Prima pagină > Ilegal - Imoral - Indecent > Culmea mitingurilor de protest: ”Sunt interszise manifestațiile proguvernamentale” – Jandarmeria

Culmea mitingurilor de protest: ”Sunt interszise manifestațiile proguvernamentale” – Jandarmeria

Mă uit la turma de imbecili care continuă să se facă de râs în Piața Universității spunând că ei reprezintă nemulțumirile marii majorități a românilor.

Dacă ar fi așa, marea majoritate a românilor ar fi și ei în piață și s-ar face de râs nu ar sta acasă și ar râde de temelismul lo și al unora de teapa vacii nebune a lui Felix dana Grecu ce își produce cu nerușinare isteriile pe Antena3 …

În piață apar tot felul de ciudați cerând fiecare ce îi fată lui mintea sau ce i s-a spus de la partid.

Televiziunile prezintă din când în când unele imagini care se desprind cumva din normal, fie unele extrem de haioase, fie altele care ar trebui să  nepună lumea pe gânduri.

Unii cer liberalizarea drogurilor ușoare (atenție, nu legalizarea cum a spus EBa, ceea ce e total diferit deoarece înseamnă vânzarea lor la liber ca mahoarca și răchia), alta acuza guvernul că a lui bărbatu-său e prea mici (pensia), altul protesta că nu se putea însura deoarece nu-i dă statuil servici … Deh, fiecare cu a lui.

Mă și mir că nu au apărut încă ”vedetele” noastre cu o pancartă în care să acuze guvernul că se murăresc la chiloței pentru că tampoanele igienice sunt cam mici în diametru și ele fiind… ceva mai dezvoltate din cauza uzurii, 🙂 au scurgeri pe lângă …

La una din aceste emisiuni de la Kanal D (Realizată de Cristian  Sabach) se prezetau între altele niște imagini unde un bărbat de vreo 35-40 de ani purta o pancartă pe care scria: ”Boc, nu te lăsa!”.

Se va spune că e un exemplu minor și va fi tratată ca o haioșenie chestia asta. Nu e nici minor, nici haios deloc.

Treaba e că, la un moment dat, se apropie de el, un jandarm cu moacă de tractorist de ceapeu socialist și probabil, minte de milițian.

– Nu puteți protesta aici. Ceilalți are alte argumente – zice … milițianul

Imediat se apropie o menopauzată iertată de Dumnezeu (motiv care ar putea  explica enervarea … totuși, oarece orgasme progbail că îi creau telenovele pe care le consideră alternativa la bucătăreală și la uzarea crătiților …)

– Nu ai dreptul să faci asta !!! – îi zbiară ea isterizată.

Acuma, stau și au și mă întreb ca omul: Cine morții mamii lui de imbecil i-a spus jigodiei de jăndar  care argumente îi dau dreptul cuiva să protesteze? Poate învătoarea pe care o avea prin clasa a doua în anul în care și-a serbat majoratul … Ani de școală părea să aibă mulți, cam cât un doctot docent, dacă trecea și în clasa a treia probabil învăța să și citească pentru a ști cam ce scrie în legea aia care reglementază dreptul la manifestări publice.

Cât despre năroada telenovelistă necălcată de soț de prin epoca lui Ceașcă, am și eu o curiozitate. De ce mama ei de viață o fi considerând năroada că ea are dreptul să fie acolo și să zbiere  ca scroafa violată neasomat  de cuțitul iar alții ba? 

Mie chestia nu mi s-a părut amuzantă. Am înțeles de ce la noi nimeni nu observă că zgomotacii nu au dreptul să ragă ca măgarii și să blocheze circulația încălcând drepturile celor din jur… Pentru că avem mult prea mulți tâmpiți realtiv la cât poate suporta o țară normală la cap…

Cred că s-a inventat un nou banc cu proști:

Culmea mitingurilor de protest:

Pe un afiș scrie: ”Sunt interszise manifestațiile proguvernamentale” – Jandarmeria.

P.S. Mesaj pentru mitingiști și mitingizde:

  Bă, zgomotaci imbecilizați, nu doar animalele au drepturi în țara asta. Au și oamenii … La muncă putorilor nu la întins mâna… nu e o rușine și nici nu e o boală mortală munca … rușinos e să vă faceți de râs ca proștii și să îmi desconsiderați mie și celorlalte milioane dreptul la respectarea votului pe care l-am dat. Legal, nu ca dezordinile voastre.

 1. Floarea albastra
  20 ianuarie 2012 la 22:25

  Si de crezi, stimate Blue Sorin, ca nu avem dreptul sa protestam? De ce ne faci vaci si in tot felul? Dupa dumneata, numai Base si slugile lui au dreptate? Nu vezi ca e dictator, ca de cand e el si cu boc nu merge nimic in Romania? Dumneata ii dedici Udrei un adevarat cult al personalitatii, cand si ea e responsabila de distrugerea Romaniei. Normal ca nu fac mare lucru nici Ponta , nici Antonescu, dar acest om, Basescu Chiorul, ne extermina. NU MAI PUTEM! E dreptul nostru sa demonstram si o facem.

  • 20 ianuarie 2012 la 22:51

   Floricico, am o curiozitate. Poți să-mi definești termenul ”Dictator” sau îl știi doar din auzite de pe la antene?

  • G
   21 ianuarie 2012 la 8:44

   Te-ntreb ca Parizianul lui Preda , „Pe ce te bazezi?” Oare de ce este atat de complicat sa se vada ca Basescu s-a straduit din rasputeri sa raneasca in grajd rahatul adunat din ’90 pana la el? Mai mult nu poate pentru ca oamenii nu vor : 1. sa munceasca ; 2. cand cineva munceste cu seriozitate si responsabilitate i se da in cap (iar acesti oameni seriosi pleaca spre alte zari , ca doar n-or fi masochisti ); 3. cu un pachet de cafea si-un „ciubuc” obtii tot ce nu ti se cuvine … Si lista e lunga!!!!! Daca oamenii ar citi, s-ar informa, ar invata sa gandeasca ar intelege mai mult decat le dicteaza instinctele. Ce vedem in strada nu sunt oamenii, ci instinctele lor. Au transformat strada in privata.

   • 21 ianuarie 2012 la 21:06

    Nu este vorba de niște instincte naturale ci de unele condiționate.
    Până și cat kilerul Tobi (cățelul meu de rasă nehotărâtă) știe ceva. La un moment dat Președintele Băsescu l-ea urat românilor: ”Să triți bine”. Același președinte a spus într-o conferință de presă că dacă românii doresc să trăiască mai bine, ar trebui să mai și muncească. Tobi a mâncat trei ziare cu chestiile aste.
    Dar știe și reacția Opoziției și a televiziunilor obediente. A mănccat și un ziar unde acea urare, era dată ca promisiune, iar la îndemnul la muncă, a existat o reacție furibundă, ca și cum Președintele ar fi înjurat odios poporul român.
    Românii consideră munca o artă, de aceea o protejează și nu se ating de ea decât obligați. În țara asta pare a fi o mare rușine să muncești și o blasfemiei să trimiți pe cineva la muncă. Oamenii vor ”servici” nu muncă, Vor un loc unde să se ducă și să nu facă nimic (ideal ar fi să nici nu se ducă decât în două zile când își primesc avansul și lichidarea…) nu vor un loc unde să muncească…
    Românii percep statul ca pe o entitate care le dă și nu ca pe un angajator care le și cere să presteze ceva pentru banii pe care îi primesc.

    Vezi asta: ”La români, munca e o artă. N-o atingeţi.” https://romanicablues.wordpress.com/2010/05/23/la-romani-munca-e-o-arta/

 2. G
  20 ianuarie 2012 la 22:48

  Nenea Iancu , ia vino matale din mormant nemtesc sa punem de-un teatru cumsecade pe plai romanesc!
  Basescu face treaba, dar mai mult nu poate ca n-are cu cine. Oamenii au mentalitate de slugi: sa li se dea, sa li se ofere, in loc sa obtina prin munca si inteligenta. Orice presedinte ar veni, oamenii tot la demonstratii vor trage! Ma-ntreb cand muncesc oamenii astia de au atata energie sa strige, sa zbiere si sa invete alfabetul special pentru scris pancarde.

  • 20 ianuarie 2012 la 22:54

   Eu mă întreb când va spune cineva că e vorba de mișări ilegale cf legislației în vigoare… Cei care sunt prezenți prein piețe sunt contravenienți. Amenda merge chiar și până la 15.000 de lei. Legea au făcut-o cei pe care îi susțin acum

 3. Mitingyzda buna
  26 ianuarie 2012 la 12:28

  de ce esti albastru,mai sorinacho?de ce? fa mai un loc de pupat cur si pt. ,,fecioarele” portocalii, ca asa de mult va place sa pupati dosuri!!!!!!

 4. 26 ianuarie 2012 la 18:12

  Mitingyzda buna :

  de ce esti albastru,mai sorinacho?de ce? fa mai un loc de pupat cur si pt. ,,fecioarele” portocalii, ca asa de mult va place sa pupati dosuri!!!!!!

  Mitigyzdo, ai grijă la limbaj că mă-nervezi și nu te mai spală tot Kokolino din lume (Știi tu la ce mă refer).
  Dacă e să vorbim de pupat oarece, nu aici găsești spectacolul respectiv. Îl găsești pe la televiziuni când spun că voi, guriștii zgomotaci, manifestați împotriva întregii clase politica dar strigați de vă udați la budigăi, Jos Băsescu, Jos Guvernul și alte năzbâtii pe care vi le-au cerut cei care v-au dat 50 de lei pentru prestație.
  Postările astea de tipul ”ba pe-a mă-tii” merg, dar nu pe blogul meu ci pe la Antena 3 forum…

 5. cristinescu madalina
  27 ianuarie 2012 la 16:49

  Nu cred ca iti trebuie facultate sa protestezi in Piata Universitatii!!!!!!Sau, mai nou, oamenii trebuie sa vina cu Gramatica Academiei si cu DOOM-ul ca sa fie bagati in seama.Cei care postati astfel de site-uri cu ”Boc, nu te lasa!” dati dovada de un penibilism incredibil! Mie mi-ar fi rusine daca as posta un asemenea mesaj…

  • 27 ianuarie 2012 la 20:49

   Mădălino, observ că te-au fascinat bucile alea și n-ai citit, sau n-ai pricepu ce scrie acolo.
   Sper că ți s-au mai calmat zulufii și acum vei înțelege care era esența articolului.
   Jăndarul și matracuca sunt exponenții a două categorii care au înțeles democrația la modul original.
   Primul înțelege că legea se aplică daorar uneori. Obligația lui era, cf. legii ca NIMENI să nu facă miting dacă nu are autorizație.
   Matracuca a înțeles că dacă e democrație, poate protesta. Prin cineștie ce legături logice a înțeles că DOAR EA ȘI CEI CARE SPUN CE SPUNE EA au dreptul să manifesteze.
   Democrația spune că ai dreptul să te manifești cum dorești atâta timp cât libertatea ta un încalcă libertățile altora.
   Anarhia nu este u formă de manifestare a drepturilor.
   Dacă vrei, dezvoltăm subiectul.
   Că veni vorba, citește asta:
   https://romanicablues.wordpress.com/2012/01/27/antonescu-si-ponta-practica-spaga-futures/
   Poate pricepi câte ceva…

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: