Prima pagină > Ilegal - Imoral - Indecent, Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire > Din cauza sărăciei, la Cluj, curvele s-au dus să protesteze cu Mercedes S Class

Din cauza sărăciei, la Cluj, curvele s-au dus să protesteze cu Mercedes S Class

Am văzut că pe unii i-a  enervat faptul că am folosit termenul de ”curvă” la adresa mâncătorilor de rahat prezenți la mitingul USL de la București. Îmi cer scuze, curve nu au fost doar în orașul cu cei mai mulți mitici din lume ci și în țară.

Iată de exemplu: În exercițiul funcțiunii (la prestat … ), curvele Clujene …

O poză de râsul lumii: liderii PSD Cluj, cu pancartele la miting. Unul a venit cu Mercedes S Class

Membrii de vază ai PSD şi PNL s-au prezentat conştiincioşi la mitingul societăţii civile, ţinând în mâini afişe cu mesaje anti-guvernamentale. Unul dintre ei, Gabriel Oniga, a fost şeful Casei de Pensii Cluj, în aceeaşi coaliţie cu PDL şi conduce un S Class.

Deși până acum USL a anunţat că liderii și membrii din teritoriu nu au avut de-a face cu protestele antiguvernamentale, la Cluj cei mai mulți dintre protestari au fost membrii PSD și PNL. Chiar și lideri din cadrul celor două partide nu s-au sfiit să participe direct la demonstrațiile din centrul orașului. 

În poza de mai sus, numărul 1 este consilierul județean PNL Mihai Szeplekan. Acesta vrea sa candideze pentru șefia PNL Cluj Napoca.

Personajul numerotat cu cifra 2 este Aurelia Cristea, vicepreședinte PSD Cluj. Aurelia Cristea a fost membru în Comisia Națională de Supraveghere a Asigurărilor.

Al treilea personaj care protestează este Gabriel Oniga, președintele organizației de tineret al PSD Cluj. Gabriel Oniga a ocuat funcția de Director la Casa de Pensii Cluj în perioada în care PSD a făcut o coaliție cu PD-L.

Înainte de această funcție publică, Oniga a fost samsar de mașini aducând din stăinătate mașini la comandă. În prezent este văzut la volanul unui Mercedes S Class, despre care însă spune că nu este a lui. Social-democratul nu s-a sfiit să afișeze poze de la miting chiar pe pagina personală de Facebook.

Autor:  Mihai Şoica

Sursa: EVZ.ro

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: