Prima pagină > Presă > Scrisoare către isterica de serviciu a lui Felix, Dana Grecu

Scrisoare către isterica de serviciu a lui Felix, Dana Grecu

Iubită și frumoasă Dana Grecu, îți scrie primul tău…

Dragă Dana,
Am folosit cu tot cinismul de care sunt capabil măgăria din titlu. Nu am fost primul tău bărbat, știm amândoi asta, am fost doar primul tău director. Are vreo importanță ? Tot primul se cheamă că am fost…
Vezi , cam așa îți construiești și tu raționamentele în emisiune, pe ideea că nu contează amănuntele, diferențele, evidențele, important pentru tine este să ajungi la „Băsescu și Boc trebuie să plece”. Voi reveni.
Am fost, așadar, dragă Dana, primul tău director atunci când ai venit în presă, la episodicul cotidian „Republica” și la popularul ziar „Curierul zilei”, din Pitești. Nu te-am remarcat profesional, era și greu, fiindcă nu eram noi înșine, cei vechi, foarte atenția la profesionalism, făceam o presă subțire și comercială. Am remarcat însă că ești curajoasă, că știi să-ți privești șeful în ochi și că ești foarte atractivă. Să nu te superi pe mine că spun asta, nu erai neapărat frumoasă, ci foarte erotică, probabil că din cauza tinereții și, mai ales, a personalității tale impetuoase. Afli de abia acum că mi-ai plăcut, dar asta nu are nicio importanță, ți-o spun doar pentru a trage puțin de timp fiindcă mi-e groază de ceea ce voi adăuga în rândurile următoare…
Acum, nu îmi mai placi deloc, dragă Dana, nici ca jurnalist, nici ca femeie, nici ca om. Îmi pare rău că e nevoie să fiu atât de dur, dar trebuie să-ți spun că ar fi cazul să lași țara asta în pace, să nu o mai chinuiești, să nu o mai batjocorești, să nu te mai rățoiești la ea. Ai devenit un amestec de țață cetățeancă și de opinie publică în sensul în care e publică o toaletă publică. Recunosc originalitatea melanjului din tine dar nici nu știi că două lucruri se vând în România pentru acelașii efect: tu și medicamentele vomitive.
Eşti liberă într-o ţară liberă, într-o presă liberă, dar îţi semnalez că te schimonoseşti îngrozitor, că frizezi isteria, că mai ai puţin şi devii primul realizator emo din istoria televiziunii. Crezi că merită, consideri că te mai poţi întoarce cândva din drum, ori vei merge înainte până la epuizare, până la ratare, până la internare ?
Opreşte-te, Dana, coboară din caruselul nebuniei, lasă-ţi poalele-n jos şi lasă România în pace. Presa nu se poate face arătându-i preşedintelui fundul, nici scuipându-l pe primul-ministru, presa nu e o mahala, o uşă a cortului în faţa căreia câştigă cel care ţipă mai tare. Cel puţin aşa sper, sper că nu s-a ajuns până acolo.
Mi-ai spus cândva că vrei să pleci din Piteşti, că nu-ţi mai spune nimic oraşul acela şi presa lui. Te-am aprobat, te-am admirat şi am tras cu coada ochiului, emoţionat, la ascensiunea ta la „Antena 3”. Credeam că totul e bine când, brusc, am descoperit că Dana Grecu îşi doreşte să fie un fel de Robespierre balcanic şi cu fustă. Un coşmar, carevasăzică.
În calitatea mea de primul tău…director din presă, aş putea spune, ritos, că eu nu aşa te-am învăţat să fii. Nu spun asta fiindcă nici nu ştiam că e posibil să fie cineva aşa, nici măcar în viaţa obişnuită, cu atât mai puţin pe micul ecran.
Eşti vaca nebună a televiziunii, soacra Ţării Româneşti în plin bufeu de menopauză, sperietoarea copiilor şi bucuria celor după care plânge ospiciul.
Mai eşti om ? Sper să mai fii. Şi să mă înţelegi.

Te pup.

Autor: Gheorghe Smeoreanu

Sursa: criterii.ro

Comentariu Blue: Dacă mi se permite, aș subscrie ..

UPDATE (23 FEB 2016)

O întrebare pe care ar trebui să şi-o pună cei care o iau de victimă pe Dana Cătălina Grecu şi pe d. Smeoreanu ca fiind old boy-ul cu funcţie ce a  profitat de imaculata … 

Cum a reuşit ea să ocupe postul pe care îl ocupă dacă nu are studii superioare?

Conform contului său de Facebook Dana Cătălina Grecu este absolventă a   Liceul Zinca Golescu … şi cam atât. 

Mai jos sunt două capturi foto realizate pe contului de Facebook al Danei Cătălina Grecu:

Dana Grecu 2

Captură foto de pe contul de Facebook al Danei Cătălina Grecu (1)

Dana Grecu

Captură foto de pe contul de Facebook al Danei Cătălina Grecu (2)

.

 1. Simina
  5 februarie 2012 la 21:17

  Oauuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
  Cam tirzie scrisorica!

  • Md
   21 februarie 2016 la 10:08

   D-le „S” . Ca n-ai fost primul,inteleg. Probabil ca nu ai calitatile necesare pt a fi primul si se pare ca nici ultimul. Te-as intreba ce virsta ai si care e diferenta de virsta intre dumneata si frumoasa diva. Si te-as Mai intreba daca in Romania sint permise relatiile intime intre director si subalterne. As mai intreba daca ea te-a parasit ca barbat si ca director sau dumneata ai concediat-o pe motive profesionale bine intemeiate. Ce calitati profesionale ai daca n-ai remarcat incompetenta respectivei cit timp ati colaborat. Poate ca n-ai vrut sa pierzi Asa o „bucatica” si ai tolerat-o ca pe o acadea sa-ti indulcesti amareala ? S-a dus si te-a lasat cu „buzele umflate”? N-are calitati reportericesti? Cine stabileste? Dumneata , Academia Romana sau publicul? A3 a avut rating? Da sau nu ? Jurnalul dumitale provincial are rating Mai mare? Grosolania d-tale e nepotrivita unui jurnalist. Razbunarea d-tale nu va avea efect. La dumneata nu se Mai intoarce. Ea ” e pe val ” dumneata un parasit ofuscat in depresie de andropauza.

   • 21 februarie 2016 la 15:18

    Md (mdarstaru…) … Poţi s-o lingi pe Dana Grecu cât vrei aici pe blog, să ştii că nu cred că vede …
    Pe de altă parte, când te logheri, acolo unde scrie „Adresa URL” poţi băga dacă vrei adresa unui site , a unei pagini de facebook, orice, dar o poţi lăsa şi goală. Dacă scrii doar „Yahoo”, cum ai scris e ca şi cum nu ai fi pus nimic.

    Legat de relaţiile dintre un director şi subalterne .. de obicei se întâmplă dacă subalternele sunt curve.
    În relaţia dintre cei doi nu se pune aşa problema … A fost o relaţie cât se poate de normală

   • Gheorghe
    21 februarie 2016 la 18:24

    A, m-am prins…le vreti numai pe cele care va plac”care sunt pe linie”…ce *** *** sunteti…

    • 21 februarie 2016 la 22:55

     Ghiţă, să ştii că a scrie prostii nu este o calitate …
     Ai grijă la exprimare.

   • paula
    21 februarie 2016 la 19:07

    Bravo ,bine zis.

 2. 5 februarie 2012 la 21:20

  Simina :

  Oauuuuuuuuuu!!!!!!!!!!!!!
  Cam tirzie scrisorica!

  Există lucruri pentru care niciodată nu e prea târziu…

  • popa ana
   20 februarie 2016 la 15:46

   Are dreptate Simina.Subscriu.

 3. 5 februarie 2012 la 23:39

  Sincer..de mult am vrut sa i scriu si eu una asemanatoare,dar am renuntat!:)..acum sunt salvat!:)……pacat!..poate aceasta scrisorica o va aduce cu piceoarele pe pamant!spre binele ei…ca oricum noua”celor mai multi” nu ne pasa…

  • 6 februarie 2012 la 12:44

   Fii serios… e prea infectată …

   • Goagal
    5 martie 2016 la 13:36

    Ce ati pupa-o mult intre chicioareeee…. Singura ei ,,vina,, este ca lucreaza la A3 !

  • Misu
   21 februarie 2016 la 18:21

   Ca sunt, sau nu sunt de acord cu ce s-a scris, nu este important, dar este imm portantant sa scriem corect românește. Picioare, se scrie cum am scris eu, nu cum ai scris dumneata

   • 21 februarie 2016 la 22:59

    Aşa-i Mişule .. în caz că nu ştiai, corect se scrie „important” şi nu „imm portant” , cum scrii tu… Pa (A dracului bârnă din ochi …)

    • Nicol
     3 octombrie 2016 la 21:08

     Portantant…..scz de corecție dar nu sunteți atent la detalii…

     • 4 octombrie 2016 la 21:26

      Nu e nici o problemă Fabiana, chiar îți mulțumesc, dar nu înțeleg la ce te referi. Nu găsesc acest cuvânt în textul articolului … Poate vrei să dai detalii …
      Mulțumesc …

  • gheorghe
   21 februarie 2016 la 18:29

   Se spune picior, maestre, nu piceor…seralul,neica…gh

 4. ANTON ADRIANA
  6 februarie 2012 la 9:24

  CRED CA IN ACEEA CLADIRE,EXISTA UN DUS SPECIAL CU CARE LI SE SPALA CREIERUL RAMAS ATUNCI CIND SE ANGAJEAZA .NU POT SA CRED CA NU STIU ADEVARUL DESPRE FELIX SI ILIESCU,ATUNCI DE CE NU VORBESC.??LIPSA CREIERRRRR

  • 6 februarie 2012 la 12:46

   Normal că există acel duș… se numește: BANI. Mai mulți decât îți imaginezi.

  • nicu
   21 februarie 2016 la 10:32

   Ba stiu adevarul,il stiu toți angajații dar stiti ,cîinele care a fost hrănit de stapin la timp,nu il muscă. Din contra luptă pentru el pînă la moarte.

 5. 6 februarie 2012 la 9:29

  Domnul director a vrut sa-si faca reclama pe spatele Danei Grecu, din ce se citeste. Nici un adevarat barbat nu are face asta unei femei care face parte din trecutul sau, ma refer strict la relatia lor personala. A pus accent pe erotismul ei mai mult decat pe latura profesionala Ca barbat este un zero. Iar ca si profesionist, ca om de presa chiar el recunoaste despre sine insusi ca facea presa subtire si comerciala, iar din aceasta scrisoare se vede clar ca a ramas tot la presa subtire, comerciala. Oricum de domnul director nu am auzit pana acum, dar pe Dana Grecu am urmarit-o la TV. Domnule director, poate ca este cazul sa va maturizati, sa lasati deoparte frustrarile personale si sa incepeti sa deveniti om de presa. Atacurile la persoana, fara o cauza reala, ma duc cu gandul la paparazzi, care vor face orice le sta in putere sa puna mana pe o fotografie a unei personalitati care ii va scoate din anonimat. Cam multe cuvinte jgnitoare aduse unei femei din partea unui „anonim”.
  Domnule director, fiti exemplul pe care il asteptati de la Dana Grecu.
  va citez „Mai eşti om ? Sper să mai fii. Şi să mă înţelegi”.

  • eliot ness
   20 februarie 2016 la 7:24

   Daca Grecu ar fi femeie v-as da dreptate numai ca ……… va pacalit si pe dvs.

  • Dan Danut
   20 februarie 2016 la 9:43

   Trebuie sa fii orb si fraier sa nu ti dai seama ca Dana Grecu e travestit …:)))

   • 20 februarie 2016 la 20:01

    Ei, travestit nu e … Dana e cât se poate de muiere. Soar o muiere nef .. oops … destul e atât de isterică …

  • dorel
   20 februarie 2016 la 13:03

   BRAVO cu un B foarte mare.

  • lety
   20 februarie 2016 la 14:07

   Subscriu..Radiocatch 😉 Cred ca nenea Gigi este un om de doi bani….Stiu. e chiar mult, dar am zis sa fiu rezonabila. Vorbeste de menopauza?!?! Ok, nene, inseamna ca, „barbatul” din el a auzit si de ANDROPAUZA!!! Pun pe seama asta „eleganta” cu care a scris porcaria de „articol”. Si apropo, nici mie nu-mi place Voiculescu…. Dar nu-mi place pt ca nu cunosc decat imaginea facuta de niste unii ( candva i-au fost prieteni… candva cand au avut doar de castigat ,poate, de pe urma lui). Da, despre niste OPORTUNISTI e vorba. In ceea ce priveste echipa de stiri de la Antena imi este destul cat vad pe sticla. Si nu este vb de una speciala….Prin aceeasi ii vad pe toti…. chiar nu inteleg cum de au ajuns acolo. Si, DA, am dreptul, chiar daca sunt la menopauza, sa ALEG. Si am ales sa VREAU sa urmaresc Antena 3.

  • marin
   20 februarie 2016 la 21:23

   La TV vedem mult c_cat. Deci asta este si dana grecu. O sleafta de lingai care distrug mintile oamenilor

  • Mihail Abagiu
   20 februarie 2016 la 21:34

   Mi se rupe de antene, cat despre jegoasa aia… „sa-i fie de cap”, dar, ca barbat… tovarase director, esti cam de aceeasi specie… jegoasa.

  • adi_db
   20 februarie 2016 la 21:58

   Vorbeste o admiratoare a unui post care traieste pe ideea atacului la persoana… Hai pa….

  • Ticu
   21 februarie 2016 la 9:45

   Esti si tu la fel de subtire la creer ca si dana. Nu ai inteles nimic din ce scrie omul. Cine se aseamna se aduna spune un proverb,eu spun se apara unul pe altul.

  • Silvia
   21 februarie 2016 la 10:15

   Nu sunt jigniri aduse unei femei.Sunt lucruri adevarate,reale .Daca Dana Grecu ,ca jurnalist ,isi permite sa aduca injurii si sa toarna minciuni pe postul tv ,pentru o tara intreaga,atunci exista o cale prin care putem sa-i spunem si noi parerea noastra despre ea.Si vorbesc,ca o persoana ,care a simtit aberatiile,injuriile,minciunile si prostia ,,atotstiutoarei” Dana Grecu.Nu o inghit nici cu un vagon dr lamai.

   • 21 februarie 2016 la 15:35

    Silvia, eu mă distrez teribil când văd cât de Sfântă Fecioară o văd unii pe Dana Grecu drept un fel de madonnă pură şi imaculată.
    Nu observă că i-a fost vărât în emisiunea Radu tudor pentru a o scoate din momentele de isterie generată de faptu că pierde controlul fiind incpabilă, din motive ce ţin de psihiatrie, să fie coerentă o oră întreagă.
    Fiind fascinaţi de ea nu observau cum în unele momente, la enervare îi aspare un pic de spumă în colţul gurii (strâmbă un pic pe motib nervos).
    Am văzut-o pe scenă, cocoşată şi slabă… vânătă la faţă …
    Nu i-au observat nici uşorul tremur .. Dacă nu era vănătă la faţă ziceam că are o cădere de glicemie, existând vineţela probabil tremurul de arată că nu şi-a tras porţia de vodcă la vreme.
    Nu vreau să fiu mai rău decât e cazul, dar, dacă Dana Grecu nu suferă de alcoolism cronic eu mănânc tastatura …

  • dan
   21 februarie 2016 la 12:42

   Când am citit articolul mi-a venit în minte un singur cuvânt: dezgustător! Cât de jos să ajungi să vorbești în felul ăsta despre un om?

   • 21 februarie 2016 la 15:42

    Dane, ar fi dezgustător dacă ţoapa nu se numea Dana Grecu… Având în vedere că o ştim cam ce îi poate pielea articolul e mai elegat decât merită.

 6. notieneimportancia
  6 februarie 2012 la 9:45

  d.le gheorghe smeoreanu, acum sper ca te simti foarte barbat dupa perdaful dat acestei doamne.

  • 6 februarie 2012 la 13:13

   Eu nu sunt misogin, dar de data asta orice i-ar fi spus nu ar fi putut fi un ”perdaf adresat unei doamne”
   Doamnă? Care doamnă? Articolul îi e destinat Danei Grecu… Dacă și Dana e o doamnă și eu sunt Robocop …

   • kkat
    12 octombrie 2013 la 22:17

    esti doar un scarbavnic basist

    • 13 octombrie 2013 la 17:18

     Deh, poate nu ai observat, dar articolul este o scrisoare a primului „fost” către isterica de serviciu a lui Dan Voiculescu … În caz că nu ştiai, Dana Grecu nu e virgină .. au trecut nişte oameni prin budoarul său … Autorul are naivitatea să creadă că e primul… :)))

    • padure carmen
     20 februarie 2016 la 12:14

     Subscriu!

    • Andra
     21 februarie 2016 la 0:07

     Cu numele cu care te semnezi ” k…kat” iti spune cine esti !

  • lucy
   20 februarie 2016 la 12:12

   de-asta era buna legea defaimarii ,pt ca unii oameni prosti sa nu mai scrie ce le trece prin cap,sa filtreze oleaca ideile alea de oameni frustrati

   • 20 februarie 2016 la 19:51

    E din 2012, deci nu ar fi supusă legii…
    Pe de altă parte, o scrisoare a unui mo către fosta lui muiere nu cred că s-ar încadra la prevederile legii (Scrisoarea e veritabilă)

 7. Adina
  6 februarie 2012 la 10:26

  atat de tarziu vine D-le „primul…” aceasta scrisoare incat coincide al naibii de tare cu ascutirea luptei la varf.Dana Grecu?..Isi face treaba pentru care este platita cum poate mai bine?..Unde-i tragedia? Personal nu o vad.

  • 6 februarie 2012 la 13:20

   ”Ascuțirea luptei”? 😀 Așa se numește acum isteria matracucilor?
   E adevărat, își vacea treaba și e plătită… întodeauna mercenarii de orice fel sunt foarte bine plătiți. Dacă acești bani se dau legal cu plata taxelor și impozitelor aferente e OK… De asemenea, nu vreau să insinuez nimic, dar sunt convins că dacă la prestatorii orali ai lui Felix si-ar băga nasul un piculeț fiscul ar avea mari surprize …

 8. directorsef
  6 februarie 2012 la 12:25

  Esti frustrat rau de tot DIRECTORE.
  Eu inteleg ca mai mult faci tam-tam de pozitia de de DIRECTOR decat de „decaderea” Danei.
  Cat de bezmetic esti crezand ca Dana Grecu singura poate schimba soarta tarii?
  Ai gasit-o pe ea cea care schimba presedinti si ministrii!
  Am un sentiment de mila profunda pt. subalternii tai!
  Pa DIRECTORE!

  • 6 februarie 2012 la 13:09

   Director șef? Wow … să nu zici că ești Mihai Gâdea că m-ai spart … 😀

 9. 6 februarie 2012 la 13:04

  Văd că ți-ai ales un nume, o adresă și porți un linc ce arată că faci parte din fenomenul media.
  Zici că e vorba de atacuri la pesoană nejustificate, făcând referire la domnul Smeoreanu, ba mai și zici că ai văzut-o pe Dana Grecu. Mai voebești și de cuvinte jignitoare din partea domnului Smoereanu…
  Din păcate, dinăștia ca tine sunt mult prea mulți motiv pentru care în românia media a devenit mai abjectă ciar dect politica.
  Păi ce mama dracului face vaca nebună a lui Felix? Doar atacuri la persoană, calomnii, atacuri nejustificare argumentativ în plus are un comportament care te face să crezi că la o investigație serioasă (una care începe cu PSI) ar fi internată de urgență.

  Zici: ”Domnule director, fiti exemplul pe care il asteptati de la Dana Grecu.
  va citez “Mai eşti om ? Sper să mai fii. Şi să mă înţelegi”.
  ” … Din punctul meu de vedere, respectivum domn nu a mai săcut un astfel de demers, (poate o fi făcut dar nu știu eu). Pe abjecta isterică în schimb o văd zilnic cum intră în emisiune, începe discuția pe un tot răstit, de fiecare dată are concluziile la care trebuie să se ajungă. Practic în fiecare emisiune se vede un fir director. Nu odată când cineva nu se conforma, lepra pur și simplu se răstea la el…
  Dana Grecu ar trebui să nu fie lăsată să se aprupie se nici un fel de instituție media la mai puțin de un kilometru.
  Știi ce este Dana Grecu și încă niște colegi ai săi (Gâdea, Badea, Stan, Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu, Oana Stancu etc)? Niște curve mediatice în stare să spună absolut orice li se cere. Sunt indivizi care prin comportamentul lor obedient devalorizează tagma jurnalistică… Niște scârbe …

  • gabriel
   20 februarie 2016 la 13:59

   Cred ca ai fost prea bland in a-i cataloga pe locuitorii fermei haznaua 1.

 10. 6 februarie 2012 la 13:54

  Draga Sorin,spui niste lucruri „ingrozitor”de adevarate.Cu stima.

  • 6 februarie 2012 la 18:21

   Natalia, singura mea vină, sau singurul meu merit (cum vrei) legat de acest articol este că l-am găsit și l-am adus aici. Sursa este scrisă la final, dacă dai clic te duce acolo deoarece are ca și toate uvintele de culoarea ceea de pe blog conține linc ascuns, din motive pur estetice.
   Am scris și eu despre Dana, dar nu atât de elegant, la mine exprsia vaca nebună este ca mai delicată din cele cu care o gratulez.
   Imaginea, da recunosc, eu am făcuto. Pe blog Dana mai există. De exemplu

  • 6 februarie 2012 la 18:22

   Mai am un trucaj, dar pozele porno nu se pot pune aici

   • 20 februarie 2016 la 10:23

    FRUMOASA FEMEIE ,PRECIS ESTE DE LA ANTENA 3

    • 20 februarie 2016 la 19:56

     Gusturile nu se discută .. oricum, ar fi fericită să arate aşa în realitate …

 11. 6 februarie 2012 la 14:57

  :)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  exhausitv

 12. 6 februarie 2012 la 14:58

  ibucatar :

  :) ))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

  exhausitv

  :)))))))))))

 13. ciprian
  6 februarie 2012 la 15:15

  Poi trebuia si vampa asta blonda sa se afirme cumva. Acum o ‘controleaza’ Felix de laringita ca sa fie apta sa ii faca jocurile. Niste marionete!

  • 6 februarie 2012 la 18:23

   Mie mi se pare că Dana e tot timpul în orgasm

   • danu grecu
    22 februarie 2016 la 10:18

    bai albastrule de suparare i ai cerut pizda si nu ti a dat?! la orice comentariu facut in avantajul danei grecu sari repede de cur sa l combati…esti subiectiv si nefutut in acelasi timp..daca te cheama aia sa ti dea ceva pizda imediat te sucesti si o ridici in slavi..nu esti misogin dar sigur nefutut esti..nu sari sa mi dai replica oricum ar fi de cacat…linjerica

    • 22 februarie 2016 la 13:14

     Bey labagiu pedofil,te trezişi tu faci ca cavalerul Triste figuri care apără ţoapa de agresiunile la care e supusă…
     Vezi tu mai bine că s-ar putea ca atunci când îţi sună la uşă să fie cei de la centrul de unde pari a fi sărit gardul …

 14. Lulu
  6 februarie 2012 la 15:36

  😆 😆
  Supeeeeeeeeeeeerb!

 15. catalin
  6 februarie 2012 la 16:39

  stilul romanesc……atunci cand cineva are ceva de spus se arunca cu noroi in el…si asta nu ca mi-ar pasa prea tare de doamna in cauza dar e ceva nativ la noi romanii…..nimeni nu poate castiga un razboi pe aptitudinile sale….sau cel putin nu se simte bine sa castige razboiul fara sa denigreze pe cineva:))))ca bine mai zicea Badea „Traim in romania si asta ne ocupa tot timpul”…..de ce nu putem sa avem si noi demnitate si secretele din trecut sa le tinem pentru noi….din pct meu de vedere indiferent daca este sau nu real ce se zice in scrisoare chiar nu imi pasa dar halal barbat care are o relatie cu o femeie si dupa povesteste….josnic…..Iar daca ea face compromisuri pentru succes este strict problema ei…garantez ca multi ar face asta….si aici nu e vina nimanui…e strict vina vietii pe care o duc cei mai multi romani adica de saraci….iar saracia te face capabil de multe lucruri care in mod normal sunt sub demnitatea ta…dar na asta este….respect scriitorilor si cititorilor…….
  Multumesc,este doar o parere personala va rog sa o luati ca atare.

  • 6 februarie 2012 la 18:29

   ”…este doar o parere personala va rog sa o luati ca atare.”
   OK, foarte bine, fiecare are dreptul la păreri. Întâmplător faci o mare greșală. Zici: ”…atunci cand cineva are ceva de spus se arunca cu noroi in el…”
   treaba e că cei de la intact au tot timpul de spus nu ce le fată lor mintea ci ce li se cere să spună. Acum îl văd pe Ciutacu în emisiunea Alessandrei Stoicescu. E și limbricul ăla de Șova acolo. Ți se face greață …

 16. Grecul
  6 februarie 2012 la 17:07

  e trist in oricecaz in ce hal a ajuns Antena3. Eu unu am crezut in trupa aia dar m-am lasat de sportul asta si nu ma mai uit deloc la tv pt ca ultimu post care il mai urmaream a devenit OTV. pacat

  • 6 februarie 2012 la 18:49

   Grecule, Antena trei n a ajuns în această stare. A fost creat PENTRU a-și servi stăpânul.

   După câte l-am auzit pe M.Badea, televiziunile care nu-l înjură pe Băsescu sunt băsiste.
   Am și exemple care nu l-au înjurat niciodată: National Geografic, Discovery, Cartoon Network etc…

   • Grecul
    7 februarie 2012 la 14:29

    bai, nu stiu cine serveste si pe cine si cum. Eu am renuntat sa mai urmaresc antena3 pt. ca incepeau sa manipuleze lumea, comparau si asociau revoltele din egipt si tunesia cu cele posibile din romania(acum stim ca nu a fost si nu va fi asa niciodata), ce sa intamplat in 2009 la alegeri cand votul inca se numara si antena3 ca singur post il dadea pe Geoana presedinte iar mi sa parut ciudat, faptul ca din gura lui Badea (pe care il consider totusi un om inteligent) de la o vreme numai jigniri si atitudini anti-ala, anti-ala ies, cand e cu zapada autoritatiile nu sunt pregatite, cand se pregatesc e o conspiratie tot a lui basescu care nu informeaza populatia etc etc Mi-e scarba pur si simplu cat jeg este de ambele parti si sunt atat de multe exemple, in rezumat pur si simplu lipsa echilibrului pe care postul acesta il avea odata la inceput asta imi lipseste in prezent cel mai mult si m-a facut sa renunt. Din 2009 au devenit foarte agresivi in mesaj. Lafel de agresiv cum si Gheorghe Smeoreanu prezinta mesajul lui. Pe de alta parte sunt ferm convins ca si cealalta parte are si ea canalele lor prin care manipuleaza si dezinformeaza si exact asta e alt motivul pt care nu ma mai uit. Dintr-un razboi nu iese niciodata cineva castigator, sunt numai victime.

    • 7 februarie 2012 la 14:52

     Grecu zici? 😀 … A dracului coincidență …
     Restul .. de acord. Cu o excepție. Mai ies unii și neatinși de oroarea războilui. Generalii… sunt la fel de parfumați și cu hainele la fel de călcate ca înainte. Cu o diferență. Sunt mult mai bogați.

 17. 6 februarie 2012 la 18:04

  Imi cer scuze da arata foarte bine Dana Grecu, zău ca ar fi și păcat să fie fake poza, în rest o mizerie… „Acum, nu îmi mai placi deloc, dragă Dana, nici ca jurnalist, nici ca femeie, nici ca om” spune cel care a postat o poza cu adrisanta dezbracat[ (repet fff ok poza… desi se vede decupajul la cap de la o posta… ce draku dle suntem hakeri sau nu mai suntem..)

 18. 6 februarie 2012 la 18:44

  Poza nu e postată de autor. E un fake căcut de mine cu altă ocazie. Ambele poze de pe această pagină erau deja încărcate în blog, cred că de pe la Crăciun.
  Din câte îmi dau seamna, Danei îi cam … atârnă țâțele și are oarece celulită… (cu celulita nu bag totuși nimic în foc…
  Dealtfel pe net sunt multe poze cu ea…

  Dar și articole unde se spune că din când în când mai are și șande să și-o ia în mufă:
  Dana Grecu poate rasufla usurata! Bucuroasa ca nu a fost atacata cu oua
  http://www.cancan.ro/showbiz/showbiz-intern/dana-grecu-poate-rasufla-usurata-bucuroasa-ca-nu-a-fost-atacata-cu-oua-174530.html

 19. 6 februarie 2012 la 19:03

  Am scris si eu articole in care mi-am aratat nemultumirea fara de aceasta mitraliera ambulanta. Dar are si aparatoiri. Pe sotul ei il compatimesc sincer:( Numai bine, Odorica

  • 6 februarie 2012 la 19:24

   Poate chiar asta își dorește …

  • 6 februarie 2012 la 19:30

   Ioane, știi ce e interesant? Văd că prietenii tăi de suflet sunt (De la tine de pe blog) Mihai Gâdea, Mircea Badea, Valentin Stan, Radu Tudor… nu crezi că ești cam incinsecvent să publici pe un blog unde spui că aceștia sunt prietenii tăi e suflet un articol care lovește în Dana Grecu?
   http://odorica.blogspot.com/

 20. 6 februarie 2012 la 19:55

  n-am vazut in viata mea o femeie mai apucata …….a facut riduri de expresie oribile (bine platite probabil),are o alura sado-maso o vezi cu biciul in mina si zgarda cu tepi ,gata sa scoata catusele ……probabil ca ANTO SI PONTA ii vor face un lagar unde o sa-i dea postul de ghestapovista sefa ………

  • 6 februarie 2012 la 20:20

   Hehehe .. da, e dusă rău cu pluta …

   Ea își servește șeful … Felix. Fără Intact, D.Voiculescu nu ar pupa niciodată un loc în Parlament. Nici dracu nu votează cu PC

   • grigore
    20 februarie 2016 la 14:51

    Lasand la o parte faptul ca Dana Grecu e o femeie nesuferita,din scrisoare reiese un talent literar,autentic si nu pot decat ,sa-l felicit pe autor.A fost chiar plin de amabilitate pentru faptul ca nu a folosit o exprimare ,grosolana sau golaneasca.Din partea mea….FELICITARI.Mai astept si altele in viitor.

 21. ODORICAION
  6 februarie 2012 la 19:58

  Nu este prima data cand am scris foarte critic la adresa acestei cum o numeam „a la grec”, dar nu in articole asa dure ca acesta. Cand am fost intrebata inainte de Craciun ce as vrea sa-mi aduca Mos Craciun, eu am scris ca as vrea sa nu le mai vad pe Dana si inca doua. Dar am vazut ca imediat s-au corectat. Insa Dana si-a dat iar in petec. Eu cerusem ca in locul lor sa fie adusi barbati caci ei sunt mai calmi si nu au vocea asa de tipatoare. Dar am primit si o opozitie hotatita ca sunt masochisti, carora le plac tipetele astea negandite caci se intoarce mereu si reia ideea de la inceput. Nu credeam ca ma va baga cineva in seama cu aceste articole. Nu imi e frica de nimeni si imi mentin punctul de vedere. Numai bine, Odorica

  • 6 februarie 2012 la 20:15

   Îmi cer scuze, inițial mi s-a părut că vorbesc cu UN Ion când de fapt observ că e O Odorica 🙂

   Pentru a înțelege ce se întâmplă cu Dana Grecu, cred că trebuie să ne uităm la Sorina Matei, care a ajuns la RomâniaTV prin intermediul B1TV. Și Sorina are o anumită agresivitate, dar nu una naturală ci una probabil indisă se școala intactistă.
   Agresivitatea aceasta se poate vedea cam la toate vedtele postului. Cred că intenția a fost să fie jurnaliști incisivi, dar s-a pierdut măsura.
   Văd că îți plac Gâdea Stan și Badea. Gâdea este înfiorător de nesimți, deși are o aparență de feciară dedată la taur, dacă ești atență la formulări este de o abjecțit incomensurabilă, Badea ascunde sub o formă de ceva ce el numește umor, iar eu ordinărie ceea ce se numește răutate în starea cea mai pură. Vezi adevărata față a lui Mircea ăpe blogul său. Omul ăsta e Rău, cu majusculă. Cât despre V.Stan, este un individ de-a dreptul scărbos cu râsul lui de hienă… Să mai ic și de Radu Tudor, Răzvan Dumitrescu sau Ciutacu? Nu mai zic… toți sunt ceea ce nu ar trebui să fie nimeni din cei care se pretind jurnaliști… niște mercenari slugoie ai stăpânului lor…

 22. 6 februarie 2012 la 20:57

  Un articol foarte buuuuuuuuuuuuuuun! Desi cam bland, cam prea bine crescut, fata de voma cadavrica ce-i iese pe gura fostei tale colege. Si nu vreau sa jignesc pe nimeni, dar pt mine personal, meseria de ziarist sau jurnalist, imi creaza un reflex conditionat de greata, amestecat cu certitudinea incompetentei si scurtimii mintii.
  Stiu ca gresec, dar asta e. De facto Dana G. este si proasta si slaba ca ziarista, dar mai ales este doar o mica corupta! O poti inchiria cu ora, ca pe orice prostituata, ii dai un ban si latra! Nimic deosebit, doar ca fetele de pe centura isi castiga painea cinstit, neincertcand sa para altceva decat sunt.
  Un alt exemplu libidinos de la Antena 3, este, din aceeasi colectie, Gabriela Vranceanu Firea! Tot proasta, tot corupta si pe deasupra s-a mai luat si cu ala! Oameni de calitate domne, lumea buna, protipentada Bucurestiului….gasca de ratai, de fapt. 🙂

  • 6 februarie 2012 la 21:33

   La intact nu trebuie să fii jurnalist bun, dimpotrivă. Trebuie multă obediență…
   Culmea e c sunt foarte bine plătiți, mlt peste valoarea lor deoarece astfel sunt ”legați de glie”.
   Cei de acolo știu că la cât le poate pielea nu vor primi nicăieri sune asemănătoare. Pentru unii plecarea din intact poate fi finalul de cariră astfel își dau tot interesul să e placă șefilor…

   Gabi e o jigodie parvenită

 23. florin
  6 februarie 2012 la 21:53

  Ce frumoasa este si ce emisiuni frumoase are. Felicitari de la Slatina !!!

  • 6 februarie 2012 la 22:00

   La Slatina aveți televizoare?

   • popa ana
    20 februarie 2016 la 15:58

    buna intrebare

 24. pipsarul
  6 februarie 2012 la 22:52

  Ma simt vinovat de cita satisfactie am simtit citind acest articol.

  • 8 februarie 2012 la 20:43

   Să vezi ce satisfacție am eu cînd văd că mai sunt și alții care o detestă pe năroadă … Personal nu sunt fie violentă, dar pe Dana aș bat-o de trei ori pe zi. Așa, pentru că există …

 25. 12 februarie 2012 la 0:12

  Da` lu` madam Tatoiu nu-i scrie nimeni?

 26. 12 februarie 2012 la 16:11

  deutchebrak :

  Da` lu` madam Tatoiu nu-i scrie nimeni?

  Deh, i-or fi scriind și ei, dar ține scunse scrisorile … 😀

 27. OSMAN
  14 februarie 2012 la 12:54

  CRED CA CINEVA TREBUIE SA-I INCHIDA GURA „LU’ TANTI ASTA”. EA E IMPOTRIVA TUTUROR; EA LE STIE PE TOATE SI TREBUIE SA VORBEASCA CEL MAI TARE CA SA FIE AUZITA DE TOTI. TANTI ASTA NU VORBESTE CI URLA!!! EMISIUNILE TV NU SUNT DOAR DISTRUCTIVE, MAI TANTI, CI SI CONSTRUCTIVE!!!!

  • 14 februarie 2012 la 15:34

   Eu demult tot spun că ar trebui dusă la un control cu PSI…
   Mă gândeam să fac un fel de grup pe Facebook… membrii ar urma să-i cumpere baterii pentru vibrator și un sybian (poate așa se mai calmează)

   SYBIAN:

 28. hostybHosty
  14 februarie 2012 la 13:42

  Articolul a fost postat tot de pe IP`ul OTPDL?? :)))
  Jenant articol. Un l*b*g*u care se masturbeaza gandindu`se la fosta subalterna :))
  PENIBIL!!!!
  sau Pupinbasisti disperati ca nu`si mai merita firmitura din banu public.

  • 14 februarie 2012 la 15:26

   Care p.m. e IP-ul OTPDL? (Au gagici mișto acolo 😀 )

 29. 14 februarie 2012 la 15:24

  Bogdane, pe acest blog am încercat să intaurez un fel de cutumă, ceea ce scrie eu, e scris cu albastru, ceea ce e cu verde este importat cu copy-paste.
  Nu știu cine e autorul, la finalul articolului am pus numele care era acolo, pe site și de asemenea numele siteului de unde e importat criterii.ro :
  http://www.criterii.ro/articole/articol/31994/Iubita-%C8%99i-frumoasa-Dana-Grecu-i%C8%9Bi-scrie-primul-tau
  Așa că singurul merit sau vină ce îmi revin este că am atras atenția asupra articolului.
  Articolul l-am găsit pus de cineva pe facebook și mi s-a părut interesant. Faptul că este un articol interesant se vede la statistică. În ziua publicăroo a avut aproape de două ori mai multe accestări decât următorul în top. Cel cu nunta lui borcea care a fost citat în presă.
  Trucajele îmi aparțin e drept, de asemenea părerea mea despre Dana Grecu este cu mult mai proastă decât reiese din acest articol.
  Expresia de ”vaca nebună” folosită la adresa ai mi se pare un mare compliment și o mare greșală. Vacile nebune sărmanele nu merită un afront ca acela de a fi comparate cu isterica lui Felix.
  Eu foloseam expresii mult mau dure …

 30. George
  15 februarie 2012 la 10:49

  Reblogged this on Puterea blogului.

 31. filimon
  17 februarie 2012 la 20:57

  Mai baieti.Am avut o rabdare nebuna sa va citesc voua comentariile.unele dea dreptul penibile.Asa ca-mi dau si eu cu parerea.Uitativ-a la orcare post si o sa va convingeti ca fiecare se afla in sustinerea sau blamarea unui partid.Aratati-mi acel post cu o politica editoriala neuta.Uitati-va la tv info care fiind postul pubic national ar trbui sa fie echidistand dar nu este cu alde Marean,Turturica(bine ca am scpat de d-na colonel Culcer)Fiecare jurnalist fara exceptie este inregimentat si se exprima unde se regaseste conform optiunii.Ca sa le aprecati valoarea e simplu.Cei din tv audienta,cei din presa tirajele.Cu toata consideratia,as dori parerea pe aceast tema a d-lui BLUE SORIN.Respect tuturor.

 32. 17 februarie 2012 la 22:35

  Părerea mea?
  Părerea mea este că trustul Intact, nu se subscrie la ceea ce se numește trust media în acceptul obișnuit, este de facto propietatea lui Dan Voiculescu și servește exclusiv interesele acestuia și prin extensie îi injură sau îi laudă pe cei la care sereferă conform interesului stăpânului.
  Obedianța angajaților nu întotdeauna are drept cauză faptul că li s-acerut ceva ci faptul că angajații se comportă după cum CRED că dorește stăpânul.
  Dana Grecu, extrem de volumtară și colerică, cu evidente deviații de comportament care uneori care merg uneori spre isterie, în special când argumentele pe care le are i se par a fi percepute de ceilalți din studio.
  Probabil, când intră în emisiune, are în cap un plan de bătaie, o concluzie la care trebuie să ajungă telespectorul. Există momente când aceștia nu sunt pe linia pe care și-o doreșete, atunci pur și simplu îi violentează verbal. Nu prin sensul anumitor cuvinte ci prin intonație, viteza cu care vobește și forța cu care pronunță cuvintele. (Le mitraliază puri simplu)
  Atenție la modul în care accentuează anumite cuvinte. Parcă ar fi bolduite sau subliniate. De obicei are ușoare porniri de gest care întăresc forța respectivelor cuvinte.
  Ezistă specialiști în comunicare ce consideră că în modul acesta îi trasează ascultătorului un fel de jaloane spre concluzia la care trebuie să ajungă.
  Din păcate pentru ea, Dana Grecu ar fi putut deveni una din marile nostre jurnaliste dacă nu și-ar fi propus servirea intereselor lui Dan Voiculescu, indiferent de preț.
  Din păcate pentru ea, prețul este ieșirea din cadrul deontologiei profesionale.
  Atenție la încă un amănunt.
  Dacă are de atins un obiectiv, și este posbil să existe argumente contra, chiar cu riscul demolării întregii construcții logice le ocolește, iar dacă cineva încearcă să le etleze este oprit cu brutalitate. Uneori, când simte că firul discuției o poate duce la ceea ce nu-și dorește, rupe discuția și anunță publicitate, (ATENȚIE!) fără a mai reveni la subiect.
  În concluzie, Dana nu este un jurnalist cu un mercenar media.Având în vedere că deja și-a creat un astfel de profil și nu mai e tocmai o domnișorică la început de carieră, nu cred că mai are vreo șansă de a reveni la statutul de jurnalist…

  Legat de faptul că există percepția că fiecare post îi are anumite înclinții, da, cred că așa e cu o precizare. Observ o părere care a plecat de la cuplul Antonescu-Ponta. Și anume că cei care nu îl injură pe Băsescu sunt proPDL. Am observat aici pe blog asta.
  Cei care o fac, indiferent despre ce vorbesc, folosesc obsesiv idei emise de cineva de la Intact…
  Dacă vrei un argument, amintește-ți didcursul lui Ponta. Acel doscurs nu a fost unul proguvernamental, dar pentru că nu și-a aruncat obișnuitele porcării a băgat în ședință PNL și a stârnit un fel de isterie în Intact. Vezi reacțiile imadiate, la cald.

  • Claudia
   19 februarie 2012 la 11:51

   D-le Blue Sorin, admir modul in care v-ati expus parerea, profesionist si elegant, fara a uita cei ,,sapte ani de acasa,,!
   Felicitari!

 33. Claudia
  19 februarie 2012 la 11:47

  D-le Smeoreanu, dupa ce am citit ,,scrierea,, d-voastra de doua ori chiar, am realizat un lucru incredibil:

  Ati fost un profesor bun pentru Dana!!!!!!

  Asa intelegeti d-voastra sa scrieti, asa intelege ea sa realizeze emisiuni.

  Aceasta ,,scriere,, nu merita citita, d-le Smeoreanu. Atacand asa murdar o femeie, ati reusit sa intrati in aceiasi gasca cu Dana, cea care (acum observ) a invatat cate ceva despre jurnalism de la d-voastra.

  • 19 februarie 2012 la 16:19

   Claudia, e nu sunt soarte convins că d.Smeordeanu a luat la cumoștință de faptul că scrisoare domniei sale a fost publicată și aici.
   Să știi că Dana grecu nu prea are a se plânge. Comortamentul său isteric o cam scoate din grupul domnelor sensibiloase și cu educație de pension.
   Am observat că în lumea celor de dincolo de sticlă, deranjant nu este atunci când cineva îi înjură sau îi vorbește de rău. Ei au o logică puțin diferită de ca din lumea de pe obișnuită. La ei înjurăturile sau implcarea în tot felul de scandaluri înseamnă mai mult rating deci mai mulți bani. Devastator cu adevărat pentru ei este a nu se vorbi despre ei.
   Măcar cu o bere mi-s datori cei de la Intact dacă această aproape cutumă e adevărată. 😀

   Dacă te-ai uitat cumva vreodată la Zeus TV, televiziunea lui Lazarus, sistemati sunt atacte persoane care sunt vizibile la un moment dat. Niciodată nu am auzit pe cineva să protesteze. și se spun niște lucruri care în viața obișnuită i-ar atrage niște procese de nu s-ar vedea.

 34. Bichea Lavinia
  20 februarie 2012 la 10:44

  Bravo d-le Smeoreanu!

 35. 20 februarie 2012 la 18:30

  Bichea Lavinia :

  Bravo d-le Smeoreanu!

 36. filimon
  20 februarie 2012 la 19:40

  D-le Sorin,eu am facut asa o apreciere a modului de a trata subiecte pe diferite posturi tv.Acolo am facut o referire la comportamentul si al celor dela tvr info dela care pretentiile sunt altele. Este un post public,platit din bani publici si doresc impartialitate.O fi dovedit impartialitate Marian,Turturica si altii de pe acolo si nu am observat eu?A-ti ocolit elegant in comentariu partizanatul celor dela tvinfo.Daca la un post tv al unui trust politica editoriala urmareste interese proprii( pe banii lor)la tvr nu pot accepta asa ceva.

  • 21 februarie 2012 la 16:56

   Am mai spus-o, de vreme ce aici nu e un nume ci un preudonim, nu cred că e cazul folosirii lui ”domnule”, ”dumneavoastră” etc … pur și simplu nu se potrivește… Din câte știu eu ”domnule” se folosește doar în fața numelui e familie…

   Posturile tv servesc interesele celor care îi angajează și îi plătesc pe angajații care prestează.
   După mine, TVR-ului i se face o nedreptate. Ce din zona USL, indiferent dacă e vorba de politicieni sa jurnaliști, consideră că a fi neutru înseamnă a îl înjura pe Băsescu, Udrea etc.
   Există copii ale faxurilor și mailurilor prin care oameni ai opoziției au fost invitați, atenție, să discute despre un anumit subiect, este modul în care TVR îi invită pe toți. De asemenea am înțeles că ori nu s-a răspuns, ori s-a răspuns că invitația e acceptată DOAR DACĂ SUBIECTUL EMISIUNII NU VA FI CEL ENUNȚAT CU CEL DORIT DE INVITAT.
   De asemenea invitații cer imperativ ca indiferent de subiect, ei să își poată spune discursul (Ca la Antena 3) Regula spune că nu invitatul stabilește modul în care se desfășoară o emisiune ci moderatorul.
   Dacă nu crezi că USL merge atăt de departe să ne amintim discursul lui Ponta de la votarea noului guvern. Atunci Ponta nu a spus că susține guvernul, dar nu a aruncat cu invective în putere. A fost un discurs al unui membru al opoziției în orice țară civilizată.
   PNL a intrat în ședință că Ponta și-a permis SĂ NU ARUNCE INVECTIVELE OBIȘNuITE LA ADRESA PUTERII.
   Politica nu înseamnă a înjura decât în România și încă în câtea țări fără tradiție democratică reală.

   Nu am ocolit nimic. A nu înjura puterea poate însemna și neutralitate, nu doar pro putere…
   Ori vorbim de politică bazată pe principii, ori vorbim de maimuțăreala unora care nu au alt argument decât invectivele. abjecția etc…
   Poate consideri Intact ca fiind unorgan media neutru…
   Să vedem…
   Un organism media se devinește prin ceea ce se numește ”vedetele” de pe sticlă.
   Cine sunt câteva din aceste ”vedete” (într-o ordine întâmplătoare):
   – Dana Grecu – femeie cu evidente semne de isterie paranoidă
   – Un narcisist mult prea plin de sine: Radu Tudor
   – Un alt individ cu accente de isterie: V. Stan
   – Unindivid cu accente de lăbăreală intelectualistă: Victor Ciutacu, pe blogul lui face adevărate exibiții de masturbare intelectuală: ”Eu știu că sunt enervant de deștept” sau face exerciții de autoadmirație.
   – Un Mircea Badea, individ lipsit de cel mai elementar bunsimț, pew blogul personal am găsit cele mai multe expresii, apropouri și cuvinte din domeniul scato…
   – Gabriala Firea, parteneră de afaceri a familei Voilescu, lipsită de orice urmă e deontologie preofesională, aminteșteți modul în care își trata invitații, dacă șii dorea în pat erau formidabili (vezi Răriceanu cu care se spune că dorința de a ajunge la pat a cam fost pusă în executate, sau cazul cu Boureanu pe care l-a întrebat î direct dacă a mâncat ceva stricat la ei la toaletă).
   -Mai există și mulți indivizi, Mihai Gâdea, Oana Stancu, Adrian Ursu etc. Aceștia ca și cei mai sus citați vin în întâmpinarea a ceea ce cred că își dorește Voiculescu, fapt pentru care sunt plătiți cu sume pe care nu cred că ți le imaginezi, dar cumva semi legal, astfel că de câte ori se pune problema controlului averilor sau a evaziunii fiscale intră în crize de nervi)

   Legat de Turturică, e mult mai imparțial decât oricare din cei care prestează la Antene, Realitatea Media, România TV…
   E părerea mea. Dealtfel, Turturică este unul din jurnaliștii care scriu cele mai bine documentate articole… Profesionalismul unui jurnalist nu se apreciază după cantitatea de înjurături pe care i le adresează lui Băsescu, sau după gradul în care promovează aberația politică numită USL…

 37. filimon
  20 februarie 2012 la 19:58

  D-le Sori,as dori parerea si explicatia d-voastra fata de prestatia jurnalistica a maestrului Cristoiu.L-am vazut antibasescu la antena sera de seara alaturi de Gadea si Stan.Ii citeam editorialele in Jurnalul National si dintr-o data a virat-o, mare susinator Basescu.Sa se fi reevaluat si si- a dat seama de greselile trecutului? Si nu este singurul,cred ca este sindromul „REEVALUARII” Gresesc eu?

  • 21 februarie 2012 la 17:10

   Cristoiu?
   Cristoiu încerască ă mănânce și el o pâine.
   Ca jurnalist este un dinozaur dintr-o lume pe cale de dispariție.
   E un absolvent bun al Ștefan Gheorghiu (sungul loc unde să făceau studii de jurnalism în vremea lui Ceașcă, după cum el însuși a declarat este un individ cu convingeri comuniste, convingeri cu care se va duce în mormânt.
   Prestația lui mi se pare scârboasă, mai ales prin modul în care își alege invitații: Geoană, Ponta, Antonescu, de parcă nu ar fi destul că ni se infectează creierii cu ei cei de la Intact, Realtatea sau România TV…
   Și eu l-am văzut alături de cei de care zici. Faptul că a plecat de acolo am îțeles că a venit de la scârba față de faptul că trebuia să susțină lucruri în care nu credea.
   Mai vrei un exemplu care mi-a făcut grață fizică? Sorina Matei. După ce a plecat din Antenă nu pentru că nu se simțea bine acolo ci pentru că nu îl suporta pe Gâgea, a trcut un pic pe la B1Tv pentru a ateriza la România TV…
   Are o calitate care o recomandă să fie acolo. Țâțele. Prestând în poziție erectă, acestea pot fi puse în valoare. Dacă vrei un pronostic, în doi ani o depășește in isterie pe Dana Grecu.

   Nu ai întrebat de Turcescu. O scârbă cu două fețe. Un fel de trestie care se pleacă după cum bate vântul…

   Vrei și un nume de jurnalist cu adevărat bun? Dan Andronic … Mai sunt și alții…Dar acest nume mi-a venit din prima..
   Mai vrei un nume care îmi trezește greața? Bichir …

 38. angelina
  28 februarie 2012 la 23:26

  GROAZNICA FEMEIE!
  -cred ca articolul acestu domn privind comportamentul tau jalnic,te-a adus putin cu picioarele pe pamant nu?hai coboara-le de pe umerii motanului,pune-ti capatana la contributie si gandeste cu putinii neuroni ramasi la scafarlia ta.! cand te privesti dimineata in oglinda si vezi ce urata si proasta esti,nu te-apuca teama de tine insati??nu te gandesti la reputatia copiilor tai,la viitorul lor,la batranetea ta,la ura si scarba cu care esti privita de oameni?? numai de bani esti ghidata,?iar acum cand te vad si-n curu gol….zau m-apuca gandul sa parasesc tara asta plina de curve si isterici!

  • 29 februarie 2012 la 20:22

   S-o aducă pe pământ cu picioarele? Nțț … boala e prea bine instalată.
   Angelina, leprele astea din media, au un principiu: Trebuie să atragă atenția cu orice preț.
   Pun pariu că dacă spui că ai văzut-o sugândui ”obiectul” lui Voiculescu într-o parcare, iar asta va fi preluată de presa de scandal, va mima faptul că e foarte supărată, dar îți va trimite un mesaj de mulțumire…
   Detaiile se uită, ce rămâne este faptul că a fost în atenție, și asta e destul. Le aduce bani. Mulți.

 39. SORIN
  29 februarie 2012 la 10:44

  Aşa cum am mai scris şi cu altă ocazie, Dana Grecu este, într-adevăr, cam impulsivă, dar
  asta nu înseamnă că nu ştie meserie. Emisiunile ei sunt printre cele mai urmărite şi, vorba
  lui Mircea Badea, cui nu-i place, să mute, că d’aia există telecomanda. Ce părere aveţi de
  una ca Andreea Pora, maimuţa aia agramată, maimuţă care, oricum, nu ştie să imite pe nimeni în ale jurnalisticii. Într-adevăr, Turturică e bun, dar, este un MARE ŞANTAJIST!
  Robert Turcescu, ţiganul-scrâşnitor, are impresia că e mare deontolog dar, tot un MARE ŞANTAJIST ŞI CIUBUCAR RĂMÂNE. Oare chiar credeţi că Gigi Becali minte că i-a dat şpagă?! Oare pentru ce?! Haideţi să lăsăm oamenii de presă, indiferent de orientarea lor,
  să-şi facă treaba pentru care sunt plătiţi, fie de Voiculescu, Prigoană, Sârbu, Păunescu şi
  alţi magnaţi români în viaţă, delapidatori, devalizatori, escroci, hoţi de-a dreptul.
  Credeţi că sunt alţii mai breji?! Televiziunea publică este cea mai mare devoratoare de bani publici şi nu numai, face politică guvernamentală şi prezidenţială pe banii mei şi-ai tăi, fără să ne întrebe dacă suntem de acord să plătim abonament, atâta timp cât plătim şi cablul.
  Aşa că să-i lăsăm să-şi facă fiecare treaba, aşa cum crede de cuviinţă, fără să ne mai dăm
  noi cu părerea, care nici nu contează. Cui nu-i place, există canalele amintite de cineva mai
  sus, la care aş adăuga SUPER ONE.

  • 29 februarie 2012 la 21:11

   Sorine…
   -Dana Grecu nu e ”cam impulsivă” ci isterică.
   -Da, se poate să știe meserie, la vârsta ei și doi copii, cred că a învățat. Ce nu știe se numește jurnalism și deontologie profesională…
   -Mircea Badea și celelalte lepre, prestează în spațiul media general și nu pe canale private, deci trebuie să se supună Legii Audiovizualului. Libertatea de exprimare își pierde sensul în momentul în care se încalcă niște conveniențe. Hai să dăm un exemplu. Ce-ai zice dacă ne-am întâlnu pe stradă și eu ți-aș trage o flegmă între felinare sau un picior în cur? Să zicem că ar modul meu mei de a-mi exprima nemulțumirea pentru felul în care arăți?
   Andreea Pora e AGRAMATĂ? Hehehe … se pare că nu înțelegi termenul. Cât despre ”Robert Turcescu, ţiganul-scrâşnitor, are impresia că e mare deontolog dar, tot un MARE ŞANTAJIST ŞI CIUBUCAR RĂMÂNE.” probabil ai și alte dovezi în afară de faptul că a spus asta un cretin ca Mircea Badea …
   ”Oare chiar credeţi că Gigi Becali minte că i-a dat şpagă?!” … Să cred așa ceva? Nțț, nu cred, pentru că nu am auzit așa ceva. Dar dacă zici că a zis Becali, atunci așa o fi… Eu am întrebat de mai multe ori dacă Oanei Sârbu nu i-o fi grață să se culce cu o lepădătură ca Turceascu ce aduce în emisiune tot felul de lepădături care mănâncă o grămadă de căcat pe la Antena 3.

   Televiziunea publică e rea acum, dar era bună când îi lingea pe unii ca Bombinel sau Iliescu … bravo…

   P.S. Deci ești telespectator Super One…bravo… Televiziune sinceră, își arată actrițele așa cum sunt … Vezi că mai sunt câteva…
   Am o rugăminte. Dacă mai scrii, nu mai rupe rândul la capăt că arată ca dracu. Scrie tu și lasă că știe blogul să ia rând nou atunci când e cazul.

 40. SORIN
  1 martie 2012 la 9:42

  Mi se pare cam dură caracterizarea ca isterică a Danei Grecu, Dar, ce să faci, nu te poţi
  căca în gustul omului. Dacă vi se pare în ordine ce se întâmplă în ţara asta, indiferent cine
  o conduce sau a condus-o, atunci e O.K.. Pupaţi-o pe Andreea Pora şi pe alţii ca ea, deontologi-sadea, oameni care n-au nici o probalemă atunci când se moare pe capete în ţara asta, atunci când se pleacă pe capete din ţara asta, atunci când se fură totul în şi din ţara asta. Bravo!!!

  Ultimul avrtisment: Atenție la limbaj!!! Admin Blue

  • 1 martie 2012 la 22:14

   Bey, ți se pare că e un subiect despre Pora? Voi sunteți bolnavi… răăău…

 41. SORIN
  2 martie 2012 la 15:36

  Îmi pare foarte rău, dar expresia folosită de mine, catalogată ca fiind vulgară, face parte din
  zicalele populare, cum ar mai fi: ***** fără ******, e ca nunta fără lăutari. Aşa că, hai să
  nu ne dăm curve fete-mari, vorba lui Badea şi să nu fim ipocriţi. Toate acestea fac parte din
  aşa-zisa înţelepciune populară, dacă nu ştiaţi. Consider că aplicaţi cenzura aiurea, aşa că
  nu vă mai plângeţi degeaba de ce vă fac alţii.

  • 2 martie 2012 la 20:43

   Aha, Badea… hehehe…
   ”Consider că aplicaţi cenzura aiurea, aşa că nu vă mai plângeţi degeaba de ce vă fac alţii.” .. ce vorbești amice? Cenzură? Păi ce mamadracului, aici ți se pare că e un ziar ori o televiziune? Nțțț, e un blog personal.
   Un blog personal nu este un loc public, deci nu funcționează regulile liberei exprimări și nici de cenzură nu se poate vorbi.
   E cam ca și cum aș veni eu la tine acasă și m-aș apuca să spun ce mă taie capul.
   Pe acest gen de siteuri, dreptul de a te exprima nu e subînțeles ca un atribut al democrației cu ca o favoare pe care ți-o acordă titularul.
   Așa că mai ușor cu exprimările de rahat …

 42. 10 martie 2012 la 18:21

  Dumnezeule,am citit cam un sfert din „laturi”si N-AM MAI PUTUT,stiam,eram convins ca o parte dintre noi sunt gunoaie,uni sunt platiti(din banii nostri,bineanteles ca nu or aduce bani de acasa,hotii astia)sa vomite pe toate blogurile,o fac chiar de la unu noaptea,imediat cum apare un inscris(or fi „angajati „in schimburi) ,DAR nu mi-am imaginat ca avem o tara de scursuri.Si eu am unele nemultumiri la directionarea discutiilor, de catre Dana Grecu ,in unele emisiuni, DAR sa te cobori, in cohorta

  ( iauzi-73 pana acum) ,in haznaua pedelista,deja ti se face lehamite de tara asta.Nu mai pot suporta o tara de analfabeti,de golani,de derbedei(na,coborai si eu in mocirla).A scris si omul o „sceneta”,o fi no fi adevarata,dar sa te agati si de nimicuri din astea ca sa denigrezi opozitia(ei ,vezi doamne,o tavalisi pe Dana Grecu) ciuma,dovedeste,daca mai era nevoie inca o data ,ce boala grea si incurabila este pentru acest popo(u).Pai da la asa popor ,asa postaci,asa alesi,asa numiti,asa mamici,asa educatie,asa analfabeti,asa hoti ,asa puturosi,asa mincinosi,…Sa terminati odata cu gogomania aia cum ca pestele de la cap se impute,ca in „romania”pestele s-a imputit intodeauna de la coada,adica de la mamitita aia, care din astia naste si-i „vomita” in societate(cititi orice de la Anonimus,cel putin,incoace)si veti vedea ca acest popo(u) asa a fost dintodeauna.Mi-e foarte jena ca se pot scrie asemenea cretinitati despre o femeie,cu atat mai mult despre Dana Grecu un om de un civism, de o putere,de o cinste….cum putine exemple are tara asta.Ea are copii,va avea nepoti si se vede ca e in stare sa se sacrifice pentru viitorul lor nu ca gunoaiele de mai sus :ha-ha,carciuma,punga cu prafuri si ce ….mea(vai de capul vostru,daca ma dau umanitar,imi e mila de voi). Un om batran

 43. 10 martie 2012 la 18:50

  Ghiță, zici:
  ”…Dana Grecu un om de un civism, de o putere,de o cinste….cum putine exemple are tara asta.Ea are copii,va avea nepoti si se vede ca e in stare sa se sacrifice pentru viitorul lor nu ca gunoaiele de mai sus :ha-ha,carciuma,punga cu prafuri si ce ….mea(vai de capul vostru,daca ma dau umanitar,imi e mila de voi). ”
  ……….
  Ești sigur că ai înțeles despre care Dana Grecu e vorba?

  • gh.stanciu
   13 martie 2012 la 18:18

   OOPS … a dispărut … țîțîțî
   Bey, Ghiță frânaru, așa sâ-i spui lui mă-ta aia care nu te-a învățat să vorbești cu oamenii…

   Admin Blue

 44. Ducu
  5 aprilie 2012 la 7:34

  D-le ai pictato exact cum este !!!!! Bravo !!!!! Intruneste perfect conditiile unei ,,MAHALAGIOAICE ISTERICE” CARE BATE DIN CLANTA LA LUCRURI LA ACRE NU SE PRICEPE” !!!!!!! TIPUL PERFECT AL NON JURNALISTULUI care pt un pumn de ,,tzechini” o loveste si pe maica sa , ce mai OBEDIENTZA” in persoana………

  • 5 aprilie 2012 la 22:31

   Ducule, ar vrea ea să aibă astfel de țâțe…
   Din păcate pentru ea, le are ca niște ouă (făcute omletă)

 45. Nicu Sima
  7 aprilie 2012 la 7:20

  Dana imi place emisiunea ta si a lui Radu.Am si eu o propunere pe care vad ca toti ati uitato.De ce pe noi pensionarii amariti ca sunt si pricopsiti printre noi,ne-ati uitat cu totii.viata e asa de scumpa ca nu stii ce sa mai faci cu putinii bani pe care cu greu nii da acesti ticalosi.la vot o sa voteze numai bugetarii s-au vrea si votul nostru.Te rog in emisiune ta introdu si a mea rugaminte.sa ai emisiuni tot asa de bune,numai bine NICU SIMA pitesti.

  • 7 aprilie 2012 la 15:23

   Nicule, emisiunea Danei, ca de fapt existența Antenei 3 nu are nici o lșegătură cu amărâții… Rostul lor este acela de a-l înjura pe Băsescu… voi nu contați decât cel mult să vă arate pe post de maimuțoi, ca hăbăucul ăla care s-a aruncat în capul liberalilor de la balcon…
   Vrei să te ia în seamă, sinucide-te, dar numai după ce îi anunți ca să trimită o echipă de filmare. Atenție, musai să precizezi că vrei să te sinucizi pentru că nu mai soporți dictatura lui Băsescu…

 46. anca
  26 aprilie 2012 la 18:44

  cam tarziu am gasit articolul… am si eu o intrebare.. de ce mai exista Grupul intact daca acolo sunt niste gazetari de 2 bani? de ce se mai uita lumea la ei????
  Rusine sa le fie.. in tara curge lapte si miere si ei se dau suciti si zic ca lucrurile nu merg bine in tara…
  Blue Sorin.. sper ca ai un QI suficient de mare sa poti inteege ce am scris….

  • 27 aprilie 2012 la 8:58

   Da, pot „înteege” ce ai scris… vrei să fii ionic(ă)…
   Pot înțelege și de ce ”se uită lumea”. Pentru că ordinăria, minciuna, falsul, isteria, etc, fascinează.

   Ai prins vreodată în lumina farurilor un iepuraș? Eu da. Stătea și se uita ca prostul. Am oprit și am coborât… nici nu m-a observat. A plecat doar când am schimbat faza…

   Să știi că nu e nevoie de un IQ prea baban pentru a înțelege ce vrei să zici.
   Ce nu înțeleg, este de ce la ID-ul de la adresă te folosești de numele lui Mircea Badea (văd că ai folosit-o și prin alte părți). De asemenea știu că deși IP-ul tău, fiind unul de RomTelecom deși te arată a fi din Cluj, e foarte posibil să nu fii… Oricum, știu de unde nu ești: din București, încă ne-am auzit ca un IP de cluj să fie alocat unuia care postează din Capitală… Ce zici? Crezi că Mircea Badea ar fi bucuros să afle că la ID te folosești de numele lui?

 47. Gigi B.
  9 mai 2012 la 7:05

  E chiar Dana?Daca da,atunci era buna de hanfau in tinerete!Acu’ e cam ciocanitoare isterica,dar na’,ce sa-i faci asta-i viata.

 48. 9 mai 2012 la 21:23

  Ehe Gigi … ar vrea ea…
  nțț, sunt trucaje. Știu pentru că eu le-am făcut

 49. raisa
  20 iulie 2012 la 19:52

  nu va e rusine tuturor celor care va bateti joc de un om la nivelul caruia voi n-o sa ajungeti nici daca mai traiti 10000000000000 de vieti? sunteti niste basisti cretini si lipsiti de cel mai elementar bun simt. mi-e jena ca fac parte din aceeasi tara cu voi.

  • 20 iulie 2012 la 20:01

   Bravo Raisa (iepulasu100@*****.***) … acum poți să tragi apa și să te speli pe dinți.
   Eu cred că la adresă trebuia să scrii milițianul100. De ce milițian? Pentru că despre milițieni se spunea că unii știu să scrie, alții să citească, iar cei care nu știau nici una, nici alta…
   Dacă citeai, vedeai că e vorba de fapte publice. E adevărat, alții nu ar comite asemenea prostii nici dacă ar trăi încă 10000000000000 de vieți…
   Că veni vorba, știi măcar cum se citește numărul acesta? Ca să știu cal la ce nivel trebuie să mă cobor pentru a putea discuta cu tine.

 50. sorin
  22 iulie 2012 la 21:07

  Scoateti la lumina nedreptatile.Va rog.

 51. sorin
  22 iulie 2012 la 22:25

  Stimata Doamna,scoateti va rog la lumina nedreptatile,privilegiile si aberatiile imense care ne maninca viata la propriu.Prea mult suntem pacaliti si furati.Legea trebuie definita ca un exemplu de corectitudine si de dreptate.Altfel este doar o arma murdara si meschina ca si mintile celor care o concep.La ora actuala in Romania cei care muncesc in conditii grele si duc tot greul acestor vremuri sinistre sunt platiti cel mai prost si pensionati saracii la 65 de ani.La placinte inainte la razboi inapoi.Daca va uitati ce salarii au cei care freaca menta toata viata lor si cit de devreme se pensioneaza si cu ce pensii nesimtite,sigur o sa-mi dati dreptate.Daca vom continua sa inghitim si sa tacem vor sfirsi rau si privilegiatii acestor vremuri.Cind moare gazda mor si parazitii.Asta se va intimpla daca deficitul bugetar va creste la nesfirsit.Credeti ca vor muncii nemtii pentru noi?

  • 23 iulie 2012 la 17:44

   Salut Sorinică… bun venit la Românica blues.
   A văzut acest răspuns al tău în momentul în care a venit, dar am considerat că trebuie să îți dau un răspuns mai amplu și să fac o schimbare în modul ceea ce privește modul de a te loga pentru a putea scrie.
   În primul rând, tare m-aș mira ca Dana Grecu să citească ce scrii tu pe blogul meu, Aici ea e văzută ca o persoană căreia nici muie nu i se poate da deoarece la mintewa ei e în stare să muște, iar dacă mai pui și cât e de veninoasă… cred că înțelwegi restul.

   Legat de modul în care cineva se loghează ca să poate scrie.
   Când intrii pe blog, tu și cei care nu veniți aici de pe contul WordPress ci vă logați separat vedeți probabil ceva ca în imaginea de mai jos pe care am încadrat-o în dreptunghiul roșu.

   După cum vezi există trei casete pe care trebuie să le completezi.
   În prima trebuie să treci adresa de mail. Aceasta nu va fi făcută publică pentru protejarea identității tale.
   Uneori, pentru a ști dacă o adresă de mail există, folosesc un anumit site care îmi confirmă că respectiva adresă există cu adevărat și dacă e activă. În cazul tău nu am verificat, dar când constat că este o adresă fictivă consider că omul nu merită încrederea mea și mesajul lui nu va putea să apară indiferent ce scrie. îmi ia fix zece secunde pentru a face asta. Nu folosesc niciodată adresa respectivă în vreun scop și nici nu o trimit cuiva. Cred că nimeni nu se poate plânge de acest aspect. Cei pe care îi înjur, îi înjur aici… 😀

   În rubrica a doua trebuie să treci un nume sau un pseudonim, nu adresa de mail deoarece acolo e vizibilă pentru toată lumea.
   Dacă vrei să îți faci publică adresa pentru a fi contactat de cineva care citește sau din alte motive, poți să o faci în textul pe care îl scrii. Nu mă deranjează.

   Rubrica a treia este o rubrică opțională. Acolo poți să treci adresa unui site su a unei pagini pe care vrei să o promovezi. Unii trec acolo de exemplu pagina lor de pe Facebook, astfel încât cine dă clic pe numele cuiva să fie dus direct acolo. De fapt e vorba de a pune un linc sub numele tău (Acest tip de link-uri ascunse sub un cuvânt, o expresie sau o imagine se numește black link.
   Dacă văd că un astfel de link nu duce nicăieri sau că acolo siteul e unul publicitar ori că este un site unde apare o reacție din partea antivirusului o șterg. De asemenea șterg atunci când ceea ce e scris acolo nu este o adresă.

   Mai vezi jos două pătrățele.
   Primul îl bifezi dacă vrei ca la adresa pe care ai trecut-o să fii anunțat că la subiectul respectiv a răspuns cineva, iar dacă bifezi cel de-al doilea vei primi un anunț de fiecare dată când pe blog apare un subiect (articol) nou…

   Dacă știai lucrurile acestea îmi cer scuze. Nu am vrut să epatez ci să ajut. De fapt nu ești singurul care face astfel de greșeli. Așa că aceste lămuriri erau necesare.

   Dacă se întâmplă să ai nelămuriri nu te sfii, întreabă că nu se face gaură în cer. 🙂
   Te mai aștept și cu alte răspunsuri…. salut.

 52. Raluca
  7 august 2012 la 20:47

  Buna seara
  Sincer, probabil de ceea ce acuzați pe alții, va faceți vinovat Dvs. Care e problema Dvs? Ca are curajul sa pună întrebări? Ca are opinie? Ca mai are coloana cerebrale si nu accepta ca niște oameni politici, oricine ar fi ei, sa se adreseze cetățenilor de rând cu „tiganca imputita, pasarica, Grozav…sa plecam din tara dacă nu ne place…” si altele asemenea?
  Mai uitativa si afara, nu trebuie criticată toți cei care nu sunt cu Dvs. Fiecare are dreptul la opinie si la susținerea opiniei lui. Faceti-va si Dvs treaba si nu-i mai criticată pe alții.
  O seara buna

  • 8 august 2012 la 16:36

   Pune întrebări … wow
   Să zicem că tu treci pe o stradă unde există un bordel. Treci și atăt. Când te duci acasă … cineva sare la tine: ”De ce ești curvă?”… Mirată încerci să explici că tu doar treceai pe stradă, dar nu poți să spui două vorbe că ți se taie macaroana cu un potop de vorbe, ba îți mai și cârpește două palme pentru că minți deși nu ai apucat să termini măcar o frază… Ba mai și sar și alții care te acuză de lucruri care te fac să ți se taie respirația. Tu taci și înghiți
   Cam asta se întâmplă în emisiunea Danei Grecu. În caz că nu știai, a fi moderator la o emisiune tv înseamnă a menține un echilibru al discuției și nu a chema pe unul sau pe altul și împreună cu gașca să îl umilești, să îl acuzi fără posibilitatea de a răspunde. Ba mai mult, Danei Grecu i-a intrat în cap că dacă se comportă isteric se impune…
   Acesta era comportamentul procurorilor din anii 50 la acele procese publice unde sentința era dată, procesul trebuind doar să caute să o motiveze.
   Comportamentul isteric al Danei nu are nimic cu televiziunea ci cu spitalele de psihiatrie.
   În caz că nu știai, la ședințele de redacție se trasează sarcini… se hotărăște la ce concluzii trebuie să se ajungă, cine în ce mod trebuie abordat…

   Coloană vertebrală? Hehehe … sincer te compătimesc, dacă tu înțelegi prin a fi isteric a avea coloană vertebrală … mi-a milă de tine.
   Legat de baragladina aia ci țiganca împuțită. Reacția a fost la termenul ”țigancă” … De ce să îi fie rușine de etnia căreia îi aparține nu pricep.
   Pe de altă parte, am văzut scena. Vaca pur și simplu îl agresa pe Băsescu, deși acesta a spus că discuția s-a încheiat ea continua să îi bage drăcia în ochi… Eu îi spărgeam telefonul, îi trăgeam două palme și o mai și dădeam în judecată, atât pe ea cât și pe escrocii de la Antena3.
   Te uimește probabil treaba cu datul în judecată.
   Este vorba de o discuție privată, purtată într-un spațiu privat, înregistrată fără nici un fel de autorizație. O astfel de discuție pur și simplu nu poate fi făcută publică. Autorizația de la Felix nu se pune. Chiar dacă o discuție este înregistrată cu forme în regulă se poate folosi doar la tribunal, iar de publicat se poate publica doar după consumarea întregului proces și asta doar dacă instanța nu consideră altfel.
   Nu contează că ție și altora vi s-a părut că e super interesant… Voi nu contați. Mai citește cum e cu legile.
   Revenind la Dana Grecu…
   Ea e moderator, nu are dreptul la păreri.

 53. silviacristocea
  23 noiembrie 2012 la 11:39

  dna grecu,toata admiratia pt dvs…in legatura cu discutiile despre vaccinarea bcg,la antana 3,ora 11.30,este invitat un domn suparat,dar care nu are toate datele…la noi merge doar vaccinul facut la noi,datorita tulpinilor…restul nu se muleaza pe sensibilitatea tulpinilor de la noi…se stie asta de zeci de ani,stie si ministerul….deci…in alta ordine de idei,mi s a parut ca ati avut un concediu f. lung,adica v am simtit lipsa…si nu va suparati,am impresia ca ar trebui sa controlati tiroida…eu sunt medic de familie si asta e parerea mea…poate gresesc…va doresc tot binele,va urmaresc cu drag si cand lipsiti postul isi pierde din stralucire…aceleasi ganduri pt badea,ursu,ciutacu…

  • 23 noiembrie 2012 la 20:41

   La Dana Grecu nici un concediu nu e prea lung… Singura soluție pentru ea se numește internare…la Spitalul 9
   Ia uite cât de bine s-ar putea încadra
   Locul perfect pentru Dana Grecu. Spitalul 9 ...

 54. sorin
  7 decembrie 2012 la 21:04

  Stimata Doamna Dana Grecu, am obosit sa supravietuiesc in Romania,aceasta tara ciuruita de proprii conducatori.Va rog sa militati in continuare pentru NORMALITATE.Cum definim normalitatea?Simplu:bun simt,tratarea oamenilor cu respect,salarii si pensii decente pentru toti romanii,legi aspre pentru ”baietii destepti”care au ingropat Romania.

  • 7 decembrie 2012 la 21:31

   Salut Sorinache … de acord cu tine… să militeze pentru sociatatea aia normală de care zici, ba mai mult, ei îi recomand și să se ducă să o facă la Săpoca sau în curtea Spitalului 9…
   De asemenea, dacă vrea să militeze împotriva ”băieților deștepți” aar fi bine să o facă începând cu stăpânul său, Felix…
   Hehehe …

   … băăăăăă normalitatea și Dana Grecu nu al loc în aceeași frază …

 55. cora
  15 octombrie 2013 la 23:51

  O nesimtita aceasta cutie cu tipete , asa cum sunt toti prefacutii si lingaii de la Intact . Au creierul spalat .

  • 19 octombrie 2013 la 17:13

   **Cora** Se poate să fie şi creierul spălat, dar se poate să fie şi vorba de nişte conturi burduşite …

 56. iosifbalazs
  19 octombrie 2013 la 16:36

  cine are poze cu dana goala?

 57. iosifbalazs
  19 octombrie 2013 la 16:45

  prima poza e pe bune? nui trucat?daca nu unde afost facut. raspunde.

 58. iosifbalazs
  19 octombrie 2013 la 16:53

  un adevarat barbat nu scrie asemenea scrisorima ales ca spune ca afost director.capu tie gol.vai de barbatia ta esti ma rau ca una ce freaca trotarul.esti un nimic esti gol pe dinauntru, esti putred,si sti ce cred nici nu esti barbat esti un cacat mort.

  • 19 octombrie 2013 la 16:59

   Am înţeles că i-a fost primul şef … nu primul bărbat … deci, posibil, unul din ei…
   Există femei care ar fi fericite să se aleagă doar cu un articol şi cu nişte scatoalce sănătoase… una ca Dana le merită din plin …

 59. 19 octombrie 2013 la 16:54

  Poze cu Dana goală o avea mă-sa de când era mititică se obişnuia.. legat de primele două poze, da sunt veritabile, atât feţele cât şi restul… doar că vin din poze diferite… feţele sunt ale Danei, restul a unor fotomodele din prezentări de lenjerie…

 60. Adrian Popa
  20 februarie 2016 la 8:47

  Basescu si Boc chiar trebuiau sa plece! Nu aici e „buba”…De asta ati dezbracat-o ?!

  • 20 februarie 2016 la 20:03

   Eu zic să te duci la un psihiatru dacă încă te obsedează Băsesu şi Boc după atâta vreme

 61. Simona Petre
  20 februarie 2016 la 10:00

  Scuze, dar de tine nu am auzit, Smeureanule! Probabil ca oi fi vreun jurnalist mediocru care e frustrat ca nu a facut nimic in viata lui. Directori sunt multi „no name” ca tine! In concluzie, de ce ti-as citi porcariile! Lasa-te de scris!

  • 20 februarie 2016 la 19:59

   Nu e vina ta, nu ai de unde să ştii toţi jurnaliştii … Mai ales dacă stai zilnic cu creierul la spălat pe Antena 3

 62. andioltis
  20 februarie 2016 la 10:20

  Autorule, mi-e silă să-ti scriu numele, ești un om josnic , un basist jegos ce încerci să te dai mare că ai fost primul fraier; da ai fost și rămâi primul fraier pentru că Dana joacă la un nivel la care tu nici nu poți visa. tu rămâi în chiloții lui basescu și fă curat acolo.

  • 20 februarie 2016 la 19:57

   … zici că nu a fost primul la Dana? Interesant .. bănuiam eu ceva, pare cam rea de muscă muierea asta… poţi dezvolta?

 63. 20 februarie 2016 la 11:36

  Frustrat si prost. Ca toti basistii de altfel!

  • 20 februarie 2016 la 19:55

   Deci bărbaţii cu neveste isterice sunt băsişti? Parcă însemna altceva termenul…
   Ioane, poţi fi sigur că G.Smeoreanu e un jurnalist cât se poate de bun pe cân Danei Grecu îi faci un mar compliment dacă o consideri ţoapă mahalagioaică şi isterică

 64. 20 februarie 2016 la 13:50

  nu va e rusine? politica , bani , interese …….e vorba de o femeie de o mama ,chiar calcam pe cadavre ??? de unde atata ura??Nici Ciociolina nu merita asta ! RUSINE

  • 20 februarie 2016 la 19:48

   Bada, mi-e foarte ruşine de faptul că există atât de mulţi cretini conaţionali ai mei care se uită la televiziunile Trustului intact

 65. ciprian
  20 februarie 2016 la 14:19

  buna.as fute-o.merge

  • 20 februarie 2016 la 19:42

   Salut Ciprian. Crede-mă că dacă ar arăta ca în poză ar fi coadă iar ea nu ar fi atât de isterică. :p
   Din păcate pentru ea, doar capul e al ei .. restul .. un model pentru lenjerie indian …

 66. mimi
  20 februarie 2016 la 14:29

  Hai SIKTIR!

 67. 20 februarie 2016 la 14:34

  Textul e misto. Poza e super.

 68. Crinu Popescu(denuntatorul domnului Mircia Gutau )
  20 februarie 2016 la 15:08

  Interesant articol,dar are in el un amestec de rautate si invidie domnule ! Spun asta pentru ca ,imi aduc aminte „cu nostalgie’ cand domnia voastra impreuna cu „ilustrul ziarist de la Vocea Valcii” aliniati si numarati pupincuristii lui Gutau imediat dupa hotararea definitiva a lui Gutau in ianuarie 2010(daca nu ma insel). Ii numarati si ii tot chemati pe unii si pe altii prin intermediul televiziunii VTV,pe care ati condus-o cativa ani buni si pe care nu ati reusit sa o ridicati la o audienta nici macar la nivel de cartier plus o scara de bloc. Ati preaslavit domnule Gheorghe Smeureanu, momentul cand Mircia Gutau a fost numit cetatean de onoare al orasului Rm. Valcea si chiar ati incurajat acest lucru cu toata experienta dumneavoastra de ziarist.Acum nu va mai place Mircia Gutau ! De ce ?! E o intrebare retorica,asa ca nu trebuie sa raspundeti la ea. Dar noi stim de ce nu va mai place..!.Imi aduc aminte (tot cu nostalgie) cum m-ati atacat in cateva randuri pe mine,denuntatorul lui Gutau,fara ca macar o singura data sa-mi cereti parerea printr-un apel telefonic. Sa va spun cum se numeste reactia dumneavoastra pana acum ,inclusiv fata de omul de televiziune Dana Grecu ? Din punctul meu de vedere e LASITATE !

  • 20 februarie 2016 la 19:35

   E o scrisoare a unui soţ către nevasta lui trimisă prin intermediul presei …
   Pe de altă parte … stimabile, habar n-am cine e acel Gutău.
   Legat de d. Şmeoreanu mie mi se pare un om onorabil. Felul însă în care sari aici şi „îl dai în gât” după ce cu mândrie te autodenumeşti „denunţătorul …” mie îmi sună mai repede a „Delatorul …” ceea ce e cu totul altceva.
   Iar dacă eu detest ceva, crede-mă sunt delatorii, fie că se numesc Dan Voiculescu, Sorin Roşca Tănescu ori mata, cum zici că te numeşti. În mod normal această postare nu aş fi aprobat-o .. dar m-ai prins într-o zi bună

 69. 20 februarie 2016 la 15:13

  Doamne Dumnezeule !!!!! in viatza mea nu mi-am inchipuit ca poate exista asemenea trepanatzi , care au putut scrie toate porcariile de mai sus !!!! imi pare rau de timpul pierdut sa spicuiesc toate porcariile – si pe deasupra mai pierd timpul sa scriu shi aceste randuri- sa ma bag in mocirla asta de jegoshi !!!!!

  • 20 februarie 2016 la 19:29

   Gică tată, se pare că idolii tăi nu sunt chiar atât de feciorelnici cum ţi se pare ţie.
   Autorul texului de mai sus, după cum poţi vedea semnătura de lafinal, este fostul soţ la istericei.
   Scrisoatea este una cât se poate de veritabilă şi a fost publictă în presă. După cum vezi, aici articolul de din februarie 201. Deci scrisoarea e şi mai veche, cam din perioada de maximă isterie a nebunei.
   Să ştii că dacă nu crezi că nueste veritabilă nu are njici cea mai mică relevanţă, decât, poate, pentru faptul că eşti un idivid uşor manipulabil care pune botul la toate prostiile cu care anteniştii infectează spaţiul media mioritic

 70. angelica lohan
  20 februarie 2016 la 15:19

  Dar oare ati innebunit cu totii ?? Lasati femeia in pace .mai basisti ordinari ……de unde ati mai scos poza aceasta ?? chiar ne credeti atit de naivi sa credem ca este adevarat ce postati voi ?? never… Ati atasat capul ei pe trupul unei ,,usuratice” si vaaaaaiiiii …..ne ati dat pe spate …Mai vedeti va de treba .si lasatii pe cei de la antenw sa traiasca si ei….postaci prosti..

  • 20 februarie 2016 la 19:23

   Şi te oftici? 🙂

  • 20 februarie 2016 la 19:45

   Se numeşte „trucaj” angeloco, aşa că poţi să treci liniştită la cratiţă. Crede-mă că dacă poza e acolo din 2012 şi Dana nu a protestat, se simte flatată. În fond tu nu ai vrea să arăţi aşa?

 71. Iliuta
  20 februarie 2016 la 15:21

  Are tite frumoase si pasarica la fel

  • 20 februarie 2016 la 19:22

   De unde ştii? Cele din poză sunt ale unui top model de lenjerie indian … :p
   În poză doar capul e al antenistei. 😀

 72. Vosea
  20 februarie 2016 la 15:44

  Perfect. Pur si simplu am savurat fiecare cuvant!

 73. Mihailescu Silviu
  20 februarie 2016 la 16:19

  Felicitari Maestre! Ati pus punctul pe „I”-ul pe care multor oameni de presa le-ar fi fost teama sa-l si gandeasca! Sunteti un om special ! Felicitari ! Sunt mandru ca sunt pitestean.

  • 20 februarie 2016 la 19:18

   Întradevăr, d. Smeoreanu este un om special … 🙂

 74. vic
  20 februarie 2016 la 16:25

  ce dracu bre” trimitem scrisori la curve (sa ma ierte cele profesioniste )? -i arati banu ‘,negociezi si o pui sa ti faca placera

  • 20 februarie 2016 la 19:17

   Uni le mai trimit şi fostelor neveste scrisori deschise … 😀

 75. Marian Zodila
  20 februarie 2016 la 17:01

  Nu m-asteptat am fost surprins de atitudinea ei servilla fata de antena 3Voiculescu oricum era fruntasa in topul ziaristilor de la Antena 3.Ei daca sunt atât de tari(taxe la stat mari si platite)isi pot relua transmisia in maximum1saptamana.Oare ei nu inteleg ca intr-o demoocratie si un stat de drept legea trebuie respectata (chi ar daca e proasta)Probabil aici sunt alte interese !
  Viața ei personala nu este relevantă în acest caz !

  • 20 februarie 2016 la 19:06

   Salut Marian… „jurnaliştii” vedetă de la Antena 3 nu şi-ar găsi locul în nici o televiziune din cele cu acoperire naţională.
   Antena3 nu a fost concepută ca o televiziune unde să se facă presă ori să se mineze măcar jurnalismul. Vezi şi „frăţiorul” ei tipărit, Jurnalul Naţional.
   Cele două sunt „croite” a fi mijloace de propagandă, jurnalistic vorbind, sunb ceea ce era Scânteia. Aia măcar era făcută de jurnalişti cu studii la Facultatea de jurnalism de la Ştefan Gheorghiu (Absolvită de exemplu de Ion Cristoiu care, deşi cam uzat, este jurnalist adevărat).
   La Antena 3 au fost doi jurnalişti adevăraţi, Sorina Matei. Aceasta afost eliminată după ce s-a certat cu Gâdea. Idiotul nu putea concepe că există oameni care îi refuză ordinele preferând să îi repecte publicul. Faptul că a reuzat să se alinieze a eliminat-o şi de la România TV, mai apoi, când B1 s-a scimbat politica şi s-a trecut la militantism s-a trezit că tretebuie să plece de acolo.
   Oricât de mult îi enerva pe unii, Sorina Matei este un jurnalist cu principii (şi atudii în domeniu).
   Mai era Ciutacu .. jurnalist slab şi fără talent, servil de multe ori, a plecat de la Jurnalul Naţional unde era redactor şef la România tv unde se pare că are un picuţ mai multă libertate de mişcare.

   Cine să facă jurnalism? Dana Grecucare se isterizează când lucrurile nu merg cum vrea… Alessandra Stoicescu una care dacă spune o frază mai luncă uită ideea în jurul căreia se îvârte discuţia? Badea? Gâdea? Ursu? Oana Stancu ce se pretinde jurnalist de investigaţii dar îşi bazează investigaţiile pe idei trasate la sedinţa de redacţie?
   Nu, Antena 3 nu e o entitate mass-media. E un mijloc de propadandă

 76. VERA
  20 februarie 2016 la 17:15

  Credeam ca sunt singura care o vede exact asa cum a fost descrisa ! Mi-ati confirmat parerea.Pacat de Dana ,sa fii femeie si sa te porti asa,,,

  • 20 februarie 2016 la 18:49

   Vera, unii oameni ar trebui să tracă din când în când pe la psihiatru.. preventiv. Nu e nimic peiorativ în asta.
   La ea vedea toată lumea într-o vreme că în a doua parte a emisiunii o lua razna şi făcea devărate crize de isterie.
   Asta ar putea avea explicaţia că în şedinţa de redacţie i se cerea să ajungă la anumite concluzii şi constata că nu are argumente şi forţa. Uneori ajungea să ţipe la invitaţi dacă ieşeau din jaloanele între care îşi propusese să se desfăşoare discuţia.
   Acesta este motivul pentru care era acolo Radu Tudor, să observe şi să aducă lucrurile la „albia” convenită.
   Era cică pe post de invitat-consultant … (da, ditamai geniul politic 😀 Radu Tudor consultant. Itră pe blogul lui şi vezi ce articole subţiri e în stare să producă. E un mâncător de rahat veritabil cum sunt Gâdea, Badea, Adrian Ursu, Dumitrescu etc… nişte specialişti în nimic)

 77. gruia
  20 februarie 2016 la 17:21

  Excelent text, inteligent, ironic, hazliu! Un portret de milioane al „vacii nebune” de la a3! Bravo autorului!

  • 20 februarie 2016 la 18:38

   Sper că ai observat data publicării aici pe blog. 5 februarie 2012
   Precum şi faptul că articolul este importat de pe in site (lincul e la final sub numele „sursei”.
   Cât despre poză, uită-te mai bine… trucaj (vezi raportul dintre cap şi restul, precum şi sânii din poză, apoi uită-te la o poză reală a Danei .. Scândură

 78. Sorin
  20 februarie 2016 la 17:43

  Domnule … primul barbat …
  Mi se pare un gest de profunda mitocanie sa publici o fotografie in ipostaze intime ce apartine unei persoane cu care ai avut o relatie, mai ales ca mai mult ca sigur v-ati bucurat de intimitate. Mi se pare de asemenea, un gest de tradare, oricat de tare ai vrea sa defaimezi pe cineva !
  B t w, sa stii ca nu cochetez cu Antena3 !

  • 20 februarie 2016 la 18:35

   Salut tizule…
   După cum poţi să vezi, la finalul articolului este precizat autorul acestei scrisori deschise (George Smeoreanu) şi locul unde a fost publicat (de unde l-am luat eu şi l-am pus aici). Aşa este corect, reponsabilitatea şi meritul pentru un text trebuie să îi revină autorului.
   Faptul că articolul este aici este cumva similar u a găsi într-un ziar un articol şi a-l arăta celorlalţi să îl citească.
   Numele sursei, publicat la final are linc şi dacă dai clic pe el, în mod normal ar trebui să te ducă la pagina originală.
   Eu prefer să nu pun doar lncul ci şi articolul. Uneori articole, siteuri, chiar mai dispar. Aşa articolul rămâne.
   Pe blog există vreo 2000 de articole, cele mai mlte conţin unul sau mai multe lincuri. Dacă siteul de la capăt mai e sau nu, nu pot verifica E greu să şi parcurgi cele 2000 de articole.
   După cum vezi, acest articol este din 2012, probabil textul original e şi mai vechi.

   Despre poză.
   Nu trebuie să ai cineştie ce ochi format ca să observi că este un trucaj.
   În această poză doar capul este al Daneu Grecu, restul corpului este al unui top model indian pentru lenjerie. Nu mai ştiu cum se numeşte, dar dacă vei căuta, o vei găsi.
   Dacă ai un pic de rădare vei privi detaliile corpului personajului din poză comparându-le cu ale antenistei. Crede-mă că dacă ar avea semenea sâni ar fi fericită.
   Oricine o vede la tv poate observa diferenţa.
   Între autorul textului şi poză nu există nici o legătură, este posibil să o fi văzut deoarece în momentul publicării aici în cadrul articolului a lincurilor spre pagina sursă, blogul a trimis un ping-back (o atenţionare).

   Ca fapt divers .. nu ştiu de ce, azi acest artocol a avut vizionări cam cât are un ziar cu rating mediu (la ora 18:000 erau 60.000 de vizionări numărul creşte tot mai rapid… De ce după ce din 2012 a stat undeva la vreo 100 de vizionări deşi poza apărea pe Google când o căutai pe Dana, nu înţeleg, sincer. Nici nu mai ştiam exact de ce articol era ataşată această poză).

   Deci, mai uşor cu ipostazele intime, o poză de fashion nu are nimic cu intimitatea.
   Când se fac astfel de fotofrafii în încăpere există peste zece persoane.

 79. ioo
  20 februarie 2016 la 18:25

  gheo, daca tu ai fost primul ei,inteleg de ce nu ti-a cedat perversule!pe langa erotismul desalat,vorbele blege,si sensul dus cu pluta,numai stofa de sef la vre-un cotidian sau hartie igienica nu ai…scuza-ma,dar ma indoiesc de valoarea ta ca jurnalist,dar si de cea de om …nu ai inteles nimic(oare?) din ce a zis dana,si oricum,vad,nu tie ti-i se adresa……daca reusesti sa citesti asta,este o mare realizare pentru tine…..

 80. FLORICA VINCA
  20 februarie 2016 la 19:23

  a fost tare domn fost director eu una mi-as trage un pres in cap

  • 20 februarie 2016 la 20:12

   Poate că şi-atras .. scrisoarea e totuşi din 2012 …
   Nu înţeleg cum a reuşit să atragă azi atenţia…
   Este uimitor la ora 18 erau peste 60.000 de vizionări la subiect. Mă mir că nu s-a blocat blogul. Fără mişto

 81. 20 februarie 2016 la 20:17

  Nu stiu daca suntem mai buni decat cei despre care spunem ca sunt rai intr-un mod la fel de rau!

 82. Calin
  20 februarie 2016 la 20:31

  Bai nea Gheorghe ,daca nu- ti iese Danuca din cap de sexi ce este,de ce dracu nu te-ai dus dupa usa in baie sa te masturbezi dracului in loc sa scrii timpeniile astea ???

 83. SILVIA
  20 februarie 2016 la 21:02

  Oare cite studii are domnul director? Chear credeti ca este director .este un postac basist dupa vocabularul care il foloseste.Papagal basist .Cred ca ar fi vrut sa fie director.

 84. yogy
  20 februarie 2016 la 21:57

  Gheorghe Smeoreanu esti un jeg de om,libidinos,misogin si cu un limbaj marlanesco-mainaresc. Multe „succesuri” basist nenorocit !

 85. Ciprian Bojan
  20 februarie 2016 la 22:07

  schimbă canalul dacă nu-ți place!!!

 86. raluca
  20 februarie 2016 la 23:18

  Daca nu-ti place nici ca jurnalist, nici ca femeie, nici ca om intoarce spatele si priveste-o pe Andreea Pora .

 87. victor
  20 februarie 2016 la 23:57

  Nu va intelege domnule femeia asta este prea slugarnica

 88. aly
  21 februarie 2016 la 1:21

  wow…intru prima oara aici si am citit cateva…zeci de comenturi…am nimerit unele contra,altele pro tipa asta de care am auzit la TV…mai baieti si fete,cautati-va dragilor..dar nu aici,la institutii specializate))…un om isi face meseria..unii mai bine,altii mai rau..Grecu aceasta,dupa spusele unora de aici e dezastru….mai fratilor,voi aveti TELECOMANDA….nu va place,folositi draqu bucata aia de plastic,si va va fi mai bine))…vad ca sunteti teribil de afectati…sau poate asta e dependenta voastra,nisa voastra de refulare..sa dati intr-un om care oricum,nu poate riposta la spusele voastre,sa va descarcati frustrari psihopatologice adanc infipte in chestia aia care va tine de acoperis pt gat..iar unii pt 5 milimetrii de faima aici..cat despre tipul care a SCRIS asta…hmmm sunt barbat dar asa ceva sa spui unei femei,mai ales in felul asta…wow…la final imi cer scuze de interventie,n-am sa mai intru niciodata ,va las in lumea asta a voastra nevropata..se pare ca multi aici au uitat ca sunt homo sapiens (daca au fost vreodata)…si un sfat…BAAAAIII..lasati draqu asta,faceti 3 pasi in orice directie si priviti spre locul de unde intra lumina…aia este o fereastra….si dincolo de ea este VIATA REALA …nu ce traiti voi toti aici…dixit..

  • 21 februarie 2016 la 9:21

   Salut Alin …
   Legat de comentarii, acestea sunt doar o parte. Cele șterse sau marcate cu spam sunt mult prea injurioase la adresa Danei, a lui Smeoreanu, autorul textului, și a mea care am ca și contribuție aducerea textului aici și poza (trucajul).
   Ciudat este că postarea e din februarie 2012 și până ieri nu avea mai mult de 10 până la 100 de accesări pe zi. Practic între articolele de pe blog, (peste 2000) era undeva sub locul 30 ca accesări all time.
   Ieri s-a întâmplat ceva. Nu ştiu ce şi tare aş vrea să aflu.
   Blogul a avut vreo 97.000 de accesări din care vreo 93.000 doar pe acest articol.
   Când scriu asta (este ora 9 dimineaţa) sunt 14.175 de accesări pe blog, din care 12.979 direct pe articol.

   În caz să te interesează ceva despre cei care accesează, s-ar puta să îţi faci o părere aflând termenii de căutare folosiţi la motorul de căutare a blogului.
   Pt Ieri (Sâmbătă)
   -dana grecu
   -dana grecu nud
   -dana grecu goala
   -daniela crudu varsta
   – dana grecu poze sexi
   – dana grecu foto sexy
   – alina gorghiu inaltime
   – dana grecu pasarica
   – dana grecu porno
   – dana grecu dezbracata
   – dana grecu poza goala
   – poze nud dana grecu
   – sorin ovidiu balan wikipedia
   – dana grecu sexi
   – poze nud cu dana grecu
   – dana grecu toples
   – bianca dragusanu nud
   – dana grecu romanicablues.worldpress
   – dana grecu pictorial
   – dana grecu pozeaza.sexy
   – daniela crudu studii
   – dana grecu goala nud dezbracata
   – dana grecu am fost primul tau director
   – ion iliescu,ion prioteasa,totalitarism,
   – oana roman blog
   – dana grecu poze xxx
   – catalina stefanescu
   – draga olteanu matei a murit
   – miting antena 3
   – inna inaltime si greutate
   – isterica de serviciu
   – vasile moldovan haiku roman
   – poze sexi cu dana grecu
   – vreau.porno. cu.mara.banica.
   – salariu danei grecu la antena
   – romanicablue
   – romanicablues.worldpress
   – romanicablues.eordpress.com.scrisiare catre ister
   – poze mara banica
   – tiganca prostituata goala
   – tinca blinca
   – gabriela cristea playboy
   – scrisoare catre dana grecu
   – scrisoare catre isterica de serviciu a lui felix
   – ultima bataie intre interlopii baimareni
   – dana grecu poze nud

   Şi pentru azi

   – dana grecu dezbracata
   – dana grecu goala
   – dana grecu
   – copii soarelui dumbrava de sus kanal d
   – adela toplean contributors
   https://romanicablues.wordpress.com dana grecu
   – maria linda
   https://romanicablues.wordpress.com/2011/12/27/dana-grecu-pictorial-sexy/
   – dana grecu nud
   – dana grecu nude
   – dana grecu isterica
   – dana grecu poze

   Nu am înţeles de unde au dedus obsedaţii că aici ar fi poze porno explicite cu Dana Grecu, Mara Bănică, Alina Gorghiu, etc…
   În primul rând, poze porno explicite reale cu cele trei nu există nicăieri pe internet. Cele trei se ocupă cu altele (să zicem că pentru MAra Bănică nu aş chiar băga mâna în foc, dar penreu celelalte două, da (deşi când e vorba de femei, nu trebuie să zici niciodată „imposibil”) În al doilea rând pornografia explicită nu este permisă pe blogurile de pe platforma WordPress.

 89. Gabriel
  21 februarie 2016 la 9:10

  Toate antenele se clatina in vant si incearca sa ne intre in ochi si in minte…se numeste manipulare a maselor…nu mai ascultati rahaturile astea! Presa ar trebui sa isi etaleze opinia ei si a cetatenilor catre care scrie nu sa denigreze si sa aduca injurii la adresa presedintelui si celorlalti pe care din pacate i-am ales. Chiar daca sunt asa cum sunt si duc tara de rapa, trebuie sa facem ceva util, nu sa ne batjocorim ca „in mahala”, ca la usa cortului! Deja am impresia ca Badea are ceva minte…seful lui, Gadea este mai rau decat Dana Grecu in ce priveste isteria! Poftim, e primul meu gand in ce priveste antenele – NU POT SA VA SUFAR! asta e.

 90. Giurca ion
  21 februarie 2016 la 10:49

  Bai comunistule imputit tu vorbesti aceste vorbe grele despre o femeie ?Tu care lucrai la ziarul Orizont si lingeai comunismul pana intre picioare.Tu mi-ai facut un reportaj pe care nu l-am recunoscut in ziar ,dupa ce statusesi cu mine de vorba despre lucruri banale .In reportaj aparusem ca un infocat socialist ,lucruri pe care nu le spusesem. Mai retardatule ca de multe ori voiam sa-ti spun cand te vedeam pe sticla la VTV Valcea mare anticomunist .Bai cameleonule nenorocit ,nu-ti e RUSINE .Mie sila de fata ta jegoasa si caracterul tau retrograd. C..AT ce esti.

  • 21 februarie 2016 la 15:41

   Ioane … ho că eşti în arătură… Dacă nu pomeneai de faptul că a scris de tine filozof erai.. aşa te-ai discreditat singur…PA

 91. mmordean
  21 februarie 2016 la 13:28

  CINEVA O IA (tare) de urechi pe Dana Grecu, de la Antena 3.
  .
  Mai ales în spațiul mioritic, nu e de mirare că vreo vulcanică femeie-i lipsită de prestație tip pension.
  Deci domnul autor are ce pune la zid (se înțelege că nu-i va fi de-ajuns, ci va exagera plus photoshopa).
  .
  Aici, rămîne interesant să explorezi ce-l mînă de fapt pe acela, din interioare, în suplica sa.
  Nu-mi spuneți aici c-are insomnii de sănătatea morală a nației!…
  .
  Între altele, bănui regretul că duduia a urcat la București, iar acum ba și rezistă pe dificile valuri mari.
  Iar dînsul pare să fie tot la Pitești.
  .
  Mi-i interesantă totodată (nici nu sare greu în ochi!) grija aceluia de-a da sfaturi.
  Acestea din urmă pavează ele drumul spre rai, dar trădează și dor de a ți-l vasaliza pe-acela.
  .
  PS
  Eu unul cred că nu se face, așa filipică, spre un fost coleg… E ca-n căsătorie… Dacă tot ai împărțit cu acela un job, ați tremurat la sfîrșit de lună că vin sau nu lefurile – păi nu te-apuci să-l numești „isteric de serviciu al lui Felix”…
  .
  De remarcat și trucajul cu Dana aproape goală, de unde sesizez iritare că nu a fost suficient de tare încît să o intereseze erotic. Și să se culce cu ea.
  PS2
  Nu știu cîți ani are tetea deranjat de aici, dar nu m-ar mira să se îndrepte spre 60 ani și să ducă lipsă de o fiică / un ajutor existențial de tipul dnei Grecu.

  • 21 februarie 2016 la 16:01

   PT Mmodrean:… zici
   „Nu știu cîți ani are tetea deranjat de aici…”
   Conform contului dumnealui de Facebook https://www.facebook.com/smeoreanu/about , d Smeoreanu s-a născut la data de 27 August 1954 la Râmnicu Vâlcea deci anul acesta în august face 62 de ani.
   La rândul său, pe 19 Oct 2009 Dana Grecu împlinea 34 de ani. Deci în acest an împlineşte 41 de ani şi se trage de prin Argeş…

   De ce s-ar încurca o femeie cu cineva cu 21 de ani mai bătrân? Oare nu pentru că acel om poate fi o trambulină pentru ea?
   la o asemenea diferenţă o femeie nu se cuplează cu un bărbat .. I SE VINDE …
   Legat de bărbatul care se încurcă la o astfel e treabă … Aş vrea să îl văd eu pe ăla care o refuză pe una cu 21 de ani mai tânără şi care la vreme aceea nici nu arăta tocmai rău…
   Mai uşor cu acuzele deci .. cred-mă, Dana Drecu nu a fost niciodată altceva decât o ţoapă puă pe parvenire care a pupat întotdeauna bucile celui care i-a mai dat un picior în cur ce a propulsat-o pe o treaptă superioară.

 92. Estera
  21 februarie 2016 la 15:37

  Dana Grecu este frumoasa si asa. Lumina din ochii ei nu poate fi umbrita de nimeni. Acest neina nimeni cu iz de Zmeu, in schimb este de plans. De ce? Cu poza asta, vanduta poate spera sa-si cumpere tremurand sfertutul. Ca de barbat, se poate folosi logica. Daca a fost lasat, inseamna ca e tare…..Daca nu ar fi fost buni cei de la Antene nu v-ar roade invidia. Au reusit sa starneasca sentimente de admiratie, iar voi carcotasilor reusiti sa starniti scaraba.

  • 21 februarie 2016 la 16:17

   Pt. Estera (bitis estera)

   Dana Grecu este frumoasă? Ciudate standarde de frumuseţe ai
   Poate juca în desene animate fără machiaj …
   Legat de „Acel nimeni” este cel care a ajutat-o să nu rămână acasă la mă-sa la coada vacii…

   Legat de invidia faţă de cei de la antene? Nu e se numeşte invidie ci scârbă …

 93. Gheorghe
  21 februarie 2016 la 18:14

  Cum ziceam:
  „Text şters la moderare” – Admin Blue

 94. Gheorghe
  21 februarie 2016 la 18:16

  Cum sa mă repet,****, daca acum am luat cunostinta cu mizeria asta?!

  Gheorghe, după cum se vede, pot să îţi şi interzic anumite exprimări.
  La următoarea exprimare nepotrivită postările tale pot apărea doar cu un text : „Şters la moderare”
  Admin Blue

 95. gheorghe
  21 februarie 2016 la 18:19

  A, m-am prins…le vreti numai pe cele care va plac”care sunt pe linie”…ce jeguri ordinare sunteti…

 96. 21 februarie 2016 la 18:59

  De ce nu mai agreeaza azi romanii, partidele politice.

  Asa cum stim in partide isi fac loc, comunistii,

  Desi, in partidele politice, tot ei inca, ne conduc,

  De cand PSD, ALDE si UNPR, reprezinta antenistii,

  Romanii s-au saturat de mizeria lor, de balamuc!

  http://videonews.antena3.ro/videos/politicieni-din-toate-partidele-sustin-antena-3-BeRrob1yrFz.html

 97. dobritoiu ion
  21 februarie 2016 la 23:28

  La un asemenea articol ar trebui ca acest sa asreptam niste raspunsuri de la d-na grecu in emisiune in direct avind si p…

  • 22 februarie 2016 la 10:28

   Ioane, Articolul a fost publicat într-un loc cu o mult mai mare expunere decât „Romănica blues”: Criterii.ro … nici acolo nu a postat nici un răspuns deşi articolul este de prin 2012 (nu înţeleg de ce a fost revitalizat atât deputernic).
   Ce ar putea să ne spună Dana Grecu? Că dacă nu era d. Smeoreanu acum era o vajnică dătătoare afară de muşte de prin barurile din Argeş, prestatoare deja uzată prin parcările mioritice ori şefă de cratiţă?
   Acesta a fost rolul lui Smeoreanu în viaţa ei, a scos-o din anonimatul care o păştea. Netalentată într-ale jurnalismului nici dracu nu o angaja nici năcar la meteo.
   Poate Playboy, organizaţie media caritabilă să îi fi oferit vre-un post pe la garderobă …

 98. alex
  22 februarie 2016 la 0:06

  Cum sa editezi asa prost o poza si sa o postezi ? Ceea ce faci tu numesti presa ?
  Penibil.
  Esti varza, gheorghita !

  • 22 februarie 2016 la 10:52

   Între Gheorghe Smeoreanu şi poză nu există nici o legătură… Articolul original nu are nici o poză.

   Această poză este de fapt un trucaj. Cu excepţia capului care e dintr-o poză din tinereţe a Danei Grecu, restul este o poză a unui top model indian pentru lenjerie.
   Da, ai dreptate că din punct de vedere tehnic nu este cineştie ce realizare. (Am lăsat greşit raportul dintre cap şi restul corpului (e mai mic cu aprox 10% decât ar fi trebuit să fie), iluminarea, contrastul gradul de claritate, lipsa uşoareu adumbriri a gâtului sub bărbie etc, sunt şi ele lăsate nefinalizate tocmai pentru a atrage atenţia că e vorba de un trucaj.
   Să ştii că nu era foarte greu să aduc aceste scimbări. Puteam chiar să scriu că sursa e cuneştie ce revistă deocheată, pentru efect, puteam să pun şi acea „şampilă” pe care o pune se exemplu revista spy.

   Uite, pentru exemplificare, două trucaje ceva mai mult „pigulite” (Sunt ilustraţii la alte articole de pe blog).
   Dana Grecu:

   Mircea Badea:

   Sau, de ce nu?, Alina Gorghiu:

   Mulţumit de răspuns?

  • 22 februarie 2016 la 10:55

   Tot pentru Alex Amironesei:
   Legat de „Ceea ce faci tu numesti presa ?” ..
   Nu ştiu de unde ai dedus că acest blog face presă. Nţţ, nu face, e un blog personal, iar eu nu am pretins niuciodată că aş fi jurnalist.

 99. Nicu
  22 februarie 2016 la 0:58

  Zici ca nu prea faceati presa…ca era comerciala… Pai tu nu făceai si nu faci nici acum, ca nu te duce capul. Crapi de invidie ca Dana este apreciata, ca are talent si este iubita de public, in timp ce pe tine nu te stie si nu te baga in seama decât Dracu, care ti-a rămas aliat. Cu cat turbati voi de ciuda, cu atât Antena 3 va castiga simpatie. Aveti grija sa nu crapati de atata ura….

  • 22 februarie 2016 la 11:39

   Bey Nicule… vezi că arunci bolovanul fără a avea nici un temei.
   Pentru buna ta informare, o publicaşie, o televiziune, un radio etc, sunt ceea ce se numeşte presă.
   Statutul acestui blog este acela de blog personal găzduit gratuit de platforma WordPress. Unul din cele cam 60.000 de bloguri.
   Un blog este u fel de agendă personală,un loc unde titularul, adică eu, poate să spună tot ce doreşte.
   Publicarea de articole de prin diferite publicaţii, ori referiri la acestea, este, de fiecare dată însoţit de numele autorului articolului, de multe ori şi o poză a acestuia, precum şi susa de unde am adus respectivul articol. De ce nu pundoar câteva cuvinte şi un simplu link? Pentru că, după o vreme, multe articole sunt şterse după câţiva ani pentru eliberarea de spaţiu la arhive siteului sau din altze motive.
   De exemplu unul din puţinele locuri unde mai poţi găsi povestea cu sexul oral prestat de Ana Birchall în parcările patriei şi urmările o poţi găsi aici… în alte locuri nu prea.
   Mai poţi de exemplu găsi povestea unei secte ciudate din Apuseni: Copii Soarelui unde se spune că se practică ceea ce se numeşte Meditaţia Vispanaa, de fapt acolo fiind adunaţi nişte oameni a căror pesonalitate este făcută praf de un amestec de ceaiuri de către un fost miner care nici măcar nu ştie exact ce este această meditaţie asiatică…
   Mai poţi găsi şi o poveste scrisă la cald, imediat după ce Patriarhia Română, la început de criză, a luat un împrumut de multe miliarde de lei vechi pentru a construi ceea ce se numeşte Catedala Umilirii Neamului.

   Le poţi vedea accesând aceste lincuri (sau căutându-le cu motorul de căutare a blogului de sub poza avatar):

   https://romanicablues.wordpress.com/2014/10/17/ana-birchall-o-impostoare-mancatoare-de-rahat/

   https://romanicablues.wordpress.com/2012/11/10/asociatia-copii-soarelui-meditatie-vipassana-sau-impostura-crasa-si-periculoasa/
   https://romanicablues.wordpress.com/2012/11/14/din-nou-despre-pseudomeditatia-visspana-la-asociatia-copii-soarelui-din-dumbrava-de-sus-imposturadepersonalizare-si-sclavie/

   https://romanicablues.wordpress.com/2010/06/04/catedrala-umilirii-neamului/

   ***
   Ură? De unde şi până unde atâta ură?
   Este vorba de un fel de revoltă împotriva escrocilor angajaţi la Intact care plătiţi cu sume pe care neam de neamul tău nu le-a visat măcar (Sume cu patru şi cinci cifre în euro) pentru a profita de gradul scăzut de inteligenţă a unei părţi a populaţiei spălate pe creier. (Feriiţi cei săraci cu duhul, nu?)
   De exemplu, nu demult, prezent la o sindrofie unde erau mai multe organizaţii media contra unei sume realiv mici şi unde toţi participanţii promesc un premiu pentru … ceva, Mihai gâdea s-a dus la microfon cum se duc vedetele de la Oscar. S-a apucat să le spună ălora că Antena 3 este fondată de cel mai mare luptător pentru libertatea de exprimare, Dan Voiculescu, aflat acum în puşcărie din acest motiv… Nimic despre cele 60 de milioane de euro furate de acest tâlhar.
   Poate nu ştii, dar ia interesează-te de sumele cu care Voiculescu îşi fidelizează angajaţii. Împrumuturi de zeci sau sute e mii de euro care nu sunt cerute înapoi decât dacă respetivul se abate de la cele ordonate.
   Poate nu ştii nici de afacerile infecte ala Gabrielei Firea cu familia voiculescu ori de povestea cu Dan Voiculescu .. cea când s-a dus până în Germania ca să afle cum a reuşit şi cine i-a facilitat plecarea din ţară … sau de afacerile păstorite de el când era şef la Dunărea, intreprinderea de Comerţ exterior a Fostei Securităţi .. (tone de blugi, de ceasuri electronice. rahaturi dinalea numite cândva calculatoare de bizunar care te lăsau cam după o lună, tone de cafea aduse ilegal, afaceri făcute înainte de 89 în care erau implicaţi tot felul de bişniţari care le „artncau” în stradă sub protecţia securităţii (Gigi Becali, Giovani Becali, Copos, sunt doar câţiva din cei care au făcut bani din acest trafic)

   Va câştiga Anttena 3 simpatie? Să câştige, sper că nu îi oară simpatizanţii prea curând, la cu arătau .. Dumnezeu să-i odohnească. Să ştii că cei 10-15 lei pe care i-au luat de la Antena 3 pentru a se duce să îi pupe în cur vedetele s-au terminat chiar în seara aceea.
   Nici vorbă de ură, omule. E vorba de scârbă, de revoltă faţă de această împuţiciune care infectează aerul în ţara asta …

 100. ingrid
  22 februarie 2016 la 2:28

  TEXT ŞTERS DE ADMINISTRATOR (Blue Sorin) DEOARECE NU ÎNDEPLINEŞTE CONDIŢILE MINIME DE DECENŢĂ ÎN CEEA CE PRIVEŞTE EXPRIMAREA

  Ingrid (biluţasix), dacă vei înţelege că modul în care te exprimi poate fi şi fără violenţe de limbaj, poate pstările tale dacă vor mai exista vor conţine măcar parţial textul pe care l-ai postat.
  Sper că apreciezi că nu ţi-am marcat cu SPAM postarea asfel încât orice altă postare a ta indiferent pa ce articol de pe blog ar fi fost carantinat automat chir dacă porstai şi Tatal Nostru…
  Dacă ai încercat cumva să mă enervezi, trebuie să te dezamăgesc după ce am publicat vreo 2800 de articole pe acest blog şi am avut dâteva mii de răspunsuri injurioase pe lângă care postarea ta pare mărturisirea unei măicuţe …
  Nu-i nici un bai .. continuă, poate reuşeşti … P.A.

  Admin Blue

 101. ingrid
  22 februarie 2016 la 7:05

  TEXT ŞTERS DE ADMINISTRATOR
  INGRID (de data acesta „ingrid_osiac”) DEŞI APRECIEZ PERSEVERENŢA, NU MERGE NICI AŞA.
  Chiar dacă data trecută ai folosit ID.ul care conţine „biluta six” scris un pic altfel şi acum foloseşti un ID care conţime „Ingrid Osiac”, evident scris altfel, e ceva ce te dă de gol.
  Foloseşti aceeaşi conexiune la internet .. cea cu IP:98.26.193.***
  Deci nu intră nici asta
  PA .. nu dispera, până la urmă îţi iasă. 🙂

  Admin Blue

 102. 22 februarie 2016 la 10:19

  ÎN ATENȚIA CELOR CARE, PRIN POSTĂRILE LOR, DOVEDESC CĂ SUNT ADMIRATORI SAU SUSȚINĂTORI AI LUI DAN VOICULESCU, A ORICĂREI TELEVIZIUNI APARȚINÂND TRUSTULUI MEDIA INTACT, A ORICĂRUI ANGAJAT ORI INVITAT MAI MULT SAU MAI PUŢIN PERMANENT AL ACESTOR INFECŢII MEDIA.

  HOTĂRÂRE PRIVIND MODUL ÎN CARE SE VA ÎNŢELEGE LIBERTATEA DE ESPRIMARE ŞI MODUL ÎN CARE SE VA PUTEA POSTA LA ACEST SUBIECT

  Bă … având în edere că, acest blog este un blog personal, deci nu se supune Legii Audiovizualului. Deci nu contează ce înţelegeţi prin ideea de libertate de exprimare. Aceasta va fi înţeleasă exact cum este înţeleasă de leprele care prestează la Antena 3, doar că pe invers.
  Ieri am fost oripilat de jegurile exponenţiale ale Antenei 3, Mihai Gâdea, Mircea Badea şi alţii care au participat la emisiunea de aseară, deşi umblă tot cu libertatea de exprimare în coadă s-au arătat extrem de oripilaţi de faptul că unii îşi permit să râdă de ramoliţii aduşi de ei la mitingul unde vaca nebună a postului Dana Grecu a îngenunchiat cu lacrimi în ochi cum doar în faţa şliţului Varanului Felix o făcea pănă acum.
  Da, ei, fanioanele libertăţii de exprimare înţeleg asta, deşi sunt o televiziune supusă Legii Audiovizualului să fixeze limitele libertăţii de exprimare la dreptul de a-i lăuda pe ei şi obligativitatea de a le înjura adversarii.

  Vreau să ştie postacii susţinăzori ai anteniştilor, că a posta pe acest blog, pentru ei nu este un drept ci o favoare.

  În caz că cineva se miră de acest demers, explicaţia este că alaltăieri, sâmbătă, am postat pe Facebook link-uri spre acest articol.
  Faptul că unii m-au înjurat nu are nici cea mai mică importanţă. O lepră cu apucături de delator al Securităţii şi-a permis să raporteze acest articol pentru pornografie.
  Pentru ştiinţa lor, aceasta este o chestie mincinoasă. O poză pono este o pză în care SE VĂD EXPLICIT organele sexuale. Deci raportarea făcută de el se numeşte DELAŢIUNE, reclamaţie mincinoasă adică.
  După cum puteţi vedea, blogul nu conţine publicitate, deci mi se rupe de rating.
  Totuşi, pentru efortul de a intra pe blog şi a posta postările lor vor rămâne la vedere, dar vor fi golite de text. În aceste postări va apărea un text de genul: „TEXT ŞTERS LA MODERARE PENTRU CĂ NU ÎNDEPLINEŞTE CONDIŢIILE MINIME PUBLICĂRII” altele similare:
  -dacă se aduce cea mai mică laudă lui Dan Voiculescu şi familiai sale, Trustului Media intact, oricărei componente a aceastuia, oricărui angajat Intact,
  – Dacă exprimarea este necuviincuioasă la adresa utitlizatorilor care postează lucruri bune cum ar fi înjurarea lui Voiculescu, a Intact, Antenei 3, a angajaţilor Intact, în special Mihai Gâdea, Dana Grecu, Mircea Badea, Adrian Ursu, Oana Stancu şi alte lepre asemenea. Chestiunea este valabilă chiar dacă respectivul postac a fost înjurat, defăimat etc…
  – Dacă se aduce vreo laudă, sau i se dă dreptate unuia care susţine pe Dan Voiculescu, Intact, Antna 3 ori angajaţii de acolo, precum şi prietenilor politici ai mogulululi sau este defăimat vreun adversat al acestora.

  – Oricine are dreptul să mă înjure cât doreşte, la el acasă. Orice înjurătură directă la adresa administratorului acestui site, adică eu, va fi taxată cu marcarea cu spam a postărilor sale, cea ce înseamnă că postările lui ultrioare NU VOR MAI FI PUBLICATE NICI DACĂ FOR FI CITATE BIBLICE.
  În cazul în care cineva vrea să fenteze folosind alt nume de logare sau altă adresă de mail, trebuie să ştie că odată cu acestea, la Tablozul de moderare le apare şi IP-ul, un număr similar cu numărul de telefon, identitatea pe care i-o acordtă providerul care le furnizează internetul…

  Dacă cineva va fi nemulţumit este problema lui, nimeni nu i-a invitat să scrie pe acest blog.
  Cum este corect, aceşti nemulţumiţi pot depune reclamaţii unde doresc:
  – La Preşedinte, la Premier, la tribunal, la poliţie, la Tribunalul internaţional, la cosiliul pentru Autorizarea Coafezelor, la Organizaţiile de protecţia animalelor… Mi se rupe…

  P.S. Să ştiţi că nu glumesc deloc

  PA !

  Admin Blue

  P.S. V-aţi ‘nervat? Şi eu …

 103. adyely
  22 februarie 2016 la 11:23

  Ce va place balacareala caderea in mocirla de ce nu sunteti capabili sa va dati mina si sa mergeti mai departe impreuna caci viata e scurta.Nu esti obligat sa imi bagi pe git teotiile,conceptiile,tale cu forta ,ca nici eu nu caut sa-ti fac asta si pentra asta putem convietui.E loc pentru toti.Ati auzit de telecomanda?folosit-o si atunci e pace si liniste.

  • 22 februarie 2016 la 12:37

   Pt adialy (Adriana Elena) …
   Adriana trebuie să îţi spun că există câteva lucruri bune şi în ţara asta de rahat.
   Între ele femeile şi berea, femeile „înţepate” cu personalitate şi berea rece şi cu spumă.
   A pune la un loc berea şi femeile este una din combinaţiile cam la fel de mortale cum e berea şi coniacul, acel amestec este numit de cunoscături „beton” pentru că după al treilea astfel de amestec devii mai ţeapăn decât betonul puternic armat…
   Recunosc că este prima dată când văd în ID-ul unei femei cuvântul bere … ai din partea mea toată aprecierea (Fără mişto 🙂 )

   Pe de altă parte simt aşa, în postarea ta o undă puternică de ‘nervare (ţi s-o fi termint berea .. deh, se mai întâmplă).
   Asta e dovedită şi de formularea ta grăbită, deşi scrisul are idei fixe, puţine, dar frumos înşirate, dar fără introducerea blancului necesar după semnele e punctuaţie că doar n-o să cred că tu ai impresia că avem în româneşte cuvinte ca: „…viata e scurta.Nu esti …”, „…putem convietui.E loc pentru toti.Ati auzit …”

   Crede-mă că treaba nu se reduce la folosirea telecomenzii ci la altceva. La ceva ce ne implică nivelul de trai al tuturor.
   Nu că mi-ar păsa mie cine şi cum îţi spală ţie sau altora creierul (oricum cred că tu ţi-l speli cu bere). Dacă vrei îţi spun şi unde mă doare de asta (cred că bănuieşti), asta cu spălatul creierului a unora cu minţile duse de timp şi greutăţi spre safe mode, are efecte grave prin faptul că această turmă de semioameni care nu mai sunt capabili sdă judece folosindu-şi glanda di care le creşte părul şi mătreaţa, au drept de vot.
   Ei au făcut ca ţara aceasta să pară de neadus pe un drum care să ne facă să avem şi noi o „ţară ca afară” cum se spune. Una civilizată, adică.
   Să ştii că nu doar voi, susţinătorii escrocului Felix sunteţi sungurii spălaţi pe creier.
   Dacă te uiţi la cine a populat Beciul Domnesc, vei vedea cam cine sunt cei susţinuţi de spălaţi pe creier. Da, şi băsişti spălaţi pe creier există.

   Cam asta e în esenţă … să ştii că îdacă pui un covor peste mizerie aceasta nu dispare, asa cum, schimbând canalul, Antena 3 e tot acolo şi continuă spălarea creierului şi promovarea unor escroci care nici măcar nu mai mimează jurnalismul…

   Tot legat de telecomandă. Atâta vreme cât RCS-RDS îmiinfectează televizorul cu aceste mizerii media, o parte din banii pe care îi dau pe abonament este şi pentru recepţia acestor împuţiciuni, deci, dacă olătesc, pot să am şi pretenţii …

   PA… pentru ca să îţi mai treacă necazul legat de lipsa de bere şi pentru a revni la gânduri mai paşnice …
   (Să ştii că dacă vrei poţi să mă înjuri, dar fă-o cu imaginaţie, apreciez femeile care injură cu imaginaţie)

 104. Liliana
  22 februarie 2016 la 13:12

  Tipic majoritatii barbatilor. Josnic e ceea ce faceti domnule fost. Nici daca nu ati fi avut nici un pic de respect nu ar fi trebuit sa aveti o semenea abordare care, culmea e chiar domeniul ‘nerecomandabil’ despre care ii faceti morala Danei. Profitati de un posibil intim trecut sa manjiti, jigniti si discreditati. Faceti exact ce ii spuneti Danei sa nu faca. Cum se numeste asta? Fatarnicie? Jigniti in acelasi timp toti sustinatorii Antenelor, dar si pe cei care nu se uita dar sunt impotriva abuzurilor si pro libertate. Pentru ca nu vreti sa vedeti ca unii au iesit sa apere un principiu. Puteti suporta un ‘sa va fie rusine’?
  O telespectatoare care va da „unlike”

  • 22 februarie 2016 la 16:17

   Vai de mine câtă sensibilitate… Susţinătorii antenelor jigniţi .. ce să zic…
   Lilişor, susţinătorii antenelor NU POT FI JIGNIŢI… pur şi simplu sunt imuni…
   Să li se spună timp de o săptămână si iasă la lupta cea mare ca să le apere lor dreptul la liberp exprimare? (A se citi dreptul lui Badea, gâdea, Grecu etc de a mânca rahat) ei să pună botul apoi să fie adişi ca opile la o show sw pupat buci în Piaţa Constituţiei…
   Toată săptămâna li s-a spus că nici vorbă de încălcare a dreptului la liberă exprimare, în dimineaţa zilei postul recunoaşte că nu e vorba de aşa ceva dar continuă să spună să meargă lumea la protest… împotriva a ce?
   A nimic … Gana Grecu a făcut unul din cele mai oioase circuri…
   Culmea e că strigau la îndemnu maimuţoilor de pe senă „Libertate, libertate, libertate”…
   Libertate pentru cine? Pentru Voiculescu?
   Oare toţi cei ptrezenţi acolo au câştigat în întreaga lor viaţă 60 de milioane de euro? Sincer,mă îndoiesc…
   Să ştii că nu eu îi umilesc, îi jigesc, îi discreditez pe acei amărâţi ci cei care îi împing cu o manipulare ca pentru retardaţi, o manipulare vulgară prin simplitatea ei.
   Să profiţi de nişte oameni doar pentru că te privesc ca pe un idol mi se pare culmea nesimţirii.
   Acel sinistru spectacol a mai fost la Bucureşti. Cam toată discreditarea a fost făcută la fel şi de Dan Diaconescu ce spera că dacă e ales scapă de puşcărie.
   Au mers acei oameni singuri acolo? Poate, dar asta după o jelanie de o săptămână împopoţonată cu minciuni.
   Care a fost de fapt rostul venirii ANAF?
   Punerea în aplicare a unei sentinţe judecătoreşti.
   Cinci zile răgaz? Dacă eşti antenis poţi crede asta.
   Cât de imecilizat spui ca să nu observi că pe maşini era scris EXEUTĂRI SILITE… Atenţie, nu era vorba de o executare normală.
   Sentinţa din 8 august 2014 trebuia să producă efecte încă de atunci. Cele cinci zile sunt un ultimatum după ce prin tot felul de tertipuri sentinţa nu a fost pusă în aplicare… TIMP DE UN AN ŞI JUMĂTATE …
   Pe de altă parte, cei de la A3 pedalau pe o minciună cât capul lui Gâdea…
   Ziceau că au făcut propuneri de închiriere statului. noul propietar dar nu li s-a răsuns. De ce? Pentru că Statul NU PUTEA SĂ RĂSPUNDĂ pentru că nu avea cotrolul asupra imobilului respectiv.
   mobilul ar fi intrat în patrimoniul statului prin aplicarea sentinţei, doar că în sentinţă există un detaliu.
   Execuţia sentinţei se va face CU IMOBILUL LIPSIT DE ÎNCĂRCĂRI CONTRACTUALE.
   Anteniştii au mizat pe toată povestea acesta aparent încurcată, mizând pe publicul său care demult înghite pe nemestecate totul, pe emoţia pe care o va crea o aşazisă alungare din sediu.
   Tehnic singura problemă era MCR (masa aia cu multe butoane). Atât, restul antena are în alte sedii. Realitatea s-a mutat într-o jumătate de oră într-un cort. Antena 3 mai are vreo şapte sedii pline de tehnică. Dacă ar cădea o bombă pe cel sediu dau care curentul, Antena 3 nu şi-ar opri emisia nici o secundă deoarece totul trece automat pe alte piste cu alte locaţii.
   La tehnica pe care o are autospecialele Antenei pot prelua rolul MCR. Dar ei o ţineau pe a lor.
   Şi acum am o veste… din punct de vedere legal în acest moment pot intra mascaţii să îi da afară din clădire.
   Contractul vechi este nul prin faptul că vechiul propietar şi-a perdut această calitate, un alt conreact nu s-a încheiat…

   Deci Antene 3 ocupă din punct de vedere legal, abuziv acel imobil. Ca şi cum au găsi un apartament gol şi l-ai ocupa.

   Aneniştii ştiu asta şi au considerat că o masă de presiune e singura variantă.
   Astfel au adunat la spectacolul de pupat în cur acei nătărăi…
   Staful antenei, inclusiv Gâdea nu au participat la acel spectacol în prima fază. Ştii unde erau? Negociau.. Ia interesează-te de câte ori au ameninţat cu mişcări de stradă … Citez „uitaţi-vă la tv, am adunat 50 de mii de oameni” insista pe asta deşi în piaţă erau doar 5000 de oameni. Poate ai observat că nu au filmat niciodată de la înălţime.. ştii de ce? Pentru că se vedea cât sunt de puţini.
   Da acei oameni au fost duşi ca oile acolo şi folosiţi…

   Pentru toată porcăria e de vină şi Ponta… El a promis că atâta timp cât e el premier nu îşi pird acel sediu…
   Pentru asta lui Ponta trbuia să i se pună cătuşe. Folosindu-se de funcţia lui în Executiv împiedica apicara unei sentinţe. Asta înseamnă puşcărie deoarece este similar cu favorizarea infractorului.
   Din câte ştiu acum se fac nişte cercetări in rem (se cercetează doar faptele) legate de existenţa elementelor de corupţie.
   Lumea vorbeşte că lui Ponta i-a crescut cam mult averea în acest timp.

   Asta se încerca să se ascundă prin rahatul ăla de jelanie cu blocarea liberei exprimări apoi cu curcul ăla umilitor pentru cei prezenţi.

   Da Lilişor, nu eu îi mânjesc, îi discreditez şi îi jignesc pe amărâţi ci tocmai Antena3 şi voi cei care le retransmiteţi mesajul…
   Dacă eu spun X l-a împuşcat pe Y nu înseamnă că eu l-am omorât chiar dacă am vorbit de asta ci cel care a apăsat pe trăgaci…
   Aşa e şi aici …

   Antena 3 îşi discreditează demult publicul prin manipularea absolut jenantă la care îl supune, iar ei, fiind mai săraci cu duhul, sunt fericiţi.
   Sincer, mi-ar fi jenă în locul vostru.

 105. 22 februarie 2016 la 16:10

  Urit! Si pentru barbati si pentru femei! Cite vorbe indecente, cit ura in mintea voastra, cita otrava numai pentru un suflet!
  Josnicia la portile voastre a avut acces nelimitat, a facut din voi neoameni doar fiindca aveti pareri diferite! Voi atacati un om care nu are nimic cu voi, are ce are cu politicienii care au distrus o tara, ca este de partea lui Voiculescu este la mintea cocosului, sau gainii, dar spune ceva care biciuie naravurile hotiei, mafiei din tara! Faceti si voi la fel, cu Voiculescu, cu altii ca el, nu va repeziti ca hienele asupra unui hoit (care nu opune rezistenta). Lipsiti de omenie, stapiniti de ura continuati depravarea!

  • 22 februarie 2016 la 16:31

   Salut stimabile. dacă omul care e atacat aici este Dana Grecu, te contrazici.
   Dumneata spui: „Voi atacati un om care nu are nimic cu voi, are ce are cu politicienii care au distrus o tara, ca este de partea lui Voiculescu este la mintea cocosului, sau gainii, dar spune ceva care biciuie naravurile hotiei, mafiei din tara! Faceti si voi la fel, cu Voiculescu, cu altii ca el, nu va repeziti ca hienele asupra unui hoit (care nu opune rezistenta).”
   Apoi: „Lipsiti de omenie, stapiniti de ura continuati depravarea!”
   Vezi că totul se reduce la blocarea recuperării celor 60 de milioane de euro. Restul sunt vorbe …

 106. Elena Stoican
  22 februarie 2016 la 16:49

  Chiar daca e adevarat tot ce sustine acest individ, un barbat adevarat nu spune nimanui astfel de lucruri. Asa se comporta un om rational, echilibrat si cu toti boii acasa. Presupunand prin absurd ca, fata lui, peste multi ani, primeste in media o scrisoare la fel cu aceasta, ce ar spune despre individul respectiv? Cu siguranta ca i-ar spune ce am spus eu mai sus si, poate, vorbe mai aplicate caracterul lui!
  Îmi place · Răspunde · 36 minute

 107. Isac Vasile
  22 februarie 2016 la 17:46

  Domnule, nu-mi pari deloc a fi un barbat adevarat. De fapt, de tine n-am auzit pana la aceasta scrisoare. Acest limbaj nu poate fi folosita nici chiar intr-o convorbire in doi, deci cu atat mai putin in public. Va salut!!!!

 108. Un om cu respect fata de ceilalti
  22 februarie 2016 la 18:05

  Stii… Nu Mai locuiesc in Romania de la 14 ani. Si imi pare rau sa vad cat de inculți si nesimțiți va găsesc cand dau de voi.
  In primul rând sa ii fie Rușine celui ce înjosește o femeie prin a expune o poza cu ea goală din tinerețe ani mai târziu. E clar cu adresa nesimțirii, pt ca indiferent de cine este acea persoana are dreptul la o viata privată si un trecut onorabil. Crezi ca nevastă-sa nu are o poza goală in memoria altui bărbat? Eu cred ca da… Si de acum incolo cu atâtea telefoane vor avea toți bărbații sigur. Asa ca ce ne ramane sa tratam lucrurile cu onoare? Decenta poate.
  Dar in romania va scuipați intre voi si din cauza asta o sa Rămâneți mult timp comuniști săraci si lăsați in legea lor. Un britanic nu ar face asta… Compara-te!
  Vai de capul vostru ăștia care se prezintă public de aud si alte tari ce va poate capu.
  Rușine! Tine-tu domnule amintirile in computerul dumneavoastră. Daca nu-ți provoacă plăcere șterge.
  E degradant sa te folosești de o intimitate pentru a obține o părere. Daca lasa-i poza la oparte poate as fi citit articolul… Dar provine deja din ura asa ca n-am de ce.
  Cu bine si mult succes emancipandu-te!
  Los Angeles

  • 22 februarie 2016 la 21:15

   Aha, înțeleg, ai respirat aer de acolo şi te americanizaşi, adică te deşteptaşi… Bravo …
   Zici că vezi o femeie goală? Wow, eu văd una cu furou.
   Bun loc ai găsit să vorbeşti de moralitate în chestii dinastea… Trăieşti cumva printre amish? Altfel nu cred să nu vezi ce e în jurul tău.
   Nu demult unul din candidaţii la preşedinţie, Trump făcea oarece remarci la adresa doamnei Clinton care tocmai fusese la budă.
   Am o curiozitate.. din 2012 e poza aia acolo, se poate să nu ofi observat până acum? Apărea destul de mult pe Google …

 109. floarea
  22 februarie 2016 la 19:08

  Esti un dobitoc sa vb asa de o femeie ……zici ca esti director??????…….unde dracu ai facut facultatea si cu cine??????……josnic om vai tie……..

  • 22 februarie 2016 la 21:17

   De ce crezi căte poţi amesteca în părerea omului despre mueirea lui?

 110. Cecilia Badescu
  22 februarie 2016 la 19:08

  ESTI UN MARE BOU.SINCER CRED CA JIGNESC UN ANIMAL COMPARANDU-TE CU EL.IMI FACI GREATA CU ACEASTA MAGARIE.DE FAPT CE SCRI AICI TE CARACTERIZEZI PE TINE

  • 22 februarie 2016 la 21:25

   Aha… înţeleg … Întotdeauna dacă un bărbat nu e un porc atunci e bou…

   Cici mămicule, te-ai întrebat vreodată de ce se spune că bărbaţii se trad din porci şi devin boi, iar femeile se trag din vaci şi decin scroafe? Dacă nu te-ai întrebat, întreabă-te

 111. HERACLITICUL 2016
  22 februarie 2016 la 20:25

  Aș subscrie parțial unora dintre tușele prea groase dar nu-mi dau seama îndeajuns: cui prodest și mai mult quo vadis cu libertatea de expresie! Ca să ce omule…De ce…Pentru cine și pentru ce atâta vâyoleală!!!???

  • 22 februarie 2016 la 21:26

   Sunt curios, eşti dintre cei care consideră libertatea de expresie tot una cu libertatea de a mânca rahat? Aşa, de curiozitate …

 112. Valentin
  23 februarie 2016 la 6:42

  Mi se pare o scrisoare nedemna de un barbat. O autoinjosire. Un director scabros si probabil libidinos. Intr-o tara civilizata o asemenea scrisoare nu ar fi posibila. E normal sa ataci ca un badaran. Nu sunt un prozelit ori chibitz Dana Grecu.
  Cand te ai lins de miere nu te-ai plans.
  Urata scrisoare semnata de catre un frustrat sau un mercenar platit de opozanti.

  • 23 februarie 2016 la 19:59

   Valentine, în ţările civilizate de care zici, libertatea de expresie i-ar fi permis lui Smeoreanu să publice o astfel de scrisoare, Danei Cătălina Grecu în schimb nu i s-ar fi permis să ajungă să ocupe un post de moderator la o televiziune cu acoperirea teritorială a Antenei3 fără a avea studii superioare, sau măcar nişte studii de jurnalism.
   Conform contului său de Facebook ea este absolventă a Liceul Zinca Golescu din Piteşti … şi cam atât.

   Ai aici şi două capturi foto de pe contul respectiv (Le-am pus şi ca update la finalul articolului).

   .

   Cum ar veni, fără rampa de lansare pe care i-a oferit-o Smeoreanu, Dana Grecu putea cel mult să vândă seminţe în hol la Antena3.
   Moderator într-o emisiune ca cea pe care o face necesită oa minimă cultură generală care nu prea cred că se pot acumula la Liceul Zinca Golescu din Piteşti.
   Evident, dacă stai în genunchi în faţa şliţului cui trebuie, se rezolvă …

 113. Obiectivul
  23 februarie 2016 la 11:56

  Dupa cum vad eu lucrurile, si dupa cum foarte usor poate fi constatat, domnule director (al frustrarilor ) un neuron al Danei Grecu – cel putin pecuniar vorbind – valoreaza cat toti neuronii matale plus inca ceva. Blue Sorin draga tu n-ai decat sa subscrii mai departe 😛

  • 23 februarie 2016 la 20:14

   Neuronul Danei Cătălina Grecu are valoare doar când îngenunchează în faţa unui şliţ. La Liceul Zinca Golescu din Piteşti (Vezi update de la finalul articolului) pe care l-a absolvit (şi cam atât) nu prea îi oferă cultura generală minimală pentru a realiza şi modera o emisiune de tipul cele pe care o face.
   Putea cel mult să fie asistentă într-o emisiune de tip talk-show.

   Legat de: „Blue Sorin draga tu n-ai decat sa subscrii mai departe” …
   Mulţam, măcar atât să pot şi eu ca răsplată pentru că v-am oferit posibilitatea de a vă exprima aducând articolul… 🙂

   P.S. Am o curiozitate. Dacă nu era poza aceasta de care se leagă o grămadă, oare câţi din cei peste 200.000 de vizitatori în patru zile, (aproape 100.000, în prima din cele patru) ar mai fi intrat aici să vază scrisoarea lui Smeoreanu din 2012? Ca fapt divers se mai găseşte şi prin arhivele siteurilor unor ziare centrale (Dacă îmi răspunzi te scot de la moderare 🙂 )

 114. Cristea Elena
  23 februarie 2016 la 19:50

  Domnule Smeoreanu, a cui jocuri le faceti amandoi, ca fost direcor al Danei Grecu(barbat) e rusinos ceea ce faceti, nu va-ti putut intalni sa va spuneti pasurile, trebuie sa va spalati rufele in vazul lumii.Asta au dorit ce de afara sa ne dezbine, iar dv. intelecutalii le faceti jocul, Rusine, rusine, ce sa invete de la intelectuali ca dumneavoastra poporul pe care il bombarati cu tot felul de rostii.Nu sunteti romani ne dezbinati fara rusine.

  • 23 februarie 2016 la 20:16

   Poate considera şi omul că, dacă tot a făcut-o doamnă şi a propulsat-o în lumea televiziunii deşi nu era prea şcolită, un pic de recunoştiinţă merită şi el …

 115. Liliana
  23 februarie 2016 la 22:21

  Abordare tipica de barbat frustrat. Josnic si abject articol.
  Sursa – eroare 404, deci o minciuna ca si pozele. Majoritatea comentariilor rauvoitoare.
  Cui foloseste???? – intrebare retorica!

 116. 27 martie 2017 la 16:29

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 117. 11 februarie 2018 la 20:34

  Oare imi puteti explica si mie cat mai simplu despre partaj?

 118. 11 februarie 2018 la 20:35

  Divortul trebuie sa fie urmat neaparat de partaj sau se poate face si mai tarziu?

 119. 11 februarie 2018 la 20:36

  Oare imi puteti explica si mie cat mai simplu despre partaj?

 120. 11 februarie 2018 la 20:37

  Oare imi puteti explica si mie cat mai simplu despre partaj?

 121. 11 februarie 2018 la 20:38

  Divortul trebuie sa fie urmat neaparat de partaj sau se poate face si mai tarziu?

 122. 11 februarie 2018 la 20:40

  Am divortat acum cativa ani si procesul prin care am trecut ar fi fost cat se poate de greu si lung fara ajutorul unui avocat.

 123. 11 februarie 2018 la 20:42

  Impartirea bunurilor intre soti este posibila? Daca da, care sunt conditiile?

 124. 11 februarie 2018 la 20:44

  Am divortat acum cativa ani si procesul prin care am trecut ar fi fost cat se poate de greu si lung fara ajutorul unui avocat.

 125. 11 februarie 2018 la 20:46

  Pot sa fiu obligata sa intretin financiar pe fostul sot? Este normal asa cva?

 126. 11 februarie 2018 la 20:48

  Care este diferenta intre divortul in fata notarului si in instanta? Va multumesc.

 127. 11 februarie 2018 la 20:49

  Va multumesc pt informatiile oferite in materia custodiei copiilor si pensiei de intretinere.

 128. 11 februarie 2018 la 20:51

  Care este diferenta intre divortul in fata notarului si in instanta? Va multumesc.

 129. 11 februarie 2018 la 20:52

  Pot sa fiu obligata sa intretin financiar pe fostul sot? Este normal asa cva?

 130. 11 februarie 2018 la 20:55

  Va multumesc pt informatiile oferite in materia custodiei copiilor si pensiei de intretinere.

 131. 11 februarie 2018 la 20:58

  Este de preferat sa am obligatia de intretinere in natura? Sau e mai bine sa platesc?

 132. 11 februarie 2018 la 21:00

  Am divortat acum cativa ani si procesul prin care am trecut ar fi fost cat se poate de greu si lung fara ajutorul unui avocat.

 133. 11 februarie 2018 la 21:02

  Informatiile oferite sunt cat se poate de bine venite. Apreciez toate explicatiile si informatiile oferite.

 134. 11 februarie 2018 la 21:04

  Oare imi puteti explica si mie cat mai simplu despre partaj?

 135. 11 februarie 2018 la 21:32

  Care este diferenta intre divortul in fata notarului si in instanta? Va multumesc.

 136. 11 februarie 2018 la 21:34

  Impartirea bunurilor intre soti este posibila? Daca da, care sunt conditiile?

 137. 11 februarie 2018 la 21:35

  Informatiile oferite sunt cat se poate de bine venite. Apreciez toate explicatiile si informatiile oferite.

 138. 11 februarie 2018 la 21:36

  Informatiile oferite sunt cat se poate de bine venite. Apreciez toate explicatiile si informatiile oferite.

 139. 11 februarie 2018 la 21:38

  Divortez si vreau sa intreb daca partajul trebuie facut deodata cu divortul sau se poate face la o alta data.

 140. 11 februarie 2018 la 21:39

  Divortez si vreau sa intreb daca partajul trebuie facut deodata cu divortul sau se poate face la o alta data.

 141. 11 februarie 2018 la 21:41

  Parintii au decedat si nu am facut succesiunea. Este posibil sa o fac dupa ce au trecut 3 ani?

 142. 11 februarie 2018 la 21:43

  Impartirea bunurilor intre soti este posibila? Daca da, care sunt conditiile?

 143. 11 februarie 2018 la 21:44

  Am divortat acum cativa ani si procesul prin care am trecut ar fi fost cat se poate de greu si lung fara ajutorul unui avocat.

 144. 11 februarie 2018 la 21:45

  Am divortat acum cativa ani si procesul prin care am trecut ar fi fost cat se poate de greu si lung fara ajutorul unui avocat.

 145. 11 februarie 2018 la 21:46

  Va multumesc pt informatiile oferite in materia custodiei copiilor si pensiei de intretinere.

 146. 11 februarie 2018 la 21:48

  Impartirea bunurilor intre soti este posibila? Daca da, care sunt conditiile?

 147. 11 februarie 2018 la 21:50

  Am divortat acum cativa ani si procesul prin care am trecut ar fi fost cat se poate de greu si lung fara ajutorul unui avocat.

 148. 11 februarie 2018 la 21:51

  Informatiile oferite sunt cat se poate de bine venite. Apreciez toate explicatiile si informatiile oferite.

 149. 11 februarie 2018 la 21:52

  Parintii au decedat si nu am facut succesiunea. Este posibil sa o fac dupa ce au trecut 3 ani?

 150. 11 februarie 2018 la 21:54

  Care este diferenta intre divortul in fata notarului si in instanta? Va multumesc.

 151. 11 februarie 2018 la 21:56

  Impartirea bunurilor intre soti este posibila? Daca da, care sunt conditiile?

 152. 11 februarie 2018 la 21:57

  Am divortat acum cativa ani si procesul prin care am trecut ar fi fost cat se poate de greu si lung fara ajutorul unui avocat.

 153. 11 februarie 2018 la 21:59

  Divortul trebuie sa fie urmat neaparat de partaj sau se poate face si mai tarziu?

 154. 11 februarie 2018 la 22:01

  Va multumesc pt informatiile oferite in materia custodiei copiilor si pensiei de intretinere.

  • 14 februarie 2018 la 21:21

   Nu știu cine este titularul/titulara siteului ”Avocat Alina Szilaghi” (siteul poate fi accesat dând clic pe numele siteului, dar știu că este promovat nu glumă … hehehe …
   Mai multe răspunsuri care vin de la aceeași adresă IP (deci de la aceeași conexiune e Internet) postate în serie, dar sub nume diferite, lucru care a făcut protecția WordPress să le considere ca posibil spam (și carantinate, ”eliberate” de mine din carantina respectivă).
   Deoarece regulamentul nu permite afișarea adresei IP sau a adresei de mail a celui care postează nu am să o fac.
   Am să fac altceva deoarece mi se pare straniu.
   Dacă vorbim de promovarea siteului, OK … Mă gândesc că titularul siteului ar trebui să știe cine sunt cei care o fac, sau care îi folosesc siteul din motiv care îmi scapă.
   Astfel, nu am să răspund la niciuna din postările respective, răspunsurile fiind chiar pe siteul respectiv, aici ”Avocat Alina Szilaghi” adresă postată de cei despre care e vorba ca link atașat.
   Am să fac altceva, având în vedere că nu pot posta adresele respective, nu văd de ce nu aș posta numele care rezultă din aceste adrese că le-ar avea cel care e postat (deși răspunsurile vin de la aceeași adresă IP, logarea s-a făcut sub adrese de mail diferite). Astfel, în paranteză voi trece numele care ar putea fi cele adevărate, sub reserva că ar putea fi și acelea fake-uri.
   – Monica Pop, ( nume posibil, Emil Popa),
   – Tudor Stamate, ( Natalie Zarkozy ) (Vezi că Sarkozi se scrie cu ”S” 😀 )
   – Alin Tocănel, ( Emil Pop )
   – Patric Popa, (Alex Toma )
   – Florin Sasu, (Marina Pop)
   – Din nou Tudor Stamate (de data aceasta folosește o altă adresă, ceva cu Prosiovan)
   – Ovidiu Marina (Marina Pop, la fel ca la Florin Sasu 😀 )
   – Din nou Alin Tocanel (de data aceasta adresa care conține acel Prosoivan)
   – Anton Spaniol (din nou Alex Toma)
   – Anton Spaniol (de data aceasta adresa cu Prosiovan)
   – Olivia Cercel (iarăși adresa cu Natalie Zarkozy :D)
   – Iar Florin Sasu (folosește tot ci adresa Natalie Zarkozy )
   – Valentin Ionescu (Natalie Zarkozy )
   – iar Olivia Cercel (de data aceasta Natalie Zarkozy )
   – iar Florin Sasu ( de data acasta Ciprian Tocănel)

   P.S. Precizez că dacă titularul/titulara siteului respectiv îmi va cere, voi șterge atâ acest mesaj cât și cele ale celor care au folosit adresa siteului său. Admin Blue

 1. 6 decembrie 2012 la 17:29

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: