Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Cu complicitatea Curții de Apel, OTV va continua să emită și după 29 mai 2012

Cu complicitatea Curții de Apel, OTV va continua să emită și după 29 mai 2012

Din câte știu eu, unul din lucrurile care definesc o societate umană care își spune civilizată, este un complex de legi care trebuie respectate pentru a nu se ajunge la anarhie.

Cei care încalcă aceste legi, sunt luați și duși în fața unor judecători care analizează probele și dau o sentință. Aceasta spune dacă omul a încălcat legea sau nu, iar dacă a încălcat-o se stabilește pedeapsa pe care o va primi.

Într-o societate civilizată …  în România nu. Evident, nimeni nu pretinde că țara asta ar fi un civilizată, sau măcar normală în accepțiunea obișnuită.

La noi e invers, omul e dus în jața judecătorilor care fac tot ce se poate să îl facă pe infractor să scape, strădania lor fiind cu atât mai mare cu cât prsonajul e mai notoriu, mai bogat iar faptele sale sunt mai grave și mai evidente. De altfel, judecătorii își merită pe deplin salariile și șpaga pe care le primesc. Nu e ușor ca după ce unul îi bagă altuia brișca în mațe de câteva ori și mai pune și sare, să spui că ăla s-a tăiat când s-a bărbierit… Cine dracu pune sare când se bărbierește?

Astfel uneori se întâmplă adevărate aberații indiferent din ce punct de vedere privești lucrurile.

Astăzi, o turmă de inepți purtători de robe judecătorești care infectează o instituție numită Curtea de Apel, plătiți lunar cu salarii pe care mulți nu visează să le câștige pe întreg anul au scipat pur și simplu pe ideea de justiție.

Au supendat aplicarera unei hotărâri menite să oprească o infracțiune care se comite zilnic, cu agresivitate și cu sfidarea societății românești, a legii, o încălcare, câutat cât mai flagrantă a unei legi. Legea audiovizualului, lege care reglementează modul în care o televiziune trebuie să se comporte.

Curtea de Apel și-a permis să suspende aplicarea unei hotărâri a CAN care înjumătățea licența de emisie a ordinăriei mediatice numite OTV.

Curtea de Apel, indirect spune prin sentința de azi că de fapt povestea cu publicitatea făcută partidului Poporului e o poveste care poate fi interpretată. Poate dacă ești destul de nesimțit ca să nu spun tâmpit cum par a vi maimuțoi purtători de robă de la C.A.

Partidul Poporului Dan Diaconescu (niciodată nu am înțeles unde trăiește acest popor, dar bănuiesc că e vorba de acea parte a românilor cu un retard mintal destul de accentuat încât să vază în Dan Diaconescu ditamai Avotronul cel Frumos, călare pe mârțoagă albă Rolls-Royce cumpărată ca și restul limuzinelor, vilelor, iahturilor, elicopterelor din banii luați de la OTV și din șantaje), fost format, s-a dezvoltat, și a fost promovat prin OTV, aceasta fiind singura ocupație a postului.

La banii lor, hăbăucii de la C.A. oare nu își permit să își cumpere un televizor și să vadă ce comite OTV zilnic?

Să facem un exerciție de imaginație sugerat chiar în una din emisiunile OTV când Dan Diaconescu e plândea că în America un Criminal condamnat la moarte are vreo 6 luni până la execuție pemtru a se apăra și niciodată nu I se înjumătățește perioada rămasă de trăit. Doar OTV-ului această periodă I se tot înjumătățește. Evident că nesimțitul nu spune că acel criminal este în imposibilitatea de a mai comite alte crime.

Dacă l-am numi pe acel criminal OTV, după ce a încălcat legea și i s-a înjumătățit licența. ei au continuat și mai abitir, s-a înjumătățit iar, au început ca nu doar să vorbească doar de ce vrea să facă OTV (Dacă asta nu e publicitate electorală atunci ce mama dracului înseamnă asta? Știu că păduchii de la Curdea de Apel, atunci când și-au făcut studiile aveau materii care trebuia să îi ajute tocmai să înțeleagă limba română, măcar la nivelul unui copil de gimaziu, mai mult nu le poți cere la retardul de care par a suferi).

Ce au făcut cu acestă decizie? I-au oferit nesimțitului Diaconescu posibilitatea de ași folosi spurcăciunea pe post de vehicul electoral.

Păi cretinii ăia nu sunt în stare să înțeleagă principul egalității de șanse?

Zilnic, ore întregi, sub atenta privire a lui Diaconescu se petrece o sinistră orgie unde se prezită promosiunu care mai de care mai de care abracadabrante, sau indivizi (din care știu doi personal, niște mincinoși notorii pe cuvântul căruia nu merită să dai nici un bănuț găurit).

Mă întreb cum de își permit oare acești indivizi care ar trebui să facă dreptate, să ajute la încălcarea legii?

Tare aș fi curios cam cum arătau conturile judecătorilor complici ai OTV înainte și după sinistra sentință… hehehe … Nu știu de ce, dar am așa senzația că acum, limuzinele, iahturile și elicopterul lui Diaconescu au o oarece problemă. Au fost scutite de o cantitate de combustibil care le-ar fi permis fiecăruia să facă ocolul planetei care ne suportă și pe noi ca pe orice nație de oameni normali la cap.

Dacă vreau să spun că ar fi vorba de șpagă? Vai de mine, dar nu mi-aș putea permite așa ceva.

În România nu avem acest obicei. Păi dacă l-am avea ar fi pline pușcăriile de corupți. La noi judecătorii sunt extrem de bine văzuți. Da, foarte bine, mai ales când merg în vacanțe de lux ori își trăiesc viața pe terasele hardughiilor cărora le spun case. Unii spun că acele case și conturile pe care le au nu prea le pot justifica nici măcar cu salariile nesimțite ce le intră lunar pe card (normal, doar n-o să stea la coadă la casieria ca să vadă tot prostul cărămidoiul de bancnote).

Asta e o mare prostie… toată lumea știe că orice român ajuns într-o oarece sinecură are de la naștere o mătușă Tamara, putred de bogată ca orice pensionar mioritic…

Totuși, o fi doar de o naturală incapacitate … cea de a discerne cu mintea limpede?

Păi dacă la noi, cei cu drastic handicap e înțelegere, sunt plătiți cu mii de euro, vreau să rog și eu un specialist î ceva cu psi ca să mă declare așa.. Nu mor eu de foame, dar vreo 6-7000 de euro, în plus pe luă chiar nu i-ar strica… măcar așa, de o țigară o cafea și .. ceva între ele…

Ah, să nu uit, vreau să întreb iar. Cum va putea fi obligat oare Diaconescu să respecte legea care prevede că în campaniile electorale toți cei implicați trebuie prezentați egal… chestie legată de egalitatea de șanse…

Înainte de a mai prezenta câteva articole aduse de pe Pagina de Media, articole cu același subiect, vreau să destind puțin atmosfera și să spun un banc cu Consiluil Național al Audovizualului.

La ultima ședință a C.N.A. membrii de acolo au luat iar o măsură drastică împotriva OTV: Au interzis emisiunea Dan Diaconescu în Direct…

Diaconescu s-a conformat, a șters de pe ecran sigla emisiunii și și-a făcut treaba…

Bravo C.N.A. … nimeni nu reușește să se facă mai abitir de râs decât tine… Poate totuși, cei de la Curtea de Apel să se mai apropie de voi…

Ce le urez eu celor de la C.N.A. și a celor de la Curtea de Apel? Habar n-am, poate le dea Dumnezeu energie și imaginație celor de la OTV ca să îi poată scuipa în continuare cu tot felul de invective cum văz că obișnuiește le la o vreme, sau poate să ne prezinte imagini luate cu camera ascunsă prin dormitoarele lor când își fac datoria conjugală au când stau și ei la budă ori când fac un duș. Sunt convins că ar fi imagini extrem de instructive pentru tineretul românesc…

Articole legate de același subiect

OTV a câștigat în instanță suspendarea provizorie a înjumătățirii licenței cu șase luni

Ocram Televiziune, firma care operează OTV, a câștigat în instanță suspendarea deciziei CNA de a înjumătăți licența cu șase luni, despre care paginademedia.ro a scris AICI. (NOTA Blue – … vezi mai jos articolul la care se face referire)

Potrivit ordonanței președințiale a Curții de Apel, s-a decis suspendarea “executării sancțiunii constând în reducerea cu șase luni a termenului de valabilitate a licenței audiovizuale aplicat Ocram Televiziune de către CNA, până la soluționarea dosarului 2929/2/2012“. Dosarul la care se face referire solicită anularea deciziei CNA de înjumătățire cu șase luni a licenței audiovizuale și are termen pe 21 mai.

Prin urmare, decizia finală în cazul înjumătățirii licenței va fi luată definitiv la data de 21 mai.

Mihnea Dumitrache, Ascis Solv (lichidatorul OTV): “Sunt suspendat efectele deciziei CNA până când este rezolvat litigiul de fond. Această suspendare este provizorie numai până când se soluționează pe fond litigiul. În acel dosar se va decide dacă se anulează, dacă se menține sau dacă se respinge cererea”.

Subiectul a fost anunțat și de B1 TV.

Licența CNA a fost înjumătățită de trei ori până acum, pe 27 aprilie cu șase luni, pe 10 aprilie cu trei luni, iar pe 24 aprilie a mai rămas cu doar 36 de zile de licență. În toate situațiile, OTV a fost sancționat pentru publicitatea politică la Partidul Poporului.

Autor: 

Sursa: paginademedia.ro

Dan Diaconescu către Narcisa Iorga: Mi-am făcut pomană cu dvs, eu v-am angajat la Jurnalul Național.

Licența OTV redusă la jumătate

CNA a votat înjumătăţirea perioadei de valabilitate a licenţei OTV. Această sancţiune îl lasă pe Dan Diaconescu cu postul fără licenţă chiar înainte de perioada electorală. Sancţiunea a fost dată pentru publicitate politică. În urma sancţiunii de astăzi, licenţa OTV va expira pe 28 septembrie 2012.

Spectacol la CNA. Dan Diaconescu, directorul OTV, s-a prezentat astăzi în fața membrilor CNA pentru a discuta repetatele derapaje ale “televiziunii poporului”. A atacat direct membrii forului, ba chiar i-a invitat să semneze adeziuni la Partidul Poporului!

Dan Diaconescu:

Mi-am făcut pomană cu dvs, eu v-am angajat la Jurnalul Național, că altfel nu va angaja nimeni. am lucrat 14 ore pe zi, dvs v-ați îmbogățit de pe urma angajaților de la Jurnalul Național. Chiar am angajat-o (pe Narcisa Iorga n.r.), am dus-o la restaurant pe banii mei.” (Nota Blue: Niciodată un om nu și-a mai arătat nesimțirea mai des și mai pregnant decât împuțitul ăsta)

Valentin Alexandru Jucan, membru CNA, a propus înjumătăţirea perioadei de licenţă a postului OTV, care în mod normal ar expira pe 1 aprilie 2013.

Răspunsul Narcisei Iorga la acuzaţiile făcute de Dan Diaconescu:

“Eraţi director în 1993, când eu m-am angajat redactor la Jurnalul Naţional. Am lucrat şi 14, şi 12 şi 10 ore pe zi. Dvs v-ați îmbogățit de pe urma angajaților.”

Valentin Alexandru Jucan, membru CNA:

“Cred că ar trebui să ţinem cont că suntem în faţa unei situaţii extreme. Reprezentantul postului şi-a exprimat faptul că nu ne recunoaşte autoritatea şi că nici nu va reacţiona în niciun fel. S-ar putea să ajungem în situaţia în care noi am negocia această lege, să deschidem o cutie a pandorei în care puterea de decizie a acestei instituţii să fie negociată.”

Mihai Mălaimare, membru CNA:

“Reţinerea mea, nu neapărat opoziţia, modul în care am acţionat în ultimii patru ani nu mă face să fiu foarte ferm, nu pentru că unii au fost mai fermi faţa de unele posturi, ci pentru că instituţia nu are capacitatea să monitorizeze foarte bine televiziunile.”

E o grava eroare ca nu sunt membru PPDD. N-am nicio functie în PPDD, în studioul nostru nu a fost niciun membru PPDD conform raportului au fost reprezentanți ai altor partide“, a declarat Diaconescu la începutul ședinței CNA.

Întrebat de membrii CNA dacă are vreo legătură cu PPDD, Diaconescu a răspuns: “N-am nicio legătură în acte, dau doar parțial numele acestui partid”.

Ce a mai declarat Diaconescu în fața membrilor CNA:

 • Dacă ar fi să se respecte legea, Antena 3 ar trebui să fie închisă de mult timp. Eu am otv-izat toate televiziunile, dar nu înseamnă că ei trebuie să escaladeze. Mă așteptam să mă lăudați, că am părăsit stilul OTV. Sper că împreună să salvăm țara asta așa cum e.
 • Văd că trecem la altă măsură, dar nu s-a soluționat contestația noastră. Noi am vrea sa vedem cum se soluționează în instanță sancțiunile precedente.
  Apropo de ceea ce a spus, de aceste emisiuni în care au fost prezentate vizitele mele în țară. Vreau să analizați tot ce este pe ecran, este vizita unui jurnalist care se întâlnește cu telespectatorii săi, acum că aceștia scandează anumite lucruri… multe dintre transmisii au fost în direct sau nemontate.
 • În 6-7 ore de transmisie partidul nostru este contestat virulent.  E vorba de aceaste măsuri, nu e vorba de niciun fel de însușire a partidului poporului acestor texte. Postul nostru face eforturi deosebite în a separa partidul poporului de OTV.
 • Postul meu a  fost închis de CNA pentru că nu am vrut să vând 51% lui Adrian Năstase. E o luptă între mine și Traian Băsescu, iar dumneavoastră vă lăsaţi folosită de Traian Băsescu.

Narcisa Iorga:

“În discursul pe care l-ați avut am constat că nu cunoașteți deloc legea. De ce ați venit în fața CNA dacă această instituție nu este o autoritate, nu ne recunoașteți autoritatea?”

Dan Diaconescu:

“Am spus că o recunosc, dar o voi schimba, să o înlocuiesc cu o alta. Nu e normal ca dvs. care reprezentați niște politicieni să ne interziceți accesul la niște politicieni. Este o luptă inegală.

Hai să facem pace, să nu mai spună nimeni nimic despe niciun partid politic, aş fi de acord. Dacă aţi putea semna şi o adeziune la PPDD. Eu cred că sunteţi de acord că şi PPDD ar trebui să aibă un reprezentant sau 2 sau 3 sau 4.
Eu bănuiesc că doamna Narcisa Iorga va fi în staful meu când o să câştig.”

Narcisa Iorga, membru CNA:

“Normal, nu se pune nicio problema”, a spus ironic Narcisa Iorga.

Sancţiunea de înjumătăţire a licenţei a primit şapte voturi pentru şi unul împotrivă (Mihai Mălaimare).

(Nota Blue – să ne amintim că acesastă lepădătură, Mihai Rahatmare, și-a peremis să aducă în discuție sanctionarea doamnei Eugenia Vodă, una din rarele femei  din media română la care majuscula este obligatorie atunci când i se spune Doamnă,  pentru că nu i-a plăcut o exprimare a lui Ion Cristoiu … de fapt pentru nimic)

Autor:  

Data publicării:  27 MARTIE 2012

Sursa:  paginademedia.ro

Diaconescu se jură că OTV nu a făcut publicitate pentru PP-DD


 1. Eduard
  12 mai 2012 la 12:26

  Dan Diaconescu a primit misiunea – după câteva vizite la DNA- de a smulge câteva voturi USL-ului.Această anomalie apărută ca determinantă a crizei şi buimăcelii electoratului (PP-DD) urcă însă iute şi ameninţător în sondaje.Poporul român e blestemat , din anul de tristă amintire 1947 încoace , să fie cârmuit de oameni incompetenţi , părtinitori şi conduşi de interese personale.Momentan , nu există politician care să aibă dorinţa sinceră de a schimba România, toţi o exploatează şi-şi privesc cu superioritate din scaunele lor nesimţit de înalte alegatorii.Ce-i de făcut , Sorine ?Am 18 ani şi viitorul nu-mi pare deloc o destinaţie certă şi confortabilă. Cred că , actualmente , nu ne putem izbăvi decât printr-o revoluţie.Dar de data asta una onestă.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: