Prima pagină > Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Paranoicul Dan Diaconescu a ajuns să se creadă un geniu predestinat și inevitabil

Paranoicul Dan Diaconescu a ajuns să se creadă un geniu predestinat și inevitabil

Cred că oricine știe că prin spitalele de nebuni mișună o categorie de oameni considerată amuzantă dacă e văzută din afară.

Mă refer la acei nebuni care se consideră reîncarnarea unor personalități, foști conducători care au marcat lumea, poeți, sau alte personalități, ori pur și simplu se văd ca niște genii neînțelese de cei din jur. Indiferent ce personaje și-ar imagina că sunt, oamenii aceia se consider persoane providențiale, persoane  care dețin soluțiile pentru toate problemele lumii și sunt singurii depozitari ai adevărului absolut.

Din păcate astfel de peroane nu există doar în spitalele de nebuni ci și afară.

Dacă primii sunt în estență niște oameni inofensivi, cei aflați afară dacă au și niște mijloace adecvate precum și o oarecare carismă devin adevărate pericole  publice.

Am văzut la OTV  un lucru care pur și simplu m-a șocat.

Cu ceva vreme în urmă, după ce s-a decis ca Dan Diaconescu să fie judecat în libertate condiționată de interzicerea dreptului de a părăsi țara, Dan Diaconescu spunea că, un procuror, încercâd să sublinieze faptul că acesta a făcut ilegal averea, a spus între altele că individual a demonstrat o formă de genialitate în modul în care a reușit să evite legea, vorbin și despre faptul că și-a cumpărat limuzine  pentru care nu plătea taxe. Din același motiv și-a și externalizat averea, lucru recunoscut de Diaconescu, neobservând că astfel își face praf orice urmă de patriotism pe care ni-l tot fâlfâie.

Deoarece celor de la Consiliul Național al Audiovizualului  pare a nu le păsa de ilegalitățile care se produc la OTV  nu am cum să știu dacă emisiunea la care o să mă refer era una în direct, sau în reluare deși Legea Audiovizualului prevede clar că pe ecran trebuie precizat dacă e vorba de un direct sau de o reluare.

Ce m-a stupefiat pur și simplu este ceea  ”Dan Diaconescu – zicea el că ar fi spus procurorul – a demonstrat o genialitate în modul în care și-a condus afacerile”, evident uitând să precizeze că era vorba de fapt de o formă de șmecherie în a ocoli legea. Plecând de la această afirmație, Diaconescu s-a apucat să spună că dacă ăla a spus că e un geniu în afaceri înseamnă că se pricepe, lucru care îl pune în poziția de  peredestinat în a salva România din situația în care este.

Evident că turma de imbecili care formează publicul otevist i-a dat dreptate.

Drept să spun nu am putut urmări emisiunea respectivă da capo al fine, dar am înțeles din cât am văzut că urma să reiese că omul este deținătorul soluțiilor pentru orice, că este de o onestitate nemaivăzută și că dacă românii vor să scape din marasmul în care i-au băgat cei care i-au condus până acum, neapărat trebuie să-l voteze pe el și partidul pe care l-a înfii nțat când a fost arestat pentru șantaj.

Referitor la eliberarea din arrest a lui Dan Diaconescu nu am înțeles nici azi cât de imbecile poate fi judecătorul care i-a dat drumul. Arestarea preventivă se face atunci când personajul în cauză, lăsat în libertate, reprezită un pericol, sau poate face să dispară unele probe, ori poate influența martorii. Dacă un individ care are la dispoziție o televiziune și care a demonstrat în cazul lui Gigi Becali că poate mobiliza grupuri de oameni pentru a exercita presiuni asupra judecătorilor nu reprezintă un pericol, chiar nu înțeleg de ce dracu mai trebuie să plătim jigodiile numite magistrați.

Revenind la genialitate și onestitatea lui Diaconescu, stau și mă întreb în ce constau acestea de fapt…

În faptul că a stat mulți ani ca abțibiltul lipit pe ecranul televizorului lăsând tot felul de ciudați să abereze într-o veselie? În faptul că a adunat averi din specularea curiozității oamenilor profanând memoria unor personalități? Ori poate în faptul că a găsit tot felu de tertipuri pentru a nu păti txele și impozitele cuvenite?

Nu odată am văzut tot felul de oameni, cu porniri misticoide sau paranormale emițânt niște teorii absolut halucionante.

Am văzut cum la miseria mediatică otevistă o jigodie tupeistă ca Tudor Barbu cntinua să vorbescă de sfârșitul luimii ce ar fi generat de acea gaură neagră situată la nu mai puțin de 50 de miliarde de ani lumină, uitând că avem una mult mai aproape, în centrul galaxiei, la doar 30.000 de ani lumină, ori despre cometa Elenin care, atenție, ar trage un asteroid ce ar urma să distrugă Pământul lovindu-l, ba chiar înaintând ipoteza că acel asteroid ar fi chiar Nibiru, steaua neagră a morții. O cometă să tragă după ea un asteroid? Ba mai mult, aceste aberații continuau să ruleze la OTV chir și după ce cometa a fost vaporizată de Soare și după ce s-a spus că ar o traiectorie care nu are nici o treabă cu cea terestră. Halucinant, ”iluminatul” telespectatoriat otevist, la sugesta lui Barbu a înaintat și ipoteza că de fapt acea cometă este controlată de extratereștrii, urmând să își schimbe traiectoria la momentul oportun. Hehehe .. da știu că pare o chestie desprinsă dintr-o carte s.f. sau din aberațiile unui nebun, dar problema era tratată cu toată seriozitatea, asta deși resturile cometei vaporizate depășiseră demult punctul unde ar fi trebuit să începă schimbarea de traiectorie. Ei, dar să revenim la lucruri serioase.

Pentru a vedea onestitatea și profesionalismul penalului Diaconescu, m-am gândit să vorbesc despre faptul că, deși nu trece pe site unele afirmații (scripta manet, deh), face latelevizor tot felul de afirmații absolut năucitoare.

”Vreți să nu mai plătiți impozite și taxe?  Votați Dan Diaconescu”

”Vreți să vă scadă impozitele: Votați Dan Diaconescu”

Adică mai întâi aceste impozite dispar, apoi sacad… marfă, deci devin negative, astfel ne va plătă statul nouă impozite … pobabil pe prostie.

De aia cu 20.000 de euro pe scăfârlie de român în timp de un an de la instalarea lui Dd și a PPDD ce să spun? Poate doar că însuși Diaconescu spunea că fiecare român ”care va porni o afacere” nu tot nătărăul.

Dar despre asta am mai vorbit…

Cred că pentru a defini mai bine personajul Diaconescu, ar trebui să amintesc pentru misticoidul grup care îl susține un principu verificat:

Niciodată ceva făcut sum oblăduirea Întunericului nu este girat de Lumină.

Averea lui Diaconescu este făcută în putrea nopții, deoarece atunci își ținea emisiunile.

Ideea Partidului poporului s-a conturat când Dan Diaconescu era infractorm cu cătușele pe mâini și a fost promovat de tot felul de indivizi dubioși tot în puterea nopții.

Dar, poate e mai bine să citim câteva articole pe care le-am adus aici, articole care ne arată că DD este un mare mincinos, un individ fără scrupule,o jigodie nerușinată, cu porniri mafiotide și fără scruple, cu profunde legături în lumea interlopă. De fapt un escroc în toată puterea cuvântului …

Deși vorbește de un PPDD ca un partid extrem de iubit de popor și de aștepat, nu e chiar așa:

Prima revolta in partidul lui Dan Diaconescu: Au fost incendiate bannere

Partid nou, probleme vechi. Desi abia intrat in legalitate, Partidul Poporului Dan Diaconescu se confrunta deja cu piedici serioase. Sambata, liderul filialei Buzau a incendiat toate pliantele si bannerele PPDD in semn de protest fata de faptul ca i s-a cerut sa stranga bani pentru apropiata campanie electorala.

Imaginile cu inedita revolta a liderului PPDD din Buzau au fost surprinse pe camera de Realitatea TV.
Barbatul a declarat ca in urma cu doua saptamani, la Busteni, a avut loc o intalnire intre conducerea partidului si lideri de filiale din toata tara. In cadrul unui amplu discurs, Dan Diaconescu, presedintele partidului, le-ar fi cerut sa se pregateasca cu bani seriosi pentru la anul, spunandu-le ca, „daca un partid normal da o sacosa in campanie, noi trebuie sa dam doua”.
Liderul buzoian s-a declarat socat de ce a auzit, spunand ca el a intrat in acest partid cu alte idealuri si ca PPDD e un partid sarac pentru oameni saraci, adaugand ca el nu are de unde sa faca rost de atatia bani.
Conform Realitatea TV, barbatul s-ar fi plans ca el a cheltuit pana acum circa 300 de milioane de lei vechi pe bannere, afise si pliante cu PPDD. Mai mult, el ar fi pus la dispozitie si sediul PPDD din Buzau, pe cheltuiala lui.
Revolta de sambata ar fi fost efectul unei discutii purtate in urma cu doua zile, la nivel local, de membrii PPDD.
Surse din partid au declarat insa pentru Realitatea TV ca liderul buzoian s-ar fi aliat cu un alt lider PPDD, dar din Brasov, pentru a rasturna de la conducere un al treilea lider PPDD, de data aceasta din Bucuresti. Mai ceva ca in Miorita… 

 

O filiala a Partidului Poporului Dan Diaconescu a fost vandalizata

In noaptea de 13 spre 14 octombrie sediul Partidul Poporului-Dan Diaconescu filiala sector 1 a fost vandalizat, au fost sparte toate geamurile de catre indivizi necunoscuti, informeaza Realitatea Tv.
Nu au fost identificati agresorii, dar nu este exclus ca incidentul sa aiba legatura cu cel petrecut sambata, la filiala Buzau a aceluiasi partid

Atunci, liderul local a incendiat toate pliantele si bannerele PPDD in semn de protest fata de faptul ca i s-a cerut sa stranga bani pentru apropiata campanie electorala, dezvaluind ca Dan Diaconescu le-ar fi spus in cadrul unei intalniri de la Brasov ca „daca un partid normal da o sacosa in campanie, noi trebuie sa dam doua”.

Surse din partid au declarat insa pentru Realitatea TV ca liderul buzoian s-ar fi aliat cu un alt lider PPDD, dar din Brasov, pentru a rasturna de la conducere un al treilea lider PPDD, de data aceasta din Bucuresti.

Un articol care scoate în evidență paranoia lui DiaconescuUniversul  neavând ală treabă decât aceea de a-l prigoni pe el, geniul inevitabil și providențial:

Teoria conspiratiei si aberatiei, cu Dan Diaconescu

Presedintele Traian Basescu s-a comportat ca un servil cu ciocoii din Occident, liderul PSD,Victor Ponta, este ruda cu seful Serviciului Roman de Informatii, George Maior, iar „USL + PDL = Love”.

Declaratiile ii apartin presedintelui Partidului Poporului si, totodata, patronului postului de televiziune OTV, Dan Diaconescu, si au fost facute marti seara, la B1 TV.
„Traian Basescu s-a comportat ca un servil cu ciocoii din Occident. Ce s-a intamplat la Bruxelles a fost o greseala tactica din partea lui Traian Basescu. A fost o greseala pentru alegatorii lui Traian Basescu din Romania. Mai are si el un procent de 10% de alegatori”, considera Dan Diaconescu.
De asemenea, potrivit lui Diaconescu, „daca Basescu si Boc erau la putere inainte de 1989, isi faceau adrese de intrare in URSS in fiecare zi”, iar „Ponta este ruda cu seful Serviciului Roman de Informatii”.
In aceeasi ordine de idei, patronul OTV sustine ca, in ciuda razboaielor pe care le poarta de fatada, ca sa aiba alegatorul roman de ce sa se uita la televizor, de fapt USL „se iubeste” cu PDL.: „Am vazut oameni cu studii care vor sa voteze cu USL. Pai stiu ei ca USL + PDL = Love? Asa e. USL + PDL = Love”.


Partidul Poporului, pe locul al treilea in sondaje

Cat despe Partidul Poporului, al carui presedinte este, Dan Diaconescu spune ca rezultatele ultimelor sondaje oficiale privind pozitia partidelor politice in opinia publica plaseaza organizatia politica pe locul al treilea in sondaje.
„Noi nu prea mai aveam partid de stanga in Romania, de cand cu USL-ul. Trebuie sa observam ca de 20 de ani incoace niciun lider PSD nu a coborat sub media partidului. Nu mai vorbim de faptul ca PSD-ul, in sine, are foarte putine procente decat pe timpul lui Iliescu, Vacaroiu sau Nastase. Romanii nu se mai regasesc in acest partid (PSD – n.red.). Romanii de stanga”, a explicat patronul OTV declinul in sondaje al PSD.

Oamenii nu mai au incredere in PSD

Diaconescu a observat si faptul ca oamenii nu mai au incredere in PSD, referindu-se mai ales la transilvaneni, pentru care PSD era foarte puternic, iar de vina ar fi masurile haotice propuse de PSD. 

In ce priveste pozitia lui Crin Antonescu, Diaconescu a mentionat ca e posibil ca romanii sa nu si-l mai doreasca la sefia PNL.

Nu in ultimul rand, fraudarea alegerilor este, in opinia patronului OTV, „o realitate crunta” – considera Diaconescu, spunand ca actuala clasa politica a distrus „sistemul de gandire al romanilor” prin pomeni electorale.


„Eu nu pot sa condamn semenii mei, poporul meu ca a ajuns in halul asta de infometare si vrea un milion de lei de la oameni. Eu le spun altceva: preferati sa luati un milion astazi si sa faceti inca o data foamea inca patru ani sau vreti si voi o schimbare?”, a adaugat Diaconescu. 

 Acum unul în care Diaconescu este arăta ca un fel de cap mafiot căruia supușii îi aduc plocoane

44 de ani sarbatoriti intr-un restaurant de fite. Doua portbagaje de cadouri pentru Dan Diaconescu

Cunoscutul realizator de televiziune si-a sarbatorit ziua de nastere cu mare tam-tam, intr-un local de fite din cartierul Militari. La marea petrecere au fost prezenti peste 600 de invitati, printre ei ziaristi, oameni de afaceri si vedete care i-au umplut cu cadouri portbagajul masinii lui Dan Diaconescu.

Cum era normal, pe langa o parte dintre angajatii OTV, alaturi de Dan Diaconescu, la implinirea a 44 de ani, au fost si Serghei Mizil, Nicu Paleru, Emilia Ghinescu, Pepe, Adriana Antohi si Clejanii, o parte dintre ei incingand atmosfera cu melodii ritmate. In sala Paris din cadrul complexului Militari Residence Ballroom s-a cantat chiar si imnul partidului lui Dan Diaconescu, Partidul Poporului, pe ritmul caruia au dansat aproape toti invitatii. Meniul a fost unul rafinat si ar fi costat in jurul a 100 de euro de persoana. In plus, bautura a curs in valuri, iar petrecerea s-a spart abia spre dimineata, atunci cand unii petrecareti au fost  scosi din local pe brate. Cei sase sute de invitati nu au venit cu mana goala, motiv pentru care Dan Diaconescu a fost coplesit de cadouri si flori, care au incaput cu greu in portbagajul limuzinei sale de lux, Rolls-Royce, si a unei masini de teren.

Un articol unde apare ipoteza că limuzina țiganului din Caracal, urmașul proștilor din căruțasa răsturnată la intrare în Caracal, ar fi fost răsturnată în Dâmbovița de interlopi ca represalii .

Ipoteza socanta in cazul accidentului provocat de soferul lui Dan Diaconescu: Aruncat in Dambovita de interlopi?

Un martor al accidentului de vineri noapte, in urma caruia soferul lui Dan Diaconescu a plonjat in raul Dambovita cu Bentley-ul bossului OTV, sustine ca acesta a fost urmarit, la mica distanta, de o alta masina care l-a sicanat in trafic. Barbatul ar avea probleme cu mai multi interlopi de la care ar fi luat sume mari de bani, mintindu-i ca ii ajuta sa apara la OTV.

Oficial, incidentul s-a produs in zona Pasajului Marasesti, in jurul orei 03.00, cand Cristi Croitoru, soferul lui Dan Diaconescu, a pierdut controlul asupra limuzinei Bentley din cauza vitezei. Masina a fost scoasa din apa de reprezentantii unei firme private, care au intervenit cu o macara. Croitoru a ajuns la spital suferind o ruptura de clavicula si fracturi la picioare. 

Un martor ocular a declarat pentru CANCAN ca, inainte de accident, a vazut cum masina lui Diaconescu era fugarita de un alt automobil, al carui sofer a incercat s-o acroseze. Spusele martorului sunt sustinute si de Dan Diaconescu, care confirma faptul ca soferul sau a fost sicanat in trafic. In acest sens, realizatorul de televiziune a declarat ca, dupa parerea sa, incidentul a fost un atentat la viata lui, in conditiile in care presupusul agresor ar fi crezut ca se afla si el in masina.
Surse care au preferat sa-si pastreze anonimatul ne-au spus, insa, ca in spatele acestui incident s-ar afla unele intelegeri neonorate, pe care soferul Croitoru, care se dadea drept „producator”, le-ar fi facut cu mai multi interlopi. Croitoru le-ar fi promis acestora ca poate sa intervina pe langa Dan Diaconescu pentru a fi invitati in emisiune si le-ar fi luat, in avans, sume care ajung pana la 15.000 de euro. Dupa ce si-au dat seama ca au fost inselati, pagubitii l-ar fi urmarit in trafic, incercand sa-l sperie. Chiar si atunci cand a fost scos din apa si legitimat de politisti, Cristian Croitoru s-a recomandat „producator OTV”, in conditiile in care, in realitate, Dan Diaconescu il trimisese sa-i faca plinul la Bentley. Bossul de la OTV a precizat ca nu are cunostinta despre astfel de „afaceri” ale angajatului sau, dar ca „orice este posibil, chiar daca eu nu cred ca a facut asa ceva”.
„Parea un baiat care se descurca”
Surse din cadrul OTV ne-au declarat ca soferul lui Dan Diaconescu nu a dat niciodata de inteles ca ar fi o persoana instarita, dar „parea un baiat care se descurca”. „Nu a parut niciodata un om bogat. Atata doar ca nu lasa senzatia unui om care traieste in lipsuri si avea oricand acces la masina lui Diaconescu”, ne-au spus sursele citate. „Orice este posibil”, Dan Diaconescu 

 Un articol pe care Andrei Pleșu îl ncheie cu ”… să-mi amplifice teama faţă de România lui Dan Diaconescu”

România lui Dan Diaconescu

În condiţii normale, despre Dan Diaconescu n-ar fi trebuit să ştim nimic. Inteligenţa lui nu depăşeşte marginile unei sprinţare şmecherii de Caracal, raporturile lui precare cu limba română se înscriu strict într-o funcţionalitate de duzină, înfăţişarea şi comportamentul lui pendulează între banal şi stînjenitor. Ar fi putut fi organizator de chermeze într-un tîrg de provincie, ar fi putut, în cel mai bun caz, să facă o carieră de activist în vreun consiliu judeţean din Oltenia. Dar pentru că sîntem în România, acest ins „fără însuşiri“ (cum ar fi spus Musil) a devenit milionar şi vedetă. Ziarele vorbesc de o avere aiuritoare (30 de milioane de euro, 2 Rolls-Royce-uri, un Bentley, 2 elicoptere, iaht, vile etc.). A fost premiat de Asociaţia Profesioniştilor din Televiziunea Română, dar şi de alţii, a fost şef la Jurnalul naţional şi la Cotidianul, face rating, vrea să se extindă pe piaţa internaţională, iar de curînd, după dramoleta cu arestarea, ameninţă că va candida la preşedinţie, în numele unui nou partid, botezat, nici mai mult, nici mai puţin, „Partidul Poporului Român“. Să fie vreun secret genetic? (Aud că tatăl milionarului nu e nici el de ici de colo: a trimis o scrisoare preşedintelui SUA, propunîndu-i să instaleze o bază militară americană la Caracal). Cum să-ţi explici un asemenea succes, cum să pricepi transformarea neantului în stea? Nu poţi decît să citezi un admirator al OTV-ului, care, pe un blog, îi spunea tandru patronului: „ieşti (sic!) cel mai tare!“. 

Dan Diaconescu nu are decît un singur criteriu: audienţa. Şi o singură abilitate: acomodarea la nivelul cel mai de jos al consumului public: cadavre pierdute, vraci providenţiali, scandaluri politice şi de familie, dezvăluiri senzaţionale. Prost-gust, trivialitate, sub-nutriţie intelectuală, hîrjoană calomnioasă, jeg. Justificarea? Lumii îi place. Lumea vrea! Lucrurile de genul ăsta îi plac, în orice caz, dlui Diaconescu. Ăsta e universul lui, dacă nu cumva mă înşel şi, de fapt, cînd nu e pe post, se dezmorţeşte niţeluş răsfoind Shakespeare sau Rimbaud. Da, lumea vrea tot soiul de ieftinătăţi, tot soiul de stimulente pentru viscere. Mă mir că nu vedem încă pe OTV execuţii în direct, seriale porno, copii torturaţi şi crime filmate „cu camera ascunsă“. Rating-ul ar deveni apocaliptic. Există, în fiecare din noi, o zonă inavuabilă de cruzime, curiozitate vicioasă, perversiune morală. A valorifica însă tocmai această zonă, a întărîta ce e mai rău în om, a face spectacol din mizerie, a convoca „publicul larg“ la o extatică bălăcire în lături e cinic, e iresponsabil, e ucigător. Sper că, din cînd în cînd măcar, Dan Diaconescu are mici insomnii, vagi nelinişti sufleteşti: în fond, e un periculos distribuitor de droguri, un instigator la disoluţie sufletească, la torpoare mentală, la sub-umanitate. 

Şi totuşi, ni se spune – o spune Dan Diaconescu însuşi – România se bucură să-i devoreze oferta. Am mai spus-o: nicăieri în lume (atîta cît pot vorbi din experienţă directă) nu există un asemenea post de televiziune. Există posturi comerciale, există emisiuni îndoielnice, dar nicăieri nu se îngăduie unui utilizator al eterului să livreze, zece ore pe zi, dejecţie pură. Nici o televiziune cît de cît responsabilă nu-şi invită spectatorii să savureze haznaua. Dacă însă România poate fi echivalată cu „fanii“ OTV, atunci avem dreptul să spunem că România este o ameninţare la adresa propriei ei siguranţe naţionale. Nu teroriştii, nu corupţia şi cu atît mai puţin presa în ansamblul ei. Ci România lui Dan Diaconescu. 

Aici atingem punctul central al perplexităţii şi al neliniştii. Căci în vreme ce CSAT face gafa de a-şi antagoniza întreaga lume gazetărească, punînd-o pe aceeaşi listă cu Bin-Laden, membri marcanţi ai aceleiaşi instituţii, de la preşedinte la prim-ministru, de la unii membri ai cabinetului la parlamentari subţiri „de-ai noştri“ consimt să apară la OTV. Cine critică puterea n-o poate face decît interesat şi se face vinovat de trădare. Cine omoară, seară de seară, suflete e frecventabil. Traian Băsescu face „în direct“ schimb de bancuri cu Dan Diaconescu, îi răspunde şugubăţ la întrebări de genul „v-aţi înşelat vreodată nevasta?“ sau „care din fetele din studio vă place mai mult?“ şi stabileşte că 99% dintre români ascultă cu plăcere manele, (precizînd, totuşi, că el personal e mai „elitist“: se distrează cu colinde „chiar şi vara“). Ştiu, aşa-i politica! E vorba de „fineţuri“ electorale, de strategice jocuri de picior. Dar asta nu face decît să-mi sporească îngrijorarea faţă de maladia naţională întruchipată de OTV. Şi să-mi amplifice teama faţă de România lui Dan Diaconescu.

Și, în fine, unul în care năbădăioasa blondă Laura Cernahoschi îl deschide extrem de elocvent: ”Cum altfel poate fi numit jegul care rulează pe ecranele OTV decât un viol?”

Dan Diaconescu a violat o fată de 17 ani

Cum altfel poate fi numit jegul care rulează pe ecranele OTV decât un viol? Un minut de emisie al așa-zisului post, urmărit în mod întâmplător, te face să te întrebi cu ce se ocupă CNA, dacă este cumva prea ocupat să chibițeze pe marginea conflictului Ghiță – Elan – Vîntu, astfel încât nu observă atunci când se încalcă orice limite legale sau ale bunului simț.

Dan Diaconescu, cu zâmbetul acela prefăcut tâmp al său pe chip, împreună cu un puriu cu freză de star porno, geacă de piele și ochelari din anii ‘80, al cărui nume nu îl cunosc, dar știu că este moderator la aceeași așa-zisă televiziune, dezbăteau aseară tipul de leziuni pe care le avea, conform certificatului medico-legal, eleva de la Jean Monnet, dacă mai este sau nu “fată mare”. Discuția dintre cei doi libidinoși, care se baza, de altfel, pe documentul medico-legal furnizat, se pare, de tatăl fetei, reprezintă nimic altceva decât al doilea viol. Luxul de amănunte probabil că i-a ținut băloșind în fața ecranelor de televizor pe toți detracații care vor vota Partidul Poporului, nici mai mult nici mai puțin decât 14,4% din populație, conform ultimelor sondaje.

Ceea ce a făcut Dan Diaconescu este însă doar apogeul. Nu doar profesorul a fost judecat pe toate televiziunile, ci și fata, reamintesc, minoră. Colegi care poate aveau ceva de împărțit cu ea au fost invitați de televiziuni de știri cu pretenții de onorabilitate să își exprime părerea referitor la moralitatea elevei, la tipul de machiaj sau de haine pe care le purta. Ziarele, online sau, atâtea câte mai sunt, pe hârtie, s-au grăbit să publice poze de pe rețelele de socializare, cu o bandă neagră pe ochii fetei, menită cică să îi protejeze identitatea.

P.S.  În Post Scriptum nu pot să mă abțin să le amintesc  oteviștilor și otevizdelor transformați în pepedediști și pepededizde că Nostradamus spunea în unele centurii că Anticristul vine din ”neamul lui Dan” în fruntea ”roșilor de la răsărit”.

Dan Diaconescu este în fruntea unui prtid care deși vopsit în mov (”culoare de curvă”, după cum spune o cunoscută anecdotă) este un partid roșu, bolșevicoid și are o mare afinitate față de roșul comunism asiatic… Atenție să nu regretați amarnic promovarea paranoicului. Pentru înlăturarea ultimului am avut nevoie de 25 de ani de suferințe, o mulțime de morți,  un pluton de execuție și  o mulțime de cartușe …

 PRECIZARE NECESARĂ:

Articolele de mai sus, importate din presă,pot

fi văzute pe siteurile publicațiilor respective

dând clic pe  numele publicațiilor din lista de mai jos

 Prima revolta in partidul lui Dan Diaconescu: Au fost incendiate bannere

Autor: Camelia Badea

Publicat: Sambata, 08 Octombrie 2011

 Sursa: Ziare.com

O filiala a Partidului Poporului Dan Diaconescu a fost vandalizata

Publicat: Vineri, 14 Octombrie 2011

Sursa: Ziare.com

Teoria conspiratiei si aberatiei, cu Dan Diaconescu

Autor: Adriana Toma

Publicat: Marti, 13 Decembrie 2011

Sursa: Ziare.com

 44 de ani sarbatoriti intr-un restaurant de fite. Doua portbagaje de cadouri pentru Dan Diaconescu

Publicat: 12 dec 2011 

Sursa: Cancan.ro

 Ipoteza socanta in cazul accidentului provocat de soferul lui Dan Diaconescu: Aruncat in Dambovita de interlopi?

Publicat: 31 oct 2011

Sursa: Cancan.ro


 România lui Dan Diaconescu

Autor: Andrei PLEŞU

 Sursa: Dilema Veche

 Dan Diaconescu a violat o fată de 17 ani

Autor: Laura Cernahoschi

Publicat: 09 Nov 2011

Sursa: VoxPublica  


 1. 10 ianuarie 2012 la 2:34

  off topic: ba da ce lungi sunt articole tale. cand ai timp sa scrii atata?

 2. 10 ianuarie 2012 la 13:11

  Salut…
  Analfabetule, ce dracu are blogul ăsta cu tine? Iar te-am găsait la spam. Sigur nu-i place moaca ta 😀
  Articole lungi? Da și eu am tot zis că trebuie scurtate. Problema este că eu mă apuc de scris și se lungește, se lungește …
  Dacă stai să te bândești că pentru a le scrie mai citesc și altele 3-10 sau mai multe articole pentru documentare… E drept că pe unele articole din cele pe care le folosesc la documentare le-am citit la data apariției, de aceea li și găsesc.
  Totuși, am mao spus-o, doar ce e scris cu albastru închis e scris de mine. Ce e de obicei cu verde, este copy-paste. Nu am ascuns asta, am arătat-o pri lincurule către pagina respectivă. De la o vreme, din motive estetice, folosesc black lincurile (Cele ascunse sub cuvinte pe care dacă dai clik te duc la adresele URL respective. Aceste lincuri există atât în text, în unele titluri cât și la finalul articolelor, de obicei sacolo unde arăt sursa). Cuvintele cu black link sunt cuvonte scrise îngroșat, cu albastru deschis, dar nu numai, și care, atunci când treci cu mouseul peste ele, apar subliniate).
  Există o seamă de articole scrise complet cu verde.
  Aceste articole sunt copy-pasteuri unde nu comentez nimic ci le arăt doar așa cum au fostr scrise.
  La aceste articole și nu numai, vei vedea evidențiai, dacă apare pe siteul sursă, autorul, data publicării, și numele siteului, evident, cu link.
  Dacă pe siteul respectiv, acolo unde se precizează aitorul, numele acestuia are un link, va avea și aici.

 3. John John
  28 ianuarie 2012 la 4:23

  O PARERE, DAN DIACONESCU ESTE ESTE O SCURSURA, UN GUNOI MINCINOS, PREFACUT SI VICLEAN CU COMPORTAMENT FOARTE JOSNIC, OTV ESTE CEA MAI MARE MIZERIE DE TELEVIZIUNE CARE A EXISTAT VREODATA DE CAND S-A INVENTAT TELEVIZIUNEA SI PANA IN PREZENT, PARTIDUL POPORULUI, CEI CARE FAC PARTE DIN CONDUCEREA LUI DAR MAI ALES METODELE FOLOSITE SUNT DEJECTII CARE TREBUIE SA STEA ACOLO UNDE LE ESTE LOCUL, IN CANALIZARE…..ROMANI TREZITIVA !!! NU VA LASATI INSELATI !!!

 4. 28 ianuarie 2012 la 20:30

  Dan Diaconescu este un individ cu porniri paranoide. Eu nu l-aș aresta ci l-aș supune unui foarte serios tezt care începe cu PSI …
  Dacă te uiți și la fauna pe care o invită sau a angajat-o la OTV, vezi acolo un fel de adunătură de oameni alungați de prin alte instituții media, infractori, nebuni …
  Îmi vine acum în minte directorul ăla de programe poponar, arestat pentru că furniza minori cu porniri homo celor interesați, parașuta Magda sau soțul ei, Tolea, ori dementul Alupei care azinoapte pe la tri curăța zăpada de la fereastra unei meșini roșii undeva prin centru Bucureștiului și striga cât îl țineau bojocii: ”Mortuleee, mortuleee, ești acolo?” … sau acel hăbăuc ce-și spune regele păpădiile ori Sorin Ovidiu Bălan omul care reușește să dea sentințe doar pe declarațiile telefonice ale unora care habar n-au despre ce e vorba în propoziție.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: