Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Plagiatul lui Ponta scoate oare în evidență faptul că angajații și invitații lui Felix sunt cretini sau dislexici?

Plagiatul lui Ponta scoate oare în evidență faptul că angajații și invitații lui Felix sunt cretini sau dislexici?

Motto: 

…El se jură că nu fură,

 Dar l-au prins cu Rața-n gură… (Plagiat după o poezie cunoscută)

PRECIZARE: A vedea că un copy-paste e un copy-paste nu are nimic politic

Deși cu rața înfundată între măsele, rață văzută de întraga lume, DonDottore Plagiatore Ponta nu recunoaște plagiatrul.

Nu e de mirare. Tătucul lui politic, Adrian Năstase a încercat să mimeze o sinucidere3 decât să răspundă pentru propriile fapt. Este caracteristica lașilor indiferent dacă e vorba sau nu de politicieni

.……


Conform DEX online, pentru termenul ”plagiat” avem următoarele definiții:

Copy-paste de aici

PLAGIÁT1, plagiate, s. n. Acțiunea de a plagia; plagiere. ♦ (Concr.) Operă literară, artistică sau științifică a altcuiva, însușită (integral sau parțial) și prezentată drept creație personală. [Pr.: -gi-at] – Din fr. plagiat. 

PLAGIAT2, -Ă, plagiați, -te, adj. (Despre opere literare, artistice sau științifice) Care a fost însușit (integral sau parțial) de la altcineva și prezentat drept creație personală. [Pr.: -gi-at] – V. plagia. 

PLAGIÁT ~e n. 1) v. A PLAGIA. 2) Lucrare (artistică, științifică) străină prezentată drept personală. /<fr. plagiat 

Alte definiții mai pot fi văzute aici:  http://dexonline.ro/definitie/plagiat

Având în vedere aceste definiții, precum și faptul că în lucearea lui Victor Ponta  este vorba de multe zeci de pagină COPIATE fără a se preciza la subsol sursa, ba mai mult, în lucrarea premierului PÂNĂ ȘI CONCLUZIILE SUNT COPIATE  am și eu o întrebare: Ce mai trebuie ca acea lucrare să nu fie altceva decât un plagiat ordinar. Îl aud acum pe Victor  Ciorbea, individul care a reușit5 ca din cauza imbecilității lui să distrugă PNȚcd, vorbind despre faptul că cei care ar fi spus asta nu ar avea calitatea legală…

Eu am o oarecare uimire, dacă spun că Ciorbea e imbecil, nu se ia în seamă pentru că nu am acreditare legală? Deci Ciorbea nu e imbecil? WOW…

Sau, având în vedere faptul că pe mocanul ăsta cretin îl văd la Antena 3 televiziunea lui Voiculescu, trebuie să fii mare specialist ca să îți dai seama că nu e în regulă ca tocmai când procesul varanului se îndreaptă spre final el își dă demisia pentru a nu mai putea fi judecat la Înalta Curte și a fi reluat de la zero într-un tribunal de categorie inferioară deoarece nu mai e parlamentar? Adică dumnealui i se pare normal? Sau poate, fiind absolvent de drept judecă după niște principii atât de superioare încât cel care le folosește se cretinizează și nu mai e capabil să vadă evidențele la vel cu mâncătorii de căccat care sunt angajați ori invitați la televiziunea lui Felix? 

Păi dacă e să o luăm așa, și mergând cu logica un pic mai departe, și generalizând, putem oare avansa ideea că absolvenții de drept, angajații și invitații de la Antena 3, precum și useliștii invitați pe la alte televiziuni  sunt cretini? 

Deh, dacă ei țin neapărat să fie așa, nu am nici o problemă… dacă le place să fie considerați așa… asta e… fie care cu fetișul lui..

Sau oare să fie vorba de dislexie? Poate așa s-ar explica și de ce trebuie să se meargă la Curtea constituțională cu o frază de șapte cuvinte care spune că Președintele  este cel care reprezită România? Dacă e așa e clar, cine nu reușește să citească o frază, cum dracu să poată citi 85 de pagini? Oricum cretinii tot cretini vor rămâne …

P.S.

1..Mesaj pentru cretinii sus aminrtiți în special pentru retardatul cu ochii picior peste picior (vorba maestrului Nicu Constantin):

”Bă imbecililor, nu trebuie să ai nici un fel de studii suprioare ca să compari două texte și să vezi că sunt identice, trebuie însă să fii ori absolvent de drept, ori șlugoi ordinar cretinizat în ambele cazuri ca să consideri că doar dacă faci parte dintr-o comisie cu înalte acreditări  ca să observi identitatea a două texte.”

2..Pentru Ciorbea personal:

”De ce  te temi amice? Să nu fii personal întrebat de …  anumite doctorate? Hehehe … parșivule …” . Oare ce doctorat propiu măsluit? WOW … urât bă mocane, foarte urât … mai ales că voi, mocanii erați considerați oameni simpli și onești… 

3..Pentru toți imbvecilii care încearcă să îl apere pe Ponta:

Bă nărozilor, cu cât insistați mai mult, cu atât siguranța oamenilor că Ponta e autor al unui furt intelectual e mai profundă, dacă până la un moment dat părea o greșală, acum există siguranța furtrului… țineți-o tot așa, un loc în pușcvărie se va găsi și pentru el ca pentru toți hoții… voi veți fi unii din autorii morali ai arestării lui chiar dacă nu v-ați dorit asta…

 1. 1 iulie 2012 la 2:01

  Mda , un text „marca inregistrata” BLUE ! Superb . Chit ca e doua noaptea mi=a placut sa citesc articolul asta . Felicitarile stii ca sunt de prisos …………..:))))))))))))

 2. paul155
  1 iulie 2012 la 19:14

  Acum conform H.G 007 Trecerea comisiei de verificare a titlurilor academice la sectorul 5 sub controlul si indrumarea primar Marean Vanghelie.Toate diplomele valabile vor purta apostila,,GARANTAT VANGHELIE”
  Se publica in regim de urgenta la Monitorul OFTICIAL sum patronatul guvernului.

 3. adi
  5 iulie 2012 la 13:30

  🙂

 4. sexystar1990@yahoo.com
  29 noiembrie 2012 la 20:37

  In loc sa absoarba fondurile Europene sta toata ziua la televizor si cu Crin antonesc si se ia de toata lumea ,si crin care habar nu are sa vb engleza si cica a mai fost si repetent la scoala cum sa ai un conducator ca asta.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: