Prima pagină > Blogosfera, Ilegal - Imoral - Indecent, Nesimțire, Presă > Lovitura de stat 2012; Seria: LABA (Liga Anti Băsescu); Secțiunea: Felix TV (Antena3+Realitatea Tv+România TV); Episodul: Radu Herjeu – mâncătorul de rahat

Lovitura de stat 2012; Seria: LABA (Liga Anti Băsescu); Secțiunea: Felix TV (Antena3+Realitatea Tv+România TV); Episodul: Radu Herjeu – mâncătorul de rahat

Se spune că îți poți face o părere despre un om văzându-i privirea (atenție, nu ocii ci modul în care privește. Îl rog pe cititor să privească atent această privire și nu doar ochii cu aspect umed, bovin…

Mie mi se pare a fi privirea unui personaj cu probleme de personalitate, umil până la obediență și cu oarece afecțiuni  psihice de domeniul patologicului. Repet, e părerea mea care poate fi, recunosc subiectivă, dar, dacă aș fdi regizor l-aș considera perfect să Facă rolul lui Râmaru, ucigașul în serie. Măcar nu ar avea nevoie de nici un fel de machiaj.

Privirea este a lui Radu Herjeu, fostul cititor de prompter de la B1, sacă nu mă înșel acum, după ce a fost dat afară de acolo pentru că strica peisajul a fost primit la Realitatea TV, una din televiziunile care fac parte din sinistra LABĂ TV (LIGA ANTI SESCU TV).

Privirile sunt decupate din niște poze pe care le-am decupat de pe contul de Facebook a lui Radu…

Să mă ierte Dumnezeu, dar dacă ăsta are față de prezentator de știri atunci  atunci și buzicariciul Gâdea are față de mister Univers...

De fapt nu am comis acest text pentru stica aspectul blogului ci pentru a arăta cam cât de mic poate fi caracterul unora care, imediat ce sunt alungați de undeva și li se dă de supt un alt ciolan se simt obligați să se apuce să scuipe cu lături…

Cred că logica existențială a limbricului se reduce la a mânca rahat lucru pe care îl găsim pe deplin la Radu Herjeu dar nu numai la el. Cred că locul lui nici măcar la Realitatea tv nu era ci la Antena3 care, de departe deține supremația în domeniul prestației orale scatofilice. 

Întâmplător am dat peste blogul său personal: Părerea unui om obişnuit – RADU HERJEU.

Ca tot omul scrie acolo o seamă de articole din care unul este acesta:

Referendumul nu e despre ceilalţi

Aţi observat că toţi cei care îl sprijină pe preşedintele suspendat, nu-şi “argumentează” niciodată poziţia, spunându-ne ce-a făcut bine Traian Băsescu, de ce e el demn de funcţia ocupată şi ce merite personale îl recomandă pentru a mai rămâne doi ani la Cotroceni? De exemplu: “eu îl vreau preşedinte pe TB pentru că a făcut şi a dres”, de bine şi foarte bine, evident. Nu! Aproape toţi sunt mânaţi în luptă de o singură motivaţie explicită: nu vor să vină ăilalţi. Hoţii, uzurpatorii, păcălicii, leneşii, comuniştii, plagiatorii, oamenii varanului, ruşii, Voiculescu, Hrebenciuc, sarea, poşta, alea, alea… completaţi voi cu alte etichete ieşite din aparatul de propagandă.

Ca să fie mai convingători (cred ei), mulţi încep prin a preciza că nu le place de Băsescu, dar… nu-i vor sub nicio formă pe cei descrişi mai sus. În afară de faptul că e caraghioasă şi infantilă tehnica de manipulare folosită, de disculpare înainte chiar de a avea pentru ce să fii bănuit de subiectivism sau partizanat, repetarea obsesivă în mai toate comentariile de pe internet a formulării respective nu face decât să demonstreze cât de profund a pătruns propaganda, chiar şi în oameni, poate, de bună credinţă.

 De altfel, coincidenţă sau nu, aşa este construită şi toată campania preşedintelui suspendat. Niciun cuvânt despre realizările personale, ci doar fluturarea apocalipsei care s-ar pogorî peste România, dacă ar câştiga ăilalţi. E singura campanie naţională de până acum în care una dintre părţi nu are nimic de spus în favoarea sa, ci-şi bazează tot discursul pe demonizarea celorlalţi. Trebuie să recunosc, ca om familiarizat cu universul acesta, că a fost extrem de iscusită şi, prin urmare, de succes, mutarea discuţiilor de la Traian Băsescu la orice altceva sau altcineva. Au reuşit să inducă ideea că plebiscitul nu e punctul final, concluzia unei evaluări a activităţii şi caracterului unui om, ci manevra periculoasă de deschidere a cutiei Pandorei, de care românii se tem (chiar dacă nu ştiu cine-i Pandora), bulversaţi de toate schimbările dramatice din ultimii 23 de ani.

Ei bine, dacă la TB e vorba de strategie politică, susţinătorii lui, dar mai ales oamenii neafiliaţi poltic, dar mai sperioşi din fire, ar trebui să iasă din logica manipulării şi să constate că pe 29 iulie NU sunt alegeri prezidenţiale. Nu alegem între TB şi Antonescu, sau între TB şi Victor Ponta. Pe 29 decidem dacă mai vrem sau nu să-l mai avem în fruntea statului pe TB, aşa cum s-a dovedit a fi el în ultimii 20 de ani de când, într-o formă sau alta, s-a numărat printre liderii influenţi din România. Dacă dorim ca acesta să fie modelul politic şi uman pentru tinerii care azi învaţă ce calităţi trebuie să-şi dezvolte, ce abilităţi trebuie să folosească, ce valori trebuie să îi ghideze ca să reuşească în viaţă.

A spune că cine votează DA la referendum, este mare iubitor şi admirator de USL, manipuleaază cel puţin cât cel care spune că votează NU sau absentează de la vot, nu pentru că îl place pe Băsescu, ci pentru că nu-i vrea pe “ăia”. O simplă analiză obiectivă (doamne, ce cuvânt urât şi incomprehensibil pentru prea mulţi), arată că lucrurile stau niţeluş altfel.

Dacă nu le place TB, aşa cum susţin, să vină la plebiscit şi să voteze pentru demiterea lui. Pentru ca, apoi, conform părerii lor despreceilalţi, să meargă la apropiatele alegeri prezidenţiale şi la cele generale, şi să aducă, democratic, în fruntea ţării, oameni mai capabili decât aceştia. Mie mi se pare simplu şi logic! Ups, iar folosesc cuvinte urâte!

Ba chiar pulifriciul ăsta mai are și tupeul incredibil să ne atragă atenția că mai are și alte mizerii de parcă nici nu ar fi destul această scârboșenie: 

Dacă ţi-a plăcut, poate te-ar interesa şi aceste articole:

– manipulare la tot neamu’
– vara asta se poartă alba-neagra
– ne dezbrăcăm în pielea goală
– mai alb nu se poate
– de bună voie şi nesiliţi de nimeni
– e lovitură de stat, monşer, parol!
– cine seamănă vânt, culege furtună

Și cum nici asta nu i se pare destul, cică:

Dacă ţi-a plăcut această postare, te poţi abona la newsletter (în meniul din dreapta) pentru a fi printre primii care vei afla, printr-un mail, ce articole noi au mai apărut pe blog.

Sursa articolului citat: raduherjeu.ro

Am o rezervă destul de mare de lămâi, deci reușesc cumva să îmi stăpânesc greața față de ceea ce am citit, dar, din cauza ultimei chestii în care individul își scuipă cititorii cerându-le să se mai și înscrie pe blogul lui pentru a primi și alte mizerii absolut jignitoare la inteligența umană după  ce comite fraze  ca cele ce urmează îi transmit doar că îl scuip ca pe ultimul jeg și să îi răspund făcând o scurtă analiză pe text (acesta este motivul pentru care îi vorbesc, poate cineva îi va atrage atenția că mă refer la el. Iată la ce mă refer:

Din start:

Aţi observat că toţi cei care îl sprijină pe preşedintele suspendat, nu-şi “argumentează” niciodată poziţia, spunându-ne ce-a făcut bine Traian Băsescu, de ce e el demn de funcţia ocupată şi ce merite personale îl recomandă pentru a mai rămâne doi ani la Cotroceni?De exemplu: “eu îl vreau preşedinte pe TB pentru că a făcut şi a dres”…

Băi nerușinatule, păi care ar trebui să fie motivele ca cineva să-l sisțină pe Băsescu? De plătit Băsescu nu își plătește susținătorii cum te plătesc pe tine noii stăpâni ca să scrii astfel de infecții. Dacă mâ-ta umbla pe Centură și nu te-a învățat că un om politic trebuie susținut pentru ceea ce face înseamnă că ar trebui să te apuci de alte chestii decât să infectezi Internetul cu astfel de mizerii…

”…ca să fie mai convingători (cred ei), mulţi încep prin a preciza că nu le place de Băsescu, dar… nu-i vor sub nicio formă pe cei descrişi mai sus. În afară de faptul că e caraghioasă şi infantilă tehnica de manipulare folosită, de disculpare înainte chiar de a avea pentru ce să fii bănuit de subiectivism sau partizanat, repetarea obsesivă în mai toate comentariile de pe internet a formulării respective nu face decât să demonstreze cât de profund a pătruns propaganda, chiar şi în oameni, poate, de bună credinţă.”

Hai că m-am enervat… Păi bine măi jigodie mâncătoare de rahat, ce morții mă-tii fac colegii tăi de la televiziunea de unde infectezi tu eterul cu prezența? Cina mama dracului tut reeditează porcării ca cele cu flota (caz care și dacă ar fi adevărat ar fi prescris), ”suscesuri”-le Ebei cănd exact în aceeași perioadă madam șnur, (nici tu țâțe nici tu cur) Alina Gorghiu a comis vestitele decesuri de care chiar tu ai vorbit pe la B1, ori alte asemenea. De exemplu povestea cu Regele (cea legată de trădarea acestuia și șlugărenicia lui față de ruși, lucru pantru care a și fost premiat de Stalin cu ca mai șmekeră medalie) despre care ieri televiziunea varanului securist se oripila ieri…

”A spune că cine votează DA la referendum, este mare iubitor şi admirator de USL, manipuleaază cel puţin cât cel care spune că votează NU sau absentează de la vot, nu pentru că îl place pe Băsescu, ci pentru că nu-i vrea pe “ăia”. O simplă analiză obiectivă (doamne, ce cuvânt urât şi incomprehensibil pentru prea mulţi), arată că lucrurile stau niţeluş altfel.”

Da, ești cretin, fără nici o îndioală… 

Băi maimuțoi, spre marea ta surpriză în țara aceasta mai există și oameni care consideră că FAPELE de care vorbește constituția și care ar putea fi motiv de suspendare, atât la Președinte cât și la demiterea președinților  camerelor Parlementului ori a Avocatului poporului, precum și uzurparea  Monitorului Oficial sunt componente a unei lovituri de stat deoarece este vorba, de fapt, de subordonarea unor instituții esențiale pentru existența unui stat de drept. Părerea din păcate pentru voi, mâncătorii de rahat, este nu doar a celor de care zici ci și a unor personalități de mare forță din Europa, oameni despre care, dacă spui că sunt ”omanii lui Băsescu înseamnă că ești tâmpit (îmi cer scuze, decența nu îmi permite să folosesc expresia care se impune).

Analiză obiectivă? No schit… adică ceva ca aia când Antonescu se dădea de ceasul morții că vezi doamne Băsescu se implică, lucru pentru care trebuie demis deși Constituția nu are cum să spună că nu e OK să spui că o decizie a CCR nu poate fi pusă în aplicare pentru că nu sunt bani, și asta când tu, ca președinte interimar te duci la un miting al USL cu avionul privat unui agent KGB sub acoperire? (Un agent al unui serviciu secret nu poate ieși din acestă calitate decât mort. În timpul vieții poate fi doar trecut sub acoperire, subordonarea față se structurile respectivului serviciu fiind pe viață. Chestia se numește înaltă trădare).

Dacă nu le place TB, aşa cum susţin, să vină la plebiscit şi să voteze pentru demiterea lui. Pentru ca, apoi, conform părerii lor despreceilalţi, să meargă la apropiatele alegeri prezidenţiale şi la cele generale, şi să aducă, democratic, în fruntea ţării, oameni mai capabili decât aceştia. Mie mi se pare simplu şi logic! Ups, iar folosesc cuvinte urâte!

Ce vorbești băi rahat cu ochi? Adică șefii tăi să spună, indiferent de rezultatul referendumului, că : ”Vedeți, românii au fost de acord cu necesitatea referendumului?” … bravo… slugă ai fost slugă mori, din fericire, având în vedere multitudinea de articole asemănătoare, mintea ta e atât de limitată încât, măcar nu îți dai senma cât de slugarnic ești în împuțiciunea ta…

Ia mai du-te dracului lepră ordinară … oricât ai impresia că așa vei ajunge si fii apreciat măcar pentru polonicul cu care mănânci rahat nu vei reuși… Greii găștii mâncătorilor de rahat au ceea ce tu nu ai… au o personaliltate și uneori folosesc măcar două trei idei originale și nu îi plagiază pe alții… Dacă vrei să știi la cine mă refer, îți spun: Dana Grecu, Mircea Badea, Radu Tudor, Ouăna Stancu, Adrian Ursu etc…

Nu ai fost jurnalist adevărat niciodată și nicu nu vei fdi nici măcar când vânzătorii de ziare vor fi denumiți așa… 

P.S. Nefolosirea majusculelor la titlu nu e o dovadă de modernism ci de superficialitate, dar este în nota întregii împuțiciuni)

UPDATE:

Bei, schimbă dracului titlul blogului, dacă ți-l vede vreun străin și te crede va avea convingerea că românii sunt un popor de retardați dacă așa arată un român obișnuit…

 1. Dani
  21 iulie 2012 la 11:33

  Eu stau in strainatate. Si mie nu mi-e rusine ca sunt roman, dar unii ca tine sunt romani si mai au si drept de vot. De-asta nu va iesi niciodata Romania din zona a treia a Europei. Nu pentru ca nu o lasa altii, ci pentru ca unii ca tine au dreptul sa voteze.

  • 21 iulie 2012 la 13:33

   Da, Olanda e întradevăr străinătate … e o țară așwezată unde legile sunt legi.
   Dănuțo mamă, sincer nu înțeleg de ce nu îți vezi de cratițele tale
   http://www.culinar.ro/forum/index.php?showtopic=13984&mode=threaded&pid=295842
   Pari a te pricepe…
   Dar, pentru că îmi place să mănânc și apreciez o bucătăreasă bună la adevărata ei valoare, am să mă fac că nu am văzut ce spui, mai precis ce vrei să insinuezi.
   Femeie, România de care zici era înainte de Băsescu. Atunci românii aveau nevoie de viză pentru a merge în lumea civilizată, dar tu ar trebui să știi asta. România A IEȘIT DE ACOLO DE UNDE ZICI tocmai pentru că în vremea în care Băses a fost Președinte statul de drept a fost întărit. Amintește-ți cum vestitele ”stegulețe” de la justiție au fost ridicate datorită prestației ministrului Macovei și au fost puse iar de miniștrii partidelor din actualul USL (Chiuariu și maimuțoiul ăsta umflat de acum)…
   Dacă cineva trebuie să se îngrozească de prestația cuiva nu eu sunt ăla, eu am fost capabil să îmi fac o viață convenabilă în România, voi cei plecat, care nu ați avut șansa și forța să vă găsiți un loc civilizat sun soarele României. Unii aveți cetățenii OK aceștia nu veți avea probleme, dar cei care nu le au vor avea în cazul unei scoateri din UE de care suntem mai aproape decât de Schengen după abia două luni de guvenare Mutzunake. Au reușit în două luni să aducă România de la situația de a fi cu un picior în Schengen la aceea de a fi cu un picior și jumătate afară din Europa (Din UE) pentru că asta înseamnă neîndeplinirea condiției minimale de a avea un stat de drept viabil și intangibil. Felul în care statul de drept a fost castrat denotă pentru analiști un lucru extrem de grav: în România statul de drept există și nu oprea în realitate, oricând o instituție poate fi subordonată de cine dorește asta cu adevărat. Ce înseamnă subordonarea instituțiilor statului de drept? Se numește DICTATURĂ, or în Europa acestor ani dictatura nu mai are ce căuta.
   Atenție, eu nu votez cu Băsescu sau cu alți portocalii ci împotriva unora ca Iliescu, Felix, Năstase, Hrebenciuc etc… Aceștia sunt alternativa Pe care USL ne-o propune.

 2. 29 ianuarie 2014 la 14:32

  Vad ca oamenii nu se inghesuie sa te aprobe in ceea ce zici despre Radu Herjeu. Oare de ce ?

  • 29 ianuarie 2014 la 21:30

   Aura, ce vezi tu e una, ca s-a întâmplat e alta.
   Subiectul avut cam 60 de comentarii. Din păcate pentru ele, comentariile, TOATE au fost doar înjurături, deci le-am şters.
   Erau din trei categorii. Cei mai mulţi mă înjurau pe mine, după IP-uri veneau zin zona Antenei trei şi mă înjurau ca de fiecare dată când pun o poză cu Gâdea, apoi îl înjurau pe Gâdea, puţini îl înujurau şi pe limbricul de Herjeu …
   P.S. Frumos blog ai început … povestidedesteptat.wordpress.com … ar fi păcat să îl laşi părăsit…

 3. 30 ianuarie 2014 la 20:33

  Salut,

  Eee, ce inspirata am fost ca am pus intrebarea. 🙂

  Drept sa spun, am descoperit de curand blogul lui Radu Herjeu. Imi place cum scrie omul acesta. Asta nu inseamna musai ca ii dau dreptate in tot ceea ce zice si cum le zice.

  Acum daca vrei sa ma balacaresti si pe mine ca, poate, zic prea de bine de RH, macar sa o faci ca-n povesti. :))

  • 31 ianuarie 2014 la 21:13

   Legat de bălăcăreală … nu am astfel de fetişuri … dacă e cazul, nici o problemă …
   La Herjeu problema nu e că nu ştie să scrie (în sensul de a şti să se exprime). Un salariu ca al lui îl obligă măcar la atât.
   Problema este cu bătăturile pe care le-a făcut la limbă. (Limbincurismul produce şi sechele pentru practicant)

 4. 31 ianuarie 2014 la 22:29

  Fara indoiala, tu stii ceva ce eu nu stiu.

 1. 7 septembrie 2012 la 18:30

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: