Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Jurnaliștii obedienți ai USL nu sunt decât niște tromboniști care spun ce li se cere să spună…

Jurnaliștii obedienți ai USL nu sunt decât niște tromboniști care spun ce li se cere să spună…

Cred că oricine se uită din când în când la Antena 3 sau la alte televiziuni de știri obediente USL știe că cei de acolo fac mare paradă de faptul că ei sunt o televiziune unde independența este cuvântul cheie… evident că dacă privește mai multe emisiuni la rând în aceeași zi va observa că subiectele sunt reluate de mai multe ori, schimbându-se doar realizatorul și invitații…

De unde acestă situație? Simplu, de la faptul că Antena 3 și alte televizuni nu sunt decât niște  megafoane în care tot ce se discută e hotărât la USL, iar cei care prestează acolo nu sunt decât niște tromboniști de cea mau joasă speță.

Legat de isteria Danei Grecu de exemplu, spuneam fără a fi citit cele două articole de mai jos pentru simplul fapt că încă nu fuseseră scrise, spuneam că mi se pare că totul merge după un scenariu, iar grohăitoarea urlătoare  guristă a Antenei 3 se enervează pur și simplu (probabil din cauza unei regretabile labilități intelectuale) când vede că schema după care discuția ar trebui să se desfășoare…

Datorită faptului că unii ar putea spune că nu e adevărat deoarece ar părea cusut cu ață albă, am ales două articole care vorbesc despre asta.

unul de pe site-urile  emediabacau.ro și b1.ro

Jurnaliștii de casă ai Guvernului Ponta: Oana Stancu, Radu Tudor, Cătălin Striblea, Ion M. Ioniță, Victor Ciutacu, Bogdan Chiriac…

În timp ce Crin Antonescu îşi prelua marți mandatul, Victor Ponta discuta cu liderii USL,, dar şi cu jurnaliştii apropiaţi actualei Guvernări. Este pentru a doua oară când premierul “copy-paste” convoacă la guvern jurnaliştii de casă. În schimb, restul presei a fost anunţată că declaraţia de la ora 14.15 nu va mai avea loc.

Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 11:00, iar la momentul transmiterii acestei știri discută cu câțiva jurnaliști care aparțin unor trusturi de presă apropiate actualei puteri.

Potrivit B1 TV, la ședință se află jurnaliști precum Oana Stancu, Radu Tudor, Cătălin Striblea, Ion M. Ioniță, Victor Ciutacu sau Bogdan Chiriac. Premierul le oferă, cel mai probabil, detalii cu privire la deplasarea pe care o va avea în următoarele zile la Bruxelles, unde urmează să se întâlnească cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la instabilitatea politică din România.

Premierul Victor Ponta a anunțat că a discutat vineri cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, căruia i-a comunicat punctul de vedere al Guvernului în ceea ce privește politica din România. De asemenea, cei doi au stabilit să se întâlnească joi, la Bruxelles, pentru a discuta pe această temă.

Autor:   

Sursa: emediabacau.ro

Victor Ponta, în discuții cu jurnaliștii de casă ai Guvernului: Află cine este prezent la ședința cu premierul

În timp ce Crin Antonescu îşi prelua marți mandatul, Victor Ponta discuta cu liderii USL, Daniel Chiţoiu, Liviu Dragnea şi Daniel Constantin, dar şi cu jurnaliştii apropiaţi actualei Guvernări. Este pentru a doua oară când premierul convoacă la guvern jurnaliştii de casă. În schimb, restul presei a fost anunţată că declaraţia de la ora 14.15 nu va mai avea loc.

Victor Ponta a ajuns la Palatul Victoria în jurul orei 11:00, iar la momentul transmiterii acestei știri discută cu câțiva jurnaliști care aparțin unor trusturi de presă apropiate actualei puteri. 

Potrivit B1 TV, la ședință se află jurnaliști precum Oana Stancu, Radu Tudor, Cătălin Striblea, Ion M. Ioniță, Victor Ciutacu sau Bogdan Chiriac. Premierul le oferă, cel mai probabil, detalii cu privire la deplasarea pe care o va avea în următoarele zile la Bruxelles, unde urmează să se întâlnească cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, care și-a exprimat îngrijorarea cu privire la instabilitatea politică din România.

Premierul Victor Ponta a anunțat că a discutat vineri cu președintele Comisiei Europene, Jose Manuel Barosso, căruia i-a comunicat punctul de vedere al Guvernului în ceea ce privește politica din România. De asemenea, cei doi au stabilit să se întâlnească joi, la Bruxelles, pentru a discuta pe această temă.

Sursa: b1.ro

 1. snapshot
  14 iulie 2012 la 9:59

  totul sub administratia crizidentiala:

  • 14 iulie 2012 la 19:24

   Normal, până la vârsta asta a a învățat și singur cum să și-o facă…

 2. Eduard
  14 iulie 2012 la 11:25

  Din punct de vedere moral situaţia României este jalnica ca urmare a celor 55 ani de comunism si a celor 22 de ani de pseudodemocraţie.Jurnaliştii de astăzi sunt îndoctrinaţii de ieri iar ziariştii uită că jurnalismul scris este un gen literar .Partea proastă care mă înfurie şi nelinişteşte e că studenţii şi profesoriinu ştiu acest lucru sau nu-l cred..Printre puţinii care au talent şi inspiră seriozitate sunt C T Popescu şi Grigore Cartianu.

  • 14 iulie 2012 la 19:30

   Eduarde, e vorba de bani… mulți, mulți bani …

   • Cristi C
    29 iulie 2012 la 14:01

    Dupa rapoartele financiare, singurul trust de presa profitabil, adica pe baza de audienta si publicitate, este Intact. Restul sifoneaza banii publici. Hoti nenorociti.

 3. 14 iulie 2012 la 18:12

  @Eduard gresit acei asa zisi jurnalisti sant de fapt fosti SECURISTI.

  • Cristi C
   29 iulie 2012 la 13:59

   Fost si actual securist este basescu. Restul este praf in ochi.

 4. Cristi C
  29 iulie 2012 la 13:57

  Cele doua articole sunt „copy – paste”. Probabil ala din Bacau s-a luat dupa B1. Deci ce naiba vrei sa demonstrezi. In afara de faptul ca esti platit de base.

  • 29 iulie 2012 la 14:47

   Cristi îți răspund la toate odată. Zici:
   1..”Dupa rapoartele financiare, singurul trust de presa profitabil, adica pe baza de audienta si publicitate, este Intact. Restul sifoneaza banii publici. Hoti nenorociti.”
   2..”Fost si actual securist este basescu. Restul este praf in ochi.”
   3..”Cele doua articole sunt “copy – paste”. Probabil ala din Bacau s-a luat dupa B1. Deci ce naiba vrei sa demonstrezi. In afara de faptul ca esti platit de base.”
   ==================
   În primul rând adresa:”**********@josbasescu.ro” pe care o pui te arată a fi un cal breaz. În caz că nu știi avem și noi știință despre ciune e în spatele celor care scriu folosind adrese care au această terminație după @ așa că pur și simplu nu contează părerea pa.

   Legat de rapoartele de care zici. (Nimic despre modul în care se influențează firmele care stabilesc audiența? Sau nu știai că între audiență și intrările de bani e o legătură cu determinare directă? ) În caz că nu știi echilibrarea financiară a Intactului se realizează cu infuzii puternice de capital sub formă de donații pentru a fi acoperite salariile de multe mii de euro a maimuțoior pe care în vezi la televizor. Dacă nu te pricepi măcar abține-te dracului că te faci de râs.

   ”Fost și actual Securist?” Bă imbecilule, oricne avea legături cu străinătatea era obligat să întocmeasacă alături de raportul de activitate față de firmă și un raport față de Securitate. Nu este același lucru cu ce era la Felix. Dunărea, pe care o conducea, era intreprinderea de comerț exterior care finanța Securitatea pentru a se avita complicațiile cu Bugetul. Felix era ANGAJAT al Securității. În caz că nu știi, de exemplu dacă un profesor avea între studențu măcar un singur student străin era obligat să facă astfel de rapoarte… la fel și fotbaliștii naționalei.
   Dacă aveai rude sau prieteni afară trebuia să scrii un raport, dacă venea la tine în vizită cine de ”afară” de asemenea trebuia să scrii un raport…

   ”Copy-paste” … woe, ai descoperit gaura de la macaroană…
   Bă nătărăule, dacă nu erai cum am mai zis înțelegeai ce citeai…
   Dacă te uiți puțin mai atent, vezi că eu însumi spun că acele articole sunt aduse din exterior… diferența față de plagiatul lui Mutzunake, căruia i-o tot sugeți voi este că eu spun exact de unde am luat acele texte și le evidențiez prin colorare diferită (verde. Dealtfel pe tot blogul vei găsi o mulțime de articole importate dar la care se precizează clar sursa. Dacă dai clic acolo te duce la locul de unde e luat articolul sau citatul…

  • 29 iulie 2012 la 15:01

   Bă Cristi, repet pentru tine și pentru celelalte sute de indivizi care își pierd vremea scriind astfel prostii pe blogul meu, precum și celor care mă înjură…
   Vreau în primul rând să vă mulțumeasc, nu pentru rating că mi se rupe de el, dovada fiind sutele de răspunsuri pe care le tot șterg când se adună câte 100. Mă costă fix trei clicuri.
   Ce mă flatază este faptul că această invazie îmi arată că deranjez, deci că sunt băgat în seamă.
   Am totuși o rugăminte. Cei care mă mai înjurați, măcar folosiți și voi niște expresii mai pline de imaginație…
   Din păcate pentru voi, nimeni nu vede ce scrieți, în afară de mine.

   De asemenea, cei care postază de la sedii ale PNL și Intact, nu vă mai stresați să postați acele lincuri infectate cu Spy și Malware.
   Nu intră… sunt blocate automat.. sorry… știu că e trist să te strofoci să postezi dar să nu vadă nimeni ce scrii…
   Dacă asta e plăcerea voastră… asta e. Masochiștii sunt niște indivizi de care trebuie să ne fie milă…
   Dacă sperați ca astfel veți distruge blogul sau computerele celor care intră aici… ce să zic? Sperați în continuare… speranța e cea care moare ultima…
   Nici măcar de enervat nu mă enervați, imbecilii îmi provoacă milă..
   Gata PA… nu vă opriți… la finalul zilei trebuie să vă încasați banii, nu?

   Doamne, mare ți-e grădina …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: