Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Vânătoarea de vrăjitoare a început. Pontănel va demite prefecții și a subprefecții PDL și UDMR…

Vânătoarea de vrăjitoare a început. Pontănel va demite prefecții și a subprefecții PDL și UDMR…

 Victor Ponta a decis demiterea prefecțiilor și a subprefecțiilor pe criterii politice 

Guvernul Ponta a decis înlocuirea tuturor prefecților și a subprefecților PDL și UDMR. Actele normative ce prevăd schimbarea acestora din funcție se mai află încă „în fază de redactare”, susține premierul.

Premierul a susţinut, înainte să fie învestit în funcție, că aceştia nu vor mai fi numiţi după criterii politice. Potrivit unor surse guvernamentale, prim-ministru Victor Ponta a schimbat numai prefecții și subprefecții PDL și UDMR.

Înlocuirile nu vizează și şefii instituţiilor din teritoriu, care vor avea însă de îndeplinit noi obiective, eu explicat sursele citate.

Noul șef al Executivului a explicat, în prima ședință a guvernului Guvernului Ponta, că nu va ezita să ia măsuri neplăcute, chiar dureroase, dacă va exista „vreo problemă de integritate, de orice alt tip, pentru că îmi doresc foarte mult să arăt că se poate guverna altfel, că putem să avem și să păstrăm urechile deschise la ceea ce opinia publică, în special, prin mass-media, transmite guvernanților”.

Sursa: evz.ro

Nota Blue:

Oare de ce am impresia că la absolut toți se vor găsi probleme de integritate? Hehehe … al dracului Pontănel. 

Din câte văd, deși practic asta se vedea de mai demult, în mintea marelui procuroraș, mai întâi se stabilesc pedepsele, apoi se caută vinile… da.. întodeauna am zis că ăsta e un uriaș profesionist. Nicu la meseria de secretară de șofer nu se pricepea mai bine decât la asta …

  1. 8 mai 2012 la 22:23

    Dacă „a susţinut, înainte să fie învestit în funcție, că aceştia nu vor mai fi numiţi după criterii politice.”, e un dobitoc, ceea ce nu ne mai surprinde…Prefecții și subprefecții fiind reprezentanții guvernului în teritoriu, jobul lor este să facă politica acestuia. Sunt politicieni și e normal să fie așa. Pe mine mă enervează ipocrizia declarației, nu faptul că vrea să numească alți prefecți care să reprezinte guvernul USL.

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: