalistii nostri sa il intrebe doar despre ele! Pac – pac, traiasca si infloreasca numarul 1 si numarul 2 in stat, cinstea noastra si mandria, lasa-i pe ei unde sunt ca ailalti sunt si mai rai!
Nu pretind ca aceasta uriasa masinarie de propaganda (specifica doar fascismului si comunismului timpuriu) ma lasa absolut impasibil; dar nu am de gand sa fac niciun pas inapoi, nici cu Basescu, nici cu Geoana.
Un foarte bun prieten mi-a spus in 2006 (cand eram doar un biet deputat de Gorj, nimic altceva) ca este gata sa ma ajute deoarece crede ca, dintre toti oamenii aflati atunci pe  scena politica, eu am cel mai mare potential de a-mi pune in practica propria viziune despre Romania. Dar tot el m-a intrebat direct daca sunt dispus “sa platesc pretul”. Nu se referea deloc la bani, ci la lipsa timpului liber, la sacrificarea pasiunilor obisnuite, la necazurile produse involuntar celor mai dragi si apropiati prin acest gen de atacuri, nedreptati, ticalosii pe care l-am descris mai sus! Dupa ceva timp de gandire, i-am raspuns “Da”, iar de atunci el si altii ca el sunt  alaturi de mine in  batalia purtata contra unui adversar lipsit de scrupule, de reguli sau de mila. Sper ca am facut bine si ca “pretul” nu este deja prea mare!
 
Articolele din  puterea.ro 

Victor Ponta, sex cu minore. 

Autori: Dan Bucura, Gusti Constantin

  

Informaţia vine la trei ani de la deschiderea celebrului dosar legat de implicarea unor membrii marcanţi ai PSD într-o  o reţea internaţională de prostituţie. Un martor-cheie din acel dosar, înpersoana uneia dintre fetele interceptate atunci, face acum dezvăluiri care ar putea arunca în aer Opoziţia.

Într-un interviu dat în exclusivitate ziarului „Puterea“, aceasta vorbeşte despre relaţia ei amoroasă cu Victor Ponta.

La vremea respectivă (vara lui 2008) fata avea 17 ani şi era plătită pentru“prestaţii” atât de actualul lider PSD, cât şi de Robert Negoiţă, proprietarul lanţului hotelier unde s-ar fi consumat o parte dintre aceste întâlniri. Cel puţin acestea sunt declaraţiile fetei, pe care procurorii au considerat-o atuncivictimă a traficului de persoane, dar pe care au “omis” să o mai audieze într-un cadru oficial.

Toată povestea a început în urmă cu aproape două săptămâni, când pe adresa ziarului „Puterea“ au venit o serie de materiale audio-video reprezentând mărturiile acestei fete. Evident că a apărut scenariul că cineva ar fi putut truca măcar o parte din aceste probe, pentru a lovi în principalul lider al Opoziţiei. Din acest motiv, o echipă de jurnalişti ai„Puterea“ s-a ocupat de documentarea amănunţită a acestui caz, în aşa fel încât acum putem să spunem cititorilor noştri următoarele: fata cu pricina chiar există, era minoră la momentul presupusei relaţii cu Victor Ponta, a fost interceptată în acel dosar şi vorbeşteîn exclusivitate pentru un ziar din România despre cum au decurs întâlnirile sale cu greii din PSD. O primă parte a acestor interviuri puteţi găsi pe site-ul nostru, www.puterea.ro, sub forma unui fişier audio. Pentru a-i proteja identitatea acesteia din urmă, care între timp a renunţat la practicile reprobabile şi a încercat să-şi schimbe viaţa, o vom denumi încontinuare Domnişoara X.

D-ra Xrelaţie cu Ponta, aventură cu Bănicioiu

Din confesiunile fetei cu pricina se trage concluzia că aceasta a avut nu doar o aventură cu Victor Ponta, ci chiar o relaţie. Şeful de la PSD i-ar fi fost prezentat de către Robert Negoiţă, cel care o cunoştea de mai multă vreme pe Domnişoara X. “Robert mi l-a prezentat ca fiind un anume Gabi, şoferul său. După câteva întâlniri mi-am dat seama că era altcineva dar am continuat prin a  vorbi cu el cu acelaşi prenume”.  Aceasta povesteşte că l-ar fi cunoscut pe Ponta la sfârşitul lunii iulie 2008, că ar fi avut relaţii sexuale, că ar fi plătit-o de fiecare dată cu 100 de euro şi că ar fi primit chiar cadou de la acesta un telefon mobil. Din punctul ei de vedere, între ei s-ar fi legat o relaţie.

Dar tot pe filiera proxeneţi-Robert Negoiţă ea a ajuns să cunoască şi alţi PSD-işti. Cu unul dintre aceştia, Nicolae Bănicioiu, s-ar fi întâlnit la Constanţa, în vara aceluiaşi an 2008, la un concurs de Miss TSD. Acesta din urmă ar fi întreţinut relaţii sexuale cu Domnişoara X, însă nu a plătit acele favoruri. Pentru el nu a mai plătit nici Robert Negoiţă, fapt ce ar fi generat o serie de tensiuni pe această temă. În cele ce urmează găsiţi o parte a interviului dat de Domnişoara X, a cărui formă audio integralăapare pe www.puterea.ro.

Invitaţie la Parchet, făcută pierdută pe drum

Domnişoara X, personajul care povesteşte toate aceste amănunte intime legate de Victor Ponta, ne-a mai declarat că a primit şi o citaţie pentru a da declaraţii la Parchet. Însă de atunci, nimeni nu a mai căutat-o. Cum de mers la procurori i-a fost frică s-o facă, a ascuns citaţia departe de ochii familiei şi prietenilor şi a aşteptat. “Din fericire, nimeni nu mi-a mai zis să merg la declaraţii. Am bănuit că probabil s-a închis dosarul. Ceea ce vroiam eu era să nu mă afle colegii, părinţii, rudele. Îmi pare rău pentru ce am făcut şi sper să nu mai ajung vreodată să fac aşa ceva. Eram venită în Bucureşti, fără bani şi ceea ce-mi dădeau ei m-a ajutat”, povesteşte Domnişoara X.

Ceea ce nu ştia aceasta la vremea respectivă era că procurorii DIICOT care au instrumentat dosarul au considerat-o victimă a traficului de persoane. Motivul: vârsta pe care aceasta oavea. La momentul în care ea susţinea că era plătită de Victor Ponta, Domnişoara X avea17 ani şi câteva luni. Acesta ar fi fost şi motivul pentru care nu ar fi putut pleca împreună cu el într-o vacanţă în Spania. Aceasta nu ar fi fost tratată ca un martor sau inculpat, ci ca ovictimă a celor ce au abuzat de încrederea sa. În cazul lui Victor Ponta, dacă cele spuse de fată ar fi reale, încadrarea ar putea fi de la 3 la 15 ani. Motivul: sex cu un minor,  pentrucare s-au plătit diverse sume de bani. Ziarul „Puterea“ vă prezintă astăzi un prim episod din acest scandal sexual, ce ar putea avea urmări majore în politica românească.

Top-modele şi fetiţe pentru partid

Scandalul damelor de companie livrate lui Robert Negoiţă de o aşa-zisă companie de modeling a izbucnit la mijlocul anului 2010, iar proxeneţii au ajuns în faţa judecătorilor în luna noiembrie a aceluiaşi an. În total, patru persoane au compărut în instanţă, aceştia fiind acuzaţi că au plasat peste 80 de fotomodele ca prostituate de lux în România, Italia sau Austria. Cei patru, Ion Valeriu Tămârjan, Relu Cornel Costan, Radu Ştefan Nicola şi Alexandru Gabriel Voicu, au încasat de pe urma serviciilor oferite de fete peste 100.000 de euro. În dosar apare ca martor, respectiv client al fetelor, şi Robert Negoiţă, patronul celui mai luxos hotel din România, Rin Grand Hotel. Totodată, DIICOT consemnează faptul că „inculpatul Costan Relu Cornel este cel care i-a făcut cunoştinţă lui Tămârjan Ion Valeriu cu Negoiţă Robert Sorin, cu reprezentanţii legali ai Casino Queen, cu Nuredin Beinur, Pantelis Kalliagkas, Munteanu Florin (de la radio SKY) şi poate chiar şi cu reprezentanţii TVR 2, Răzvan Nicolescu – director general – şi Ştefan Stănescu – producător de emisiuni”, cu toţii bănuiţi a fi întreţinut relaţii cu fetele livrate de agenţie.

„Făceam sex normal şi sex oral”

Autor: Gusti Constantin

Confesiunile celei care susţine că a “prestat” pentruVictor Ponta
Rep.: Când  l-ai cunoscut prima dată pe VictorPonta?
X.: Pe Victor Ponta l-am cunoscut în vara anului 2008, înluna iulie. S-a prezentat ca fiind şoferul lui Robert Negoiţă, sub numele de „Gabi”. Nu am avut atunci nici o relaţiesexuală, abia după o săptămână ne-am întâlnit, am avutrelaţii sexuale normale, după care a urmat să ne întâlnim înfiecare lună. Aproximativ… aproape un an.
Câţi ani aveai când l-ai văzut prima oară?
Când l-am cunoscut aveam 17 ani şi jumătate, eram minoră.
El ştia că eşti minoră?
Ştia că sunt minoră.
De unde ştia? I-ai spus câţi ani ai sau de unde ştia?
Da, m-a întrebat câţi ani am, dar nu m-a întrebat prima oară când ne-am întâlnit, abia a doua, a treia oară m-a întrebat ce vârstă am. Se aştepta să am mai mult, să fiu deja majoră. Mi-a propus să mergem într-o călătorie, să mai vin cu încă o fată. Dar eu nu puteam să ies din ţară pentru că eram minoră pe atunci.
„Robert Negoiţă ne-a făcut legătura”
Cine v-a făcut legătura?
Cunoştinţă ne-a făcut Robert Negoiţă, la Rin Grand Hotel. Acolo ne întâlneam de obicei. Aveam cameră dată de Robert, care era trecută pe protocol. Mă plătea cu o sumă de 100 de euro.
Cine anume te plătea cu 100 de euro?
100 de euro îmi dădea Victor Ponta, plus ceea ce îmi dădea Robert Negoiţă, dublu.
Robert Negoiţă, în momentul în care v-a făcut legătura, ţi-a spus exact ce ai de făcut?
Mai fusesem la astfel de întâlniri şi ştiam că urmează să am relaţii sexuale cu Victor Ponta.
Tu ţi-ai dat seama de prima dată cine este?
Nu mi-am dat seama de prima oară. Abia a doua oară. Între timp s-a nimerit să îl şi văd la televizor şi mi-am dat seama că totul a fost o glumă când s-a prezentat ca fiind şoferul lui Robert Negoiţă, şi că nici nu îl cheamă Gabi, cum se prezentase.
Aşa, ca şi tip… Din câte persoane ai mai cunoscut, cum ţi s-a părut?
Era o persoană liniştită. Nu era violent, nu era nesimţit.
Ai spus că aveaţi partide normale de sex. În ce constau?
Sex normal şi sex oral.
De obicei cât stătea cu tine?
Maximum o oră şi ne întâlneam seara, după ce îşi termina treburile.
V-aţi întâlnit vreodată în altă locaţie decât în hotelul lui Robert Negoiţă?
Nu, doar la Rin Grand Hotel.
În afară de bani, ţi-a făcut alte cadouri? Parfumuri, o pereche de ciorapi, haine?
Da, când am împlinit 18 ani mi-a făcut cadou un telefon BlackBerry.
Când a fost asta?
Dacă eu l-am cunoscut în vara anului 2008, în iarnă, când eu am împlinit 18 ani mi-a făcut cadou acel telefon.
Mai ai cumva telefonul?
Da, îl mai am.
Cadou – telefon cu poza soţiei în el
Telefonul era nou-nouţ, sau mai avea ceva date înregistrate pe el?
Da, mai avea date înregistrate pe el, cum ar fi o poză cu soţia lui. Dar acum nu mai am acea poză.
Dar el ţi l-a prezentat ca fiind totuşi un telefon nou, un cadou…
Da, da.
În afară de Victor Ponta, ai mai avut cu altcineva, prezentat de Robert, relaţii, din partid?
Da, cu Nicu Bănicioiu. S-a întâmplat tot în 2008, la mare, la un concurs de Miss TSD (Tineretul Social Democrat, nota red.). Mi l-a prezentat, şi ştiam că aşa face de obicei, nu neapărat pe Victor şi pe Nicu Bănicioiu, dar mi-a mai prezentat şi alte personaje care nu făceau parte din politică, şi, făcându-mi cunoştinţă cu el, am crezut că trebuie să am relaţii sexuale şi cu acesta, cu Nicu Bănicioiu. Am avut relaţii sexuale cu el, la un hotel unde eram cazată, mai exact la Flora, şi nu m-a plătit, nu mi-a dat nici un ban, după care şi Robert s-a supărat pe mine şi mi-a zis că nu am procedat bine că m-am întâlnit cu Nicu Bănicioiu.
 
„Începuse să se ascundă”
Revenind la Victor Ponta… cam cât timp v-aţi văzut, câte luni?
Aproximativ un an. Din iunie 2008, până în februarie, martie, 2009, până în primăvara lui 2009.
Şi de ce aţi încetat să vă mai vedeţi?
Nu ne-am mai văzut pentru că nu îmi mai  răspundea la mesaje, nici nu mă mai căuta să îmi zică să ne întâlnim, nici nu îmi mai convenea   preţul, şi oarecum începuse să se ascundă. Era prea ocupat cu serviciul şi nu mai vrea să facă asemenea chestii, cel puţin asta mi-a zis mie.
Când vă întâlneaţi, Victor Ponta folosea prezervativ?
Da, întotdeauna.
Te căuta şi din alte motive, să îţi spună că este o relaţie puţin specială între voi, îţi mai spunea o vorbă dulce la telefon?
Nu, nu, nu. Mă suna o dată pe lună şi mă întreba dacă pot să vin la Bucureşti, să ne întâlnim.
Ai fost vreodată la Parchet, să dai vreo declaraţie, de când a început acest scandal, sau la DIICOT?
Nu, niciodată. Nu am dat nici o declaraţie.
Să spunem că el neagă, că ar fi avut vreo relaţie cu tine, tu ai vreun argument, să-i spui „măi, cum spui tu că nu ai fost cu mine, când eu te ştiu atât de bine”, ce ai putea să îi spui?
A fost de faţă şi Robert Negoiţă, că doar el ne-a făcut cunoştinţă,  şi a mai fost şi o fată. Nu mai ştiu cum o cheamă, dar dacă o văd o recunosc. Deci nu am fost doar eu cu el.
Dar câte fete eraţi în cercul ăsta?
Eram destule… La acea agenţie erau fete şi liniştite, şi altele care prestau şi alte servicii.

(Nota Blue: Cei care doresc pot sculta și în versiune audio  acest intreviu dând clc pe titlul lui deoarece titlurile au atașat un linc ce duce la siteul original, titluri care se regăsesc tot cu link și mai jos, la final)

Şantaj la Victor Ponta, un soi de drept la replică

Autor: Dan Bucura

“Sexgate la PSD”, scandalul care a fost iscat astăzi de ziarul“Puterea”, a început cu multe zile înainte de publicarea sa.Aşa cum am scris şi în articolul de fond, totul a pornit de la un material trimis anonim pe adresa ziarului. Niştedezvăluiri şocante care îl vizau direct pe Victor Ponta…
 
Cum era firesc, o parte din redacţie s-a mobilizat urgentpentru a verifica autenticitatea materialului cu pricina. Iarceea ce a urmat, ne făcea zi de zi să înţelegem că avem într-adevăr de-a face cu un subiect de prima pagină. Totul aculminat cu un telefon pe care l-am primit miercuri seara,puţin după ora 21.30. “Salut, sunt Victor Ponta…” a fostvocea de la celălalt capăt al firului. Liderul PSD, cu care mă ştiu de mulţi ani şi cu care amfăcut interviuri şi emisiuni tv, voia să ştie dacă este adevărat că avem în lucru un materiallegat de el. Făcea vorbire exact de ceea ce documentam noi de zile bune. I-am propus luiVictor Ponta să vedem împreună a doua zi interviul necenzurat cu cea căreia i-am spusDomnişoara X, pentru a ne da un punct de vedere, însă replica sa m-a lăsat interzis.Probabil cel mai important lider al Opoziţiei a început să-mi explice cum este asaltat desăptămâni întregi de o grămadă de “şantajişti” care îi cer diferite lucruri pentru a nu fipublicat acest material, dar cărora nu are de gând să le cedeze. Informaţia m-a făcut să iaufoc şi i-am cerut acestuia să ne spună şi nouă numele acestor persoane, pentru a le facepublice şi a ajuta astfel poliţia şi procuratura în prinderea unor infractori. Brusc,interlocutorul meu a schimbat subiectul discuţiei, revenind la latura “sexuală” aproblemei. Se interesa din nou dacă ziarul pe care îl conduc va publica sau nu materialele.
 
Mărturisesc că discuţia cu Victor Ponta m-a făcut să mă gândesc dacă nu cumva am luatparte involuntar la o acţiune îndreptată politic împotriva sa. Dar la fel, cei 15 ani de presăm-au făcut să constat că politicienii spun orice, atunci când vine vorba să îşi salvezepielea/imaginea. Atât cât îl cunosc pe Victor Ponta, cred că nu va lăsa ca oamenii, desprecare spune că l-ar fi şantajat, să rămână în libertate. Pentru asta, îl anunţ că poate conta şipe sprijinul nostru, însă cel mai mult cred că îl pot ajuta foştii săi colegi de breaslă,procurorii. Însă tot aceştia din urmă pot şi trebuie să facă lumină în acest scandal deprostituţie cu minori. Pentru procurori, ziarul „Puterea“ este dispus să facă ceea ce în mod normal ziariştii nu fac: să-şi dezvăluie sursa. Care sursă ştie că va trebui să facă lumină înacest caz, însă vrea să facă acest lucru în faţa unor oameni dispuşi să o asculte
 

Și, în fine, articolul din evz.ro

Președintele PSD, Victor Ponta, se victimizează pe blogul personal, susținând că este supus unui „linșaj mediatic” în urma „gravelor crime”: excluderea lui Mircea Geoană și declanșarea procedurii de suspendare a lui Traian Băsescu.

„Ponta să fie judecat – pentru sângele vărsat! Acest slogan nu l-am auzit rostit (…) la Dăbuleni, dar probabil că au omis televiziunile momentul. Nu m-ar fi mirat deloc, asistând chiar cu stoicism la linşajul (din fericire doar mediatic) pornit la adresa mea în urma «gravelor crime» comise în doar 48 de ore. Pe scurt, am susţinut luni declanşarea procedurii de suspendare a lui Traian Băsescu şi marţi am votat excluderea lui Mircea Geoană din PSD (ulterior acesta pierzând scaunul de la Senat). Astea sunt crimele. Sau, cum ar spune Dl. Geoană, «am atacat primele două persoane în stat»! (…) trebuie să precizez concluzia mea asupra evenimentelor – am făcut ce trebuia şi sunt foarte convins de justeţea celor două decizii”, scrie Ponta pe blog, într-o încercare de a-și crește cota personală în ochii opiniei publice.

„Mi-am astras furia completă a sistemului”

În postarea cu accente egocentrice, Ponta pretinde că şi-a atras „furia cumplită a Sistemului” şi enumeră metodele aplicate pentru discreditarea sa, referindu-se la un articol din ziarul Puterea, care a publicat mărturia unei fete, ce pretinde că a întreținut relații sexuale cu liderul PSD, înainte de împlinirea vîrstei de 18 ani. : «Evident că în reţetă nu putea să lipsească un «Sexgate local», Mircea Geoană, cu naivitatea lui veninoasă, s-a grăbit să anunţe primul şi schema cu «Iliescu şi Năstase iau deciziile, nu Ponta»”.

„Îi fabricăm chestii murdare și îi trimitem pe jurnaliștii noștri să-l întrebe despre ele!”

„Ca să concluzionăm – strategia e foarte simplă şi clară. Băsescu şi Geoană au şi ei mici lucruri ce pot fi criticate (dar cu blândeţe, nu prea tare), dar uite cu cine se luptă ei? Cu Antonescu cel care nu se trezeşte dimineaţa să meargă la Senat (şi îl mai mânjim niţel şi cu  «Porumbacu») şi cu „imaturul” Ponta (ciocoi, vândut lui Vântu, destrăbălat, corupt şi marionetă). Iar Ponta, dacă nu-şi bagă minţile în cap, îi fabricăm noi, băieţii Sistemului, şi alte chestii şi mai murdare, după care îi trimitem pe jurnaliştii noştri să îl întrebe doar despre ele!”, scrie liderul PSD

Pentru conformitate:

Toate articolele de mai sus, indiferent de siteul de unde au fost importate,

pot fi accessate pe siteurile originale gând clic mai jos pe numele  corespunzătoare

(fiecare nume de articol de mai jos, are  un link spre siteul de origine)

 1. Lulu
  25 noiembrie 2011 la 23:13

  Da’ alergasi Sorinasule nu gluma, sa le aduni pe toate cele necurate si de Ponta practicate la tine, la tine in batatura… 🙂 🙂

 2. 26 noiembrie 2011 la 16:54

  Să vezi câte am adunat … dar și așa a ieșit ditamai cearceaful… de trei ori l-am tot refăcut.
  Vorbeam pe larg și despre povestea cu Turceni-Rovinari și despre povestea cu moartea aceli procuror. Am preferat să pun doar lincuri până la urmă.
  Acu am alta … am descoperit priectul de afiș cu care USL se va prezenta în alegeri.
  Este portocaliu, deoarece au negociat culoare și au ajuns la concluzia că cel mai bine este să folosească media dintre roșu bolșevic și galben icteric.
  S-a stabilit asta la întâlnirea de taină de la sediul secret din insula AdaKaleh al USL.
  (Îl pun imediat…)
  😀

 1. 25 noiembrie 2011 la 18:58
 2. 25 noiembrie 2011 la 19:01

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile cerute sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: