Prima pagină > Blogosfera, Politicăraie - Partide - Politicieni > ”Oboseala” lui Crin Antonescu, rezultatul vieții duble cu poker, droguri și alcool peste măsură?

”Oboseala” lui Crin Antonescu, rezultatul vieții duble cu poker, droguri și alcool peste măsură?

Mai multă lume se întreabă de ce uneori Crin Antonescu pare obosit și blazat, iar alte ori are ieșiri care frizează o isterie maladivă ca să nu mai spun de privirile de-a dreptul  rele, injectate și încărcate de ură pe care le vedem prin filmele cu nebuni…

Pe siteul său, domnul profesor Ion Coja ne oferă  un posibil răspuns: droguri, alcool și poker.

Rechizitoriu Crin Antonescu

Un sfat pentru Crin Antonescu: drogurile, alcoolul şi pokerul dăunează grav sănătăţii!

Crin Antonescu, preşedintele PNL, candidatul anunţat de către USL pentru preşedinţia României are o biografie tip şvaiţer.

A absolvit, cu chiu, cu vai, Facultatea de Istorie Bucureşti, rămânând de două ori repetent. În facultate a fost cunoscut mai curând prin partidele de poker la care participa, decât prin înclinaţia spre studiul istoriei.

A fost repartizat într-o comună din judeţul Vaslui, unde a atras atenţia prin beţiile la care participa şi prin faptul că era un mare cartofor.

S-a transferat la Tulcea, de unde este originar, pe post de muzeograf la Muzeul judeţean. Acest post era în nomenclatorul Comitetului judeţean PCR şi, în principiu, necesita acordul Securităţii.

Va colabora cu organele de securitate din Tulcea – Serviciul I, în calitate de colaborator sau persoană de sprijin, şi nu de informator, fapt pentru care nu i se întocmeşte „Mapă personală”.

Are o aventură cu o lipoveancă minoră, de 17 ani, pe care o lasă gravidă. Ulterior, tânăra se va căsători cu un lipovean din Slava Cercheză, care îi va recunoaşte copilul.

Posibilul viitor preşedinte al României este, din acest punct de vedere, o persoană şantajabilă, care poate pune în pericol siguranţa naţională.

După Revoluţia din decembrie 1989, apare sau este infiltrat în Alianţa Civică. Ulterior, cu ajutorul lui Dinu Patriciu, la indicaţiile generalului Caraman, şeful SIE, trece la o dizidentă a PNL – PL93.

A fost căsătorit, dar a dus o viaţă dublă, trăind şi cu Adina Vălean, cu care se va căsători după ce prima sa soţie s-a sinucis.

Continuă să fie un pătimaş jucător de cărţi, inclusiv după ce a ajuns preşedinte al PNL, fapt ce îl va face pe primarul liberal al sectorului 1, Andrei Chiliman, să-l admonesteze în public, atrăgându-i atenţia că politica seamănă cu jocul de şah, nu cu cel de poker.

Presa l-a luat deseori peste picior, pentru că se scoală târziu şi pentru că este chiulangiul numărul unu din Parlamentul României.

Mai are un viciu de care încearcă, fără prea mare succes, să scape. În vara anului trecut a dispărut, pur şi simplu, pentru două săptămâni şi nimeni nu a putut să ofere o explicaţie asupra locului unde s-ar putea afla.

În realitate, a fost la Viena, la o clinică privată, extrem de discretă, specializată în cure de dezintoxicare a dependenţilor de droguri.

Această informaţie a fost confirmată de colonelul SRI Petrică Sighiraş, care îl cunoştea pe Crin Antonescu din 1988, pe când ofiţerul lucra la Securitatea din Tulcea.

Ofiţerul a remarcat că Antonescu era apatic în jurul orelor 11 dimineaţa, după ce lua nişte pastile care îl făceau să fie în formă. Întrebat ce tratament urmează, a răspuns că ia energizante, pentru că este foarte obosit.

În acelaşi context, un prieten al generalului Cornel Dobriţoiu, ministrul liberal al Apărării, a spus că Antonescu „este un beţiv” şi, după părerea lui, „mai foloseşte şi alte chestii”, argumentând că are momente când „lasă impresia că cade în transă, iar dacă este întrebat ceva nu se poate concentra pentru a răspunde la subiect”.

Sursa:

ION COJA – site personal

 1. Nicoleta
  8 iulie 2012 la 10:12

  si eu il cunosc de la Tulcea, eram stagiara colega cu sotia lui… numai citea ,era f serios, am fost la film sonata kreutzer cu colegi si cu el… minciuni, minciuni minciuni RUSINE SA VA FIE!!!!

  • 8 iulie 2012 la 20:03

   Din câte știu eu ”sonata kreutzer” se scrie Sonata Kreutzer … cu majuscule … http://ro.wikipedia.org/wiki/Sonata_Kreutzer
   dar să lăsăm … finețurile astea lexicale …
   Dacă citeai acel articol, în primul rând observai că e un articol importat de pe siteul profesorului Ion Coja. Doar ilustrația îmi asparține și, crede-mă, sunt tare mândru de cum a ieșit…
   Ce nu înțeleg deși am citit articolul acesta de mai multe ori, mărturisesc că nu reușesc să îmi dau seama de unde ai dedus că zice cineva că nu ai fost în grup la film cu nevasta lui Crin… Cred că zici de altă nevastă nu de asta cu țâțe mari de acum.
   De asemenea înțeleg că marele eveniment cu mersul la film a fost în vremea de dinainte de a fi parlamentar… deci în vremea lui Ceașcă… acum mai mult de două decenii.
   Vrei cumva să spui că în două decenii cineva nu se poate apuca de droguri și de băutură?
   Că veni vorba de acele vremuri, eu zic să te duci la CNSAS … ăia cu dosarele Securității…
   E foarte probabil să te regăsești ca personaj în ”romanul” pe care l-a scris ca informator și l-a semnat ”Porumbacu”.
   E bine să știi dacă te regăsești între cunoștințele lui. Din câte știu eu, toate cunoștințele lui se regăsesc într-o formă sau alta acolo … Poate de tine să zică de bine…

 2. George
  8 iulie 2012 la 22:42

  Antonescu e un intelectual de marca. Doar un basist idiot poate scrie asa ceva.

  • 8 iulie 2012 la 22:58

   Da este … din păcate din când în când se trezește…
   De fapt poate ai un pic de dreptate… textele scrise de el la Mănăstirea Secu cică ar fi adevărate opere de artă în domeniu

  • Pazvante Chiorul
   12 septembrie 2013 la 23:02

   hai, ca ne-ai spart. daca asta e intelectual de marca – el fiind, de fapt, un agramat care mesteca clisee cu nemiluita – inseamna ca faci parte din categoria prostilor cu P mare care populeaza Romania din belsug, din nenorocire – ma refer si la basisti, stai linistit, ce mi-e usl, ce mi-e pdl, unii si-aceiasi si coabiteaza destul de lejer, stupid boy. sanchi, aruncati la deruta ba ca aia-s basisti, ba ca aialalti usl-isti, damblagisti, etc. n-au furat, ma, impreuna, 24 de ani, pina au deselat tara, ba in CDR, ba-n alianta DA a sulii, s.a.m.d. ‘va muma-n cur de fraieri.

   • 13 septembrie 2013 la 18:46

    Pazvante? Să nu zici că eşti cel care semna aşa la Realitatea forum … Hehehe .. pari cam ofticat… da de ce monşer? O fi de lşa faptul că v-aţi dat seama ce fel de limbric e Căcărău? Hehehe .. ofticoşilor …

 3. Adrian
  9 iulie 2012 la 10:09

  Excluzand cele de mai sus……capacitatile sale intelectuale limitate l-au facut sa afirme ca-si va da demisia in cazul in care referendumul il da castigator pe Dl. Basescu! Nu putea sa-si incite mai bine inamicii sa voteze Nu!
  Sigur, o parte din voturi vor fi negative!

  • 9 iulie 2012 la 18:13

   Adriane, și Ponta a promis că își dă demisia dacă se dovedește că a plagiat. Să fim serioși, în țara asta nu își dă nimeni demisia…
   De fapt, dacă am înțeles eu bine, Antonescu a promis mai mult decât demisia: retragerea din viața politică.
   Nu o parte, majoritatea voturilor vor fi negative. Românul știe să voteze doar împotriva cuiva…
   Eu mă tem de ceva foarte grav. De faptul că toate porcăriile care se întâmplă în zilele acestea îi aduc puncte lui Diaconescu și PP-DD. De câștigat, cum se laudă, nu va câștiga, dar va putea probabil să arbitreze confruntarea politică

 4. leila
  9 iulie 2012 la 17:59

  SOTUL MEU MA VEDE CA VORBESC SINGURA CITEODATA CIND CITESC PE NET . INTR-O ZI MA INTREABA.,CU CINE VORBESC .ASA AM INCEPUT SA-I SPUN SI LUI CITECEVA. …….. PROBLEMA E CA S-A OBISNUIT CUM E CURIOS ,IN FIECARE SEARA MA INTREABA CE MAI E NOU . CIND A FOST DEMI BASESCU ,A OBSERVAT CA NU SUNT IN APELE MELE,IMI PUNE ACEIASI INTREBARE . EU NU AVEAM NICI UN CHEF HAI……SPUNE .EU SCHIMBAM VORBA. NE UITAM LINISTITI LA T.V . CIND DEODATA IMI SPUNE .SPUNE-MI CE SE INTIMPLA IN ROMANIA DOAR STI CA SUNT AFECTIONAT DE TARA ASTA!!! [ I-AM SPUS CITE CEVA DI ISTORIA ROMANIEI, AM FOST IMPREUNA LA BUCURESTI ,MUZEUL SATULUI ,MUZ.DE ISTORIE I-AM ARATAT UNDE STAU BOGATII DAR SI SARACII AM BATUT BUCURESTIUL PE JOS,L-AM PURTAT CU METROUL, CASA POPORULUI AM AVUT SI UN CONFLICT CU 2 TIGANI ] AM INTRAT IN JOCUL ASTA SA-I POVESTESC DAR ACUM MI-E GREU, CUM FAC EU SA-I SPUN CE FEL DE OAMENI SUNT LA PUTERE. INFINAL I-AM SPUS CA A FOST DEMIS BASESCU.EL CUNOASTE IN JUR DE 15-20 DE POLITICIENI DESIGUR DIN CEIA CE-I POVESTESC EU. CITEODATA MA SURPRINDE MA INTREABA DIRECT PRONUNTIND NUMELE UNIA DIN POLITICIENI . SIGUR CA AM INCERCAT SA-I ASUND ANUMITE MIZERII.ACUM MA AFLU IN CONTRADICTIE CU MINE . E C U R I O S .VA TREBUI SA-I SPUN ACUM TOATE MIZERIILE!!!!!!! REVENIND LA D R O G A T U LASATI-L SA SE DROGHEZE ASA SCAPAM MAI REPEDE DE EL ,,FIECARE PASARE PE LIMBA EI PIERE!!!,,

  • 9 iulie 2012 la 18:31

   Vai, dar eu nu aveam nici cea mai mică intenție să îi sugerez lui Pogonici să renunțe la droguri…
   Ba îi recomand să încerce și cu insecticid. Senzații garantate …
   De asemenea, cum la Cotroceni va avea multă treabă și va rebui să fie prezent îi recomand pentru a-și putea ajunge la serviciu să își cumpere mai întâi un ceas cu sculătoare puternici, și pentru ca la ședințe să își poată ține erect capul să ia Viagra… multă …

 5. nume necesar
  16 iulie 2012 la 16:54

  esti destul de limitat daca iei in considerare toate rahaturile astea dintr-un articol scris de cineva care chiar are ceva de castigat din asta.
  daca nu ai nimic de castigat inseamna ca esti pur si simplu prost

  Deh, poate prost sunt că le permit tuturor imbecililor să scrie aici …
  Avertsiment!!! Bă, dacă mă-ta nu te-a învățat să vorbești frumos și nu ai învățat să scrii cu majuscule și semne de punctuație nu te mai obosi să scrii aici… nu ți se va mai publica nimic. Admin Blue

  • 16 iulie 2012 la 17:31

   Da? Și mă rog ce ar trebui să iau în considerare? Discursul Prințesei din Pădurea Adormită unde spune cât de ticălos era Băsescu legat de mineriade uitând că cel cu care și-u sug reciproc este taman Ion Iliescu inițiatortul de facto al mineriadelor iar șeful lui Băse atunci era actualul pușcăriaș Năstase, colegul de alianță politică al Prințesei mai sus citate?

  • 16 iulie 2012 la 17:39

   Ca fapt divers… amice, înainte de a te exprima asupra legalității unui partid, ar trebui să încerci să înveți cum se scrie.
   Zici aici:
   http://www.romanialibera.ro/index.php?section=articol&screen=index&id=228115&page=1&order=0&redactie=0&main_pic=0
   apolitic@*****:*** 17:11 | 13 Iunieapolitic
   Din punct de vedere juridic cei care au acum dreptul sa se numesca PNTCD sunt cei din aripa Pavelescu Moisescu. Poate nu e corect si poate nu e moral dar ei au castigat acest drept in instanta. Sa incepi campania de unificare a partidului cu acuze la adresa celor ce poarta legal numele de PNTCD este o eroare politica. Sa il aduci in frunte pe Victor Ciorbea, cel care a fost presedinte cand s-a …
   Nu se scrie așa cum scrii tu: PNTCD

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: