Prima pagină > Ilegal - Imoral - Indecent, Politicăraie - Partide - Politicieni, Tristeţi > În România DEMOCRAȚIA ORIGINALĂ a învins. Înmormântarea STATULUI DE DREPT este în plină desfășurare în România…

În România DEMOCRAȚIA ORIGINALĂ a învins. Înmormântarea STATULUI DE DREPT este în plină desfășurare în România…

În România DEMOCRAȚIA ORIGINALĂ a învins. Înmormântarea STATULUI DE DREPT  este în plină desfășurare în România…

USL, expresia vie a conceptului de DEMOCRAȚIE ORIGINALĂ, inventat de acel președinte al României care a încercat să curețe întinarea nobilelor idealuri ale Comunismului pentru care a ordonat împușcarea ilegală a cuplului Ceaușescu în urmă cu două decenii, a reușit să execute și să îngroape STATUL DE DREPT în România.  

Scoaterea României din structurile Europene de către infractorii din spatele USL deoarece se tem de faptul că aplicarea regulilor europene înseamnă pentru ei sunet de cătușe este și ea pe cale să se îndeplinească.

Primele ținte ale USL care vor fi puse în aplicare se preconizează a fi:

– Grațierea infractorului Adrian Năstase cu permisiunea ca el și familia lui să se bucure de fructul faptelor de corupție.

– Retragerea Ministerului Agriculturii din procesul cu Dan Voiculescu în vederea salvării averii acestuia. Cei 60 de milioane de euro care vor rămâne în conturile lui Dan Voiculescu vor fi considerate plata pentru prestația trustului de presă  Intact Media.

Acesta va fi începutul…

Finalul? Nu cred că îl vom putea spune din cauza pumnului ce pare a ni se afunda în gură.

P.S.

DUMNEZEU SĂ IERTE ȘI SĂ ODIHNEASCĂ STATUL DE DREPT DIN ROMÂNIA !

  1. Antiprosti ca voi
    7 iulie 2012 la 1:25

    Vrei sa spui: statul de DREPTI. Asa cum stati voi cand apare papusarul Atata doar ca s-a ruspt scena cu el si implicit cu marionetele pe care le manuia.****************

    Restul e neublicabil….
    Atenție la limbaj… Chiar dacă îți schimbi pseudonimul să știi că asta nu te face mai deștept sau mai educat…
    AdminBlue

    • 8 iulie 2012 la 19:28

      Avertisment pentru Antiproști ca voi ( același sanidesani@*****.*** )
      Te-am mai avertizat să te abții să mai scrii porcării aici…
      Dacă mai de gând să continui, eu zic să nu te mai strofoci… prima ta postare cu invective sau orice alte porcării va fi prima care nu va mai fi publicată. Următoarele pot fi și citate din Biblie… nu se vor mai publica pentru că nu vrea mușciul meu… clar?

  2. snapshot
    7 iulie 2012 la 11:35

    asta o sa primim de-acum incolo:

  1. No trackbacks yet.

Lasă un comentariu