Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Ion Cristoiu: „Dacă vrei să disloci un partid, îi iei pe ăia buni”

Ion Cristoiu: „Dacă vrei să disloci un partid, îi iei pe ăia buni”

Ion Cristoiu explică atacurile împotriva Elenei Udrea: „Dacă vrei să disloci un partid, îi iei pe ăia buni”

Îmbrăcată în culori pastelate, veselă și cu chef de vorbă. Așa a venit, vineri seară, fostul ministru al Dezvoltării Regionale și Turismului la emisinea lui Ion Cristoiu, de la B1 TV.

Elena Udrea e punctuală. A ajuns la la sediul B1 TV la 21.20 şi era îmbrăcată în culori pastelate. Avea chef de vorbă. A intrat în cabina de machiaj şi a spus că vrea pe buze un ruj natural, care „doar să se vadă un pic”.

A făcut poze cu angajaţii postului şi a cerut să fie fotografiată alături de Ion Cristoiu, poza urmând să o posteze pe contul ei de Facebook. Spune că nu are ce să-şi reproşeze în mandantul pe care l-a avut în Guvernul Boc. E relaxată. Spune că, dacă ar fi să o ia de la capăt, ar face la fel.

Antena 3 discută tot despre mine”Ion Cristoiu le spune celor din regie: „Daţi şi voi «exclusiv», că ăia de la Antena 3 discută discuţii şi nu mai zic nimic de Elena Udrea”. Fostul ministru i-a răspuns: „Ba cum nu discută? Tot despre mine se vorbeşte! La Antena 3: «Omul care i-a dat papucii Elenei Udrea». Ciutacu a adus un tip din Piaţa Universităţii care are nişte papuci. Cum nu se vorbește despre mine? Despre mine! Nu e nicio soluţie: orice aş face, tot subiect de presă rămân!”.

„Numirea Guvernului Ungureanu a fost de impact”

După o linişte de câteva secunde, timp în care moderatorul şi invitata aşteptau să se termine pauza de emisie, Elena Udrea a atacat un subiect serios: „Eu zic că numirea «Guvenului Ungureanu» a fost de impact. Ca experienţă sociologică, cum s-a putut ca în două săptămâni să mă transform dintr-un ministru cu rezultate într-unul care e indezirabil? Cum s-a putut întâmpla asta în două săptămâni?” Ion Cristoiu i-a răspuns: „Dacă vrei să disloci un partid, îi iei pe ăia buni”.

După emisiune, Elena Udrea a stat din nou la poze. S-a fotografiat cu doi angajaţi ai postului şi nu a uitat să-l pupe pe obraji pe Cristoiu. 

„După 7 ani, m-am regăsit tot în emisiunea lui Ion Cristoiu, anunţându-mi plecarea de la MDRT, aşa cum am făcut în 2005, după renunţarea la funcţia de consilier al Preşedintelui”, a declarat fostul ministru, imediat după emisiune. Elena Udrea a ţinut să mai spună că demisia Guvernului Boc reprezintă un nou început, despre care speră să fie „încărcat cu succese”.

Autor:  Antoaneta Etves

Sursa: evz.ro

CITIȚI ȘI:

Elena Udrea: Voiculescu a încercat să confişte protestele 

RĂZBOI TOTAL. Victor Ponta: Elena Udrea nu-i româncă. Elena Udrea: Victor Ponta e un demagog 

 Antonescu către Udrea: Nu Opoziția pune paie pe foc, ci cei de la Putere care ignoră cetățeanul  

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: