Prima pagină > Blogosfera, Politicăraie - Partide - Politicieni > Cronici Geruliene: ”Votind USL …votaţi curve …”

Cronici Geruliene: ”Votind USL …votaţi curve …”

Votind USL …votaţi curve ce se cred bărbaţi ( ăl “cinstit”,ăl somnoros ,ăla micu)

Ministrul „Posta Romana” Dan Nica.
Cercetat pentru abuz în serviciu, în cazul înstrainarii unui teren al Postei Române si ca a folosit serviciul secret al Internelor („Doi si-un sfert”) în interes de partid cat timp a fost ministru in timpul lui Adrian Nastase.

Ministrul “Consilierul lui Nastase” Titus Corlatean.
S-a facut remarcat printr-o declaratie in care a sustinut ca procurorii care-l ancheteazape Adrian Nastase ar trebui arestati. Ponta vrea sa-l ajute sa-si indeplineasca visul numindu-l Ministrul de Justitie.

Ministrul “sluga indatorata” Daniel Constantin.
Numit la Agricultura doar pentru ca stapanul lui, Voiculescu, a fost dat in judecata de acest Minister pentru o teapa de 60 de milioane de euro.
Ca sa fie totul corect, Daniel Constantin a fost “imprumutat” cu 300.000 de euro de seful lui Voiculescu.

Ministrul “Tombola” Ioan Mang la Invatamant.
plagiator si prost …

Ministrul “Specula cu valuta” Lucian Isar.
In 2008 Lucian Isar, fiind responsabil cu operatiuni de Trezorerie la Bancpost a initiat un atac speculativ asupra leului. BNR l-a acuzat ca a incalcat regulile, si nu s-a lasat pana nu l-a expulzat din sistemul bancar.L-a adus Ponta unde altundeva daca nu la Economie?

Ministrul “Tunuri financiare” Florin Georgescu.
A fost ministrul finantelor in guvernul Vacaroiu perioada in care au inflorit escrocheriile liberale CARITAS, SAFI SI FNI. A fost promovat fiind omul lui Vantu la Banca de Investitii dupa care a ajuns in BNR. A fost numit la BNR in octombrie 2004 cu o luna inainte de pierderea alegerilor de catre PSD. Acum este promovat si mai sus de Ponta: Ministrul de Finante al Romaniei.

Ministrul “Traseist” Eduard Hellvig.
Fost deputat al lui Voiculescu, ajuns secretar general al PNL, considerat “omul lui Antonescu”. La asa traseu politic, a meritat Ministerul Dezvoltarii Regionale.

Ministrul “Abuz in serviciu” Mircea Diaconu.
A intrat de doua ori în vizorul ANI fiind in paralel si Senator si director al Teatrului Nottara. Ati crede ca i-a fost greu sa mai mearga pe la teatrul pe care-l conducea dar a reusit fiind cercetat si acuzat de abuz în serviciu si conflict de interese pentru ca ar fi favorizat numirea sotiei sale, actrita Diana Lupescu, în functia de regizor la Teatrul Nottara. Omul de cultura al USL

Autor: Mihai Beltechi

Sursa: Cronici Geruliene

Pentru conformitate, trebuie să spun că am luat la cunoștiință de acest articol din două surse:

Din lincul pe care Cronici Geruliene mi-l trimite pe mail când apare un articol nou, cât prin apariția lui pe   un blog pe care îl credeam pierdut pentru Umanitate, blogul blondei Lulușor unde poți să ai orice dacă renunți să mai vrei, blog reapărut după o vreme de ascundere. Faptul că acest blog a reapărut, cred că se datorează faptului că blonda, zglobia și fâșneața Lulușor, stăpâna lui, nici nu a emigrat, nici nu a fugit cu careva, nici nu s-a sinucis…  Săr-mâna  Lulușor … t0t deprimată?

 1. Lulu
  10 mai 2012 la 20:49

  Nebunel, ce spui tu acolo??? Sunt fff ocupata, abia mai am timp de mine…..imi este greu si acum sa am grija de palat, dar, tinand cont ca oficial incepe campania trebuie sa dam la gioale, nu??? Ingerasi fiind hehehehe ! 🙂 🙂

  • 11 mai 2012 la 14:28

   Lulu :

   Nebunel, ce spui tu acolo??? Sunt fff ocupata, abia mai am timp de mine…..imi este greu si acum sa am grija de palat, dar, tinand cont ca oficial incepe campania trebuie sa dam la gioale, nu??? Ingerasi fiind hehehehe ! :) :)

   Să vă dați la gioale? Marfă, abia aștept să îmi trimiți poze cu tine dându-le cu bâta celorlalți pe spinare… Vezi să nu uiți să își iei cască de protecție, au și ceilalți bâte și devii brusc parțial sau total roșcată… 😀
   Sfatul meu:
   Fără speranțe prea mari de data asta. Cei care nu știu să tragă pe dreapta la vreme, vor fi obligați să meargă mult timp pe burtă… Acum, la locale, orice punct peste 10-12% trebuie considerat succes fulminant.
   Singura speranță de a reveni până la parlamentare cât de cât, este ca Pontănel să dea chix. Dacă nu, PDL poate reveni ca forță de luat în seamă abia la alegerile din 2016…

 2. 11 mai 2012 la 14:29

  PDL nu mai trebuia deloc să accepte guvernarea după căderea Guvernului Boc.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: