Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Sexy LOV – doar o prestatoare orală a conducerii USL, Grupul PAC (Ponta, Antonescu, Constantin)

Sexy LOV – doar o prestatoare orală a conducerii USL, Grupul PAC (Ponta, Antonescu, Constantin)

Am tot vorbit despre noua reîncălzire a zamei cu suspendarea Președintelui și era să comit o mare nedreptate. Să o neglijez pe Lia Olguța Vasilescu, Sexy LOV cum îi spuneam eu prin alte părți, sau Olgrăsuța cum îi spune un amic de parcă respectiva ar putea fi neglijată.  

Lia Olguța Vasilescu, în afară de țâțele mari, mai are și o gură și un tupeu dintre cele mai abundente, dar asta nu cred că e o noutate.

De fapt e normal să fie așa, ca politician a supt de la Vadim toate atributele necesare.

Cum nu scapă nici o ocazie în care își poate să își pună în valoare talentul logoreic, evident că nu putea să scape nici ocazia pe care i-a oferit-o povestea reâncălzită cu suspendarea Președintelui.

MediaFax  face publice câteva din declarațiile ei.

„Ca parlamentar, eu salut această iniţiativă şi era absolut necesar să îl aducem pe preşedintele Traian Băsescu să dea piept cu poporul, pentru că aşa îşi doreşte dumnealui, de fiecare dată ne spunea că ne întoarcem la popor, probabil că a venit momentul ca domnul preşedinte să se întoarcă din nou la popor„, a spus Lia Olguţa Vasilescu.

Adică nu contează de ce, nu contează că pentru ca Băsescu să devină președinte a fost votat de cei mai mulți români care s-au dus la vot. Evident că ei și celorlalte jigodii din partidul în care prestează le pasă de ce au votat oamenii cum îmi pasă mie de mătreața pinguinilor. La fel nu le pasă nici de faptul că a existat niște referendumuri, legate de votul uninominal, de forma Parlamentului, de reducerea numărului de parlamentari.

Limbricului șel de la PSD i s-a năzărit să suspende pe toată lumea indifferent dacă vorba de oameni din partidului, ba pe unii îi dă afară și le ocupă funcția, ba pe alți îi dă afară făcând ca prtidul lui să piardă singura funcție mai acătării pe care o mai avea.

Sexy LOV mai declară că:

„Nu mai putem vorbi de un stat de drept deoarece însuşi preşedintele ţării îndeamnă la nerespectarea legii şi, de asemenea nu mai putem vorbi de un stat de drept atât timp cât procentul din PIB a ajuns la 1,5 la sută, dacă dăm la o parte toată autofinanţarea din învăţământ. Se închid spitale, şcoli, dar în acealşi timp bugetul României îşi permite să fie mărit în ceea ce priveşte capitolul rezervat serviciilor secrete şi administraţiei prezidenţiale. Cu alte cuvinte, nu au mai fost bani pentru subvenţia la încălzire care s-a eliminat pentru absolut toată populaţia care beneficia, nu mai sunt bani pentru spitale, pensii, şcoli, dar în acelaşi timp trăim într-un stat poliţienesc şi atunci este normal ca serviciile secrete să primească bugete mai mari şi automat administraţia prezidenţială”,

E clar, e dusă. Altfel nu am cum să numesc o cucoană care a terminat în 1997 Facultatea de Litere şi Istorie din Craiova și care spune că prin faptul că Președintele a dat o declarație în presă unde spune că indiferent de ce spune Curtea Constituțională, în România tot nu vor fi bani. Păi pe la ei pe la Craiova su știam că se culțivă praz sau pepeni și banii nu cresc în pomi. Dacă acea Curte Constituțională va spune că musai să se dea salarii ca în Germania sau Suedia, se vor putea da? Poate dacă îi fată mintea ei sau a celorlalți mâncători de rahat cu care s-a înhăitat.  

Dealtfel nici nu e de mirare. Asemeni celorlalți colegi din Uniunea Șpăgarilor Lamentabili se prostituează politic, fără nici un fel de jenă.

Nu demult cei doi măscărici cu pretenții de lideri ai USL (mai sus menționat) și papagalul conservator care îi însoțește din când în când arătau într-o așa zisă declarație comună::

  „Am luat act cu îngrijorare şi indignare de faptul că, prin noile sale declaraţii făcute la postul public de radio, preşedintele Traian Băsescu anunţă explicit refuzul său de a aplica legea care prevede indexarea anuală a pensiilor, precum şi hotărârile judecătoreşti definitive şi irevocabile câştigate de profesori şi alţi bugetari (decizii date în aplicarea legii promulgate chiar de către domnia sa!). Acest refuz va persista chiar şi după o eventuală pronunţare a Curţii Constituţionale în sensul obligativităţii aplicării respectivelor legi. Aceste poziţii sunt extrem de iresponsabile şi periculoase deoarece întăresc mesajul preşedintelui despre abolirea statului de drept în România”.

Cum ar veni, iată aceeași poezie lipsită de coerență ca și în cazul Olgrăsuței.

De fapt, e normal, Sexy LOV nu e decât o prestatoare orală a conducerii USL, Grupul PAC (Ponta, Antonescu, Constantin)

Aceiași ciudați mari lideri ai PSD, PNL şi PC susţin totodată că „aceste semnale vin într-o serie mai lungă de acţiuni comise de preşedintele Traian Băsescu în ultima perioadă”, pe care ei le consideră „vădit neconstituţionale”:

„Ţinând cont de aceste lucruri, am solicitat juriştilor din partidele noastre să pregătească pentru luni, la şedinţa săptămânală a USL, un raport fundamentat cu privire la aceste acţiuni grave pe care le considerăm ca încălcand prevederile Constituţiei României. Raportul va trebui să conţină o evaluare respectivelor fapte, precum şi măsura în care acestea pot face obiectul unei acţiuni de suspendare a preşedintelui Traian Băsescu, în conformitate cu articolul 95 din Constituţia României. Menţionăm că dacă, în urma analizei juridice şi politice, constatăm că acţiunile incriminate constuie în mod substanţial o atingere gravă adusă ordinii constituţionale, USL nu va ezita să declanşeze procedurile de suspendare din funcţie a preşedintelui Băsescu, chiar şi în lipsa unei majorităţi în Parlament”, spuneau liderii PSD, PNL şi PC.

Să mor io … vădit neconstituțional? Atricolul 95? Păi ia să vedem articolul 95:

Suspendarea din funcţie

ARTICOLUL 95
(1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.(2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui.

(3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui.

Poate e vorba de o altă Constituție deoarece în cea a României eu nu văd așa ceva, se vorbește de încălcări grave ale acesteia. N-am auzit de vreo încălcare gravă. Este cumva interzis ca președintele țării să spună la televizor că ”Indiferent care e rezultatul la Curtea Constituțională, bani nu există. Dacă ar exista, s-ar plăti”. Adică a spune adevărul e o încălcare constituțională? Dacă cei de la USL mint spunând că există bani, înseamnă că aceștia chiar există iar guvernanții au ei un fetiș așa să își termine viitorul politic tăind veniturile oamenilor?

Sau poate o fi vreo mare și gravă încălcare a Constituției a spune că:„Toţi trebuie să înţelegem că nu mai putem trăi împrumutând bani pentru consum. (…) Politic, şi pentru mine, şi pentru Guvern ar fi foarte uşor să o facem pe generoşii, condamnând ţara în anii următori”?

Foarte ciudat mod de a înțelege economia. Adică hai să ne lefăim în ce mai avem, apoi, când o veni 1 Mai, toți la iarbă verde, dar nu la făcut mititei și grătare ci la păscut, că bani de carne nu vor mai fi.

Jigodiile astea privesc cu mare speranță către Grecia… De ce? Pentru că la vreme de criză au mare success populiștii. Nu de de mirare. Înainteșii lor bolșevici tot în urma unor astfel decrize au venit la putere.

La fel și național-socialiștii germani,  cei care i-au adus lumii un Fuhrer numit Hitler…

Poate nu degeaba comportamentul celor doi lideri ai USL începe să semene tot mai mult  cu al acestuia…Sunt curios când vom asista la Kristallnacht… doar asta nu au făcut…

Poate totuși românii vor înțelege care e situația reală în lume și în Europa și vor înțelege că alternative la austeritae e falimentul… și la mommentul potrivit le vor trage piciorul în cur pe care îl merită jigodiile care bălesc după cașcavalul puterii, poate vor înțelege că lumea nu mai poate suporta experimente ca cel național-socialist sau ca cel communist din care își trag seva PNL, PCR și PSD, bolșevicoidele împuțiciuni politice românești.

Dă-le Doamne minte. Oricât de ipocrit e acest popor, nu cred că merită totuși să plătească urmările inconștienței și a faptului că pune botul ca fraierul toate protiile pe care i le vînd toți parveniții politici…

Surse

http://www.mediafax.ro/politic/lia-olguta-vasilescu-despre-intentia-suspendarii-lui-basescu-era-necesar-sa-l-aducem-sa-dea-piept-cu-poporul-8992437

 http://www.mediafax.ro/politic/usl-discuta-luni-despre-posibilitatea-declansarii-procedurii-de-suspendare-a-lui-traian-basescu-8981560

 1. Lulu
  30 noiembrie 2011 la 16:03

  Valeeeeu despre cine ai scris! 🙂 🙂
  Te spurca asta de nu te vezi!
  p.s. Banciu, ori ar rade, ori ar injura de mama focului daca ar citi ce prapad e la postarea dedicata lui!!! 😦

 2. 30 noiembrie 2011 la 19:03

  Hehehe … Lulușorule, o fi adevărat că unele femei se îndrăgostesc de motociclete? :p

  Azi n-am fost pe la postarea cu Banciu,.. dar mă duc să văd…

 3. cristina
  19 decembrie 2014 la 0:06

  Te-a fatat mata cu cainii casei fraiere 🙂

  • 19 decembrie 2014 la 15:43

   Şi te oftici, fă Cristino?

   N-am ştiut dacă să îţi zic doamna sau domnişoara Solovăstru aşa că ţi-am zis Cristina.
   Oricum, aş opta pentru domnişoară, nu cred că există bărbaţi destul de disperaţi să te ia la cum arăţi … cât despre educaţie, cred că e bine că ţi-am zis „fă” …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: