Prima pagină > Tabloid > ȘOC: Giovani Becali zice că va candida la prezidențiale

ȘOC: Giovani Becali zice că va candida la prezidențiale

Giovani Becali şochează:

„Voi candida, împreună cu familia mea, la alegerile prezidenţiale! Vreau să fac paradis fiscal în România”

Giovani Becali nu mai are răbdare cu justiţia din România şi spune că vrea în cel mai scurt timp să facă curăţenie la nivel înalt.

Ieşirea nervoasă pe care a avut-o ieri, fostul agentFIFA şi-a motivat-o cu nişte argumente incredibile: procurorii au ceva cu familia mea. Giovani a spus că el nu mai suportă aceste umilinţe şi vrea să candideze alături de vărul său, Gigi Becali, la alegerile prezidenţiale.

„Eu vreau ca lumea bătrână să înţeleagă ce se întâmplă. Mama plângea şi îmi spunea: „cum mă mamă să te duci 20 de ani?”. Acum m-am decis şi vreau să candidăm, toată familia, la alegeri ca să facem curat în România.  Voi candida şi eu, şi fratele meu şi Gigi. Problemele acestea nu se vor mai repeta dacă familia mea va conduce România. Să vadă procurorii ăştia ce înseamnă legea în România. Eu cred că procurorii au probleme cu familia noastră. Pe doamna judecător am întâlnit-o la 36 din cele 38 de prezentări la Tribunal ale mele. Avocaţii mei au vrut să o recuze, dar eu le-am spus că am încredere în judecătorii din România, în justiţia română. Ăsta e of-ul meu de când eram copil. Nu mai suport să văd aceste probleme din România, problemele cu justiţia. Nu vreau să mai văd cu procurorii judecă doar să îşi ia banii. Eu dacă ajung preşedinte vreau să fac din România un paradis fiscal. Atunci lumea să se mândrească că are un iaht la Nisa şi un avion la Milano. Atunci lumea va veni aici şi va investi bani şi aşa ţara va creşte.”, a mărturisit Giovani Becali la Realitatea TV.

Sursa: cancan.ro

Categorii:Tabloid Etichete:,
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: