Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Guvernul Ponta și-a dezvăluit intențiile… vor fi dați afară bugetari… urmază tăierile din salarii și pensii?

Guvernul Ponta și-a dezvăluit intențiile… vor fi dați afară bugetari… urmază tăierile din salarii și pensii?

Timp de vreo doi ani, PSD plângea de ți se rupea sufletul de mila bugetarilor dați afară în cadrul reducerilor de cheltuieli impuse de măsurile de austeritate.

Toată lumea se aștepta ca, de acum să se anunțe că se vor reangaja în sistem cei disponibilizați, că vor reveni pensiile și salariile, că va reveni TVA-ul. Nici vorbă…

Guvernul Ponta se pare că nu va continua ce făcea guvernul Ungureanu care spunea că vor crește pensiile, practic că se va trece la relaxarea măsurilor de austeritate.

300 de angajați din zona administrativă a Poștei Române și 90 din cei 100 de directori din companie vor fi dați afară, a spus Dan Nica 

Un număr de 300 de angajaţi din personalul administrativ al Poştei Române va pleca, la fel circa 90 din cei 100 de directori din companie, a anunţat ministrul propus al Comunicaţiilor, Dan Nica, la audierile  din comisiile de specialitate reunite ale Parlamentului

Dan Nica a fost validat cu 21 de voturi pentru şi un vot împotrivă pentru funcţia de ministru al Comunicaţiilor şi Societăţii Informaţionale.

”Circa 300 de angajaţi din personalul administrativ ar trebui să plece. La fel, unul din zece directori rămâne, mai ales că sunt circa 100 de directori acum. Poşta Română este într-o situaţie extrem de preocupantă”, a spus ministrul propus al Comunicaţiilor presei.

Dan Nica a argumentat măsura cu faptul că Popșta Română a pirdut contractul de livrare de scrisori sub ușoare (sub 20 de grame) în dauna unei firme private până la 31 decembrie 2012

Nica a mai spus că: „Poşta Română are pierderi de 100 milioane de euro, la care se adaugă 100 milioane de lei, o amendă de la Consiliul Concurenţei, care este prea aspră. Situaţia este extrem de preocupantă. Poşta este într-o situaţie specială, care necesită măsuri speciale. Compania are 100 de directori, cred că ar trebui să fie de zece ori mai puţin”

Ce urmează? Nu prea mare lucru… românii vor trăi naturist, a răsărit iarba, ștevia este foarte frumoasă, de asemenea și urzicile… 

Ba cred că va mai exista și o sursă de carne desutl de ieftină, cânii comunitar…  Păi ce filipinezii mor dacă halesc potăi? Ba….

Trebuie să înțelegem că noul Guvern are și el obligații… oameni suntem, nu? Felix îi strânge cu ușa, dacă tot le-a asigurat susținerea mediatică gratuit, acu trebuie să își scoată pârleala, nu?

Și mai vin și alegerile, or nu e nici un secret că pentru cei care au trădat fosta putere este nevoie să se asigure bani de șpagă electorală. 

Ce să mai zic de UNPR? Ei săracii de unde să ia banii pentru șpăgile electorale. De fapt, e normal. Deși au încă oameni în Guvernul MRU, ei sunt susținători și ai guvernului ce va să fie… mișto de tot.

Acuma, dacă ne gândim la cei care nu vor mai putea presta la poștă, nu cred că e nici o problemă. Vine vara și vor putea presta liniștiți pe Centură și prin parcări…

Bravo Dan Nica… este prima lovitură la baza Guvernului Ponta.

Sunt convins că sindicatele vor reacționa în forță cum au mai făcut-o… dacă nu sunt controlate de PSD evident…

Bravo …

=============================================

Update Blue: Cred că știu cine e de vină.  Președintele Băsescu… în fond, cine l-a desemnat  pe Pontănel ?

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. 8 mai 2012 la 22:17

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: