Prima pagină > Presă > Pseudojurnalistul Alexandru Vișan de la ”Cotidianul” – exemplu de cum nu se face presă

Pseudojurnalistul Alexandru Vișan de la ”Cotidianul” – exemplu de cum nu se face presă

În presa română densitatea de imbecili dispuși să afirme orice doar pentru a mai încasa un cec bunicel

Întâmplător, deși numele îl mai auzisem, am picat pe un articol din Cotidianul : Până unde ajunge tupeul Puterii – Udrea, atac la protestatarii din Piața Universității , articol comis de un individ care cică s-ar numi Alexandru Vișan  …

Titlu frateeee …

Ce zice nărodul în articol? Cică:

 ”Cu un tupeu fără margini, Elena Udrea, ministrul Turismului, acuză protestatari din Piața Universității că ies în stradă ca să facă politica opoziției și le sugerează să se ducă „la muncă”.

Udrea împarte protestatarii din Piața Universități în două tabere: unii pentru care ea își declară compasiunea (!) și alții, pe care îi acuză că fac politica opoziției în stradă.

Din start observăm ceva. Lepădătura asta de dătărot cu copita în tastatură pe bani grei, se arată extreme de oripilat de ideea că căneva ar mai trebui să și muncească. E dreăt, pe români mai bine îi bagi în mă-sa decât să le sugerezi că ar mai trebui să și muncească.

De asemenea, tembelul se arată a fi extreme de iritat de împărțirea în categorii a zgomotacilor din Piața Universității…

Păo tocmai le trage una peste bot stăpânilor săi politici care se dădeau de ceasul morții explicând că acolo nu ar fi doar o turmă omogenă ci mai multe categorii, lucru cu care eu sunt de acord. Cum dracu sâ bagi în aceeași oală pe cei care strigă că vor readucera le tron a lui Mișu Întâiul, pe cei care spunerau că vor liberalizarea drogurilor, cu spun că sunt contra întregii clase politice ori cu cei care strigă de își dau afară bojocii ”Jos Băsescu, sus Antonescu” și care spun că sunt complet apolitici?

De fapt ce l-a mânat pe nărod în luptă? Niște declarații ale doamnei Udrea  care lui și încă unor mai mâncători de rahat și e pare cam neatacată de la o vreme.

„Pentru cei care cu adevărat sunt nemulţumiţi şi şi-au spus nemulţumirea în stradă avem toată înţelegerea şi încercăm să găsim soluţii la problemele lor. Pentru ceilalţi, care fac din asta politică, eu zic că e mai bine să treacă la muncă”, a declarat senină Udrea joi, după o întâlnire cu reprezentanţii Asociaţiei Oraşelor.

Chiar așa, cum dracu să spui să se ducă oamenii la muncă? Ce sunt tâmpiți și  se descurcă oare cu cei 50 de lei pe zi primiți pentru a urla pe la mitinguri ilegale?  

Apoi mizeria continuă așa:

Pentru cei cu adevărat nemulțumiți, spune Udrea, „avem toată compansiunea şi am încercat şi încercăm să îndreptăm lucrurile, să găsim soluţii şi, în primul rând, încercăm să fim extrem de deschişi”.

„Pentru cei, în schimb, mai puţini, câţiva, care se duc acolo pentru că îi trimite liderul PNL Sector 6 sau liderul PSD sector 4, mesajul meu este că în loc să protesteze în numele PSD şi PNL, mai bine ar încerca să îşi convingă şefii politici să facă ceva util pentru ţara asta. Este loc atât pentru putere, cât şi pentru opoziţie să facă ceva util pentru România în momentele astea. Asta aşteaptă românii. Aşa, să trimitem oameni în Piaţa Universităţii, partidele politice, care să profite de nemulţumirea reală a celor care au ieşit în stradă şi şi-au spus păsurile, eu cred că este şi incorect, şi populist şi nici nu ajută cu nimic România”, a mai spus Udrea fără să prezinte, evident, vreo dovadă a acuzațiilor sale.”

Cică vrea dovezi…

Păi dacă lepra era jurnalis cât de cât, îți deplasa fizicul acolo, se uita în jur și asculta…

”Sus Antonescu” (nu în ștreang ci la Cotroceni probabil) sau și mai clar, ”Antonescu Președinte” mie mi se par dovezi bunicele, dacă nu, poate insignele pe care le purtau cei mai agitați zgomotaci să fie o dovadă…

Cred că doamna Udrea mai trebuia să pomenească pe cineva, pe cei din TNL care ziceau că sunt studenți. De asemenea, dacă era journalist adevărat, afla că ieșirea acelora la huiduială a fost o acțiune pe linie de partid. Tot studentul căminist di urbea cu mitici știe asta. Poate afla și sumele vehiculate.

Cine vrea să vadă articolu,l o poate face aici: http://www.cotidianul.ro/udrea-atac-la-protestatarii-din-piata-universitatii-171640/

Cine vrea însă să vadă cam ce hram poartă papagalul ăsta care își spune Alexandru Vișan (probabil chiar așa se și numește), poate să îi citească și alte mizerii: http://www.cotidianul.ro/autor/alexandru-visan/

Eu am să aduc doar un titlu: Regele Mihai, în vizită oficială la Roma . Cine vrea să citească articolul o poate face dând clic pe titlu.

VIZITĂ OFICIALĂ  a Regelui Mihai la Roma sau oriunde altndeva? 

România are acum  un rege? Eu știam că e republică și are președinte … Fostul rege a renunțat prin actul de abdicare, încă în vigoare, la toate prerogativele. INCLUSIV LA PREROGATIVA DE A MAI FACE VIZITE OFICIALE… Sau poate lui Vișan i s-o părea că atunci când se duce să se pișe se numește că face o vizită oficială la budă …

Dacă indivizi ca ăsta sunt numiți jurnaliști, e crar de ce nu avem decât foarte puține publicații adevărate și foarte multe mizerii puse în slujba cui are bani să plătească.

În fine, fiecare trăiește din ce bani dorește, nu asta e problema, măcar dacă ar plăti impozite pentru sumele …NEOFICIALE … așa, de chestie …

Categorii:Presă Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: