Prima pagină > Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Noi şi alţii > Curvele maghiare blochează Parlamentul pentru a se putea pregăti la Târgu Mureș medici ce vor putea trata doar unguri

Curvele maghiare blochează Parlamentul pentru a se putea pregăti la Târgu Mureș medici ce vor putea trata doar unguri

Bravo UDMR, bravo…

Curvă ai fost, curvă ai rămas.

Politica românească este un bordel, ia politicienii sunt niște curve situate pe diferite trepte de ordinărie.

Undeva sus de tot este organizația culturală ungurească numită UDMR.

Formațiune politică ilegală după orice norme, de câte ori are ocazia, UDMR se plânge că ungurii nu au drepturile pe care le merită și că mai vor, asta deși minoritarii maghiar de la noi au cu mult mai multe drepturi decât românii din Ungaria.

De două decenii își minte membrii că luptă pentru autonomia Transilvaniei și își minte aliații că susține dezinteresată guvernarea, indiferent care ar fi aceasta.

De fapt UDMR urmărește un singur lucru: mafioții care o conduc să se poată îmbogăți mai mult, mafia lemnului din HarCov fiind controlată de conducătorii UDMR.

Cum curvele nerușinate  din opoziție continuă să nu se ducă la serviciu deși la încasatul banilor nu au nici cea mai mică reținere, UDMR a prins momentul să șantajeze colegii cu care e la guvernare.

Ținta? Înființarea unei Universități de Medicină și Farmacie la Târgu Mureș.

De ce? D-aia că așa vrea mușchiul lor. Cine vor fi cei care vor absolve respective instituție? Niște medici care vor putea trata DOAR PACIENȚII VORBITORI DE LIMBA MAGHIARĂ.

Adică vor trebui ori să se ducă să se angajaze în stepa unde i-a adis sinistrul Attila, ori să stea în HarCov și să treateze DOAR pacienții vorbitori de ungurește… Pe mine de exemplu nu, pentru că nu am nici cea mai mică intenție să învăț păsăreasca lor. Uite așa de-al dracului, pentru că eu știu că trăiesc în România și nu în Ungaria.

Nu demult am văzut un reportaj făcut de TVR Cluj dincolo de Tisa într-un sat locuit de majoritari români.

Aveau învățământ în românește, dar numai până la clasa a opta. Cei care doreau să urmeze un liceu, trebuiau să se ducă la Giula. Iar cei ce doreau mai mult, trebuiau să vină în România.

Am auzit de multe ori un argument: și minoritatea maghiară are dreptul la educație în limba maternă deoarece și ea plătește impozite. OK, dat asta nu înseamnă că trebuie ca din banii mei să se finanțeze educația unui medic care nu mă va putea trata deoarece nu ne înțelegem.

Cum e totuși cu acel plătitor de taxe minoritar? E că el poate fi tratat de un medic roman, deoarece minoritarul ARE OBLIGAȚIA SĂ ÎNVERȚE LIMBA STATULUI ÎN CARE TRĂIEȘTE, au nu am obligația să învăț limba minoritarului.

De ce nu se duc oare să se facă medici la Budapesta? Oare nu din cauza imbecililor de conaționali ai lor care din țigani români nu îi scot? Pur și simplu nu li se recunoaște apartenența la etnia asta de hunoizi…

Revenid la povestea cu șantajul… azi UDMR a recurs la șantaj pentru înființarea unei facultăți de limbă maghiară în cadrul UMF Târgu Mureș, adică dă-o-n pu… (Doamne Iartă-mă) de autonomie universitară.

Va garanta cineva că o lepră de hun care nu e în stare să învețe limba țării care îi oferă onoarea de a se lăsa infectată de prezenta lui, va fi mai deștept decât un vorbitor de română/ Că va fi mai capabil decât un roman, sass au ce-o mai fi el, care ar vrea să stedieze acolo?

Să învețe ungurește? WOW…. De ce?

În România nimeni nu e obligat să știe ungurește, dar trebuie să știe românește pentru că e limba oficială a statului și așa va rămâne cât în Europa ideea de ungur va dispărea chiar și din amintirea oameilor cum genetic a dispărut oprice legătură dintre locuitorii Ungariei de azi și turma de sălbatici aduși de Attila … Ăia arătau ca mongolii, aveau părul negru și fața galbenă ca și cei din zona nordhimalaiană… asiatici sadea .

Conform Constituției în vigoare, articolul 13 spune că În România, limba oficială este limba română

Iar articolul 152 aliniatul (1)  spune că această chestier nu poate fi revizuită.

Prin înființarea acestei facultăți se discriminează flagrant nevorbitorii unui limbi ai unei minorități entice.

Ce face UDMR? Profitând de acțiunea de chiuleală a Opoziției blochează activitatea Parlamentului.

 AndrásLevente Máté liderul deputaților UDMR a anunțat că parlamentarii Uniunii au primit indicații de la președintele formațiunii, Kelemen Hunor, să nu participe la ședința de plen.
„Nu participăm la lucrările Parlamentului, să vedem dacă este adoptată sau nu Hotărârea de Guvern privind UMF Târgu Mureş, adică dacă într-o zi de la Budapesta va veni un ordin să nu se ducă la serviciu dacăî nu se declară independența Țării Secuilor, o vor face. Bravo UDMR, bravo…

Înainte de a merge mai departe, cine e de fapt acest AndrásLevente Máté?

O lepădătură de deputat în Parlamentul României, plătit cu bani de la Bugetul României, dar care întreține un site unde nu găsești nici măcar o vorbuliță românească http://www.mateandras.ro/. De  banii românești nu pare a-i fi scârbă, doar de limba română…

Treaba e alabilă și pentru celelalte de lepădături prezente ilegal în Parlamentul României în numele asiaticilor campați temporar (sper încă0 pe plaiurile europene…

Drept urmare a acțiunii lepădăturilor hunoide ședința Senatului României a fost suspendată din lipsă de cvorum, iar cea a Camerei Deputaților a început, cu o întârziere de peste 40 de minute, în absenţa parlamentarilor UDMR şi ai Opoziţiei, Roberta Anastase, anunţând că 182 de deputaţi sunt absenţi.

Conducerea Camerei anunțase, în urmă cu câteva ore, că ședința de vot final, programată inițai pentru mâine, a fost amânată pentru săptămâna viitoare ca să se strângă mai multe legi.

UDMR își șantajează aliații

În cursul dimineții, Coaliția de guvernare a ținut o ședință din  care fiecare a înțeles ce a vrut mușchiul lui,  Kelemen Hunor, liderul uniunii de jocuri și cântări a ungurilor care presează illegal activitate politică în Parlamentul României, a anunțat că discuțiile se mută în Guvern.

„În orele care urmează, noi vom discuta conţinutul hotărârii de guvern (privind înființarea unei facultăți în limba maghiară în cadrul UMF Târgu Mureș – n.r.), în aşa fel încât mâine să intre la şedinţa de Guvern şi să punem capăt acestui conflict fals şi acestor dispute de la Târgu Mureş. Urmează să discutăm cu premierul conţinutul hotărârii de guvern”, a spus el, conform Agerpres. Optimist, hunul a spus chiar că această hotărâte ar putea fi adoptată în ședința de guvern de mâine.

PDL o lălăie …

La finalul ședinței secretarul general al PDL Ioan Oltean a  înțeles cu totul altceva din aceeași ședință, și anume că nu s-a stabilit nimic și anume că totul e în coadă de pește:  „Se mai discută”. Unii membrii ai PDL au declarat că vicepremierul Marko Bela și-a permis să amenințe din nou cu plecarea din Executiv, dar că premierul Mihai Răzvan Ungureanu nu părea să încline în favoarea unei hotărâri de guvern pe tema UMF.

Poate n-ar fi rău ca ANI să îl caute de ouă pe Marko… așa ca să se vadă de ce are piciorul pe care trăiește atât de mare…

Plâng pușcăriile românești de dragul mirosului de kurtoskalacs. Nu e prima dată când  M.Bela (Parcă sună a curvă traseistă  numele ăsta nu?) săptămâna trecută, Marko Bela a amenințat cu demisia din Guvern dacă nu se va găsi o soluţie cu privire la situaţia Universităţii de Medicină şi Farmacie (UMF) din Târgu Mureş. Hehehe, s-o fi plictisit. Din 90 până acum la guvernare UDMR are cea mai lungă prezență. Cred că începe să pută a ungur locul…

Vor să plece? Foarte bine, ar dovedi că au o fărâmă de repect față de țara asta. Ar fi frumos ca nu doar din Guvern să plece… să plece și din parlament, Din România, sau, de ce nu să plece din Europa. Io spun că un mileniu de vizită e cam multișor oricum.

În cadrul coaliţiei de guvernare „toată lumea este de acord” că problema legată de UMF Târgu Mureş trebuie rezolvată prin adoptarea unei Hotărâri de Guvern, a declarat astăzi, ministrul UDMR Laszlo Borbely: “În legătură cu Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş toată lumea e de acord în coaliţie că ei (reprezentanţii UMF, n.r.) sunt în ilegalitate în momentul de faţă, întrucât nu aplică legea care prevede foarte clar ca la universităţile multiculturale să fie înfiinţate aceste linii. Babeş Bolyai şi Universitatea de Arte din Târgu Mureş s-au conformat. Deci legea obligă acest lucru, nu este la latitudinea Senatului universităţii să decidă” a spus acesta.
Sorin Frunzăverde, prim-vicepreşedintele PDL ,consideră că în cazul Universităţii de Medicină şi Farmacie Târgu Mureş se va găsi o soluţie normală, această instituţie importantă fiind, de-a lungul timpului, o instituţie de elită, chiar şi înainte de 1989. 
“Nu Guvernul României, însă, este responsabil pentru rezolvarea unei situaţii create într-o instituţie academică, într-o universitate. Există o cartă a autonomiei universitare. Din nefericire, lucrurile au evoluat într-un asemenea fel şi sens la Târgu Mureş încât s-a ajuns la un apel către Executiv. În fond, nu trebuia să apară o asemenea situaţie, care trebuia gestionată în interiorul universităţii, în spiritul autonomiei academic”, a precizat Sorin Frunzăverde. O soluţie trebuie găsită, dar nu atât de Guvernul României, cât mai ales de Ministerul Educaţiei, pentru că acesta este forul diligent al unei universităţi de stat.

La rândul său Laszlo Borbely a insistat, asupra faptului că situaţia trebuie rezolvată prin hotărâre de Guvern. “Cum, în ce mod, hotărârea de Guvern, forma, se discută, dar la nivelul coaliţiei toată lumea este de acord că trebuie să o rezolvăm prin hotărâre de Guvern şi luni luăm o decizie”,Borbely a mai spus în context că „nu e o separare, nu e o segregare”, iar prin hotărârea de Guvern respectivă se va rezolva „o problemă administrativă”. Adică, nu e o segregare? Păi băi maimuțoi hunoid, cum mama dracului se numește faptul că respectica instituție ar putea fi frecventată doar de alți maimuțuoi vorbitor de păsăreasca mă-tii? Nu tocmai discriminare? Ce mama dracului România e țara ta și a celorlalți împuțiți ca tine ca să fim obligați să vă vorbim limba pentru a frecventa facultatea aia de căcat și să putem fi tratați de un medic destul de cretin ca să nu învețe limba majorității?
Culmea nesimțirii ungurului a fost însă atincă când, deși ni mai contenesc să ceară drepturi, cu aroganța specifică a spus: „În momentul de faţă la Târgu Mureş există învăţământ în limba maghiară, aproape jumătate din studenţi şi acum învaţă în limba maghiară. E vorba de o problemă administrativă, ca să aibă posibilitatea linia de predare în limba maghiară să aibă decani, prodecani şi să se gospodărească în funcţie de necesităţile învăţământului în limba maghiară”, a mai afirmat liderul UDMR.Percă văd că în curând, dacă meergem la Tg.Mureș va trebui chiar să prezentăm sfioși scuze că vorbim românește.
„Toată lumea este de acord că situaţia poate fi deblocată numai prin hotărâre de guvern, dar nu am reuşit să cădem de acord cu conţinutul hotărârii de guvern. Colegii din PDL ne-au cerut un răgaz până luni, (n.r. – astăzi) fiindcă trebuie să discute în partid, deci am convenit că reluăm discuţia, dar trebuie să vă spun că dacă săptămâna viitoare nu se găseşte o soluţie convenită de către toată Coaliţia, eu, personal, nu pot să merg mai departe. Şi bineînţeles că se pune sub semnul întrebării şi prezenţa UDMR în Coaliţie”, declara, marţea trecută, pentru Agerpres, Marko Bela.

Vasile Blaga, Preşedintele Senatului, după suspendarea şedinţei plenului acestui for legislativ,a declarat, că nu crede că parlamentarii UDMR au absentat din cauza blocajului de la Universitatea de Medicină şi Farmacie din Târgu Mureş. Totuşi, el a estimat că, prin respectarea legilor în vigoare poate fi găsită, până marţi, o soluţie.

”Lucrurile pot fi rezolvate dacă se respectă legea. Legea prevede foarte clar că în România funcţionează trei universităţi multiculturale, iar Guvernul şi-a asumat răspunderea pe această lege. Astăzi Guvernul a primit din partea coaliţiei un mandat clar de a rezolva această situaţie cu respectarea tuturor prevederilor legale. Şi cred că vom găsi o soluţie până mâine (n.r. marţi)”, a explicat preşedintele Senatului.

Vasile Blaga s-a arătat totuşi dezamăgit că şi în această săptămână, din lipsa cvorumului, lucrările plenului Senatului au fost suspendate.

”Credeam că toată lumea va veni astăzi (n.r. luni) la plen. Din păcate, nu au venit. Am avut doar 61 de colegi în sală şi am suspendat şedinţa. Nu este o situaţie confortabilă în momentul în care, iată, nu putem legifera”, a mai spus Blaga.

 Cum văd eu de fapt acest comportament de bordel al politicienilor unguri?

Cred că e ceva mai adânc decât pare la prima vedere.

Cred că această îmbățoșare a ungurilor, are drept cauză, scăderea dramatic în rândul maghiarimii a intențiilor de vot exprimabile pentru UDMR.

Partidul Civic Magiar și cel al lui Laszlo Tokes sunt în creștere, iar UDMR se tot îndepărtează de pragul electoral. În acest moment nu cred că ar depăși 3,5-4%.

Astfel dorește să arunce turmei o ciosvârtă: ”Iată, noi dorim să învățați în ungurește”. Să învețe în ungurește ca să ce? Să nu mai poată interacționa cu majoritatea română, deci să fie legați de glie?  Să fie în continuare sclavii semileali ai maimuțoilor cocoțați în vârful organizației asociației de organizații cultural ungurești?

Ce ar însemna în acest moment o ieșire a UDMR din alianța de guvernare? Căderea Guvernului.

Ce înseamnă acum pentru UDMR această o ieșire de la guvernare?

Dispariția ca formațiune cultural care de două decenii infectează zona politică românească.

Ce ar însemna pentru PDL  plecarea UDMR? Pierderea Guvernării?

 Ce ar însemna pentru PDL o acceptare a pretențiilor obraznice a acelei Universități? Rămânerea la guvernare, dar, în vederea următoarelor alegeri, un eșec zdrobitor în viitoarele alegeri în Transilvania, mai ales că nu ar fi prima capitulare în fața pretențiilor hunoizilor.

 

Cum văd eu problema asta? De fapt rezolvarea ei?

Cred că se subsumează unei probleme mult mai mari, aceea a legii minorităților… Drepturile acordate minorităților discriminează majoritarii. De ce nu putem să lăm pur și simplu o lege a uneia din țările în care există o minoritate românească, să o traducem și să o adoptăm.

De exemplu cea maghiară numită

”Legea Nr. LXXVII din 1993 PRIVIND DREPTURILE MINORITĂŢILOR NAŢIONALE ŞI ETNICE* ”

Adusă de aici: http://www.nemzetisegek.hu/dokumentumok/kisebbsegitorveny/kisebbstorv2006roman.pdf

Aici poate fi văzută eventual descărcatăaceastă lege în format pdf.

kisebbstorv2006roman

NOTĂ –  Acestă lege o voi publica și în clar  într-un subiect separat pentru cei ce nu doresc să acceseze lincurile de mai sus, dar doresc totuși să o vadă.

 1. ungurulviteaz
  2 august 2012 la 13:30

  foarte multi au citit aberatiile astea :))))se vede dupa comentarii :)))))

  • 2 august 2012 la 15:12

   Pentru ungurulviteaz
   Bă șogore, probabil te-a deranjat faptul că am spus ”Curvele maghiare”. În limba română nu înseamnă că toți ungurii sunt curve. Doar unii. Unele pot avea orice etnie.
   Legat de răspunsuri.
   După cum ai constat, când cineva postează pentru prima dată sub un anumit nume (pseudomin) și folosind o anumită adresa are nevoie de aprobarea mea pentru ca ceea ce scrie el să apară.
   Legat de adresa ta ( scriesugipulalaunguri… etc) așa pentru corecta ta informare, nu există… am verificat la yahoo, deci conform regulilor locului în mod normal textul tău nu ar fi apărut dar m-am distrat teribil de idee…
   Trebuie să știi că deși nu vezi nici un răspuns, acestea există, și încă foarte multe.
   Statistic, cam 20% din ele sunt postate sub IP-uri de Vodafone ca și postarea ta. Interesant este că de obicei densitatea de IP-uri de Vodafone nu trece de 5% pe blogul meu.
   Legat de motivele pentru care subiectele nu apar.
   Orice răspuns în ungurește este șters din start chiar dacă e laudativ. Cam un sfert din cei care au scris în ungurește îmi dădeau dreptate. Cei care citesc pe acest blog în marea lor majoritate nu cunosc această limbă.
   Pe de altă parte, pe acest blog apar doar înjurăturile haioase… Nu am o statistică exactă, dar cred că am primit cu puțin peste o 110-12009 de răspunsduri.
   Contrar a ceea ce crezi probabil, cele mai multe înjurături de refereau la unguri nu la mine…

   Dacă vei mai dori să scrii pe acest blog, ești binevenit atâta timp cât ai o exprimare aproximativ decentă… Evident că în funcție de ce vei scrie, îți asumi și primirea răspunsurilor…

   Ține minte, având în vedere faptul că acesta e un blog personal și faptul că blogul nu aduce bani, deci nu mă interesează ratingul:
   Libertatea de exprimare pe acest blog se reduce la trei principii de bază:
   – oricine are dreptul să fie de acord cu mine și
   – oricine poate scrie ce dorește, ce apare hotărăsc EU
   – orice altă situație este tratată conform hotărârii mușchiului meu

   P.S. Cred că ești un tip haios și prezența ta pe blog e una benefică… dacă vrei, te mai aștept… Dacă vrei poți folosi adresa aceasta deși nu e adevărată… oricum IP-ul îl poți schima ceva mai greu…

   P.S. 2
   Legat de faptul că semnezi ”Ungur viteaz”
   Pe un site al unuia de la PRM se publica la un moment dat un studiu extrem de complex… nu mai găsesc siteul că ți l-aș arăta dar se pare că l-au blocat.
   Cineva care zicea că e arheolog zicea că a descoperit că din lipsă de femei, vitejii lui Attila erau fie poponari, fie zoofili (le-o trăgeau cailor indiferent de sex religie sau culoare) … tu ce crezi? E adevărat? Attila însuși cocă avea porniri spre … intrările din dos.
   Arheologul ăla zicea că asta ar fi motivul pentru care, deși veneau din stepele Asiei, deci din est, inavadatorii huni ar fi venit în Ardeal dinspre vest… și mai am o întrebare. Pe de altă parte, tu cum îți explici că voi, ungurii viteji de azi semănați mai mult a daci decât a huni, unguri sau alt trib venit din Asia. Ăia arătau la figură ca o combinație între chinezi și tătari, aveau ochii oblici și mici, obrajii bucălați, culoarea spre galben și părul negru ca mura…

 1. 25 aprilie 2012 la 18:38

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: