Prima pagină > Presă > Întrebare: Angajații Atenei3, sunt retardați fără ținere de minte sau doar niște slugoi împuțiți și obedienți?

Întrebare: Angajații Atenei3, sunt retardați fără ținere de minte sau doar niște slugoi împuțiți și obedienți?

Introducere:

Întrebare: Angajații Atenei3, sunt retardați sau doar niște slugoi împuțiți?

Phaii, da ce afectați se mai dau de faptul că se spune că sunt o turmă de mari nesimțiți, că depășesc limitele bunului simț în prestația lor. Se întrabă câte unul că oare de ce sunt ei atacați atât demult de putere… ei nu își fac decât meseria.

Evident, dacă le-ai spune că sunt potriviți să lucreze ca vidanjori, ar considera că arăți o mare lipsă de respect. Și cred că ar avea dreptate, nu are merita onoarea de a la spune vidanjori. Vidanjorii golesc doar buda de rahat, cei de la Antena3 îl mănâncă, deci sunt niște limbrici. 

Unii spuneau că sunt niște hemoroizi… hehehe… cine dracu a văzut hemoroid care să mânânce rahat?

Totuși, să nu fie decât niște sărmani retardați care nu prea au inere de minte, astfel neînțelegând de ce toată lumea îi acuză de nesimțire când ei nu-ș amintesc nici un fel de moment în care să fi depășit măsura (adică nu își aminteasc numic de la serviciu deoarece asta e cam tot ce fac, să depășească limitele bunului simț și ale Legii Audiovizualulului… )

Dar,  să derulăm povestea …

Iată mai jos o înșiruire de nume, fiecare din ele conține un linc ce duce către o mică galerie de poze. 

Carmen AvramMircea BadeaMaria ComanVictor CiutacuRazvan DumitrescuMihai GadeaDana GrecuSabina IosubNiels SchneckerAlina PetrescuValentin StanOana StancuAlessandra StoicescuRadu TudorAdrian UrsuCatalina PorumbelIoana RaducaOana StanciulescuMihaela BirzilaNadina CampeanMarius IonitaIrina PetraruAndreea StroeLorena BurlacuRaluca TacheDenisa TicuMaria LindaGabriel BalasuVioleta Moroianu.

De la fiecare, am adus o poză pentru a se putea face o legătură între o persoană și un nume …

Care este numitorul comun între toate aceste personagii? Toți sunt pe statul de plată a lui Dan Voiculescu.toți își primesc salariile (destul de babane dealtfel, direct proporționale cu gradul de nesimțire pe care îl au.

Toți au pretenția că sunt jurnajiști, dar diferența dintre ei și niște jurnaliști adevărați este ca de la cer la pământ. 

Oricine deschide televizorul, indiferent la ce oră di zi sau din noapte observă în primele două minute, cu condiția să nu fie publicitate că de făpt nu se uită la televizor unde unul sau mai mulți jurnaliști își fac meseria ci niște slugi care mai de care mai dedicați își servesc stăpânul, lăudăndu-i amicii politici și înjurându-i dușmanii.

Ce e interesant, este că oricine poate vedea cum de la o vreme, unii dintre ei se miră ca ca utecista în curuz că se spune că prestația lor depășește limitele decenței. Cu cât prestația lor este mai jegoasă, cu atât mirarea pe care o afișează este mai abundentă.

Ba chiar, Răzvan Dumitrescu, personal i-am mai auzit și pe Mircea Badea, Mihai Gâdea, Victor Ciutacu, Alessandra Stoicescu, Dana Grecu, și Radu Tudor  poate și alții,  i-am auzit cum făceau apel la încălcarea drepturlui la libera exprimare, evident, faptul că sunt ”atacați” de CNA din motive politice, ei nefăcând decât să își facă meseria.

Dacă nu era vorba de un teatru ieftin, vorbim de o turmă de retardați, incapabili să înțeleagă ce vorbesc.

Este cumva o dovadă de mare jurnalism comportamentul isteric al Danei Grecu, amenințările și abjecțiile rostite de Mircea Badea ori comportamentul ordinar al lui Mihai Gâdea care din postura de director al acestei înfecții mediatice numite Antena3, care își permie să își facă dobitoci interlocutorii (indiferent cine ar fi și care ar fi motivele) ? Nu.

Nu. Dacă eram într-o țară normală, aceast în media românească deja împuțiciunea aceasta era o amintire de care ne-ar fi fost jenă să ne amintim.

Cum se explică asta? Simplu: Avem un Consiliu Național al Audiovizualului format din niște intivizi lipsiți de onoare și onestitate.

Nu a trecut prea mult de când Dan Grigore a găsit puterea să își dea demisia.

Dan Grigore  fost primul și singurul membru al CNA care a dovedit că mai are o urmă de onestitate și de onoare.

Atunci  Narcisa Iorga  se rupea în figuri că ,vezi Doamne, a fost amenințată cu moartea în nu știu câte telefoane și mail-uri, ba mai zicea și că se fac presiuni politice la CNA încât nu pot să aplice legea.

Să își dea și ea demisia dacă zice că nu își poate face meseria? Nici vorbă… Nici alții… Se mai fac că muncesc, mai dau câte un capăt de comentariu în presă, mai beau o cafea și timpul trece, leafa merge și toată lunea e fericită?

Ce dacă avem una din cele mai infacte prese electronice din lume?  

Dacă zici ceva ți se taie macaroana instant, ”Da ce bey, deontologu lu pește, tu n-ai telecomandă?” se întreba Mircea Badea odată.

Am, telecomandă pentru fiecare televizor, dar mai am ceva. Am o obligație, aceea de a plăti taxe și impozite. Plătesc i încă destul de multișor. Nu mă plâng de asta deși aș prefera să îi dau unor oameni care au mult mai multă nevoie de ei decât Statul ăsta de rahat.

Din păcate, o parte din banii pe care eu îi plătesc statului se duc și în buzunarul Narcisei și al colegilor ei care trăiesc cu mult mai bine decât merită și care consider că de vreme ce văd această infecție mediatică, (nu numai Antena 3, întreg trustul Intact, OTV, Realitatea Media) încă mai există și emit, continuând să facă jocul penalilor care bălesc după ajungerea la putere.

Am o rugăminte față de cei care i-au trimis Narcisei Iorga și celorlalți maimuțoi care îmi fură banii: Nu vă opriți oameni buni, dați-i înainte  poate își dau până la urmă dracului demisia. Mi-a greață de gândul că o parte din banii mei ajung în buzunarele lor împuțite.

E posibil ca unii să intre la deărezii și în loc de caviar cu șampanie să treacă pe cianură de potasiu și insecticid? Asta e… c-o moarte toți suntem datori…

Gata … PA.

Dacă cineva a făcut efortul să citească … Mulțam frumos!

 1. 14 martie 2012 la 23:21

  Cred ca sunt prima,care a facut acest efort de a citi cele scrise de tine,Sorin Blue.Mergi mai departe,ca vei avea cititori.O seara frumoasa.

 2. injuratul de servici
  15 martie 2012 la 7:47

  Sunt niste mercenari condamnabili pentru faptul ca ma cred prost si asta mi-o spun in fata. Jeguri inumane capabile de orice crima, pentru un cent. Nemernici si prosti in aceeasi masura.

  • 15 martie 2012 la 19:01

   Știi care e culmea? Ăia spun că e vorba de dreptul la liberă exprimare … :)))))))

 3. lucia
  15 martie 2012 la 9:12

  vorba aia: bine ca esti tu destept!
  si cu dna Pora…

 4. dan
  15 martie 2012 la 20:38

  Care e numitorul comun al personajelor atat de blamate de specialistul in felurite analize Sorin Blue??? Eu as zice, popular, ca arata cu degetul pe cei ce jefuiesc tara. Ca o fac cam dezagreabil pt niste mironosite ca cei ce se vaita pe aici si pe aiurea de prestatia Antenei3 nu ma impiedica sa apreciez un lucru simplu: O FAC, totusi. Restul canta Puterea. Sau a vorbit vreo alta televiziune de fraudele ori gravele disfunctionalitati pe fond de frauda generate de Putere (pe fuga amintim votul Robertei, anti-sanatatea lui Duta, protectionismul evazionismului lui Blejnar, etc)? NU a mai vorbit nimeni. Ne doare adevarul, chiar dezagreabil pus in scena dar plac basmele si povestile de adormit? Halal natiune! Si nu pot sa nu ma gandesc ca minti prea inocente pt secolul XXI vor decide prin votul lor si pt mine…

  • 15 martie 2012 la 22:32

   Da, am văzut cum arată… 😀
   De exemplu o piețăreasă pusă de reporter să spună că e o bugetară care nu mai poate cumpăra de mâncare.
   Am asista și eu la un astfel de teatru. Un individ e pus să povestească ce rău o duc românii, cum nu mai au bani să cumpere din magazinul lui decât lucruri ieftine, lucru pentru care el e pe cale să dea faliment. Omul zice, își ia bănuțul și pleacă.
   Știi care e chestia? Magazinul de care zic nu avea un patron, ci … o patroană care în acel moment nici măcar nu era în țară.
   Dar dacă tu vrei să îi crezi, nu e problema mea …

   • smittyblue78
    1 aprilie 2012 la 7:37

    deci tinere,sa inteleg ca tara asta mica si frumoasa o duce bine si uni se plang asa ca nu au ce face,interesanta chestie….imi place esti destept blue!

    • 1 aprilie 2012 la 20:08

     smittyblue78 :

     deci tinere,sa inteleg ca tara asta mica si frumoasa o duce bine si uni se plang asa ca nu au ce face,interesanta chestie….imi place esti destept blue!

     Poate îmi arăți și mie unde spoun eu că: ”… tara asta mica si frumoasa o duce bine …”

 5. Anonimus
  3 aprilie 2012 la 2:12

  Sant doar niste slugoi bine platiti de Felix

  • 16 aprilie 2012 la 18:11

   Anonimus :

   Sant doar niste slugoi bine platiti de Felix

   Eu aș zice ”mult prea bine plătiți”

 6. maia
  15 aprilie 2012 la 20:15

  Cei numiti de tine sunt slugoii lui felix,tu al basescului.Care-i diferenta ?

  • 16 aprilie 2012 la 18:12

   maia :

   Cei numiti de tine sunt slugoii lui felix,tu al basescului.Care-i diferenta ?

   Maia păpușe, ce presupui tu, ar putea fi adevărat dacă Băse ar avea un trust media … n-are

 7. maia
  18 aprilie 2012 la 12:35

  El are mai mult decat un trust de presa,el este „tatucul” tuturor celor ce misca in tara asta.Deci raportul de forte mi se pare inegal si „imoral”.

  • 5 mai 2012 la 21:10

   Danika … nu crezi că ar trebui să și argumentezi? Nu o faci pentru că nu poți, nu ai argumente. Zici și tu ce ți se pare că e cool din ce auzi la tv…

 8. Eve
  19 aprilie 2012 la 17:54

  tu mananci cel mai mult rahat!!!

  • 19 aprilie 2012 la 19:27

   Și te oftici?

   • Nichipercea
    19 mai 2013 la 13:06

    Eu ma bucur ca …
    (restul e nepublicabil… dealtfel, dacă imbecilul ăsta mai publică ceva devine nepublicabil chiar dacă scrie citate din Biblie? De ce? D-aia că aşa vrea muşchiul meu care nu suportă imbecilii …

    Care e greşala lui supremă? Că s-a născut … Admin Blue)

 9. miki
  5 mai 2012 la 17:40

  Brucan a avut dreptate.Voi toti ori nu aveti carte ori nu aveti educatie ori sunteti niste pdlisti nesimtiti ori sunteti toate la un loc.Inclin spre ultima varianta.Pentru voi nu exista speranta.Va propun mersul la sezatoare.Asa poate mai invatati ceva.Imi faceti greata.

  • 5 mai 2012 la 21:03

   miki :

   Brucan a avut dreptate.Voi toti ori nu aveti carte ori nu aveti educatie ori sunteti niste pdlisti nesimtiti ori sunteti toate la un loc.Inclin spre ultima varianta.Pentru voi nu exista speranta.Va propun mersul la sezatoare.Asa poate mai invatati ceva.Imi faceti greata.

   Miki (Mihaela Helmis), că n-oi fi tu Mihaela aia care a lucrat la ”Radiodifuziunea Ronana” cu largi studii de ”Filosofie-Istorie” … țîțîțî
   Radiodifuziunea asta Ronana… avea cumva și emisiuni literare când lucrai acolo?
   http://www.facebook.com/people/Mihaela-Helmis/1499904797?sk=info

   Nțțț, nu suntem ”pdlisi” … (Ca fapt divers, nu se scrie ”pdlisti” ci ori pedeliști, ori PDL-iști. Nu moare nimeni de la majuscule. Dacă ți-e greață, îți recomand ori zeama de lămâie, ori data viitoare ia anticoncepționale.)
   Înainte de a mai comenta prin alte părți îți recomand să îți corectezi contul de Facebook. Corect e Radiodifuziunea Română. Dacă vrei poți să iei asta cu copy-paste.

   P.S. Nu te obosi, știu că sunt nesimțit … puteam să ți-o spun pe mail…

 10. 5 mai 2012 la 21:08

  maia :

  El are mai mult decat un trust de presa,el este “tatucul” tuturor celor ce misca in tara asta.Deci raportul de forte mi se pare inegal si “imoral”.

  Aha … d-aia mai emit antenele … hehehe … Dacă e Tătucul tuturor, atunci cum de își permit jigodiile de la antene să facă ce fac?

 11. Negru
  28 iunie 2012 la 7:35

  Sorinele tata,cum ai luat tu Bac-ul la Limba Romana cu asemenea talent scriitoricesc,asemenea proprietate a termenilor si asemenea legaturi intre idei?:)))Nu sunt nici PDL-ist nici PSD-ist ci doar un om pe care-l dor ochii si mintea cand vad asemenea opere puse in scris.Eu zic sa scrii ceva de anvergura cat mai curand.Esti o mare fosta viitoare speranta:))

  • 29 iunie 2012 la 18:54

   La română? Am stat binișor zic eu… cred că 9 (nouă) a fost o notă acceptabilă…
   Legat de speranțe, poate, dacă m-aș fi axat pe calea asta. Dar am ales altceva … (cu științe ceva mai exacte)

   • Negru
    5 iulie 2012 la 17:02

    Stiam ca e vorba de cifra 9 si fara sa-mi scrii in paranteza.Obisnuinta ce sa-i faci:)))Si Limba Romana e o stiinta,foarte exacta chiar.Nu mai e exacta din cauza semianalfabetilor ca tine care o pocesc in chip si fel si care sunt in stare sa schimbe indreptarul daca fac o gresala.Ma mir ca „succesuri”nu a devenit pluralul corect……sau poate nu stiu eu:)))Hai pa ,ca deja iti fac un bine stand pe aici.

    • 5 iulie 2012 la 21:11

     Negriule mănânci căcat … cam în aceeași perioadă, Alina Gorghiu, (care, de fapt, singură recunoștea că nu e prea inteligentă până chestia a stârnit oarece rumoare în blogosferă și a șters, după care nu mi-a mai permis să scriu acolo) folosea un plural similar: ”decesuri”. Nici unul nu v-ați sesizat… Deh, nu era probabil pe lista dată de … guru-ița (DD) care v-a trimis în blogosferă să sustiți (contra cost evident) candidatura Adormitului Pogonici…
     Acuma cum vă plătește/ La cuvând sau la numărul de postări..
     Dacă ai uimiri că s-a aflat, vezi blogul lui Zoso (e un blog cunoscut). Acolo sunt multe detalii… Dacă mănânci rahat gratuit, asta e… fraierii mor fraieri.

     • Negru
      17 iulie 2012 la 15:06

      Prietene eu unul propun sa facem asa:eu iti dau numarul de telefon,adresa si ce mai vrei tu doar ca sa ne vedem si sa-mi spui in fata ce imi spui in scris.Iti garantez ca te invat sa vorbesti frumos altadata.Asa sunteti voi lingaii.Daca zice cineva ceva inseamna ca e platit.De libertate de exprimare sau ganduri libere nici nu exista vorba asadar sunt lamurit ce ati face voi cu libertatea altora:)Cum spuneam,hai sa facem ce ti-am propus si ai sa vezi atunci cine ma plateste :)))

      • 18 iulie 2012 la 19:11

       Hai că m-am crăcănat de impresionat ce sunt …
       Libertate de exprimare? Păi din moment ce îți citești acum se numește că ai libertate de exprimare… acesta este un blog personal și nu un site public iar libertatea de exprimare se reduce la libertatea de exprimare pe care am eu chef să ți-o ofer. Deh, nimeni nu-i perfect…
       Uite, ți-am acordat și onoarea și libertatea de a mă face lingău pe blogul meu când pur și simplu, cu fix patru clicuri puteam să își șterg ultimele răspunsuri… deși am o oarecare uimire în ceea ce privește înțelegerea ta asupra termenilor…
       Lingău? Prin faptul că cineva spune despre o turmă de maimuțoi plătiți cu băni buni că sunt mâncători de căcat înseamnă a fi lingău? Eu aș zice că reacția ta e mult mai apropiată de asta… Oricum, dacă tor n-ai treabă pe acasă… foarte bine, scrie omule… mai vede lumea că ai păreri și nu vegetezi… încă…

     • Negru
      17 iulie 2012 la 15:09

      Culmea ma plateste tot Basescu ca sunt medic in tara lui din pacate:))N-am avut norocul sa devin europarlamentar ca maimuta lui urechiata.Apropo nu ti se pare ca EBA e exact Traienel dar cu par in cap?:))))

      • 18 iulie 2012 la 19:17

       ”Culmea ma plateste tot Basescu ca sunt medic in tara lui..” Da? Te plătește? Wow… Să știi că eu nu te-aș plăti…
       Medic? Asta m-a impresionat și mai mult și mă bagă la oarece bănuieli că nici medicii nu mai sunt ce au fost… mai demult unii din ei erau și inteligenți..
       Dar dacă tot ai adus vorba .. ai și BAC-ul la bază?

     • Negru
      17 iulie 2012 la 15:20

      Si nu m-am sesizat pentru ca nu stiu si nici nu-mi pasa cine e Alina cutare asta ,probabil nu voi sti niciodata.Ideea e ca ea nu imi va influenta mie viitorul in niciun fel cu analfabetismul ei.Logic sau nu?

      • 18 iulie 2012 la 19:45

       ”Si nu m-am sesizat pentru ca nu stiu si nici nu-mi pasa cine e Alina cutare asta…”
       Da, sunt absolut convins că nu o știi pe Domnișorica respectivă:

       În caz că nu ai recunoscut-o nici acum, mai uite o poză

       Dacă nici acum nu știi e cea care i-o suge lui B-Olteanu, domnul cu urechi, fost președinte al C.Deputaților:

 12. Negru
  28 iunie 2012 la 7:39

  Si inca ceva……ce treaba au fetele de la Meteo cu politica?Cumva prezinta starea vremii asa cum Vrea Voiculescu?:)))Asta pentru mine e dovada clara ca intre tine si cei pe care-i acuzi nu e nicio diferenta.Arunci cu rahat la gramada,fara diferenta si fara ratiune.Pofta buna!:))

  • 29 iunie 2012 la 18:57

   Dacă te uitai la vele de care ziceam, vedeai cam ce li se dă să citească. Bănuiesc că știi că cei de la meteo citesc un text care le vine pe prompter.

 13. Negru
  5 iulie 2012 la 16:59

  Da,sigur ca citesc de pe prompter ca doar nu-s Dumnezeu sa stie daca ploua sau nu fara sa le spuna cineva.Oare pe prompter e vremea pe care o vrea Voiculescu,adica daca Voiculescu vrea sa ploua sau sa fie soare asa spun si ele?Eu cred ca gerurile de asta iarna tot de Voiculescu erau inventate:))))Esti penibil in incercarea ta disperata de a discredita orice nu tine de Basescu si PDL.Lasa ca nu mai are mult si se duce acasa ca a stat destul.:)))

  • 5 iulie 2012 la 21:21

   Pe acele promptere se regăsesc aruncate tot felul de apropouri pe care cu siguranță că paraștele nu le înțeleg,. Culmea televiziunii este să prezinți vremea încercând să inserezi apropouri pe care le vai regăsi apoi toată ziua în așazisele ”emisiuni de analiză”. (sau o fi corect ANAL-iză?)
   Să încerc să mă discreditez singur? Spunând că la antenele lui Felix singura activitate este aceea de ași întrece fiecare colegul în dimensiunile polonicului cu care mănâncă rahat? De exemplu un lucru nelămurit este care lingură e mai mare? A locatarului din blocul social locuit de handicapați deși are vreo 6-7000 de euro pe lună (pe state de plată, în realitate bagă la teșcherea vreo 10.000, o Dana Grecu ce a ajuns să aibă probleme psihice de la cât a mimat isteria, a lui Mircea Badea care urmează să își mai caute rude care să le aducă la vedere?
   Asta e discreditare? Hehehe … mai pune mâna pe un dicționar și vezi ce înseamnă termenul …

   • Negru
    17 iulie 2012 la 15:16

    Ia da-mi un exemplu clar in care se preiau ideile de la meteo ca sa se regaseasca apoi in analize toata ziua.Nu-mi zi ca asta iarna spuneau ca e ger ca sa poata sa creasca numarul mortilor pe care cacatii de la guvernare i-au lasat sa moara.Parca-l vad pe ochelaristul ala de MRU cum maraia la oameni ca nu muncesc la deszapezire.Poate il vedem pe el cum va munci la canal ca pe vremea lui Ceasca sigur n-ajungea acolo ca isi asigurase locul in partid :))Ia spune-mi nu iti vine greata cand il vezi pe MRU ca vorbeste de democratie cand acu douaj’ de ani sfredelea talentat cu limba cururile stafidite ale cuplului dictatorial.Unele lucruri nu se pot ascunde din pacate.Sa nu ma intelegi gresit,nu sunt fan USL nici Antena 3 dar sunt fan al oricarei persoane care-l scuipa intre felinare pe tovarasul Basescu.

    • 18 iulie 2012 la 19:38

     De la meteo nu-ți dau ca să te fac curios și să te uiți la televizor. Merită… are aia care prezintă meteo la emisiunea lui Răzvan și Dani niște țâțe de, îți garantez, îmi vei mulțumi că te-am făcut să te uiți…
     Zici: ”Parca-l vad pe ochelaristul ala de MRU cum maraia la oameni ca nu muncesc la deszapezire.” … și de ce să nu spun? Era o chestie generalizată aproape… la cel a fost și când cu inundațiile… militarii lucrau iar cei care trebuiau scoși din necaz stăteau în birt și lăudau hărnicia soldaților bând banii primiți pe ajutoarele vândute. Poate nu știi că la inundații materialele de construcții se vindeau înainte de a fi complet descărcate mașinile care le aduseseră…
     Dacă îmi vine greață de cineva când vorbește de democrație, atunci este vorba de cei doi măscărici, Crin și Ponta… Nu are cum să fie altfel … Este sinistru să vorbești de democrație în timp ce dai lovituri de stat recunoscute astfel de Europa…

     Legat de fanul celor care scuipă … parcă vorbeai de democrație și de libertatea de exprimare. Tocmai vorbind de cei care pot scuipa fără a avea ceva de pătimit se numește că există democrație și libertate de exprimare de care te plângeai. Interesant este că acolo, la împuțiciunea mediatică respectivă îndată ce cineva nu scuipă alături de ei este considerat după caz pro una sau pro alta… Oricum, te felicit pentru curajul de a afirma că ești fanul scârbelor care au ca argument doar secrețiile orale… Da… ai toate motivele să fii fanul lor… Probabil ți-ai dori și tu să mănânci căcat alături de ei, dar nu prea cred că ai șanse… chiar și pentru a mânca rahat trebuie să ei un IQ măcar pozitiv ….

     • Negru
      21 iulie 2012 la 14:09


      OOPS … a dispărut …
      Negrule, dacă fetișul tău e să scrii porcării pe internet eu zic să te duci la un psihiatru…
      Dacă vrei să mai apară aici ceva scris de tine trebuie să recurgi la un limbaj decent. Chiar foarte decent …
      Admin Blue

 14. John
  16 aprilie 2013 la 1:28

  Text şters la moderare … De ce? D-aia că aşa vrea muşchiul meu … Admin Blue

  P.S. Bey, nu ştiu de ce ai impresia că pe acest blog pot să apară textele scrise de orice imbecil care se excită scriind cretinisme pe internet

 15. Nichipercea
  19 mai 2013 la 13:15

  „‘Picat’ din intamplare aici promit sa fac reclama blog-ului … ”

  Restul e nepublicabil.
  OOPS … a şi dispărut, de fapt …

  Admin Blue

 16. Radu
  5 decembrie 2013 la 15:10

  Se scrie link fiecare linge alt fund:) depinde doar de tabara

  • 8 decembrie 2013 la 22:19

   Se prea poate … Dar dacă tot te apuci să faci pe unul care se pricepe, ai putea avea minima decenţă să foloseşti semne de punctuaţie. De asemenea, când mai vrei să pui emoticoane ca acesta 🙂 trebuie să ştii că dacă înainte şi după 🙂 nu există un blank, acesta nu se activează indiferent cât de dăştept de crezi …

 17. Mihai
  16 februarie 2016 la 15:25

  Singura care nu are ce cauta in lista dvs este Carmen Avram.Reportajele făcute de dumneaei sunt ok.

  • 16 februarie 2016 la 16:31

   Da, am văzut. Sunt foarte realiste.
   Unul din ele s-a desfăşutat la Turda la fostul Combinat Chimic. A şi câştigat un premiu. Într-un din scene se critica faptul că resturile de mercur rămase în ţevi este lăsat să cadă pe jos la îndemâna copiilor, unul din ei lăudându-se sm mănâncă el mercur pe pâine.
   Evident, de vină era conducerea băsistă bla, bla, bla …

   Dacă alea sunt reportaje, să mă ierţi, atunci şi Bianca Drăguşanu este naturală 100% .. siliconul e natural nu? Nu e virtual …

 18. 31 octombrie 2017 la 10:41

  A republicat asta pe Octavpelin's Weblog.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: