Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Decizia CNA de a sancționa Antena 1 cu zece minute = frecție la un picior de lemn

Decizia CNA de a sancționa Antena 1 cu zece minute = frecție la un picior de lemn

Traian Ungureanu: Sancțiunea primită de Antena 1, echivalentul a „10 minute pentru răcirea aparaturii”

Europarlamentarul PDL Traian Ungureanu se declară dezamăgit de sancțiunile primite de Antena 1 după difuzarea imaginilor cu fostul premier Emil Boc surprins gol în vestiarul unei săli de sport.

„În schimbul umilirii scabroase a cetăţeanului Emil Boc, expus pe ecrane în fundul gol, Antena 1 a încasat una amendă de 200.000 lei şi una întrerupere de program cu durata de 10 minute. Traduse în termeni laici, suspendarea poate fi echivalată cu un răgaz de 10 minute pentru răcirea aparaturii, iar amenda cu suma pe care Dan Voiculescu o cheltuie lunar pe batiste”, scrie Ungureanu pe blogul său.

Europarlamentarul estimează apoi cam care a fi consecințele acestor sancțiuni. „Consecinţele acestei decizii fără îndoială curajoase sint multiple şi pline de interes. Astfel, Antena 1 poate calcula, de acum înainte, că poate difuza, în medie, 6 filmuleţe porno cu cetăţeni aleşi din afara domeniului menţionat, în schimbul unei suspendări care ar putea scurta cu o oră programele de duminică şi, deci, plăţile suplimentare pentru lucrul în zi de odihnă”.

Deși președintele CNA, Răzvan Popescu, a declarat că, data viitoare, Antena 1 ar putea fi silită la o înterupere de trei ore, pentru că nu e prima dată când recidivează, Ungureanu nu crede că o asemenea sancțiune va fi dată în viitorul apropiat. „Dat fiind faptul că Antena a fost arsă cu o întrerupere de 10 minute după o lungă serie de recidive, e de înţeles că sancţiunea de 3 ore va veni abia după câţiva ani de specializare în emisiuni dedicate rufăriei intime şi vieţii de vestiar a victimelor. Din acest punct de vedere, Antena 1 se poate bizui pe CNA şi îşi poate alcătui o grilă de programe suculentă pentru viitorul previzibil”, comentează el.

Europarlamentarul mai ironizează și Clubul Român de Presă, care a dezbătut cazul și a luat decizia de „delimitare publică” față de demersul Antenei 1. „Doar numele acestei sancţiuni ridică părul în capul celor mai înrăiţi delincvenţi. E greu de crezut că Antena 1 îşi va reveni vreodată din şoc”, comentează ironic Ungureanu.

Autor:  Laura Ciobanu

Ioan Oltean: Decizia CNA în cazul Boc a fost sub așteptări

PDL nu este mulțumit de decizia pe care CNA a luat-o în cazul difuzării filmulețului cu Emil Boc dezbrăcat într-un vestiar de postul Antena1. Secretarul general al partidului a declarat, astăzi, că decizia Consiliului a fost „sub așteptări”.

„Decizia CNA a fost sub aşteptări. Slab. La o asemenea difuzare, eu cred că trebuia să fie un exemplu, mai ales că nu e la prima atitudine de acest fel emisiunea. Dar CNA este cel ce decide, el să răspundă”, a declarat secretarul general al PDL, Ioan Oltean.

Acesta a mai spus că nici partidul și nici președintele acestuia, Emil Boc, nu au ieșit cu o reacție publică cu privire la imaginilie difuzate în emisiunea „Un show păcătos” pentru că o astfel de difuzare te lasă „lipsit de glas”.

„Nu vreau să comentez, pentru că e prea mult să comentez şi reacţia lui Crin Antonescu, şi difuzarea unui asemenea film. E prea mult, e peste puterea mea de a înţelege şi de a comenta. (…) Partidul nu comentează, aţi văzut de altfel că nici preşedintele partidului, Emil Boc n-a avut niciun fel de comentariu. Eşti lipsit de glas, nu ai voce să comentezi un asemenea lucru, indiferent cine ar fi fost, că e vorba de Emil Boc, de Ponta. Nu se poate, aşa ceva nu se poate!”, a mai spus Oltean.

Autor:  Carmen Vintilă
Surse:

http://www.evz.ro/detalii/stiri/traian-ungureanu-966997.html

http://www.evz.ro/detalii/stiri/ioan-oltean-decizia-cna-in-cazul-boc-a-fost-sub-asteptari-966883.html

 1. Lulu
  19 februarie 2012 la 18:34

  A fost o decizie de rahat.
  Era de asteptat… citeam ca astia de la haznaua antenelor, au 3 reprezentanti in consiliu! De unde 6 voturi PRO decizie drastica?! Bleahhhh!
  Singura solutie ar fi, ca fl Boc, sa-i dea in judecata si sa-i falimenteze cerand daune morale ca dincolo, sunt cazuri de acest gen si in Italia, America….daaaar vin si intreb: avem un judecator curajos sa sparga gheata?

  • 19 februarie 2012 la 20:23

   Lulu, prin publicitatea care i s-a făcut, OTV și-a scos rapid pârleala… Antena 1 și-a mai răcit aparatura…atât…
   Eu chiar cred că ar trebui ca cineva să-i cheme la declarații pe maimuțoii de la CNA… prea se fac că nu înțeleg despre ce e vorba în propoziție …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: