Prima pagină > Presă > Dan Diaconescu și lepădăturile care apar la OTV nu suportă adevărul

Dan Diaconescu și lepădăturile care apar la OTV nu suportă adevărul

La OTV s-a depășit demult bunul simț, și s-a intrat demult adânc în zona paranoidă.

Într-o noapte împărțeau repartiții pentru case (garsoniere)… fără mișto … cineva a întrebat ce vor face dacpă PP nu va câștiga alegerile:

”Dați statul în judecată” i-a răspuns DD.

Foarte tare mi s-a părut și faptul că după ce și-a umplut conturile cu banii OTV-ului, acum Dan Diaconescu cere oteviștilor să doneze pentru a salva televiziunea (Acesta va fi în zilele următoare unul din subiectele ce vr urma aici pe blog.) … poate nu mai are bai să își întrețină vilele, elicopterele și limuzinele .. oricum din 4 iulie scăpăm de această infecție mediatică…

Am văzut că un articol al Angelei Tocila a iritat la culme lepădăturile care comentază noapte de noapte ca sectarii …

Diaconescu citea un aliniat, iar cei din studio comentau …

Sorin Ovidiu Bălan, cu moaca lui de bulangiu uzat de la vodcă a crezut că e de datoria lui să o jignească pe Angela.. între noi fie vorba, Angela e o femeie frumoasă și deștaptă ca să nu mai spun că are verb atunci când scrie.

Cine vrea îi poate vedea blogul aici: 

http://angelatocila.blogspot.com/

Ca fapt divers, cred că Bălan cu felul în care arată poate fi folosit cel mult ca să înveți câinele să latre.

A mai comentat unu, un individ pe care am înțeles că DD îl va numi premier deoarece e un individ ultra capabil, unul care deși spunea că avea mai probleme cu limba engleză dar a abosorbit,vezi doamne, o universitate americană… (o fi absolvit… sunt curios dacă i-a dat acasă ca amintire cătușele 😀 ). De ăsta se spunea că a salvat Ucraina d.p.v. economic…  A salvat-o…WOOW eu știam că Ucraina e aproapew de faliment…

Iată mai bine articolul care a pus pe foc limbincuriștii lui Diaconescu:

Cine se teme de Dan Diaconescu?

Ori de câte ori am spus eu şi alţi câţiva (puţini) oameni cu ţiglele pe casă, realişti şi lipsiţi de ipocrizie, de false pudori, oameni care nu văd România ca fiind fostul, actualul şi viitorul buric al Universului că ţara noastră are un rezervor nesecat de proşti, naivi şi deranjaţi mintal, am fost pusă la colţ, amendată, stigmatizată şi nu în ultimul rând, etichetată ca fiind nepatrioată.
 
Totuşi, trebuie să dăm cărţile pe faţă şi să încetăm să fim politically correct, atâta timp cât în societatea noastră lucrurile nu sunt tocmai corecte… Nu poţi încuraja la nesfârşit metehne dăunătoare în numele democraţiei care se transformă pe nesimţite în anarhia lui „fac ce vreau”, pentru că unde începe libertatea unuia, se termină a altuia. Când faci ce vrei fără să ţii cont de regulile bunei convieţuiri devii un agresor, un intrus şi-un sabotor al societăţii în care trăieşti, aşa cum Dan Diaconescu a devenit sabotorul sănătăţii şi evoluţiei unei naţiuni prin falsele promisiuni populiste pe care le face credulilor: repartiţii pentru case, bani, privilegii şi vendete.
Dacă tot am asistat nepăsători şi noi şi CNA-ul la publicitatea electorală pe care şi-o face zilnic de un an încoace, dacă tot am râs cu superioritate de el şi de partidul lui, nebănuind amploarea pe care o va lua, fără să ţinem cont sau să admitem măcar că un segment de populaţie needucat, întârziat mintal sau senil, aceleaşi persoane care reprezintă de fapt publicul său de fiecare seară, să admitem acum, barem cu jumătate de gură că PP-DD e pe cale să devină calul Troian cu care fragila noastră democraţie va fi penetrată, iar cei care vor veni in urma lui, o vor silui şi batjocori. Însăşi existenţa unui asemenea partid şi a unui candidat la preşedenţie în persoana lui Dan Diaconescu reprezintă dovada involuţiei societăţii româneşti şi a faptului că deţinând o televiziune, poţi manipula după bunul plac populaţia în interes propriu, în numele libertăţii de opinie.

Ce ar avea de câştigat românii prin prezenţa PP-DD în Parlament? Absolut nimic, însă ar avea de pierdut pentru că odată ajuns acolo, Dan Diaconescu ar uita promisiunile mincinoase pe care le vântură cu nonşalanţă acum în ochii naivilor şi s-ar alia cu cel care plăteşte mai mult.

Cine se teme de Dan Diaconescu, are perfectă dreptate… Ar trebui să ne temem şi să fim ruşinaţi că s-a ajuns aici, că acest partid reprezintă evidenţa eşecului, a involuţiei ca popor şi a nepăsării noastre, rezultatul direct şi de necontestat a faptului că băşcălia şi râsul batjocoritor ţine locul implicării directe, cu rezultate catastrofale. Inconştienţa cu care televiziunile îl invită pe Dan Diaconescu în emisiuni pentru rating, dovedeşte anti-românismul lor, pentru că la fiecare apariţie a sa mai câştigă un votant în detrimentul celor care judecă cu propriul creier şi-şi doresc un viitor mai bun în această ţară atât de bulversată şi frământată politic şi din păcate, atât de dezbinată.

Autor: Angela Rocila

Sursa: hydepark.ro

 1. florindinport
  11 aprilie 2012 la 23:13

  Domnule Dan Diaconescu ,ce vrem noi e o skinbare multi vorbesc asta nu trebuie bagata in seama este multe de facut in tara acum daca o sa esiti presedinte ,tot ce trebuie sa va tineti de promisiune si va spun eu sa vedeti ce iubit o sa fiti de populatie eu sint departe si sa stiti ca nici aici nui bine dar nici ca in tara

  1.. Florine, adresa trebuie să o pui doar în rubrica destinată acesteia nu și la nume.
  2.. Legat de ce spui tu, poate se vor face și cursuri de alfabetizare… gratuite, evident.

  Blue

 2. 12 aprilie 2012 la 11:11

  Sorin, eu am văzut oarecare agitaţie pe FB ieri dimineaţă şi la statisticile blogului la căutări… Am dedus că s-a întâmplat ceva, dar nu am idee ce, n-am pe nimeni în anturaj care se uită la OTV. Am găsit şi şi mesaje pline de înjurături, desigur, doar că nu eram sigură că mi se trag de la Hydepark sau de la blog. Poate îmi dai tu amănunte, te rog?

  • 12 aprilie 2012 la 19:09

   Era dimineața, se relua o parte din emisiunea de noapte cred.
   Eu am văzut doar vreo zece minute. Toată ziua am avut draci că nu mi-am încălcat scârba și nu m-am uitat mai mult.
   De la o vreme am văzut că au luat obiceiul să ia un articol pe care sâ-l toace mărunt. Analiză pe text practic. Diaconescu citește un aliniat, și cei prezeți comentază.
   De data asta au luat articolul scris de tine…
   De văzut, i-am văzut acolo pe Diaconescu, pe umflatul vodcar S.O.Bălan și Horia Mocanu. Se mai auzea o voce feminină, dar nu știu dacă era nefututa aia cu zulufi aurii sau avocata brunetă cu alură de lesbină.
   Bălan cu veșica moacă de violat la o poștă de poponari făcea referiri la faptul că nu prea te pricepi să scrii un articol (Asta o spunea și când comentau un articol al lu Tapalagă https://romanicablues.wordpress.com/2012/03/22/dan-tapalaga-trei-nopti-cu-dan-diaconescu-cum-se-naste-un-monstru-politic/ . Dar făcea și referiri la felul cum arăți (cred zicea că eși urâtă, bine, cu alte cuvinte). Din când în când arătau poza ta de pe Hydepark . Culmea e că a apărut la un moment dat imediat după poza ta Bălan-giul… hehehe. Frumoasa și bestia … 🙂
   Nu pot să își reproduc cuvând cu cuvânt tot ce s-a spus pentru că mă învărteam prin casă și îmi făceam o cafea.

   Evident că făceai parte dintr-un fel de armată arunată de ciocoi asupra lor.
   Horia Mocanu, pu*a cu urechi, vorbea despre faptul că te-ai luat de povestea cu cei 20.000 de euro, de faptul că au început să dea repartiții pentru case și de faptul că vorbești de populism
   Maimuțoiul întreba retoric dacă românii nu au voie să aibă case și bani, iar despre chestia cu populismul cita pe nu mai știu cine care a spus că poprului, pentru a înțelege care e adevărata dramă pe care o trăiește, trebuie să îi explici în ”limbaj populist”
   În caz că nu știi, Mocanu este ăsta:
   (O pu*ă cu urechi, cum ziceam)
   Cică este individul pe care DD vrea să îl pună Premier.
   Mocanu zice că e președintele Cambridge International (o firmă de consultanță)
   Știu că ceva mai demult, la una din primele lui apariții a povestit modul în care a ajuns în SUA. O adevărată nuvelă SF
   Pe scurt, a plecat pe mare în Turcia cu o barcă făcută de tatăl său. De acolo sa-a dus la Vatican unde i-a primit Sf Părinte Papa (deși e ortodox :)))) )
   De la Vatican a plecat cu un fel de adeverință care l-a ajutat la Cambrige. Deși nu știa limba engleză destul de bine, cu ajutorul acelei hârtii a fost primit și a absolvit Universitatea respectivă.
   Stai să vezi motivul pentru care omul e din start calificat pentru funcția de premier.
   Cică fiind un fel de geniu (n-am înțeles dacă în economie, în strategie etc).. treaba e că e un geniu.
   Are și fapte formidabile la activ. A SALVAT UCRAINA. N-am înțeles de la ce … cred că ceva legat de economic.
   Deci, cum ar veni, dacă nu era el Ucraina se prăbușea. Probabil știi că Ucraina e lider mondial nu doar la densitatea de țâțe mișto… e li ma armată, și economic și dracu mai știe la ce :))) (Serios vorbind, din câte știu eu, din zonă, după Grecia, economic Ucraina e în cea mai proastă situație economică)
   Totuși, nu înțeleg ceva… oare cum se explică faptul că individul nu înțelege detaliul că dacă e permisă publicitatea electorală doar în campanie, atunci doar în campanie aceasta se poate face, sau, ce nu înțeleg ir e faptul că acest geniu nu reușește să scoată OTV din falimentu declarat și sunt nevoiți să cerșească bani de la imbecilii care îi susțin.
   Legat de articolul meu, toată zoua m-am gândit la el, dar nu am avut decât seara târziu câteva minute ca să îl comit. De ceea nu e mult mai amplu.

   Uite-l pe Mocanu invitat la B1: http://www.b1.ro/stiri/eveniment/pre-edintele-cambridge-international-horia-mocanu-in-romania-se-schimba-poarta-de-la-o-zi-la-alta-16809.html

   Cât despre vocea feminină, fie că era de zice că e avocată( aia cu alură de lesbiană scoasă la pensie), fie că e amețita aia cu ochelari de blondă de zulufi blonzi (cred că Mirela Ceanu se numește)

   (Hehehe prin 2008 candida la Camera Deputaților pentru partidul lui Jiji i era susținută de Diaconescu și OTV
   http://www.cancan.ro/actualitate/intern/postul-otv-o-sustine-pe-mirela-ceanu-pentru-parlament-30036.html

  • 12 aprilie 2012 la 19:15

   Angela, eu chiar nu te înțeleg… tu ești minoră?
   Nu înțeleg cum poți vorbi urât de Diaconescu… Păi nu îți dai seama că nu puopi cei 20.000 decât la finalul programului (adică la vreo zece ani după ce va fi ales?)
   Uite, chiar acum în aud zicând că 2.000.000 de români vor primi banii…

   P.S. Am o întrebare…
   A promite bani pe care nu poți să îi dai, a promite case pe care nu poți să le dai, a promite marea u sarea pentru a primi votul, nu se numește șarlatanie? Iar șarlatanii nu sunt judecați și băgați la bulău?

 3. 12 aprilie 2012 la 20:23

  da, Sorine… M-am lins pe bot de 20.000 de euro, de repartitie, de şansa de a mă răzbuna pe vecină-mea care nu e ciocoi, dar nu pot s-o sufăr 😀
  Cât despre şarlatanie, ei bine, exact ăsta e fundamentul parvenirii exrocului şi a VC-ului public numit OTV.

 4. 12 aprilie 2012 la 22:36

  Apropos de limbincurişti, se mai cheamă şi limbinpulişti. Dar nu credeam vreodată ca omul ăsta ar putea avea adepţi pe bune. Veşnice sunt doar Dumnezeu şi prostia omenească.

 5. nicu
  12 aprilie 2012 la 23:57

  ceaveti cu domnu Diaconescu ca el vrea numai binele rominilor,si oricum bani o sai dea la toti oameni asa cum a promis ca el este un om de cuvint un adevarat romin cinstit si drept.si o sa cistige alegerile ca de prosti si analfabeti ca mine e plina Rominia….Diaconescu presedinte !

 6. 13 aprilie 2012 la 21:15

  Ce să zic Nicule?
  Adică el nu dă bani nici ca să salveze OTV de la falment cerând în acest sens bani de la susținători și va da lui domnu Boboru… :))))))))))))))
  Am văzut cât de cinstit e. Urlă la cei care scot bani din țară, uitând că el însuși și-a externalizat averea …
  … ai dreptate legat de numărul de proști… din păcate tu ești doar amuzant, nu prost (proștii nu au simțul umorului)… ăilalți sunt adevărați.
  Știi ce mă gândeam? Personal nu aș avea nimic de suferit dacă ar ieși Diaconescu Președinte, pentru a trăi depind doar de mine și de munca mea care nu prea e afectată e politic. Aș avea chiar și de câștigat. La vreun an după ce ar ajunge DD președinte, ar începe proștii care l-au votat să se lamenteze… crede-mă, nimic nu e mai dramatic, dar nici mai comic decât lamentarea proștilor…
  Vrei vezi ce fac proștii la ora asta? Dacă da, dă pe OTV. În dreapa vai vedea că există un număr de SMS (0.44euro/SMS). Acolo trimit mesaje conra cost cei care doreasc să intre în direct. Și sună o grămadă deși emisiunea e în reluare. Eu am văzut-o de cel puțin trei ori.
  Asta se numește șarlatanie. Neprecizarea repetată că e vorba de o relure ar trebui convorm legii să îi atragă încă o amendă…
  Da, e dramatic cât de mare e densitatea de proști în țara asta …

 7. nicu
  14 aprilie 2012 la 13:37

  Nu ma prea duce pe mine capu’ ca nu am carte,dar un lucru insa imi este clar…cine voteaza P.P.este prostul prostilor,cine nu,nu….m-am gandit eu,in timp ce-i dadeam mancare vacii,ca daca pun stampila pe altu’ m-as putea transforma dintr-o data in baiat destept….asa da,ce simplu e….dar…daca votez cu altul,castiga si merge rau in tara,eu ce fac,ma intorc din nou prost?…e complicat pentru mine,mai bine vand 5 litri de lapte,incarc telefonul si salvez OTV-ul…

 8. 16 aprilie 2012 la 18:10

  Dădeai mâncare vacii? De ce nu-și ia singură din frigider? 😀
  Deh, dacă n-ai pe ce arunca banii, poți să ii dau lui Dan Diaconescu. OTV oricum se va închide pe 4 iulie … asta dacă DD nu va continua cu porcăriile.

 9. nicu
  16 aprilie 2012 la 23:50

  Mai Sorine,nu intelegi ca te lupti cu morile de vant? Eu apreciez ca lupti impotriva prostiei cu indignare si uimire in acelasi timp. Iti imaginezi ca poti sa schimbi oamenii si sa faci intr-o saptamana ce n-a reusit sa faca scoala si societatea in atatia ani? Pai daca noi nu vedem decat otv-carciuma-coma-pumni nevestei-otv ,cum crezi ca am putea sa intelegem despre ce vorbiti voi astia,invatatii?…P.S.nu-i dau vacii din frigider ca poate face rosu-n gat !

  • 18 aprilie 2012 la 19:06

   Poate ai observat că acel comentariu cu vaca s-a comentat la OTV azinoapte :)))
   Se pare că acest subiect a intrat în atenția lor.

   Legat de vacă, da, sunt de acord că vaca face roșu în gât de la mâncarea din frigider. Eu știu o vacă ce face roșu în găt și de la alte chestii, motiv pentru care face gargară cu smântână de taur suptă direct de la sursă… 😀

   În caz că te interesează, pentru mine OTV este o sursă de informație atunci cân vreau să văd cam cât de de mare gradul de imbecililtate al nației… Am deja o concluzie. Țara asta arată așa cum arată din cauză că are o densitate de imbecili mult mai mare decât poate suporta o țară sănătoasă la cap. Nu știu cum pon numi altfel decât imbecil un individ care sună la tv ca să intre în direct la o emisiune care se dă în reluare (La OTV se întâmplă) și mai și plătește 0,44 euro pentru asta.

 10. nicu
  16 aprilie 2012 la 23:57

  ce papagal sunt…l-am trimis de doua ori.

  • 18 aprilie 2012 la 18:58

   Nu ești papagal Nicule, se mai întâmplă. Uneori e și din motive tehnice.
   Ți-am șters e unul.

 11. Alexandru
  18 aprilie 2012 la 1:40

  COMENTARIU ȘTERS DE ADMINISTRATOR DIN MOTIVE DE IMPERTINENȚĂ
  Admin Blue

  • 18 aprilie 2012 la 18:48

   Pentru Alexandru/Daniel
   Nu înțeleg de ce te mai obosesști să o înjuri pe Angela. Ea nu vede comentariile tale. Doar eu l-am văzut și ți-am șters textul din ele. P_e acest blog libertatea de exprimare sună așa: Fiecare are dreptul să scrie orice porcărie îi fată mintea, ce apare însă, hotărăsc eu… Asta una.
   A doua. Să știi că mă enervează rău tâmpiții
   Probabil crezi că dacă schimbi adresa și pseudonimul nu se observă faptul că ești același individ.
   În caz că nu știai, IP-ul, se păstrează și eu îl văd.
   Faptul că nu ți-l public în totalilate ține de protejarea identității tale. În acest caz nu mai sunt obligat să îl țin ascuns deoarece ai renunțat la dreptul de protecție în care ai recurs la invective.
   Legat de postarea ta, trebuie să știi că în afară de aceste date, când scrii vin și alte date despre tine începând cu locația (Mai mult decât vaptul că ești din București și terminând cu numele providerului (firma care îți furnizează internetul)
   –––––-
   Alexandru
   alexandru_constantin1981@*****.***
   89.38.194.***
   Înscris în 2012/04/18 la 1:40
   –––––
   Daniel
   dany22_81@*****.***
   89.38.194.***
   Înscris în 2012/04/18 la 1:42
   ___________
   Pentru a fi convins că îți spun adevărul, iată cam cum apare caseta despre tine în fotocopie (sper să apreciezi faptul că ți-am mascat o parte din adresă și din IP)

   Atenție, acesta nu este un loc public ci un blog personal unde regulile le fac eu.
   Nu se supune Legii Audiovizualului.

   • 18 aprilie 2012 la 18:55

    Dacă vrei, aduc aici și din pozele tale de Facebook sau de pe alte siteuri unde apari cu una din cele două adrese… Văd că ești destul de activ, în special cu cea folosită la pseudonimul Alexandru…
    De exemplu cea folosită pe fantezii.com http://fantezii.com/~alexxx25/profile.php unde apari cu pseudonimul alexxx25
    Mai vrei?

 12. Daniel
  18 aprilie 2012 la 1:42

  COMENTARIU ȘTERS DE ADMINISTRATOR DIN MOTIVE DE IMPERTINENȚĂ

  Bey maimuțoi nătărău, ai grijă cui îi dorești moartea. După cum vezi, ceea ce ai scris tu a dispărut. Știi de ce? Pentru că nu suport cretinii.
  Dacă cineva trebuie să moară, aceea nu e Angela ci mă-ta că nu te-a avortat la vreme.
  AdminBlue

 13. Nelu
  18 aprilie 2012 la 1:51

  Cu tine as vrea sa am o discutie fata in fata si aici ar trebui sa te numesc doamna sau domnisoara dar nu o fac pentru simplul fapt ca areti ********************
  OTV e cosmarul vieti tale din cauza ca aici auzim povestirile omului care a fost direct implicat in ele si acum avem posibilitatea sa aflam adevaratul adevar despre ciocoi din frumoasa si boagata noastra tara. Lume printre care ma numar si eu am crezut ca DD e doar un realizator de emisiuni pana am inceput sa ascult povestirile de viata in care personajele erau oameni care ne conduc acum si o ducem asa de bine.Cum aflam noi daca nu era DD ca Basescu vene la gemul OTV-lui si cersea un pahar de whisky .

  • 18 aprilie 2012 la 22:25

   Neule, ce zici dacă trimit această înfecție de poatare către siteurile unde apar adresa și IP-ul tău ca să vadă și ăia cât ești de educat?
   Nelu
   nelumoldovan33@*****.**
   80.31.207.***
   Să țtii că pe unele cred că e importantă educația individului. Vezi că profii de sport de la o vreme sunt bănuiți de pedofilie ….
   Să știi că dacă ești în Spania nu înseamnă că ești deștept. Acolo s-au dus de regulă ratații care în țară nu au reușit să își facă un viitor…
   E adevărat că majoritatea după ce mergeți acolo deveniți bulangii? Ăsta să fie motivul pentru care susții OTV?

 14. ralf
  18 aprilie 2012 la 2:07

  Sugi bai Dane :))

  OK, dacă zici … Admin Blue

 15. aureliaaa
  18 aprilie 2012 la 2:09

  nu sunt de acord cu aceste comentarii

  Scrisoare deschisa poporului roman
  http://www.youtube.com
  Va recomand sa lecturati si scrisoarea profesorului Ioan-Nicolae Cenda – http://
  otv este televiziunea mea si acum ascult otv si scriu aici …… cum sa fiu de acord cu postarea ???????? adica si eu sunt paranoica ??????? sunt perfect normala si vad ff bine ” cum bate vantul ” si am o varsta cand nu se mai lipesc de mine aceste dezinformari aberante nt alti care fiind mai tineri ……….. Dan Diaconescu este un om cat se poate de cinstit si corect si voi vota PP-DD in ciuda tuturor care defaimeaza ………..

  Lasă nu mai recomanda nimănui nimic…
  Din moment ce spui că OTV e televiziunea ta nu ești paranoică ci ai creierul ori uzat ori îi lipsește materia cenușie…
  Pe acest blog, susținătorii lui Dan Diaconescu, ai PPDD sau oricine laudă ceva legat de OTV este apriori considerat un involuat intelectual.
  Admin Blue
  P.S. Mi se rupe dacă te enervează, aici eu fac regulile

 16. Inascu Costin Bogdan
  18 aprilie 2012 la 2:14

  NU DAU 2 BANI PE ARTICOLU TAU, PENTRU CA ASTA NU SE NUMESTE ARTICOL….SUNT UN ROMAN SIMPLU SI IMI DORESC O SCHIMBARE, DESI SUNT TANAR STIU TOT CE SA INTAMPLAT CU ECONOMIA ROMANIEI DE LA REVOLUTIE INCOACE SI DACA STAM SA NE GANDIM PUTIN MERITA SA II DAM O SANSA SI DOMNULUI DAN DIACONESCU SI ECHIPEI LUI DATORITA FAPTULUI CA FSN-UL LAM PUS LA PUTERE TIMP DE 22 DE ANI SI AM VAZUT CE AU FACUT DIN ACEASTA ECONOMIE. EU CETATEAN ROMAN IMI DORESC O TARA DEMOCRATICA CU ADEVARAT, CU DREPT DE EXPRIMARE LIBERA SI MAI ALES O SCHIMBARE RADICALA IN TARA CARE TRAIESC!!! SUCCES DM.DAN DIACONESCU SI ECHIPEI PP-DD!

  Ionașcule, am aprobat acest articol dintr-un singur motiv: Să vadă lumea că oteviștii sunt atât de imbecili încât nici numele nu și-l scrie cum trebuie:
  Inascu Costin Bogdan….
  ionascucostinbogdan@*****.***
  92.82.172.***

  Hehehe ,,, Inascu zici? 😀 ……………. Admin Blue

 17. sapte
  18 aprilie 2012 la 16:06

  TEXT ELIMINAT DE ADMINISTRATOR

  Pe acest blog invectvele scrise de imbecili nu apar.
  Admin Blue

 18. emiliano
  18 aprilie 2012 la 16:07

  TEXT ELIMINAT DE ADMINISTRATOR

  Pe acest blog invectvele scrise de imbecili nu apar.
  Admin Blue

 19. nicu
  20 aprilie 2012 la 23:14

  Sunt vedeta la mine-n sat Sorine,stie toti ca s-a vorbit de mine la otv si ma respecta lumea,zice,uite-l p-ala cu vaca!…(eram singur…..ca sa nu-ti las loc de replica) si toata lumea imi ofera cate ceva la carciuma,ca la noi in sat nu s-a mai vorbit de nimeni la otv-eu.Maine sunt invitat la primarie sa vedem ce-o iesi ! eeeeeh,daca-s prinde un post de consilier……s-auzim,totusi,numai de bine.

 20. Adrian
  21 aprilie 2012 la 0:58

  Doamne, penibili sunt otv-istii astia, oare chiar atatia prosti sunt in tara asta?

 21. 21 aprilie 2012 la 20:03

  Adriane…
  Nici toți oteviștii, și nici toți pepiștii și pepisdele nu sunt tămpiți, doar marea majoritate. Există in grup de escroci care profită de imbecilitatea turmei. E destul să amintesc ceea ce tot spun, la OTV sună unii ca să se plângă că nu au din ce își plăti cheltuielile, nu au bani de pâine sau aspirină. Treaba e că prin a suna înseamnă a trimite un SMS cu 0.44 euro. Culmea e că nu intră în direct, dar banii li se încasează. (asta se numește furt) Ar fi și cam greu să intrii în direct într-o emisiune dată în reluare.
  Acum sunt pornit pe Horia Mocanu. Diaconescu ni l-a prezentat ca pe un fel de geniu în ale economiei. Atât. Argumente: A terminat o universitate americană. A salvat Ucraina. În articolul meu pe care l-am pus aici pe blog, întrebam ce anume a salvat el la Ucraina pentru că economia ei e varză, de asemenea întrebam cum de își permite să ne spună că va salva România când nici OTV-ul nu e în stare să îl salveze din faliment, de asemenea aveam mai îndoieli în ceea ce privește povestea cu plecarea lui din România, cu primirea la Papa și cu faptul că acesta i-ar fi dat nu știu ce adeverință care i-a folosit la universitatea americană.
  Tare aș fi curios cum arată lucrarea de diplomă a unuia care zicea că de învățat învăța cu dicționarul în mână. Legat de partea cu barca, (așa ar fi plecat din țară). Deși nu e imposibil, tare mă îndoiesc că cineva poate să facă singur o barcă din metal cu care să poată merge până la Istanbul fără a fi prins de marina de frontieră.
  M-ar interesa detalii tehnice, cam ce motor a folosit, ce dimensiuni avea, etc.
  Apoi vine povestea cu primirea la Papa. Întâmplător știu că este extrem de greu să ajungi la Suveranul Pontif. Ei bine m-ar interesa foarte tare, cum a reușit să intre la Sfinția Sa.
  La Vatican nu e ușor să ajungi nici la un cardinal, darmite la Papă…
  În momentul în care Diaconescu a citit ce scriam eu, am văzut un fel de întrebare din ochi, dacă vrea să spun ceva. A făcut un gest scurt. Nu dorea să răspundă… De fapt mă interesează detalii despre povestrea lui, începând din momentul construirii bărcii, și până la primirea diplomei de le universitate, precum și anumite detalii despre marile lui realizări economice.
  Fiind un consultant de anvergura de care zice, mi se pare uimitor încă ceva. Vorbea în noaptea trecută de criza argentiniană și de faptul că FMI-ul a îngropat țara, după ce Argentina a renunțat la FMI a căpătat un avânt economic formidabil. Problema e că nu a făcut ce face un analist adevărat. Să ne spună motivele care au băgat Argentina în criză. Știi de ce? Pentru că dacă le spunea, trebuia să spună că acea criză a avut drept cauză politicile populiste ale guvernelor succesive anterioare crizei. Cine nu e complet dezinformat, știe că acel populism era parfum față de populismul cu care păduchele de Diaconescu ne fericește zilnic

 22. nicu
  21 aprilie 2012 la 23:49

  Adrian, hai sa facem o scurta analiza pe fragmente a textului tau…”penibili sunt otv-istii astia”.Eu iti zic ca este eronata afirmatia ta si generalizezi aiurea,pentru ca nici un studiu stintific nu sustine aceasta afirmatie si nu cred ca esti tu detinatorul adevarului absolut….”oare chiar atatia prosti sunt in tara asta?”…ce sa-i faci Adrian,nu trebuie sa te mire, ne naştem diferiţi şi prin felul cum decurg lucrurile azi în societate, devenim şi mai diferiţi, ca şi cum n-am fi deja prin naştere „suficient de diferiţi”…. daca tu esti de cealalta parte a baricadei,cu textul asta ai sarit printre noi…bun venit in lumea prostilor!

  • 22 aprilie 2012 la 20:46

   Greșești, nu e deloc eronată formularea cu penibilii…
   Uite un exemplu chiar ieri în auzeam pe Dan Diaconescu zicând că unii spun că vine sfârșitul lumii și oamenii nu mai trebuie să se ducă la vot. Oare cam câți bani i-a adus lui acest subiect?
   Legat de aia cu proștii… Crezi că e o chestie inteligentă să pui botul la aberațiile lui Diaconescu și a celorlalți escroci care apar pe ecranul OTV?

 23. nicu
  22 aprilie 2012 la 15:46

  “Se spune că oamenii veseli spun multe prostii, pe când cei gravi mai puține, dar mai mari.” – Tudor Octavian

 24. nicu
  22 aprilie 2012 la 23:55

  Nu Sorine,nu este o chestie inteligenta sa pui botul la aberatiile lui Diaconescu.(dar cine pune?) Tu crezi in schimb ca este inteligent sa pui botul la aberatiile celorlalti politici? Nu cred ca nu ai cunoscut personal oameni politici ca sa nu-ti dai seama ce ca…. sunt. Se vede de departe ca esti „uns cu toate alifiile”,nu incerca sa ma faci sa cred ca nu sti ce gandesc politicii despre noi,fraierimea chemata la vot… Diaconescu nu este decat un escroc mai abil decat pleava politicienilor de la noi…. Prostii care acum pun botul la Diaconescu,inainte au pus la altii si anume la cei care sunt acum la putere…oare inainte nu erau prosti? Nu-ti imagina ca lumea nu intelege ca e prostita de Dan Diaconescu,vrea doar sa schimbe Pastorii,ca de ceilalti s-a scarbit! Oricum,vinovati suntem noi pentru ca suntem incapabili sa gasim oameni politici de calitate (hai ca incep sa ma iau in serios si devin patetic):))))

  • 25 aprilie 2012 la 21:35

   Nicule, pentru mine politicianul este dușmanul omului. Asta nu înseamnă că am să pun botul vreodată la porcăriile spuse de un escroc aliat cu alți escroci.
   Nicule, cei mai mulți din cei care îl susțin pe Diaconescu bălescla cei 20.000 de euro atât de tare încât nu au observat că Diaconescu vorbește de naționalizare mascată (Asta înseamnă confiscarea averilor0 și trecerea acestor averi în mâna unui grup de inițiați, cei care ar conduce acea comanie de administrare a ”averii poporului”. Ar fi vorba de fapt de ceva și mai grav decât naționalizările comuniste. Toată economia ar trece sub controlul celor care ar conducea acea porcărie de companie. ce nu obseervă imbecilii? Cu drapelui UE în dreapta vorbește de scoaterea României din UE …
   Ferească Sfântul …

   • Nicu
    9 decembrie 2012 la 21:28

    lasand gluma la o parte…

    Sunt de acord cu tine Sorine,acest individ,deosebit de periculos datorita iscusintei cu care domina prostimea,trebuie marginalizat pe toate caile,pentru ca mama cretinilor e mereu gravida si ne trezim cu ”tatal” banditilor la putere…ora 21:22 .Diaconescu anunta victoria la Tg jiu…sfarsitul lumii a venit mai devreme!

    • 9 decembrie 2012 la 21:38

     Șmecheria, impostura, escrocheria, manipularea nu sunt iscusință …
     Da, jigodia și-a imbecilizat publicul cu sinistre nopți de elodizare… poate dă domnul să îl vedem acolo unde îi e locul, la bulău.
     Pronosticul meu: Ori PP-DD sare în barca USL, ori membrii lui migrează spre USL.
     USL mai are nevoie de întăriri pentru a controla complet Parlamentul. Există legi care, pentru a fi votate, nu e destul o majoritate de 50% …

 25. 24 aprilie 2012 la 19:37

  ;'[,

 26. esrwtws@wer.com
  24 aprilie 2012 la 23:22

  Eu daca va fur 100ron din buzunar MA CALCATI IN PICIOARE
  DE CE NU aveti DEMNITATEA sa faceti asa si cu cei ce va conduc??
  ce faceti, anul asta mergeti sa puneti stampila IAR pe nastase(USL)?puneti iar stampila pe basescu(PDL)?
  CHIAR NU V-AU AJUNS ASTIA? Atunci hai sa le LUAM CIOLANU! votul e singura noastra ARMA

  singurul partid care NU a fost la putere(si care s a obosit sa faca un program) este PP-DD (interzicerea ACTA, agricult. BIO, cod fiscal cu 4 taxe mai mari nu 113 etc)

  PP-DD are deja 25% restul de 75% CAND VA treziti??

  • 29 aprilie 2012 la 21:56

   Greșești amice, nu te calcă nimeni în picioare. Ar fi prea puțin…

   Da, e singurul partid în felul lui. Inființat pentru ca stăpânul lui să se pată victimiza, pentru ca stăpânul lui să scape de bulău, evident, singurul partid din lume care încearcă reînvierea bolșevismului prin o nouă naționalizare. Din păcte nici măcar bolșevic pur nu e. Are și puternice nuanțe fascistoide…

 27. esrwtws@wer.com
  24 aprilie 2012 la 23:22

  Mesaj nepublicabil Admin Blue

  • nicu
   29 aprilie 2012 la 19:21

   Sa speram ca nu se „trezesc” toti esrws@wc…. 100%? pai… opozitie?

 28. Giza Paul
  13 mai 2012 la 16:21

  Ma gandesc cum poate Dan Diaconescu sa promita 20000 Euro la fiecare votant… si oamenii sa creada… :))))))) intr-o tara in care nu se mai munceste, ci se falimenteaza intreprindere dupa intreprindere, se fura ca in codru de 20 de ani, minciuna si inselaciunea fiind singurele posibilitati de imbogatire… cuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuum?

  • 14 mai 2012 la 15:38

   Știi ce e interesant, Paul? Mulți chiar speră că vor vedea acei bani, dar nu au auzit când, dându-și seama că e exagerat, Diaconescu a sus că acei bani îi va da eșalonat, pe timp de zece ani. Primii care ar urma să îi ia ar trebui să îndeplinească niște condiții. Cea mai importantă, o firmă, acesteia de fapt ar urma ca, după înființare să i se dea un fel de vaucer. Nimeni nu ar lua bani lichizi. Apoi ar trebui ca omul să fie membru al PP-DD, să locuiască într-un județ câștigat de PP, într-o localitate cu primar PP-DD și președinte al consiliului local de asemenea… în total sunt cinci criterii, fiecare aducând un punct. Mie cea mai tare chestie mi se pare aia cu firma… condiția minimală este să fii patron. E foarte tare ideea că fiecare român ar trebui să devină patron… Prin a avea o firmă, se înțelege că asta poate fi și o firmă cu obiect de activitate vânzarea de mărunțișuri, precum și una să zicem agricolă care exploatează 1000 de hectare…
   Partea urâtă în toată povestea aceasta este aceea cu acea megacompanie numită Averea Poporului care ar urma să administreze cam tot ce mișcă, fie că e vorba de companiile de stat care mai există, fie ceea ce s-ar confisca. Această confiscare ar urma să se facă într-un an. Teoretic, ar fi confiscate averile nejustificate.
   Să luăm un exemplu. să zicem Gigi Becali. Averea lui își are punctul de pornire în în principal câteva chestii. Vânzarea parțial cu acte, parțial fără de miei arabilor în vremea lui Ceașcă, un împrumut de 500.000 de dolari de la Gică Hagi, bișniță în stil mare și acel schimb controversat de terenuri. Plecând de acolo, Becali a știut să înmulțească banii (mai mult su mai puțin legal). Din start, el nu poate dovedi totul cu acte, deci în accepțiunea lui Diaconescu, toată averea lui Gigi, ar trebui declarată ilegală (nejustificabilă legal). Proprietățile lui Gigi ar trebui naționalizate și date spre administrate megacompaniei suspomenite…
   Nu există nici o avere justificabilă 100% de la cap la coadă.
   Una din victimele acestui sistem ar trebui să fie chiar Dan Diaconescu. El nu are cum să justifice o avere de 25 de milioane de euro dacă avem în vedere că a plecat de la zero. Dealtfel, chiar azinoapte povestea cum a început făcând bișniță, fulare, cafea, țigări. Deci tot ce decurge de acolo ar trebui confiscat, inclusiv OTV și DDTV…
   Naționalizarea asta, mie îmi sună la o revenire la perioada de bolșevizare a României (Cea în care Ana Pauker a venit călare pe țeava tancurilor rusești).
   Cu numele, la fel ca OTV, toate ar deveni ale poporului, dar uzufructul real l-ar avea un grup mic, de inițiați…
   S-a vorbit de niște așazise tribunale ale poporului. Acestea nu ar fi nici o noutate, nici măcar numele nu e schimbat. Au existat în anii 50, de fapt era vorba de un fel de spectacole pe la case de cultură și cămine culturale. ”Procurorii”, niște indivizi fără căpătâi, semi alfabetizați, mulți neavând nici opt clase, de fapt niște acuzatori (termen mai corect), urcau pe scenă cu sentința în buzunar: ”vinovat”. Rostul lor era să facă în așa fel încât aceasta să pară motivată de acel spectacol. ”Procesul” se termina imediat ce se găseau motivele. Omul nu avea dreptul la un avocat. Dacă totuși, acesta era acceptat, atunci avocatul devenea un acuzator și mai abitir.

   Având în vedere că în țara asta nu mai sunt legale partidele extremiste, mie mi se pare că PPDD este ilegal. În fond e vorba de un partid de extremă stângă.

   Legat de PPDD, eu nu am auzit un lucru: să existe o doctrină după care să se ghideze… Un partid fără doctrină nu mai e partid.

 29. mihai
  31 iulie 2014 la 5:25

  Cine se aseamana se aduna. „Jurnalistul” DD aduce la OTV un alt „jurnalist” Ce parere aveti?
  A aflat cineva daca IS.. a fost intr-adevar colaborator?

  Feriţi-vă de omul Spânu!

  Şantajist patentat, ziaristul craiovean Ion Spânu riscă să fie dat pe mâna poliţiei de postul OTV Bucureşti pentru că se foloseşte de o legitimaţie falsă, pentru a stoarce bani de la naivii care cred că el reprezintă televiziunea în cauză.

  SE CHINUIE, DE VREO 18 ANI ÎNCOACE, să-şi atârne de coada numelui titulatura de “ziarist“. Cu subtilităţi şmechere, caracteristice rasei sale mai tuciurii, Ion Spânu – fostul puşcăriaş de drept comun pe vremea când era un pârlit de tablagiu la o unitate militară, de unde a ciordit niscaiva bocanci soldăţeşti – s-a lipit de câteva ziare şi televiziuni locale, de unde a plecat fie cu salariile angajaţilor, fie cu aparatura patronilor.

  Desi vrea sa para un mare jurnalist – fiind ajutat, ce-i drept, si de naivitatea lui Sorin Rosca Stanescu, care ii tot da apa la moara permitandu-i sa publice tot soiul de baliverne – Ion Spanu a devenit cunoscut in lumea presei locale, dar nu pentru vreun mare merit gazetaresc sau literar, ci pentru ca de oriunde ar fi lucrat a iesit pe usa din dos, eventual cu tot cu bunurile mobile ale ziarelor ori televiziunilor cu pricina.

  Ca fierar-betonist, meseria sa din vremea lui Ceausescu, a furat si a facut puscarie. A facut puscarie si a doua oara, tot in anii de dinainte de revolutie si tot pentru furt, nicidecum pentru ca „ar fi fost victima unei inscenari de viol“ asa cum povesteste cui are timp sa-l asculte.

  Fostul puradel din Fata Luncii bagase mana in depozitul unitatii militare unde era plutonier. Asa ca, inainte de a deveni ziarist, Spanu a fost un destoinic recidivist. Cum a reusit sa intre in presa nu este foarte greu de ghicit.

  Dupa revolutie, crearea unui mare numar de publicatii, izvorata din nevoia acuta de informatie a romanilor tinuti atata timp in intuneric, a atras dupa sine angajarea pe post de jurnalisti a tot felul de ageamii.

  Muntele de tupeu si prietenia cu cativa oameni mai cititi l-au ajutat pe fostul puscarias sa intre in randurile ziaristilor, cu atat mai mult cu cat la injurat si santajat devenise expert. Probabil, in anii de detentie! Mitomania pe care Spanu a propasit-o in presa ar putea avea originea intr-o alta ocupatie a lui de dinainte de ’89.

  Daca este sa ne luam dupa afirmatiile facute de Adrian Voinea in „Gazeta de Sud“, protejatul lui Rosca Stanescu a fost unul din informatorii Securitatii. Spanu n-a raspuns niciodata acestei acuzatii si nici nu si-a cerut dosarul de la CNSAS.

  Impreuna cu un alt ziarist craiovean, si el infractor de drept comun, i-a creat un prejudiciu financiar chiar si lui Petre Mihai Bacanu, care l-a iertat, dar, cu siguranta, nu a uitat cum a fost smecherit, prin anii 2000, de Ion Spanu. Au urmat cateva alte cotidiane locale, unde s-a evidentiat prin faptul ca a mancat – el stie cum – sute de milioane de lei.

  Momentul de apogeu al carierei sale de escroc s-a petrecut insa la Editie Speciala, unde Spanu, potrivit patronului ziarului, a fugit cu banii stransi in urma unei campanii de ajutorarea a unei fetite nevazatoare. Si, ca si cum toate astea n-ar fi fost de ajuns, Ion Spanu a lasat gol pusca si fostul sediu OTV de la Craiova, de langa benzinaria Consul.

  Cum a reusit sa faca acest lucru? Simplu: dupa ce a fost finantat de omul de afaceri craiovean Tudor Matusa pentru a pune pe roate „visul vietii sale“ – si anume un post de televiziune regional, clona a OTV-ului Bucuresti – Spanu a lasat totul balta, dar numai dupa ce a amanetat toata aparatura, in valoare de aproape un miliard de lei.

  Operatiunea a fost regizata de ziarist impreuna cu fosta sa secretara, Madalina Rosu, cea ale carei semnaturi apar pe toate chitantele de la amanetul Klaos din Craiovita Noua si Patria. Desi a fost inselat in mod grosolan, Matusa nu numai ca n-a depus nicio plangere penala impotriva lui Spanu, dar a si refuzat sa comenteze acest „incident“.

  Semn ca patentatul santajist l-o avea cu ceva la mana pe marcantul membru al PRM… Asa cum l-a avut in mana, luni de zile, pe afaceristul Mihai Anghel, controversatul patron al Cerealcom. Pentru a-i nu-i face public un dosar penal greu, Anghel a cotizat cate o suta de milioane de lei in buzunarul lui Ion Spanu.

  In fiecare saptamana! Acum, in ciuda „popularitatii“ castigate in urma publicarii, in Ziua, a articolului „Liicheanu“, Ion Spanu risca un proces cu adevaratul OTV, cel de la Bucuresti.

  Dat afara, de multe luni, de la DDTV (deoarece le cerea invitatilor din emisiunea sa intre 1.000 si 10.000 de euro pentru spatiul de emisie, contrar politicii financiare a postului respectiv), Spanu baga in sperieti oamenii de afaceri din Craiova, carora, dupa ce le baga sub nas o legitimatie falsa de la OTV, ii ameninta ca, daca nu-i dau bani, o sa dea in vileag, intr-o serie de anchete

  jurnalistice, diverse fapte ale acestora, reale sau imaginare. Aventura „maestrului“ a ajuns la urechile lui Dan Diaconescu. Care, de aceasta data, pare decis sa nu-l mai ierte, asa cum a facut-o anii trecuti, cand acelasi Spanu a folosit sigla OTV fara a avea vreun contract in acest sens, ori fara sa ceara macar acordul sefului de la Oglinda Television.

  Scandalul declansat de publicarea articolului lui Ion Spanu, un ilustru necunoscut in elita intelectualilor romani (articol in care il acuza pe Gabriel Liiceanu de plagiat), este departe de a se stinge.

  Si asta datorita faptului ca Spanu insusi a copiat cuvant cu cuvant articolul in cauza din materialul pe care un profesor craiovean i-l inmanase personal, pentru a-l preda redactiei „Ziua“.

  La randul sau, profesorul respectiv, Constantin Barbu, recunoaste ca „a vrut sa se razbune pe Liiceanu, deoarece, cu multi ani in urma, omul de cultura ii reprosase lui Barbu ca folosise multe dintre operele lui Cioran, pe care le copiase cuvant cu cuvant“.

  Cu alte cuvinte, cel care-l acuza pe Gabriel Liiceanu, prin vocea lui Spanu, de plagiat, este, la randul sau, un plagiator al lui Emil Cioran. In urma cu ceva timp, de otrava caracterului marunt al lui Spanu, n-a scapat nici Radu Sorescu, scriitor si nepot al lui Marin Sorescu.

  Dupa ce au fost prieteni multa vreme, Spanu si-a adus aminte de trecutul fostului sau amic, si a lansat o asa-zisa ancheta, „dezvaluind“ cum Sorescu a participat, „cand era la liceu, la un viol in grup, apoi a ras-o in cap pe colega violata“.

  Radu Berceanu a fost si el atins de pana „inspirata“ a „filozofului“ din Fata Luncii, Spanu declarand ca fostul ministru al transporturilor „e analfabet“.

  Greu de crezut: dintre Spanu si Berceanu, fostul ministru e singurul care a absolvit o institutie de invatamant superior! In toamna anului trecut, Ion Spanu era chemat la IPJ Dolj, nu ca sa faca vreun reportaj, ci ca sa dea cu subsemnatul. Asta in urma denuntului facut de o reputata doctorita, care il acuza de santaj.

  Impreuna cu acelasi „boem“ Constantin Barbu, a pus la cale un intreg plan de santajare a femeii, plan care era cat pe aici sa aiba si victime colaterale. Cei doi au facut rost de numarul de telefon al victimei iar Barbu i-a spus acesteia ca „poseda“ un material compromitator despre ea.

  Evident ca profesorul nu si-a dat numele, ci s-a recomandat a fi un alt ziarist craiovean. Urmatoarea miscare a fost aceea ca Spanu a dat buzna peste medic, cu o legitimatie falsa pe care scria OTV, si i-a promis acesteia ca nu va face nicio ancheta jurnalistica despre ea, daca ii da, pe loc, o anumita suma de bani (cu multe, multe zerouri).

  Femeia a anuntat politia, dar si postul bucurestean de televiziune Oglinda Television, unde a reclamat fapta lui Ion Spanu. De aici i s-a comunicat ca Spanu nu mai lucra la OTV de luni bune, el avand, mai demult si pentru foarte scurt timp, o emisiune doar la DDTV. Conducerea OTV a dat apoi un anunt public in care craiovenii erau atentionati sa nu se lase pacaliti de Ion Spanu.

  Simona Fica, Constantin Barbu, 23 mai 2007

  • 31 iulie 2014 la 18:19

   O fi dacă zici … P.S. Simoma Ela Fica a lucrat la OTV

 1. 18 aprilie 2012 la 21:53
 2. 6 mai 2012 la 22:00

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: