Prima pagină > Blogosfera > Profesoara Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, este explicația faptului că acesta este doar măscărici din ce în ce mai penibil.

Profesoara Mariana Badea, mama lui Mircea Badea, este explicația faptului că acesta este doar măscărici din ce în ce mai penibil.

În loc de motto:

 • Cel mai mare rateu al vieții de  educator al  doamnei profesoare Mariana Badea,  mama lui Mircea Badea, este fiul său.
 • Cel mai mare rateu al doamnei profesoare Mariana Badea, din punct de vedere profesional sunt elevii săi. Fiind profesoară de limba română se plânge că acețtia sunt agramați. Cine ar fi trebuit să îi învețe românește? Profu’ de sport?
 • Cea mai mare prostie a vieții doamnei profesoare Mariana Badea  este aceea de a-și  deschide blog de parcă fiul ei nu o face destul de râs. 

Într-o vreme mă întrebam de ce este Mircea  Badea un dobitoc needucat, mai precis cu cine seamănă. De aceea căe fiul mamei lui probabil

Știam că mă-sa e profesoară de română.

Și este.

De când și-a făcut blog tanti mama lui Badea ne arată și unele fațete ale sale. De semnat, pe blog semnează ca ”Profa”. 

În ultimul articol publicat,  DE CE SUNT AGRAMAŢI FOŞTII ELEVI?!… mămica lui Mircea fără a-și sa seama că îi trage fix un picior în cur plodului ei din păcate neavortat la vreme, deoarece cu ceva vreme în urmă Mircea se oripila la spusa lui Băsescu ”Școala scoate tâmpiți”. Să înțeleg oare  că ma’am Badea îi dă dreptate lui Băse? Hehehe … te pomenești că îl dă Felix afară  pe Mirciulik … 😀 

Oldmama Badea, își începe articolele cam la fel de incoerent ca discursurile aberatife ale fiului ei (deh, capra sare masa, iada sare imobilul):

”Trăim într-o ţară unde învăţământul are caracter obligatoriu, aşadar aproape toţi românii au fost elevi. Aproape toţi românii s-au dus la şcoală în fiecare zi. Toţi cei care au fost la şcoală au avut manuale, acces la bibliotecă, profesori bine pregătiţi. Singura nedumerire este: ce a făcut la şcoală fiecare român în fiecare zi din fiecare an dintre cei minimum opt, dacă nu doisprezece?!

Opinia mea fermă este că oricine a fost elev este dator să ştie „obligatoriu” să citească şi să vorbească/ scrie corect în limba română, să înveţe cele patru operaţii şi tabla înmulţirii. Cu aritmetica primară se mai descurcă, dar se încurcă rău la limba română…” – își începe tanti profa articolul.

Unde e incoerența? Adică toți românii ”Toţi cei care au fost la şcoală au avut manuale, acces la bibliotecă, profesori bine pregătiţi…” dar tot tâmpiți au ieșit?

Păi bine madam, și ce dacă au avut acces la bibliotecă dacă prezența lor la birt este peste ca la bibliotecă? Ce dacă au avut profesori care se cred pregătiți dar sunt incapabili să își facă meseria? Cantintatea de lucruri care intră în tărtăcuțele imbecile este proporțională fix cu gradul în care profesorii își fac meseria.

Un agramat este agramat deoarece a avut un profesor precupat de orice altceva decât de menirea sa. La madam Badea se vede modul în care înțelege verbul ”a educa” imediat ce începe emisiunea progeniturii sale dar și din faptul că un subiect de genul acesta, subiect extrem de ofertant sfârșește cu oiștea în ceață… 

Adică madama vorbește de ceva ca agramatismul, chestie legată de folosirea limbii române și sfârșește în a arăta că:

Concluzionez că e prea mult pentru puterea de înţelegere şi acţiune a unui copil de nivel mediu, care mai „studiază” încă vreo 10-12 obiecte de învăţământ.

CEAŢĂ

*subiect în nominativ

Ceaţa a acoperit pădurea.

*nume predicativ în nominativ

Pâcla este o ceaţă deasă.

*complement direct în acuzativ

Am văzut ceaţa încă din zori.

*complement indirect în acuzativ

Mă gândesc la ceaţa londoneză.

*atribut în dativ

Este o atmosferă asemenea ceţii.

*complement circumstanţial de loc în acuzativ

S-a plimbat prin ceaţă toată dimineaţa.

*atribut substantival genitival în genitiv

Cea mai mare densitate a ceţii este la Londra.

*complement de loc în dativ

M-am deplasat contrar ceţii. (încotro?) – pentru că „a se deplasa” înseamnă a merge într-o direcţie.

 Din câte văd eu, în capul doamnei e vraiște, ea se deplasează fie în direcția, fie împotrica ceții … Evident în limba miticilor ceața e o  direcție…

Interesant însă este și un subiect numit  OULUILUI” şi „OUĂLELOR” (Nota Blue, adică a mea: articolul poate fi văzut integral dând clic pe numele lui) unde ne ține o adevărată lecție depre ouă… (O fi simpatizantă a lui Năstase).

Da, avea dreptate legat de tâmpenia elevilor, dar cred că a explica modul în care se folosesc oral ouăle (cuvântul nu … ) e cam tardiv și nepotrivit a o face pe blog ci la școală când era plătită să facă treaba asta.

Poate trebuia să explice și cum e cu acordurile. De exemplu nu e bine să spui ”Fetele linge ouăle”… e mult mai plăcut să le sugă. Cam ca atunci când era mai tânără și se plimba cu vreo amică mâncând înghețată la cornet, iar bagabonții miștocari ziceai rezemând zidurile: ”Ps, ps, ce face fetele, linge înghețăți?”

Substativul acesta naște și un verb: a oua. Poate îmi spune și mie cum se conjugă acest verb la persoana a doua singular. La celelalte știu:

 • Eu mă ou
 • Tu te …. ?
 • El/ea se ouă
 • Noi ne ouăm
 • Voi vă ouați
 • Ei ele se ouă …

Să fie vorba de faptul că persoana a doua se poate oua doar în grup?

Un alt articol de pe blogul lui tanti mama lui Badea la care vreau să mă refer este cel care se numește: BOMBARDAREA SERVERULUI

Cică: Nu este o glumă sau o metaforă. Ieri dimineaţă am aflat, cu stupoare, că a fost bombardat serverul blogului cu trei sute de mii de atacuri.” pentru a continua cu:  ”Serverul care deserveşte acest blog se află în altă ţară…” ... wow, adică madam profa Vorbește corect ne vorbește de un server al blogului pentru a preciza că e vorba de un server care deservește blogul ei … să-mi bag piciorul, în familiea Badea până și blogurile sunt egocentrice. 

Poate ar trebui să îi spună cineva că serverul nu e al blogului și nici nu îl deservește. Îl găzduiește … asta apropo de folosirea corectă a termenilor.

Cred că, dacă tot a descoperit cum e cu blogurile, tanti mama lui Badea ar trebui să se uite puțin pe blogul nătângului pe care se presupune că l-a crescut și l-a educat, de departe cel mai mare eșec al vieții sale (educația fiului).

Va descoperi că cel mai folosit cuvânt este ”căcat”…

De asemenea, ar putea să se uire la emisiunea lui, emisiune pe care eu o consider sex oral (așa se numește prestația  unui ”organ” în într-o gură, fie ea și a presei).

Ar obseva lipsa oricărei urme de decență, apropourile vulgare se mahala fiind ceea ce nătărăul înțelege prin umor.

Poate ar observa și faptul că există ceva la fiul său și mai puțin dezvoltat decât bunul simț: talentul actoricesc.

Dacă iei un maimuțoi și îl îmbraci în Charlot, niciodată nu va fi un actor cu tot un maimuțoi, dar unul caraghios cu alură de tâmpit.

De exemplu la una din emisiuni unde toată ziua s-a minat enervarea (în acea zi la Intact a fost Crin Antonescu și zicea că e nervos). Prietenul de porcării al lui Mircea, Ciutacu, prezent în una din emisiuni încerca să pară și el nervos, conform dispozițiilor interne din ziua aceea. La un moment dat, camera l-a prins în primplan pe neașteptate. Râdea de se spărgea, brusc, a observat că este prins de cameră, fața îi cade redevenind o combinație de triste și nervos.

Seara, la emisiunea lui și mircea a intrat nervos. A fost cea mai falsă, mai imbecilă și mai abjectă emisiune a lui…

Poate ar trebui să mai observe ceva la Mircea.

Că e un narcisist irecuperabil. Bine asta nu e de mirare. Este prieten cu Victor Ciutacu, individul care a comis o nerușinată lăbăreală intelectualistă pe blogul său:

Exerciţiu transparent de autoadmiraţie

Sunt la modă bilanţurile pe 2011 şi jelania colectivă că a fost cel mai prost an din istorie. Să-l fac şi eu pe-al meu? În caz că interesează pe cineva, au fost şi bune, şi rele. Profesional vorbind, strict din punct de vedere al televiziunii (unde mâine-poimâine fac cinci ani), a fost lovitură. Ediţii speciale cu oameni speciali, premiul APTR, reinventarea interviului în direct, dezvăluiri preluate-n buclă, concurenţă spulberată. Şi, pe final de an, satisfacţia că maşinăria Antenei 3 funcţionează. Pentru că, indiferent cine şi de ce a lipsit de pe post, înlocuitorii au ţinut cifrele la fel de sus. Ziarul, însă, îmi stă pe suflet, dar nu mă las. N-am fost laş niciodată, n-o să încep să mă autoconserv la aproape 42 de ani. Nu pot să mă ascund într-un colţ şi să aştept să treacă furtuna, nu-mi stă-n caracter. Deşi toate valurile din presa scrisă, care nu ne-au ocolit nici pe noi, la Jurnalul naţional, m-au afectat serios.

Personal, am avut parte de vacanţe mai multe ca niciodată şi mai mişto. M-au încărcat psihic. Cum sper s-o facă şi următoarea, deci ne revedem pe sticlă, cu siguranţă, pe 13 ianuarie. Când am iar o surpriză pentru restul pieţei tv, să mă ţină minte de la începutul anului. În rest, stressul continuu şi constant numit ANAF, plângeri penale, procese, sentinţe, curiozităţi DNA, indiscreţii, atacuri scelerate şi susţinute, sănătate şubrezită, extenuare. Pe final, pentru amatorii de cancanuri stupide şi făcătorii de ştiri/dezvăluiri de pe facebook: scormoniţi prin opera vedetelor, băieţi, viaţa mea privată (cu familie cu tot) continuă să rămână privată.

Din dorința de a apărea ca un individ perfect, Mircea a ajuns să se macheze mai exagerat decât o curvă scoasă la pensie, uneori reușind să arate ca o combinație între o păpușă dinalea pentru sex (cum e cea care apare în emisiunile Antenei 3 ) și un zombi programat ca un roboțel să spună tot felul de prostii.

În Vinerea Mare Mircea a fost invitatul lui Ciutacu la emisiunea ”Vorbe Grele” realizată la Casa Capșa. 

Realizatorul emisiunii ”În gura presei” a fost invitat de colegul său de trust, Victor Ciutacu în Vinerea Mare să povestească la ceas de seară despre Înviere, smerenie, religie, Dumnezeu și toate cele.

Badea s-a îmbrăcat la patru ace, a fost prezentabil, mai cuminte decât de obicei, însă a avut o singură problemă: machiajul.

Mircea Badea ziceai că a fost machiat precum un mort, gata scos din morgă. Era efectiv văruit pe față, ochii îi erau socși în evidență de ziceai că e vreun strigoi în direct la Antena 3.

Nu știu dacă persoana care l-a machiat avea ciudă pe Mircea Badea sdau pur și simplu atât s-a priceput să-l aranjeze pentru emisiune. Capturile din timpul emisiunii sunt mai mult decât elocvente, despre felul în care a fost machiat Mircea Badea. ” – se spune într-un articol de pe exclusivnews.ro.

… o fi făcând el pradă de acele pătrățele cu care se tot laudă (probabil datorită sau din cauza uriașei lui inteligențe), dar nemachiat ne arată adevărul: nandrolonul cu care s-a îndopat ca să arate ce mușchiul lui are, a făcut ravagii. Faptul că din el mai e doar un fel de coajă, interiorul fiind pur și simplu ”copt” s-a putut vedea cu ceva vreme în urmă: Mușchii îi sunt doar ummlați, dar cu consistență gelatinoasă. Nici măcar capul încărcat cu prostie în cea mai pură stare nu reușea să și-l țină erect fără ajutorul unui aparat special.

Uitați-vă la el doamnă Badea, arată de parcă ar fi din plastic. Cam ca și Bianca Drăgușanu… (ca inteligență,probabil e mult sub ea deși asta pare imposibil)

Dacă madam Badea va citi aici, am un mesaj pentru dânsa, de fapt mai multe:

1..Doamnă, dacă vreți ca peste zece ani să nu vă duceți cu flori la mormântul lui Mircea, cereți-i să renunțe la nandrolon, deja arată 

2..Ați îmbătrânit fără a avea un blog, credeți că e cazul să vă faceți de râs acum la final de carieră? Îneleg din crierile dumneavoastră că v-ați făcut destul de răs în carieră dacă elevii pe care i-ați păstorit și întrumat într-ale limbii române sunt tot agramați… 

P.S. Doamnă Badea, e adevărat că Mircea e făcut la beție?

 1. ANTON ADRIANA
  21 Aprilie 2012 la 8:49

  super articol.,pe gustul meu ,asa il vad eu pe mirciulica fara puta………

  • Victor Badea
   13 Septembrie 2017 la 22:03

   N-ai tu gaura între picioare pt puta lui „mirciulica”

 2. dumitrucaruntu
  21 Aprilie 2012 la 16:03

  O postare de nota 10+. Felicitari!

 3. 21 Aprilie 2012 la 19:34

  ANTON ADRIANA :

  super articol.,pe gustul meu ,asa il vad eu pe mirciulica fara puta………

  Adriana, el nici nu se laudă că ar avea așa ceva… măcar e onest din acest punct de vedere…. Se laudă doar cu ”pătrățelele”. Totuși, am văzut că odată a scos limba. Crede-mă, are o limbă extrem de puternică … 😀

 4. Ema
  23 Aprilie 2012 la 0:08

  Bine că eşti tu frumos ,deştept şi bine machiat !

  • 23 Aprilie 2012 la 17:45

   Sunt, și nu sunt machiat deloc… Ba mai sunt și deștept, și educat, și incredibil de modest. Ca tot ardeleanul dealtfel…
   P.S. Te oftici? 😀

 5. Ina
  24 Aprilie 2012 la 8:58

  Super…M-am amuzat copios!!! Ar trebui sa citeasca si individul sa ne lase…suntem satui de atata prostie! L-am auzit aseara din intamplare pe „latratorul voiculist” cum facea un calcul al pretului pe care o televiziune il percepe RCS RDS pt difuzare: 0,1 euro/abonat * 4.800.000 abonati si ii dadea 4.800.000 EURO!!!!!!!!! Unde a invatat TABLA INMULTIRII?????

 6. 24 Aprilie 2012 la 10:07

  Se vede de la o posta ca esti omul tripletei de aur Base-Udrea-Boc, si ardelean pe deasupra, acea specie de supermani care a atins inaltele sfere ale perfectiunii!
  Sigur esti renumerat in functie de injuriile aduse si de lungimea articolelor! Cand sunt intrunite ambele conditii (ca in articolul de mai sus) cred ca primesti si o prima grasa, asta ca sa-ti hranesti suplimentar creierul indoctrinat cu idei bolnavicioase!
  Nu-mi place articolul tau, chiar daca este bine scris, vadit tendentios, fara a aduce argumente solide!

  Mama lui Badea, a incercat sa ne prezinte arhicunoscuta situatie a invatamantului romanesc! Fiind iglobata in acest sistem greoi, nu poate realiza mare lucru!
  Sa invinuiesti o persoana neinsemnata pentru toate neajunsurile unui sistem, dai dovada de lipsa intelegerii mature a situatiilor si implicit a lumii in care traiesti!

  Badea, fiul, a fost bine educat, trebuie sa recunosti acest lucru chiar daca nu impartasiti aceleasi opinii, dar ca orice om are si el defecte si lipsuri!
  In emisiunile realizate de domnia sa, totdeauna scoate la iveala adevarul, asa cum se pricepe mai bine!
  Adevarul ascuns de cei pe care tu ii divinizezi fara a recunoaste acest lucru!

 7. Musetel
  26 Aprilie 2012 la 8:16

  Esti praf si pulbere, vezi ca ai botezat-o de 2 ori „Maria” fix la inceput!

 8. Un olimpic la română
  6 Mai 2012 la 23:26

  Se scrie „de altfel”. Eşti unul dintre agramaţii despre care vorbeşte d-na Badea. Mai pune mâna pe carte! Articolul e plin de greşeli, nu mai zic de inepţii…

 9. mishekkk
  25 Iunie 2012 la 14:13

  …nu ma voi inscrie in randul freneticiloe APLAUDACI ai acestui articol din care nu am citit decat vreo trei fragmente, mai precis pana la… „Oldmama Badea, își începe articolele cam la fel de incoerent ca….” TINERE PAMFLETAR, SATIRICONULE (!) INTRE SUBIECT SI PREDICAT NU SE EXISTA VIRGULA, MESTERE STRUNGAR SAU CE FORMATIE ALEASA ESTI DUMNEATA, PUNE MANA PE CARTE!!!

 10. Cata
  25 Iunie 2012 la 16:19

  Sa nu o lalai prea mult ,esti varza!

 11. 1 Iulie 2012 la 17:56

  esti cam frustrat…..ingrozitor de frustrat…si ca sa nu ma repet :)) FRUUUUUUSTRAAAAT!!!! prietene, pe tine nu te asculta cand debitezi decat oamenii pe care-i platesti sai cei pe care ii platesc cei pe care-i pupi tu! poti sa tipi cat vrei tot felul de tampenii, adevarul este ca cei ca tine au dus tara de rapa: limitati, frustrati, si la fel de interesanti ca un morcov ud!

  • 2 Iulie 2012 la 17:50

   Da… extrem de frustrat… (e atât de cald încât mi-au transpirat ouăle de frustrare)
   Iulia, nu știu dacă ești acea sexoasă Iulia pe care o bănuiesc eu (chief operating officer la UPC România, coordonând activitatea a 600 de oameni) dar nu prea văd de unde ți-a venit că pup pe cineva undeva…
   Faptul că îi înjur pe unii și pe alții, din păcate, înseamnă că îi și pup pe unii… (cei din ailaltă tabără).
   Această conexiune se face doar în capul unora care își țin respectiva dotare doar pentru decor neștiind că folosește și la gândit. Acest tip de logică de fapt nu e original ci e specific celor care se uită prea mult la televiziunile intactului. Dacă tu ești din categoria care se masturbează când apare Mircea Badea pentru că nu are atuurile să ajungă în patul lui… îmi pare rău pentru tine.
   Legat de cei pe care i-aș plăti… poate îmi explici și de ce al face-o… După cum poți să vezi, blogul nu este unul care are publicitate, deci nu văd de ce mi-aș bate capul cu numărul de citiori, implicit de rating. Lucru care nu se poate spune despre cele ale lui Mircea Badea sau a celui pe care l-a fătat
   http://mariana-badea.ro/
   http://www.mircea-badea.ro/blog/
   Legat tot de cei pa care i-aș plăti, mă găndeam să îți cer să dovedești că am dat un singur leu cuiva pentru ceea ce zici, în caz contrar să te consideri invitată să mi-o sugi, dar m-am răzgândit. Mă tem că ești prea veninoasă pentru a putea presta această activitate în mod safe …

   Legat de dusul țării de râpă, nu știu cât de mult am contat eu în asta, dar nu prea cred, în schimb o tanti care nu a fost în stare să educe doi copii și a mai avut și o turmă de studenți despre care se plânge că au rămas semiagramați ar trebui arestată… Și ea și mulți asemenea…

 12. 1 Iulie 2012 la 17:57

  sau*

 13. Maria
  22 August 2012 la 16:40

  Text care nu îndeplinește condițiile minime pentru publicare (Admin Blue)

 14. Maria
  22 August 2012 la 16:43

  Text care nu îndeplinește condițiile minime pentru publicare (Admin Blue)

  • 22 August 2012 la 21:51

   Maria ( @ rodicaluizar ) …
   Mărieeee, ce dracu e cu limajul ăla?
   Aici spuneai pe 11 Mai 2009 că:
   Buna ziua . Eu sunt invatatoare de 7 ani la o scoala generala si sunt interesata de anuntul dvs.Am experienta in domeniu. Va las un mail janina_zz2000@yahoo.ca
   Femeieee, cine crezi că îți dă copilul să i-l înveți un asemenea limbaj? Chiar nu ai pic de rușine?

 15. Maria
  24 August 2012 la 8:52

  Pentru Admin Blue.
  Se vede clar cum functioneaza cenzura.Am postat special comentariu care nu este pe placul administratorului cu toate ca dupa parerea mea nu era un limbaj mai putin decent fata de altele.In tara aceasta totul se cenzureaza, nu exista libera exprimare nici in format on-line . Salutare si un praz verde.

  • 24 August 2012 la 17:20

   Mărie(rodicaluizar etc)
   Repet, acesta nu este un spațiu media public ci un blog personal.
   Libertatea de exprimare de exemplu ți se pare că mi-ar permite mie să vin la tine în casă și să fac pipi în vazele cu flori sau să scriu cu un cui pe mobilă ce vrea mușchiul meu? Ba…
   Nu are legătură cu libertatea de exprimare pe internet…
   Vrei să te exprimi? Atunci caută un loc, siteuri ale ziarelor, siteuri unde pentru clicurile pe care le dai intră într-un cont niște bani etc… Acolo poți să mă critici cât vrei.
   Așa ca să nu mori ca acum, neinformată, hai să îți atăt ceva:
   Din DEX ONLINE:
   CENZURÁ, cenzurez, vb. I. Tranz. A aplica cenzura. ♦ Fig. A exercita un control asupra moravurilor. – Din fr. censurer.
   CENZURÁ vb. I. tr. 1. A aplica măsuri de cenzură; (p. ext.) a opri, a interzice (o publicație). 2. (Fig.) A controla, a supraveghea (moravurile).
   CENZURÁ vb. tr. 1. a aplica măsuri de cenzură; (p. ext.) a interzice (o publicație). 2. (fig.) a supraveghea (moravurile). 3. a adopta o moțiune de cenzură. 4. a pronunța o sancțiune împotriva cuiva; a blama, a dezaproba; a condamna. (< fr. censurer)
   CENZÚRĂ, cenzuri, s. f. 1. Control prealabil exercitat, în unele state, asupra conținutului publicațiilor, spectacolelor, emisiunilor de radioteleviziune și, în anumite condiții, asupra corespondenței și convorbirilor telefonice; organ care exercită acest control. 2. Demnitatea, funcția de cenzor în vechea Romă.
   CENZÚRĂ ~i f. 1) Control (de stat) efectuat asupra presei, radioului, televiziunii, spectacolelor și corespondenței. 2) Organ oficial care exercită acest control. 3) (în Roma antică) Funcție de cenzor.

   Dacă vrei, mai vezi și alte definiții ale cuvântului aici:
   http://dexonline.ro/definitie/cenzura
   Despre libertatea de exprimare vorbesc mulți, dar nu înțeleg despre ce e vorba:
   Libertate de exprimare
   Definitie: Libertatea de exprimare a gandurilor, a opiniilor sau a credintelor si libertatea creatiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare in public, sunt inviolabile.

   Cenzura de orice fel este interzisa.

   Libertatea presei implica si libertatea de a infiinta publicatii. Nici o publicatie nu poate fi suprimata.

   Legea poate impune mijloacelor de comunicare in masa obligatia de a face publica sursa finantarii.

   Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viata particulara a persoanei si nici dreptul la propria imagine.
   În Constituția României scrie așa:
   Libertatea de exprimare ARTICOLUL 30
   (1) Libertatea de exprimare a gândurilor, a opiniilor sau a credinţelor şi libertatea creaţiilor de orice fel, prin viu grai, prin scris, prin imagini, prin sunete sau prin alte mijloace de comunicare în public, sunt inviolabile.
   (2) Cenzura de orice fel este interzisă.
   (3) Libertatea presei implică şi libertatea de a înfiinţa publicaţii.
   (4) Nici o publicaţie nu poate fi suprimată.
   (5) Legea poate impune mijloacelor de comunicare în masă obligaţia de a face publică sursa finanţării.
   (6) Libertatea de exprimare nu poate prejudicia demnitatea, onoarea, viaţa particulară a persoanei şi nici dreptul la propria imagine.

   (7) Sunt interzise de lege defăimarea ţării şi a naţiunii, îndemnul la război de agresiune, la ură naţională, rasială, de clasă sau religioasă, incitarea la discriminare, la separatism teritorial sau la violenţă publică, precum şi manifestările obscene, contrare bunelor moravuri.
   (8) Răspunderea civilă pentru informaţia sau pentru creaţia adusă la cunoştinţă publică revine editorului sau realizatorului, autorului, organizatorului manifestării artistice, proprietarului mijlocului de multiplicare, al postului de radio sau de televiziune, în condiţiile legii. Delictele de presă se stabilesc prin lege.

   http://www.cdep.ro/pls/dic/site.page?den=act2_1&par1=2#t2c2s0a30

   Atenție !!! …Acest blog nu este o publicație.
   Libertatea de exprimare impune anumite limite și forme de autocontrol al comportamentului și exprimării date de anumite conveniențe sociale și educaționale…
   Încearcă să înțelegi diferența dintre libertate și libertarism și vei vedea cum e cu libertatea de exprimare…

   P.S.1. De ce nu îți faci și tu un blog unde poți să mă înjuri cât poftești?
   P.S.2. Nu-mi place prazul …

 16. Man Robert-Mihai
  2 Decembrie 2012 la 17:04

  *****************
  Comentariu șters la editare pentru că mă enervează imbecilii…
  Admin Blue

  • 2 Decembrie 2012 la 18:25

   Bey Mișulikă, dacă mă-ta nu te-a avortat la vreme, de ce dracu nu repari tu greșala?
   Uite, de exemplu de ce nu te spânzuri cu șireturile de la semibașcheți? Sunt noi … cred că rezistă …

 17. Cristian ANDREI
  2 Decembrie 2012 la 19:11

  ești unul dintre miile sau zecile de mii de frustrați, care neavând ce face, postează pe un blog personal…atacuri la persoană, injurii, imbecilități, etc, etc. prietene sorin, ai putea să-ți elevezi conștiința prin conștientizarea și ridicarea nivelului tău de vibrație, ai putea să meditezi la starea ta spirituală și să cauți să o îmbunătațești, ai putea face multe alte lucruri din care să rezulte o ridicare a sinelui tău pe o treaptă superioară, spre densitatea/dimensiunea luminii, dar tu…tu cauți, holbându-te toată ziua, să descoperi ce scriu alții, să le găsești greșelile, să le administrezi câte o palmă peste ceafă, să-ți încarci și tu gura cu lături pe care apoi să le verși pe blog, și câte și mai câte. prietene albăstrit, sunteți mulți, știu! aveți (și) un tătuc acolo sus, în vârful piramidei, care vă însuflețește și care prin acțiunile și discursurile sale vă determină să vă alăturați și voi mizeriei sale umane, dar, crede-mă, va veni timpul în care personalitățile voastre vor rămâne fără obiectul muncii! ce veți face atunci, pe unde o să mai lătrați?!

  • 2 Decembrie 2012 la 21:47

   Wow … însuși maestrul Cristian Andrei… Pentru cei care nu știu cine este acest domn Andrei deoarece nu îi urmăresc evoluția pe banii lui Felix pe la Intact, un fel de madam Atoateștiutoarea Țâțoiu cu barbă… îi invit să își amintească.

   În primul rând din niște poze publicate de ghidulbacaului.ro aflăm că domnul Andrei (Fostul moderator al emisiunii “9595″, psihologul Cristian Andrei, supranumit si doctorul de suflete) este un estet desăvârșit mai ales în perioadele sale de relaxare …   Ce pot eu să spun? Domnul doctor, mare cunoscător al minții umane, probabil că s-a uita și în buletinul domnișoarelor și o fi observat că sunt cam de aceeași vârstă, suma vârstelor fetelor fiind probabil aproape cât a domniei sale probabil nu avea nici un fel de intenții deocheate și le dădea doar sfaturi în ceea ce privește moralitatea …
   Pe de altă parte, moralistul doctor care nu ezită să îmi spună cu greutatea prestanței sale, (cred că vreo sutădouăj de kile în viu) observ că mă beștelește și mă îndeamnă să mă caut pe la starea mea sprituală…
   Acuma eu ce să zic? Nu pot să fiu decât onorat că domnia sa găsește să îmi aloce un picuț de timp și să îmi acorde o consultație atât de competentă și gratuită, că dacă n-ar fi dânsul o persoană competentă l-ar mai invita ( și plăti) cei de la Intact? Ba…
   Dacă însă va găsi timpul necesar să mai pună mâna pe lângă tratatele pe care noi, ignoranții nici nu îndrăznim să le deschidem și pe o carte care se numește Abecedar și arată cam așa:

   Ar afla că nu e destul să scrii… mai trebuie, dacă vrei să arăți că nu ești un copil tâmpit care se mess-ingerește de nu se mai oprește că frumoasa noastră limbă are ceva ce se numește ”majuscule” și care se folosesc la începutul frazelor, la începutul numelor proprii etc…
   Alo… toarășu Andrei, fost vedet actualmente parese mercenar virtual al lui Felix… am o curiozitate… cum dracu ajunge o personalitate ca matale (nu ești singurul pe acest blog, deferența e că mata ai primit accept de publicare) să trebuiască să rotunjească veniturile de la mogul făcând pe lătrăul lui Felix? Pe Mircea îl înțeleg… el e tâmpit nativ …

   P.S. Când spuneam că mă enervează Badea, Ciutacu, Gâdea și ceilalți limbrici ai lui Felix, mi se spunea să schimb canalul, deși pentru acel canal și pentru altele plătesc abonament… mata, dacă te-nervează ce screiu, de ce dracu intrii pe blogușorul meu amărât, personal și neimportant?

   • 8 Decembrie 2012 la 12:37

    Acest domn,Cristian Andrei stie exact ce este el in realitate si are impresia ca toti sunt asemenea lui,doar niste frustrati care nu au ce face…Intregul articol al sau este o insiruire de cuvinte fara noima,fara inceput sau sfirsit.Limba romana pe cit este de frumoasa este si grea atunci cind iti lipsesc notiunile de baza,care le inveti din primul an de scoala,majuscula fiind parte din acestea,ca sa nu mai adaug si altele.Sau,sa nu fi inteles domnia sa,noua scriere romaneasca dupa modificarile facute de regretatul profesor Pruteanu? P.S.Sorin,nu pe tine te besteleste acest domn,care nu are de unde sa te cunoasca,ci isi demonstreaza lui insusi ceea ce este.

 18. Alin Rosioru
  3 Decembrie 2012 la 18:59

  Ar trebui sa vina Apocalipsa peste noi ca sunt prea multi prosti..mai bine sa murim toti decat sa mai traim cu atatia cretini in jurul nostru.

 19. Alin Rosioru
  3 Decembrie 2012 la 19:09

  Mircea Badea e un om minunat..f inteligent..a inteles exact ce trebuia din viata asta.Celor care au vorbit aici despre el si mama lui atat am sa le zic-sa muriti in chinuri!!

  • 3 Decembrie 2012 la 21:46

   Aline, de la cineva care folosește un ID ca al tău (”gofuckyourself”) chiar nu mă așteptam la mai mult … bravo…

 20. Anonim
  17 Ianuarie 2013 la 22:36

  mi-e sila…scarbos de-a dreptul ce dejectii verbale pot sa produca niste forme de viata care intamplator au descoperit limbajul articulat…

  • 17 Ianuarie 2013 la 22:58

   Anonimuțo (sau Diano, dacă preferi)… Chestia cu a fi sau nu scârbos ceva este în funcție de unde îți așezi fizicul când privești… Absolutul în dejecții verbale nu există. Ceea ce pentru unii e umpr, pentru alții poate fi o scârbășenie… și invers…
   De exemplu fiecare apariție a lui Mircea Badea în Gura Presei mi se pare că e sex oral (așa se numește un sex într-o gură, indiferent de sex sau de gură)

 21. Septimiu
  4 Februarie 2013 la 17:09

  Diferiti indoctrinati, care chiar nu pot intelege caraghioslacurile unei persoane (Mircea Badea) care nu le poate suferi „stapanul” (Traian Basescu sau diferiti), comenteaza intr-un mod cat mai „academic” sau „formal” (tipic domnului Banciu de la B1, ma scuzati) emisiuni si chestiuni ce se incadreaza in „viata privata” a moderatorilor. Sincer numai ce cautam detalii despre doamna Mariana Badea (nestiind ca este mama moderatorului „In gura presei”) si am dat peste acest blog al unei persoane, destul de refulate din punct de vedere social-politic, ce posteaza diferite „cancan-uri”. Posturile destinate politicului, ce pot avea un caracter cultural, chiar numai sunt un interes pentru diferiti (pseudo-) intelectuali.

  • 4 Februarie 2013 la 19:12

   Septimiule, e altceva de înțeles în scălâmbăielile lui mircea Badea în afară de faptul că e un lingău nenorocit, lipsit la fel ca soră-sa de cea mai vagă urmă de umor de cea mai dar care se consideră superinteligent deși în fiecare apariție mustește de cei 40 de ani de neagră prostie?

   Băăă, jegurile de teapa lui Mircea Badea sau Ciutacu sunt niște lepădături fără de care infecții mediatice ca Intact nu ar putea exista… Dacă mâine îi va cere Felix lui Badea să își trimită sora, mama sau gagica pe Centură sau la un bordel turcesc o va face dacă i se va promite că va avea zece minute în plus de lins dosul stăpânului…

   • Septimiu
    5 Februarie 2013 la 0:14

    Se prea poate sa fie cum spui tu, Sorine, insa nu inteleg de unde atata ura pentru oamenii care chiar tu i-ai numit „marionete”? Ti-au gresit tie personal aceste persoane de nutresti atata antipatie? Eu cred ca doar au atacat politicianul in care tu si (nici) un sfert din populatia Romaniei aveti incredere sau partidul pe care cu siguranta il reprezinti si asta te face sa nu ii agreezi.

    • 5 Februarie 2013 la 18:11

     Ură? De unde și până unde ură monșer?
     Antipatie și enervare, poate … Dacă mi-au greșit? Da. Eu când plătesc cablul, plătesc și pentru infecțiile media grupate sub titulatura Intact…
     Zică că am ură… n-am. Deranjează ce zic eu de ei? Nu cred… de fapt nu e deât o reacție slabă la faptul că zilnic Mircea și alte jeguri își bat joc de inteligența mea și a multora…

     Legat de madam Mariana, profa, mă-sa lui Badea… Se întreabă de ce sunt agramați foștii elevi… Cu ce se ocupă vaca? E profesoară de limba română … adică elevii ei și ai colegilor ei sunt agramați? De ce? Pentru că pe ea și pe ceilalți i-a interesat doar să își încaseze banii de la casierie plus banii de la meditații, de fapt un fel de șpagă deoarece la meditații mei predau odată ce au predat la clasă, apoi, indiferent ce știu sau ba elevi le dau note de trecere… Cum de numesc elevii pentru care profii au luat de două ori bani și tot agramați sunt? Rebuturi… Deci vorbim de niște rahați incapabili să își facă meseria pentru care sunt plătiți …
     Ba mai sunt unii care duc tupeul și mai departe, de exemplu madama (În sensul de matroană de bordel) asta care nu a fost în stare să educe un cretin și pe care l-a angajat la televiziune (mergând cu el de mână) are tupeul să vorbească despre limba română… culmea nesimțirii e că mai și încasează niște bani pentru această activitate din publicitate… .. oricine intră pe siteul ei http://mariana-badea.ro/ îi bagă în cont pentru fiecare clic niște cenți bașca faptul că își promovează rahatul de editură de care nu a auzit nimeni…
     Unde se promovează mizeria de blog a nesimțitei? În emisiunea fiului ei, lucru interzis de de Legea Audiovizualului, blogul lu tanti Mariana este o activitate care produce bani, deci poate fi promovată doar dacă apare litera ”P” pe ecran… Nimic, Mircea vorbea despre blogul mă-sii pentru că, vezi doamne aia i-a făcut favorul de a pune un filmuleț cu el din vremurile în care era tot tâmpit ca și acum, dar mai tânăr…
     Pentru faptul că a pomenit de blogul lui mă-sa, sau chiar pentru faptul că pomenește de blogul personal, ambele activități plătite, e vorba de publicitate legală și conform legii Mircea trebuie amendat.. la ratingul blogului lui cred că publicitatea pe care o vinde ajunge între 1500 și 2000 de euroi pe lună. Simpla pomenire la televizor sau în presa scrisă, dublează pentru câteva zile ratingul… din aces motiv se consideră publicitate care trebuie să se supună normelor legale… Neintrându-se în logica normală publicității statul e privat de niște bani… și asta se numește evaziune fiscală … Parcpă eram egali în țara asta… la unii se aplică legile iar la alții ba?

 22. radu
  5 Februarie 2013 la 8:30

  prea multa intrebuintare pentru slobozirea atator mizerii
  energia ar trebui utilizata in scopuri mai utile

  • 5 Februarie 2013 la 18:13

   Îl știi pe Dabija?

   (Lasă nu-ți bate capul că te strici la neuron)

 23. eugen a
  5 Februarie 2013 la 13:04

  Nu suntem „un popor de idioti” (Maestrul Petre Tutea), dar e trist totusi ca suntem prea multi.Prost te nasti si asa mori, dar idiot devii.

  • 5 Februarie 2013 la 18:22

   Nu suntem “un popor de idioti” cum a zis maestrul Petre Tutea? Greșit, suntem un popor nu doar de idioți, ci de idioți amnezici… și nuci măcar nu e trist. Idiopții au un mare avantaj, neînțelegând că sunt idioți nu suferere… (treaba cu cei săraci cu duhul).
   Așa, ca fapt divers… zici că ”Prost te naști si asa mori, dar idiot devii” … wow … sună… într-un fel… fără a utiliza definițiile din DEX (pentru că te faci de râs, nu de alta, poate îmi spui și mie câteva diferențe dintre un prost și un idiot… așa cum le înțelegi… repet, nu căuta definiile de dicționar pentru că intrii în ceață)

 24. 7 Februarie 2013 la 18:56

  Sa-i fie rusine fiului Dvs.pentru atitudinea fata de Catalin Striblea.Nimic nu o justifica,poate,doar,cinismul excedentar si lipsa de compasiune.M-a facut sa-l sterg definitiv de pe lista favoritilor.Poate il convingeti,macar,in ceasul al doisprezecelea,sa-si ceara scuze.

  • 7 Februarie 2013 la 19:20

   Deh, madam avea treabă când trebuia să își educe plodul …
   Poate o fi fost și la vre-un chef când l-a făcut și a cam tras la măsea… prea seamănă cu cineva făcut la beție ….

 25. Budulea Taichii
  9 Februarie 2013 la 20:57

  Că-i prieten cu „căcatul”, e ok, scapi de Mircea cu un clik de telecomandă; că-i prieten cu șpagatul, e ok, n-are decât să dea doctoratul în așa ceva, că se consideră corifeul sporturilor din parcuri, e ok, zbânțuiala e la liber și-i interesant în a-ți etala mușchișorii, plagiind un așa zis scop ”Mens sana in corpore sano”, că face analize politice „dupe” tiparul de cartier (parafrazând reclama aceea hilară: Să mori tu! Tu știi cine-s eu? Îs Badea și am opinii!), e în dreptul lui, ca de aceea s-a murit la revoluția din 89, pentru ca, fix Mircea Badea, să ne expliciteze fața ascunsă a lunii din politică, că-i mitocan când le urează concurenței felurite boli, e ok și asta, face parte din deontologia lui personală,
  dar,
  când încearcă a induce simultan două stări, aceea de naturalețe în tiradele de la emisiunea lui, când eu realizez că până și respirațiile îi sunt programate, asta e grav,
  ESTE ARTIFICIALITATE!!
  Sau, ar mai fi ipoteza ca la Antena3, să fie valabil dictonul:
  ” Fiecare circ are CLOVNUL lui! ”

  • 9 Februarie 2013 la 21:12

   ” Fiecare circ are CLOVNUL lui! ”
   Eu îi zic măcărici … poate ar trebui să îi zic carici… e mai ușor de pronunțat…
   Știi cum s-ar numi dacă Mircea ar începe să se mângăie pe cap în emisiune? Masturbare…
   Știi cum se mai poate numi ”Mircea Badea în Gura Preseei” ? Sex oral… un organ în o gură, fie ea și gura presei, se numește sex oral …

   • Budulea Taichii
    9 Februarie 2013 la 21:32

    No doubt. Și că veni vorba de un segment al lumii presei, scrisă, sau comentată pe sticlă și din care rezultă un continuu sex oral, ce-ar fi să deschizi un subiect destinat analizei de tip jurnalistic, al unor evenimente diverse, în care cititorii să se transforme în jurnaliști, în sensul de a comenta acele articole ca și cum ar avea propria lor emisiune, iar nivelul cotașiilor să fie exprimat în unitatea de măsura,badea, cu multiplii:
    deca badea=10 badea
    hecto badea =100 badea
    kilo badea = 1000 badea
    mega badea = 1000000 badea
    giga badea = 1000000000 badea
    tera badea = 1000000000000 badea
    respectiv submultiplii:
    deci badea =0,1 badea
    centi badea = 0,01 badea
    mili badea =0,001 badea
    micro badea =0,000001 badea
    nano badea = 0,000000001 badea
    pico badea = 0,000000000001 badea
    si
    mircea badea = 0,00000000000000000000000000000000001 badea

    • 9 Februarie 2013 la 21:49

     Eu mă băndeam că și Badea devine un fel de unitate de măsură a prostiei…
     cam ca Becali (unitatea de măsură pentru Becalimetru)
     Sunt curios cam cum ar putea fi echivalate
     Ar fi interesant un aparat care să măsoare prostia atât în Becali cât și în Badea …

     • Budulea Taichii
      9 Februarie 2013 la 22:00

      @Sorin, tocmai ai pus bazele primului B.B.-idiotmetru 🙂 Va măsura nu numai imbecilitatea ci și infatuarea, incultura și snobismul.

      • 9 Februarie 2013 la 22:19

       Mă duc să comand cimentul ca să îmi fac soclul … 😀

 26. MIhai
  6 Iunie 2015 la 10:43

  Super articolul, este de nota 10 😉

 27. letitia popescu
  15 Iulie 2015 la 8:09

  E de toata jena sa-ti faci publicitate pe munca/greselile altuia. Macar de te luai tu in serios, te luam si eu. Fa si tu un site, o emisiune ceva… din care sa am ce sa invat. Sa te vad. Caci, din ce ai scris despre altii se vede ca esti parazit. Vrei sa traiesti pe pielea lor. PS. Ma rog, daca nu te stiu si crezi ca poti sa arati cat esti de bun, lumineaza-ma.Pana acum esti doar o dezamagire.

  • 15 Iulie 2015 la 20:28

   Letiţia, cumva te înţeleg .. A fost ziua Franţei, vinurile franceze sunt aproape la fel de bune ca cele româneşti… Ce nu înţeleg este când respiri, pentru că e cam greu dacă stai toată ziua cu mintea în damigeană.
   Dacă o scoteai obsevai inadvertenţele din textul tău.
   (Vezi că ţi-am îngroşat câte ceva) Pe de o parte zici că îmi fac publicitate, pe de alta că ar trebui să îmi fac site sau emisiune.
   Ce nu înţeleg este cum îmi pot face publicitate dacă nu mi-am pus identitatea la vedere? Pe de altă parte, în caz că nu ştiai, un blog ESTE un site. Probabil de referi la cele din domenii ca .ro .. sau .fr sau altul.
   Află că şi WordPress este tot un domeniu, dar unul privat cu extindere teritorială pe întreaga planetă … msai există şi blogspor, şi blogges şi altele.. dar asta e prea complicat să înţelegi.
   Dacă sunt un parazit cum zici, înseamnă cu sunt ceva, tu probabil nu eşti ceva sau cineva, deci, logic probabil crezi despte tine că eşti nimic.
   Nu văd cu ce te-am dezamăgit sau te-aş putea dezamăgi vreodată, ar însemna ca vreodată să îţi fi promis ceva sau să mă culc cu tine .. din câte îmi amintesc asta nu s-a întâmplat.
   Pe de altă parte, pentru a-mi face publicitate ar trebui să fie îndeplinite câeva condiţii:
   – Să apar cu identitatea reală pe acest blog,
   – Să apar în presă cu acest pseudonim,
   – Să am pe blog publicitate cum are idolul tău Mircea Badea cel care face pe el când vede motociclişti… astfel încât de câte ori dai clic pe blog să mi se adunt puncte pe care contoarul le transformă în eurocenţi.
   Niciuna din aceste condiţii nu e îndeplinită, deci ceea ce susţii sunt inepţii …
   P.S. Între noi fie vorba, degeaba te iei de mine, tot nu ai cum să îl determini pe Mircea să ţi-o tragă .. nu o va face, are şi el nişte stadarde minimale …
   PA …
   Mai scrie că mă amuzi …

 28. Anonim
  19 Iunie 2016 la 15:14

  Pentru ANONIM ( Email: ba@bou.** ; IP: 185.100.**.***)

  OOOPS .. A DISPĂRUT

  ŢÂŢÂŢÎ … Al dreaq blog, nu-i plac cei ce dau cu copita în tastatură…
  Aha, la nivelul meu intelectual… Dacă mai citeşti cam o basculă de cărţi şi înţelegi că acesta este un blog personal şi nu un spaţiu public de exprimare, poate mai discutăm.
  Pe de altă parte, vezi sensul termenului „cenzură”… Aici, fiind un spaţiu considerat privat, deci cam ca şi cum aş vorbi în propia casă, nu se aplică legile libertăţii de exprimare.
  Aici, ceea ce se publică poate hotărî o singură persoană. Eu…
  Să ştii că a scrie pe acest blog nu este un drept al oricui ci o favoare pe care o pot face cuiva dacă doresc. Dacă cineva scrie citate din Biblie chiar sau sfaturi pentru tinerele domnişoare virgine în ceea ce priveste baterea ouălor în noaptea nunţi dacă vreau pot să şterg fără a da cuiva socoteală, cal la fel cum pot să las spre publicare pe unu care mă înjură şi îmi promite că vine să îmi violeze purceaua dun coteţ, fără a da, de asemenea socoteală cuiva.
  Pe acest blog dreptul la replică îl are cineva doar dacă vreau eu …

  Pe de altă parte, ce pula mea aveţi măi de răspundeţi la subiecte publicate în 2012? Vechi de patru ani .. N-aveţi servici’ şi vă plictisiţi?

  Admin: Blue

 1. 7 Decembrie 2012 la 21:24

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat asta: