Prima pagină > Ilegal - Imoral - Indecent, Presă > Banc cu proști: CNA a sancționat Antena1 cu 10 minute pauză, și OTV cu 200.000 lei … hehehe… tare

Banc cu proști: CNA a sancționat Antena1 cu 10 minute pauză, și OTV cu 200.000 lei … hehehe… tare

Am crezut că e vorba de un banc prost cănd  am auzit că cei de la Consiliul Național al Audiovizualului au sancționat Antena 1 cu suspendarea emisiei, timp de 10 minute, în intervalul 19.00 – 19.10 pentru difuzarea pe toată durata emisiunii făcute de Dan Capatos, ”Un show păcătos” în buclă imagini video cu fostul premier Emil Boc dezbrăcat în vestiarul unei săli de sport și postul OTV cu amendă de 200.000 de lei pentru difuzarea aceleiași înregistrări, tot în buclă.

Pot să pu pariu că dacă nu exista valul de indignare și această mizerie ar fi trectut ca multe altele: neobservată.

S-a dovedit iar că la CAN există o turmă de lepădături care doar încasează cecuri grase și au mare grijă ca împuțiciunile mediatixe să nu fie deranjate prea tare.

Păi cu ce are de suferit infecția de emisiune a lui Dan Capatos unde bălăxăreala este la ordinea zilei dacă postul și-a oprit progamul zece minute? Ce e  emisiunea lui Capatos de fapt? Un loc unde tot felul de curve, își înscenează în cârdășie cu diferite mizerii mediatice niște pseudoscandaluri rulate la nesfârșit.

Faptul că membrii CNA sunt niște hoți ordinari deoarece încasează sume bunicele fără a face nimic în schimb, deci că fură banii reiese și din cele spuse de Președintele CNA, Răsvan Popescu, pentru evz.ro 

„Sancțiunea este percepută mai dură, deși au mai existat întreruperi de emisie de 10 minute, pentru că de data aceasta au fost sancționate două posturi în aceeași speță – înregistrările cu fostul premier – Antena 1, respectiv OTV, care a preluat în aceeași seară imaginile. Nu exclud să mai fie și alte televiziuni care să fi preluat și difuzat aceste imagini, iar cercetările continuă”, ne-a declarat Răsvan Popescu.

Președintele CNA a mai precizat că, în cazul OTV, a fost aplicată amenda maximă, în valoare de 200.000 de lei.

Adică, deși această lepădătură cât și cei din subordinea sa își încasează regulat indemnizațiile nu știu unde a mai apărut filmulețul? Interesant, păi dacă asta nu știu, cine ar trebui să știe? De fapt ce dracu știu leprele alea? Păi băi imbecililor, ia revedeți programele România TV, Antena 3, Realitatea tv, cred că și Zeus TV a lui Louis Lazarus.

Cred că se impune o demisie a tuturor membrilor CAN, dar numai dipă ce se constată medical că sunt cretini incapabili să își facă datroria. Dacă nu se dovedește, ar trebui să se ducă frumușel, de mânuță a să nu îi lovească vreo mașină la DNA și să povestească despre cum se explică faptul că par loviți de orbul găinii.

Să explice de exemplu și de ce nu observă câteva încălcără flagrante și repetate ale legii.

 

Să luăm mai întâi televiziunea țiganului din Caracal OTV și sora sa mai mică DDTV…

–         Indiferent ce se discută, acolo nu vedem bulina care atrade atenția că emisiunea nu e indicată copiilor.

–         La OTV  se fac tot felul de acuzații despre care se spune că au dovezi, dovezi care nu se prezintă niciodată.

–         La OTV se prezită de foarte multe ori emisiuni în reluare fără a se afișa cuvântul ”Reluare”. Atenție, uneori emisiunile de reiau pe DDTV. Într-o vreme în loc de cuvântul ”Reluare” se putea citi ”indirect”, lucru absolute confundabil cu ”in direct” care arăta că e vorba de o reluare. Culmea este că pe ecran funcționează și numărul de SMS 1333, număr a cărui apelare costă 0.44 euro. Cei care se uită la televizor, apelează acest număr pentru ca în cazul în care le vine rândul să fie introduși în direct. Deși nu e o sună mare, tot de șarlatanie e vorba.

–         În foarte multe nopți se prezetnau diferite morți. Fără bulina pentru protecția minorilor se prezentau tot felul de imagini cu morți, și niște oameni, cam aceiași comentează și analizează cu telespectatorii moartea unora… de obicei personae cunoscute.

–         Incitarea, nu odată, la dezordini publice și la nesupunere civică. și multe multe altele

Este de asemenea mirabil că cei de la CNA niciodată nu iau atitudine față de emisiunile posturilor Antena 3, Realitatea TV, România TV. Faptul că la aceste canale se încalcă legea audiovizualului indiferent de oră (noaptea sunt reluări ale emisiunilor de peste zi)…

Revin puțin la zicerea Președintele CNA, Răsvan Popescu…

 Cică e vorba de o sancțiune dură … zece minute de oprire a programului e dură? Ba unii ziceau și că sancțiunile de azi sunt cele mai dure luate de CNA… no sheet

Eu știam că au mai fost perioade de oprire a emisiei, au mai fost și amenzi …evident, tot la fel de … ”consistente”.

Da OTV pentru un comportament cu mult mai puțin nociv, OTV a fost închis…

 Aloo CNA… dați-vă dracului demisia !

Dacă cineva nu știe cine sint hoții care fură de la Buget,  încasând indemnizații pentru care nu fac aproape nimic, iată mai jos lista cu ei:

RASVAN POPESCU, Preşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului

Preşedinte al CNA din 2007. Autor de cărţi, scenarist, Răsvan Popescu a fost jurnalist BBC, redactor şef TVR, purtător de cuvânt al Guvernului şi al Preşedintelui Constantinescu. A absolvit Geologia la Bucureşti şi jurnalismul în SUA.

mai mult

IOAN ONISEI, Vicepreşedinte al Consiliului Naţional al Audiovizualului

Ioan Onisei a fost preşedinte al CJ Neamţ, secretar de stat la ministerele Administraţiei şi Culturii, deputat. A jucat un rol crucial în elaborarea unor legi precum Legea Audiovizualului, a Cinematografiei sau a Administraţiei Locale.

mai mult

CONSTANTIN DUTU

Producător de emisiuni în Italia şi prosper om de afaceri, maestrul Constantin Duţu a absolvit Academia de Artă Coregrafică din Moscova. A fost organizator al festivalurilor San Remo, deputat, vicepreşedinte al Comisiei pentru cultură.

mai mult

DAN GRIGORE

Maestrul Dan Grigore a studiat la Conservatorul Rimski-Korsakov (St. Petersburg) şi la cel din Bucureşti. Statul român i-a acordat Ordinul Serviciul Credincios în grad de Mare Cruce, iar Franţa – Ordinul Cavaler al Artelor şi Literelor.

mai mult

NARCISA IORGA

Narcisa Iorga este licenţiată în jurnalism. A fost şef departament politică internă, redactor-şef adjunct, publicist-comentator, producător de emisiuni, corespondent de război. CRP i-a acordat Premiul pentru Promovarea Valorilor Democraţiei.

mai mult

MIHAI ADRIAN MĂLAIMARE

Actor şi regizor cu o bogată activitate în radio, tv şi film, doctor în istoria teatrului şi profesor, Mihai Mălaimare a fost preşedinte al Comisiei pentru Cultură a Camerei Deputaţilor şi al Comisiei Parlamentare pentru UNESCO.

mai mult

CHRISTIAN MITITELU

Christian Mititelu a fost timp de 20 de ani directorul redacţiei române a BBC şi are o experienţă directă a audiovizualului britanic. În octombrie 2008 a fost numit în Consiliul Naţional al Audiovizualului la propunerea Guvernului României.

mai mult

SZÁSZ ATTILA

Szász Attila este licenţiat în filologie. A fost jurnalist, lucrând în presa scrisă maghiară, ulterior consilier de stat în Guvernul României, ocupându-se de probleme din domeniul educaţiei, culturii şi integrării europene.

mai mult

GELU MARIAN TRANDAFIR

Gelu Trandafir a studiat jurnalismul în Franţa. A fost producător de emisiuni pentru ProTV, editor şi realizator pentru BBC World Service şi editorialist la România liberă, Evenimentul Zilei şi Cotidianul.

mai mult

CRISTINA TREPCEA

Cristina Trepcea a studiat ştiinţele politice şi psihologia în România şi jurnalismul în SUA şi Irlanda. A fost jurnalist de radio, redactor la ProTV, corespondent la Consiliul Europei şi consilier al premierului Adrian Năstase.

mai mult
 1. ANTON ADRIANA
  18 februarie 2012 la 12:56

  ce salariu(cu aproximatie)au acesti oameni?Ce fac ei ,concret?De ce atit de multi?STIE CINEVA ?

 2. 18 februarie 2012 la 18:46

  Nu iau salariu, ci indemnizație. Asta înseamnă că o primesc indiferent ce fac sau dacă fac ceva.
  Un membru al CNA are statut de secretar de stat.
  Acum nu știu cât e, dar în 2009 era de 4500 de lei (45 de milioane).
  Vezi articolul acesta din Gândul:
  Dan Grigore: Cel mai mare mogul e statul
  http://www.gandul.info/magazin/dan-grigore-cel-mai-mare-mogul-e-statul-5135857
  Citez:
  ”Pensie sau salariu, aceasta a fost tema şedinţei Consiliului Naţional al Audiovizualului (CNA) de joi, când trei din membrii Consiliului – Dan Grigore, Constantin Duţu şi Grigore Zanc – au discutat despre opţiunea pe care trebuie să o facă : fie renunţă la pensia lunară, fie la indemnizaţia primită de la stat, în valoare de 4.500 de lei lunar (n.r. membrii CNA au statut de secretari de stat, salariul fiecăruia ajungând la 4.500 de lei). Conform reglementărilor legale, pensionarilor care lucrează în sistemul de stat nu li se permite să cumuleze pensia cu salariul.”
  …………
  ”Şi Constantin Duţu, fost prim-solist, trebuie să opteze între indemnizaţia de 4.500 de lei şi pensia sa, care ajunge lunar la circa 3.000 de lei. „Am pensie din artă. (…) Cum îţi permiţi să-mi opreşti tu mie cotizaţia – eu am cotizat timp de 50 de ani pentru pensie. Îmi opreşti acum salariul de la această instituţie, eu am fost ales de Parlament, sunt ales al poporului. Sunt numit, nu sunt angajat funcţionar”, a mai spus Duţu la începutul acestui an, după aprobarea Ordonanţei de urgenţă nr. 230/2008, potrivit căreia pensionarii care lucrează în sistemul de stat trebuie să aleagă între pensie şi salariu.”

  Data publicării: 26.11.2009

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: