Prima pagină > Abureală - Manipulare, Ilegal - Imoral - Indecent, Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Politicăraie - Partide - Politicieni > Disperată că nu poate prezenta soluții alternative, USL provoacă dezordinile pentru a putea spune că românii sunt nemulțumiți

Disperată că nu poate prezenta soluții alternative, USL provoacă dezordinile pentru a putea spune că românii sunt nemulțumiți

Motto: “Fericiti cei saraci cu duhul, ca a lor este imparatia cerurilor” (Matei 5, 3)

Am un anunț solemn:

Leprele USL ne consideră și mai proști decât sunt ei înșiși.

Iată că a ieșit la inveală motivul pentru care USL a organizat dezordinile din București și din restul țării, dezordini unde și-ao mobilizat echipele de retardați, rampliți, precum și cele de scandalabii și zgomotaci (Între alții partea de huligani  drogați”ultras”  din galriile Stelei și a lui Dinamo.

Pe siteul realitatea.net scrie: 

USL va solicita convocarea unei sesiuni parlamentare extraordinare care să dezbată „situaţia politică actuală şi tensiunile sociale fără precedent şi să genereze o soluţie politică care să preîntâmpine escaladarea acestor tensiuni”, potrivit unui comunicat al Uniunii.
„Uniunea Social Liberală constată absenţa totală a autorităţilor şi atitudinea incalificabilă a actualei puteri, care, în locul unei reacţii responsabile şi raţionale, în faţa protestelor publice, nu ne-a oferit decât intervenţia jenantă a unui politruc de mâna a doua, precum Sever Voinescu. Din păcate, nici măcar în ceasul al doisprezecelea, când oamenii au fost nevoiţi să iasă în stradă pentru a-şi cere drepturile şi pentru a protesta împotriva anilor de umilinţă şi sfidare la care au fost supuşi de actuala putere, PD nu este capabil să-şi recunoască eşecul, să renunţe la discursul propagandistic şi populist, la atacurile penibile împotriva opoziţiei şi la jignirea poporului român”, se arată în comunicatul semnat de preşedintele PNL, Crin Antonescu, preşedintele PSD, Victor Ponta, şi preşedintele PC, Daniel Constantin.

Conform liderilor USL, „faptul că preşedintele, primul-ministru şi membrii Guvernului se ascund de opinia publică arată degringolada din tabăra puterii”.

„Acesta este sindromul unui sfârşit de regim, când cei mai înalţi reprezentanţi în stat nu mai au curajul să apară public şi când se recurge la violenţă în locul raţiunii şi dialogului”, susţin reprezentanţii opoziţiei.

Liderii USL opinează că, „în condiţiile în care România arată astăzi ca o ţară neguvernată, singura soluţie raţională este declanşarea rapidă a alegerilor anticipate, pentru a avea un nou Parlament şi un nou Guvern, legitimate de votul popular şi pentru a reveni la normalitate”.

Eu mă întreb un lucru:  Cam cât de imbecili ne cred cretinii ăștia?

De fapt poatenici nu cred că îi cănsideră imebili pe alții decât pe nătărăii cărora li se adresază…

Ca fapt divers, acum, la Iași se desfășoară un miting a cărui autorizație a fost obținută de infractorul Fenechiu. Culmea e că au pretenția că acel miting este unul spontan…

Dacă vreun retardat (pentru că un om sănătos la cap nu poate pune botul la asemenea prostii) din cei care participă sau  aceste edunări electorale ale USL , vreau să știe că personal le doresc ca cei care i-au scos în stradă și pe care îi susțin să câștige puterea. Astfel vor realiza poate cât de fraieri au fost.

P.S. Spun unii că acum s-a văzut cât de mare este nemulțumirea în rândul populație. Profund greșit, s-a văzut ceea ce spun de ani de zile, România are un procent de imbecili cu mult mai mare  decât poate suporta o țară sănătoasă la cap…  

 1. Ioan Ion
  15 ianuarie 2012 la 18:11

  Omului îi poate fi luat totul, dar nu şi ultima dintre libertăţile omeneşti: aceea de a-şi alege atitudinea într-un anumit set de circumstanţe, de a-şi alege propriul fel de a fi.
  Viktor Frankl

  Iata adevaratul motiv, care justifica actuala situatie a Poporului Roman
  si prezenta in strada a populatiei.

  Si cateva solutii pentru redresarea Romaniei

  Romania cade mereu de „fraiera” in jocul marilor puteri pt. ca romanii se tradeaza foarte usor intre ei , in folosul strainilor si primii care tradeaza sunt demnitari ai statului roman si mai nou Lideri de sindicat, care isi bat joc de locul, pamantul si tara lor, de parca nu ar fi al lor, zicand:in tara mea , fac ce vreau, sparg, daram, arunc gunoiul, tradez, fur etc.

  Un exemplu graitor, este didtrugerea economiei nationale, inceputa imediat dupa Revolutia din 1989, prin celebra afirmatie a premierului de atunci Pere Roman ,,Industria Romaniei este un morman de fiare vechi”.

  Sub nici o forma nu trebuie sa uitam ca aceasta industrie, in ani 80, a platit intreaga datorie externa a Romaniei, intradevar cu mari sacrificii din partea poporului.

  Dar acum este mult mai rau, tocmai datorita faptului ca majoritatea intreprinderilor au fost taiate, daramate si vandute la fier vechi.

  In toti ani urmatori celebrei afirmatii, intreaga industrie romaneasca care nu a fost, taiata, daramata si vanduta la fier vechi, a fost FURATA, sau oferita GRATIS, de mai mari vremi, primului venit cu un comision substantial.

  Astfel Salariati de odinioara au ingrosat randurile somerilor, fara a mai avea sansa unui loc de munca, chiar pe salariul minim pe economie, care eu personal il consider un salariu al sclavagismului instaurat in Romania postdecembrista.

  De toate cele prezentate mai sus, este vinovata intreaga clasa politica postdecembrista si institutiile abilitate ale statului, prin proasta gestionare a situatiei, in general prin necondamnarea Ilegalitatilor, de catre justitie.

  Incepand cu declansarea crizei mondiale din 2009, saracia in romania a ajuns de nesuportat, in timp ce clasa politica a continuat sa gestioneze total defectuos situatia, deoarece nu a stopat frauda si hotia, si au continuat sa sprijine sub diferite pretexte, Mafia, asazisilor oameni de afaceri, care nu au vrut sa renunte la sifonarea a milioane si milioane de $, din avutia Statuli Roman.

  Atunci era momentul ca jaful si hotia in aceasta tara sa inceteze.

  Dar nu a fost asa, lacomia unora nu poate fi stavilita.

  Eu fiind presedinte al Sindicatului Solidaritatea Alro, va pot arata un exemplu recent, facand abstractie de mediatizata privatizare FRAUDULOASA a S.C. ALRO S.A., dosar care potrivit procedurilor, a fost închis ca urmare a decesului inculpatului Ovidiu Musetescu, in 18 octombrie 2009.
  Cert este ca in septembrie 2009, Preşedintele Traian Băsescu i-a adresat ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu,( casa de avocatura, Zamfirescu Racoti Predoiu, reprezinta interesele Alro din 2001) o cerere privind declanşarea procedurilor legale pentru urmărirea penală a fostului ministru al A.P.A. P. S. , Ovidiu Muşetescu.
  Iata recentele aparitii media ale presedintelui Traian Basescu, incepand cu 19.12.2011 la
  Gala Afaceriştilor Român (http://www.tvr.ro/articol.php?id=116954), in care face referire la energia pentru Alro.
  La scurta vreme 09.01.2012, apar liderilor de sindicat din Alro Slatina, care anunta faptul ca Combinatul Alro Slatina are pierderi şi s-ar putea închide în cel mult două luni.
  Sindicaliştii spun că au fost avertizaţi de către administraţie că se înregistrează pierderi, motivul fiind lipsa energiei ieftine de la Hidroelectrica, de unde Rusi de la Alro Slatina sifoneaza anual aproximativ 20 mil.$ de la Hidroelectrica, http://www.tvr.ro/articol.php?id=118117,

  Minciuna gogonata, profitul net Alro pe 2011 este de 76,1 mil.$, iar pe ultrimile 3 luni din 2011, in care datorita seceti, nu a primit decat 30-40% din energia Hidro, restul fiind achizitonata de pe piata libera, a inregistrat un profit de aproximativ 8-10 mil.$

  Din toate publicatiile doar Ziarul Financiar a facut o ancheta, prin care prezenta adevaratele interese ale S.C. ALRO S.A., http://www.zf.ro/burse-fonduri-mutuale/de-ce-ar-inchide-rusii-alro-dupa-ce-au-facut-profituri-de-2-mld-lei-in-zece-ani-9141677.

  Pentru a fi siguri de reusita, acesti lideri de sindicat au semnat o adresa comuna, confectionata de Conducerea Alro, care au inaintato Ministerului Economiei, Comertului si Mediului de Afaceri, Guvernului si Prefecturii Olt, prin care lasau sa se inteleaga ca alro se va inchide, daca nu va primi in continuare energie ieftina de la Hidro.

  Adresa insotita de semnaturile Tradatorilor, este prezentata pe blogul d-lui Vadim Tudor, http://corneliuvadimtudor.blogspot.com/2012/01/dramatica-situatie-la-alro-slatina.html

  Ceace nu spun acesti lideri de paie, controlati de omul de afaceri Rus care detine Alro Slatina Vitali M., este faptul ca Rusi de la Alro sifoneaza anual aproximativ 20 mil.$,de la Hidroelectrica, suma ce depaseste cu mult fondul de salarii al Alro, cu taxele la stat platite.

  Tot aceiasi lideri de sindicat, in ciuda rezultatelor foarte bune, obtinute de Alro in anul 2011, 76,1 mil.$, cu 19% mai mari in urma negocierilor, semneaza C.C.M. – 2012, cu 0%, cresteri salariale, pentru angajati Alro.

  In concluzie in baza unui contract pagubos cu Alro Slatina, Hidroelectrica, plateste salariile muncitorilor de la Alro Slatina, iar Alro face profit net de 76,1 milioane $, suma care in proportie de 87%, merge la omul de afaceri rus Vitaliy Machitski acţionarul majoritar al grupului Vimetco, înregistrat în Olanda, care deţine circa 87% din acţiunile Alro Slatina.

  Precizez ca sant singura persoana din Alro care a luat atitudine, inca din data de 22.12.2011 (am transmis adrese de informare la Presedentie si Guvern, am dat informatii la T.V.R. si Hidroelectrica si am postat masaje in media) chiar daca pentru scandalul cu energia ieftina de la Alro Slatina, de la sfarsitul anului 2006 si inceputul anului 2007, am fost dat afara abuziv de la Alro si s-a incercat linsarea mea, dar Dumnezeu le-a dejucat planurile.
  Stiu ca nu este de glumit. Operatiunea VOSTOK printre randuri o spune, http://www.jurnalul.ro/special/halucinant-operatiunea-vostok-13335.htm , sau pe cine protejeaza Gazprom , http://www.gazpromstock.com/2006/10/30/gazprom-isi-protejeaza-prietenii-din-romania/
  Eu sant prea mic sa pot face ceva, dar un popor intreg, poate fi stapan in tara sa.
  Dar REFUZ sa accept Hotia, Minciuna si sint scarbit, de multe lucruri mizerabile, care se intampla zi de zi, in Romania si in lume si detest acest tip de ,,INVESTITORII STRATEGICI”, afacesisti onorabili, care nu fura niciodata.
  Da, ,,Ei” nu fura niciodata ,,Ei” Legalizeaza Hotia, prin reduceri de taxe si impozite si alte facilitati, doar de ei stiute, maximizand profitul, FURAND si mai mult aceast popor.

  ,, Ei” sant protejati ai mafiei din politica si justitie, de fapt pentru ca FRATIA sa fie si mai puternica, chiar fac afaceri impreuna. Nu este strigator la cer?

  Iata de ce nu face nimeni nimic in aceasta tara:

  Justitia nu exista pentru cei de la Alro Slatina, deoarece Alro este protejata de doua case de avocatura de prim rang.
  1. STOICA & Asociaţii, condusa de Valeriu Stoica, Profesor universitar in drept si fost Ministru al Justitiei.
  2. Zamfirescu Racoti Predoiu., unde ministrul justiţiei, Cătălin Marian Predoiu este ginerele (afin de gradul 1) al lui Calin Andrei Zamfirescu,firma de avocatura de unde a plecat în funcţia de ministru al Justitiei.

  Potectia fata de Alro Slatina in afara Justitiei, o exercita si Institutia Prezidentiala, direct sau prin interpusi gen Teodor Stolojuan, sau mai nou Elena Udrea?

  Binenteles, un sprijin deosebit a fost primit de la Adrian Nastase, in ce priveste privatizarea pe mizerabila suma de 11,5 milioane $, cu ajutorul lui Ovidiu Musetescu, dar si din partea unor persoane din P.N.L.
  Rusine Tradatorilor.
  Toate acestea se produc deoarece Romanii au stat sub ocupatie straina pana in 1990, ca si comunismul era de fapt ocupatie ruseasca, si sunt sigur ca nu ne-am „eliberat” dupa 1990, (Phoenyx: In umbra marelui urs), muzica pe care si scriu aceste randuri, culmea ironiei, este melodia mea preferata si lucrez la Alro Slatina.

  Ca urmare, personalitatea romanului a fost si este afectata, secolele de ocupatie straina dezvoltandu-i trasaturi si comportamente de sluga, condus usor prin frica si minciuna, dar cea mai grava trasatura este indiferenta generala, fata de stramosi nostri Dacii, care erau, plin de calitati, vestit in intreaga lume, unde erau cunoscuti ca NEMURITORI.

  Frati romani, ziua dezrobiri a sosit.

  Ati demonstrat prin manifestarile, din ultimela zile, pentru care va respect, ca Nemurirea Dacilor nu este doar un mit, inca avem sange de NEMURITORI, mostenit de la STRABUNI nostri.

  SA GESTIONAM CU MATURITATE ACEASTA SITUATIE CREATA PRIN IESIREA IN STRADA A POPORULUI SI SA URMARIM SA OBTINEM INTERESUL POPORULUI ROMAN SARACIT SI OBIDIT, DE CLASA POLITICA POSTDECEMBRIDTA.

  DE ACEIA CONSIDER CA ACEASTA MICA LISTA DE REVENDICARI, AR AVEA CA SCOP REDRESAREA ECONOMICA A TARI, DE ACEIA PRIMUL LUCRU CARE TRBUIE FACUT, ESTE SA :

  1. Cerem incetarea IMEDIAT a perioadei de coruptie, lacomie, ura, dusmanie, dezordine, de Anarhie a Democratiei in general si Instaurarea principiilor Democratiei autentice, a moralei crestine bazata pe dragostea si impacarea dintre semeni.
  2. Cerem respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale al omului in statul national si unitar roman, fara discriminari de orice fel.
  3. Analizarea creari unui nou partid, chiar de participanti la manifestatii,

  Nu dorim ca aceste lucruri sa se intample prin fapte de agresiune, sau dusmasinie, ci prin aplicarea principiilor democratice a statului constitutional de drept, prin revenirea la traiului si obiceiurile, traditionale.

  4. Cerem justitiei sa faca justitie.
  5. Cerem stoparea intrventiilor nelegitime in justitie si institutiile statului si pedepsirea celor vinovati, indiferent de functie.
  6. Cerem restituirea societatilor comerciale privatizate fraudulos, confiscarea averilor dobandite fraudulos si pedepsirea celor vinovati.
  7. Cerem DEMISIA Presedentelui, Guvernului si Parlamentului Romaniei pentru ca nu si-au respectat obligatia constitutionala sa serveasca intereselor Poporului Roman si constituirea unui Guvern Provizoriu APOLITIC si declansarea Alegerilor Anticipate.

  Pentru ca romania sa porneasca pe un drum nou, in care toti oameni sa fie respectati si egali, este necesar infiintarea unui nou partid, chiar de oameni din strada, iar la functiile de conducere din noul partid sa fie oameni noi, competenti, care nu au mai facut politica in cadrul vreunui partid pana in prezent.

  Principalul obiectiv este reforma in Justitiei si in Institutiile Statului, in sensul de a fi eficiente in asanarea evaziuni fiscale, corupriei, traficului de influenta si alte fardelegi.

  Prin Statutul noului partid, cei care nu-si aduc aportul la, aplicarea principiilor democratice a statului constitutional de drept, prin revenirea la traiului si obiceiurile, traditionale, a moralei crestine bazata pe dragostea si impacarea dintre semeni, respectarea drepturilor si libertatilor fundamentale al omului in statul national si unitar roman, fara discriminari de orice fel, sa fie exclusi in urma analizari situatiei de o comisie de disciplina (un fel de sfat al batranilor).

  Sa nu uitam niciodata ca daca gandurile noastre nu sant sincere, Dumnezeu ne va pedepsi pentru viclenia noastra, dar cu credinta sincera in Dumnezeu, nimic nu este imposibil, caci in el este Puterea, Adevarul, Libertatea si Viata.
  Transmiteti mesaje de sustinere la E-mail – solidaritateaalro_ioan@yahoo.com

  Cu stima,

  Conducerea Sindicatului Solidaritatea Alro

  Presedinte

  Ioan Ion

 2. 15 ianuarie 2012 la 20:48

  Precizare: lincurile spre Jurnalul Național nu le accesez pentru că mi-e greață de fițuca unde jegul de Ciutacu e redactor șef…

  Ioane nu se potrivește ce ai spus aici.
  Spui la un moment dat:
  ”Un exemplu graitor, este didtrugerea economiei nationale, inceputa imediat dupa Revolutia din 1989…”
  apoi
  ”7. Cerem DEMISIA Presedentelui, Guvernului si Parlamentului Romaniei pentru ca nu si-au respectat obligatia constitutionala sa serveasca intereselor Poporului Roman si constituirea unui Guvern Provizoriu APOLITIC si declansarea Alegerilor Anticipate.”
  …e complet aiurea. Cei de acum, au preluat țara în momentul în care în lume începuse criza. Din acel moment, ei și-au pus în joc viitorul politic prin asumarea unor măsuri dure, dar necesare. Acum militezi pentru readucerea la putere a celor care, la vreme de înflorire economică mondială au făcut economia pulbere? Pentru că asta e singura alternativă reală, restul sunt fantezii …

  Uită-te ce se întâmplă în Ungaria.
  Știu că aveți acorduri semnate și parafate cu USL de pe vremea ”marilor”mitinguri … sindicale (hehehe) … Dar pur și simplu nu se potrivește.

  Mai zici și:
  ”Cert este ca in septembrie 2009, Preşedintele Traian Băsescu i-a adresat ministrului Justiţiei, Cătălin Predoiu,( casa de avocatura, Zamfirescu Racoti Predoiu, reprezinta interesele Alro din 2001) o cerere privind declanşarea procedurilor legale pentru urmărirea penală a fostului ministru al A.P.A. P. S. , Ovidiu Muşetescu.” … să înțeleg că asta e rău?

 3. StefD
  16 ianuarie 2012 la 10:07

  Domnilor, din textul Dvs reiese ca romanii sunt multumiti si prosti. Multumiti, pentru ca protestele nu sunt veritabile expresii ale sentimetelor populatiei si prosti, pentru ca se lasa manipulati de USL. Avand in vedere parerea Dvs depre romani, de ce nu plecati din Romania? Granitele sunt deschise.

  • 16 ianuarie 2012 la 22:25

   StefD , da’ plecati voi infiptilor uselisti in koreea de nord via koreea de sud, sapati un tunel pe sub dmz si ajungeti fix acolo unde sunteti atestati. varianta 2 ; du-te in polu nord ,polu sud sau polu meu. la alegere, draga domnule.

  • 16 ianuarie 2012 la 22:30

   StefD … rebuie să știi că nu admit să se spună că am scris lucruri pe care nu le-am spus.
   Dacă ai să găsești undeva o astfel de afirmație scrisă de mine(nu doar în acest articol), te rog să o aduci aici…
   Dacă nu consideră că te-am băgat în mă-ta de imbecil și că nu mai are rost să îți pierzi vremea scriind aici. Nu îți va mai aprea nici măcar o virgulă.
   Nu te strofoca să schimbi adresa și nicknameul sub care postezi (măcar pentru că ți-ar fi luată iar la moderare postarea). IP-ul te va da oricum de gol…

   Să știi că aici nu e ebay pe unde pari a-ți pierde vremea…

   Părerea mea despre români nu e aceasta, părerea mea este că PRINTRE români există o doză cu mult mai mare de imbecili pentru ca o țară sănătoasă la cap să poată suporta. Leprele care se vând pentru 50 de lei nule consider a face parte din acest popor. Crede-mă, știu ce vorbesc …

 4. 27 ianuarie 2012 la 0:19

  D nul MM ca functionar al unui stat NATO si UE ar trebui sa releve in primul rand ceea ce ne uneste nu ceea ce ne dezbina.

 5. 27 ianuarie 2012 la 21:12

  D nul MM?
  Meme Stoica? Marlin Monroe? Marian Munteanu? Marin Moraru?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: