Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > CRIN ANTONESCU SE DROGHEAZĂ SAU E PE CALE SĂ CEDEZE NERVOS?

CRIN ANTONESCU SE DROGHEAZĂ SAU E PE CALE SĂ CEDEZE NERVOS?

Întrebare: 

Cum va pleca de la Coreoceni Crin Antonescu? Cu mâinile pe piept în dric sau cu mâinile blocate în cămașa de forță cu salvarea celor de la Spitalul 9 ?

Omul ăsta, mi se pare tot mai clar este pe care să cedeze psihic.

Nu demult se răstea la cei prezenți, dar nu-i vedea … cu ochii injectați scrâșnind din plombe și și cu vocea tremurând de surecitare zicea adresându-i-se lui Traian Băsescu, acesta nefiind de față: ”Dacă nu semnezi,  te suspendăm”. 

Dacă îmi amintesc bine, era vorba de numirea Abramburicăi în postul de ministru…

Dorea probabil să pară amenințător și stăpân pe situație… mai repede părea unul care, printre zăbrelele unui spital de psihiatrie se răstește la trecători: ”Ce bă? Nu crezi că sunt Napoleon?”…

Zilnic, deși zica că va arăta cum trebuie să se comporte un președinte onorabil și decent car nu se bagă, toată ziua e la televizor la concurență cu amicul lui Premierul Mutzunake…

La fel ca și ceilalți useliști care din lipsă de ocupație se rup în figuri pe la televiziuni cu citate din legea 3/2000 de unde deducea că românii din străinătate sunt un fel de români second hand care  au drept de vot, pot vota, dar nu pot fi luați în considerare la stabilirea cvorumului necesar pentru validarea referendumului. Voi reveni mai jos cu legea respectivă, capitolele care au o legătură cu demiterea Președintelui.

Ei bine, deși el acum este la Cotroceni doar pe perioada în care Președintele Legal ales va continua să fie suspendat, pur și simplu spune că nu va pleca de acolo… așa, pentru că nu vrea… Poate o avea de gând să se baricadeze și să pornească un mic război pentru apărarea budoarului prezidențial…

Invita la o emisiune pe care mi-e greață să o pomenesc, viteazul Pogonici a lu Cărărău a spus că  în lupta politică împotriva lui Traian Băsescu va merge până la capăt şi nu se va opri din acest demers indiferent ce s-ar întâmpla.

„Traian Băsescu şi aceşti oameni de mine nu scapă, decât dacă mă omoară, ceea ce nu e cazul, sper. De mine nu scapă până când nu dau socoteală politic, că eu nu mă ocup cu altceva, în faţa cetăţenilor României, pe care i-au minţit şi-i mint, pe care i-au furat şi-i mai fură încă pe unde mai sunt şi pe care mai noi îi sfidează, îi intimidează în fiecare seară domnul Traian Băsescu (. ..) Asta până nu se termină, eu nu mă opresc, oricâte ameninţări, oricâte insulte, oricâte calomnii”, a susţinut Pogoniciul.

Amenințări? Sunt amenințări acele declarații în care Traian Băsescu atrăgea atenția că se încalcă legea iar cei vinovați vor plăti? Wow… deci în mintea Pogoniciului LEGEA ESTE O AMENINȚARE … cam mirabil nu?

Ca și cum nu ar fi toată ziua, când nu doartme sau nu joacă poker la televizor, Antoinescu a considerat că trebuie să adreseze un mesaj poporului:

„Mesajul meu este: nu vă temeţi oameni buni, nu e sat fără câini România, nu poate fi condusă banditeşte de Traian Băsescu cu ameninţări, cu insulte şi intimidări. Suntem aici şi ne batem până la capăt pentru lege, pentru drept şi pentru votul vostru„, a mai spus el, precizând că în acest sens va folosi toate prerogativele preşedintelui interimar.

Eu l-am auzit asproape de fiecare dată pe Băsescu… el atenționa să nu se încalce legea nu amenința. De amenințat mi-l amintesc pe interimarul adormit și pe premierul Mutzunake care amenințau cu pușcăria… 

Sincer sunt tot mai convins că Băsescu a devenit un coșmar care nu îi lasă pe amețiții ăștia să doarmă… sincer, chiar cred că antonescu trebuie să își facă niște analize medicale…

Atrag atenția nu doar asupra acestor aberații pe care le tot proferează ci și a unui detaliu de la întâlnirea de ieri, 7 August cu cei de la FMI. 

În afară de penibilul de care a dat dovadă rostind un fel de discurs lipsit de orice conținut și a accentului execrabil (pentru un accent ceva mai bun în primul an de engleză am primit un 6 ) am urmărit gestica individului. 

Tot timpul se foia… temere …  probabil ca nu cumva să i se spună că e doar un impostor care ocupă locul pe care îl ocupă fără a avea acest drept. Cred că era transpirat de parcă ar fi stat trei ore la soare… și s-a mai văzut ceva… un fel de tremur. 

Să fi trecut iar pe oarece substanțe halucinogene sau cpur și simplu e cu nervii în pioneze? O fi pe cale să cedeze nervos și să ajungă la spitalul unde sunt cazați cei veseli, nervoși și cu  păsărici la neuron?

Poate, la modul serios, ar trebui supus unui examen psihiatric… locul pe care îl ocupă îi oferă posibilitatea de a face extrem de mult rău unei țări…

În fine, poate avem noroc și până termin eu îl ia salvrea în cămașă de forță.

Să revenim la acea lege de unde Antonescu și ceilalți USL deduc că românii din străinătate nu au dreptul să fie numărați la stabilirea cvorumului pentru validarea referendumului.

Iată mai jos, integral, Legea referendumului . Legea 3/2000 actualizată … partea care are legătură cu demiterea Președintelui… (vezi pe site-ul legeaz.net întreaga lege).

CAPITOLUL I
Dispoziţii generale

Art. 1

În România suveranitatea naţională aparţine poporului român, care o exercită prin organele sale reprezentative şi prin referendum.

Art. 2

(1)Referendumul naţional constituie forma şi mijlocul de consultare directă şi de exprimare a voinţei suverane a poporului român cu privire la:

a) revizuirea Constituţiei;

b) demiterea Preşedintelui României;

c) probleme de interes naţional.

(2) În condiţiile prezentei legi se poate organiza şi desfăşura şi referendum local asupra unor probleme de interes deosebit pentru unităţile administrativ-teritoriale.

(3) În cadrul referendumului populaţia poate fi consultată cu privire la una sau la mai multe probleme, precum şi cu privire la o problemă de interes naţional şi o problemă de interes local, pe buletine de vot separate.

Art. 3

Problemele care, potrivit art. 148 din Constituţie, nu pot fi supuse revizuirii nu pot face obiectul referendumului.

Art. 4

Au dreptul de a participa la referendum toţi cetăţenii români care au împlinit vârsta de 18 ani până în ziua referendumului inclusiv, cu excepţia debililor sau a alienaţilor mintal puşi sub interdicţie, precum şi a persoanelor condamnate prin hotărâre judecătorească definitivă la pierderea drepturilor electorale.

Art. 6 și Art. 7 se referă la referendumul pentru revizuirea Constituției, din motive de spațiu, acestea pot fi văzute pe siteul respectiv: legeaz.net

SECŢIUNEA a 2-a
Referendumul privind demiterea Preşedintelui României

Art. 8

Referendumul pentru demiterea Preşedintelui României este obligatoriu şi se stabileşte prin hotărâre a Parlamentului, în condiţiile prevăzute la art. 95 din Constituţie.

Art. 9

Cetăţenii care participă la referendum au dreptul să se pronunţe prin DA sau NU la următoarea întrebare înscrisă pe buletinul de vot: Sunteţi de acord cu demiterea Preşedintelui României?

Art. 10

Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Preşedintelui României este aprobată dacă a întrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetăţenilor care au participat la referendum.

După cum se vede, în această lege sunt pomenite articole din Constituția României. Art 148, 

Suspendarea din funcţie ARTICOLUL 95
(1) În cazul săvârşirii unor fapte grave prin care încalcă prevederile Constituţiei, Preşedintele României poate fi suspendat din funcţie de Camera Deputaţilor şi de Senat, în şedinţă comună, cu votul majorităţii deputaţilor şi senatorilor, după consultarea Curţii Constituţionale. Preşedintele poate da Parlamentului explicaţii cu privire la faptele ce i se impută.
(2) Propunerea de suspendare din funcţie poate fi iniţiată de cel puţin o treime din numărul deputaţilor şi senatorilor şi se aduce, neîntârziat, la cunoştinţă Preşedintelui.(3) Dacă propunerea de suspendare din funcţie este aprobată, în cel mult 30 de zile se organizează un referendum pentru demiterea Preşedintelui.
Integrarea în Uniunea Europeană ARTICOLUL 148 
(1) Aderarea României la tratatele constitutive ale Uniunii Europene, în scopul transferării unor atribuţii către instituţiile comunitare, precum şi al exercitării în comun cu celelalte state membre a competenţelor prevăzute în aceste tratate, se face prin lege adoptată în şedinţa comună a Camerei Deputaţilor şi Senatului, cu o majoritate de două treimi din numărul deputaţilor şi senatorilor.
(2) Ca urmare a aderării, prevederile tratatelor constitutive ale Uniunii Europene, precum şi celelalte reglementări comunitare cu caracter obligatoriu, au prioritate faţă de dispoziţiile contrare din legile interne, cu respectarea prevederilor actului de aderare.(3) Prevederile alineatelor (1) şi (2) se aplică, în mod corespunzător, şi pentru aderarea la actele de revizuire a tratatelor constitutive ale Uniunii Europene.(4) Parlamentul, Preşedintele României, Guvernul şi autoritatea judecătorească garantează aducerea la îndeplinire a obligaţiilor rezultate din actul aderării şi din prevederile alineatului (2).

(5) Guvernul transmite celor două Camere ale Parlamentului proiectele actelor cu caracter obligatoriu înainte ca acestea să fie supuse aprobării instituţiilor Uniunii Europene.

Nu cred că maimuțoii ăștia nu știu asta românii au drept de vot indiferent unde locuiesc. Excepțiile ar fi la alegerile locale, evident că pot vota doare alegătorii din localitatea respectivă, iar la parlamentare fiecare trebuie să voteze în colegiul său. 

La locale cei care sunt înregistrați în străinătate votează la alegerile din localitățile unde își au domiciliul.

La alegerile prezidențiale, toți românii cu drept de vot pot vota indiferent unde locuiesc. 

Iar a afirma că au drept de vot, pot vota, dar nu pot fi trecuți în listele electorale mi se pare o aberație emisă de un cretin pentru urechile unor imbecili.

Constituția zice așa, referitor la dreptul la vot:

TITLUL II
Drepturile, libertăţile şi îndatoririle fundamentale
CAPITOLUL II
Drepturile şi libertăţile fundamentale
Dreptul de vot ARTICOLUL 36
(1) Cetăţenii au drept de vot de la vârsta de 18 ani, împliniţi până în ziua alegerilor inclusiv.
(2) Nu au drept de vot debilii sau alienaţii mintal, puşi sub interdicţie, şi nici persoanele condamnate, prin hotărâre judecătorească definitivă, la pierderea drepturilor electorale.

După mine e clar… dacă ai peste 18 ani, nu ești cu neuronul afectat și nu ești la bulău cu o condamnare care te face să îți fi pierdut drepturile electorale, chiar dacă locuiești în Republica Congelată Antarctica, ai dreptul să votezi și trebuie să te regăsești pe listele electorale când e vorba de alegerea sau de demiterea Președintelui.

Asta dacă vrei să te duc la vot. Dacă nu vrei, nu-i musai deoarece nu avem vot obligatoriu. 

Cei care se prezintă la un referendum și care spun DA sunt de acord că întrebarea trebuia pusă și sunt de acord cu schimbarea propusă.

Cei care se prezintă și votează NU spun că întrebarea era necesară, dar nu sunt de acord cu schimbarea propusă.

Cei care nu se prezintă la vot, spun că nu consideră că întrebarea era necesară. Deci nici nu au cum să fie considerați cu nu…

Am mai spus-o și o repet: Toți cetățenii români cu drept de vot , indiferent unde locuiesc, trebuie luați în considerare ca respondenți. 

Astfel din punct de vedere democratic, schimbarea asupra căreia sunt întrebați trebuie să se producă într-un singur caz: Atunci când numărul  celor care votează  DA reprezintă CEL PUȚIN JUMĂTATE PLUS UNU din cei care au drept de vot.

ATENȚIE !!!  În cazul în care numărul celor care spun DA ar fi jumătate din cei cu drept de vot, situația fi în echilibru, deci se rămâne la STATUS QVO ANTE … adică la referendum nedesfășurat… Asta poate face ca referendumul să se repete sau să se renunțe la el… 

 1. 9 august 2012 la 1:12

  Schizofrenicul uită că a promulgat

  Legea 153/2012 privind aprobarea OUG 41/2012 pentru modificarea și completarea alegii 3/2000 (Legea referendumului)

  Articol unic
  Se aproba Ordonanta de urgenta a Guvernului nr. 41 din 5 iulie 2012 pentru modificarea si completarea Legii nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 452 din 5 iulie 2012, cu urmatoarele modificari si completari.

  1. La articolul I, punctul 1 se abroga.

  Adică se abrogă:
  OUG 41/2012
  Art. I. — Legea nr. 3/2000 privind organizarea si desfasurarea referendumului, publicata in Monitorul Oficial al Romaniei, Partea I, nr. 84 din 24 februarie 2000, cu modificarile si completarile ulterioare, se modifica si se completeaza dupa cum urmeaza:

  1. Articolul 10 se modifica si va avea urmatorul cuprins:
  „Art. 10. — Prin derogare de la art. 5 alin. (2), demiterea Presedintelui Romaniei este aprobata daca a intrunit majoritatea voturilor valabil exprimate ale cetatenilor care au participat la referendum.”

  Deci: ÎN LEGEA REFERENDUMULUI ART.10 SE ABROGĂ!

  Ăștia se joacă cu nervii noștri…Parcă suntem în zona crepusculară, în Twin Peaks, în Sălașul Negru…

 2. 9 august 2012 la 22:00

  Cățel… eu îmi pun o întrebare de la o vreme… Oare după ce se va termina toată nebunia, va fi cineva care să spună că unii ar trebui să răspundă pentru schimbarea ilegală a Avocatului Poporului, a președinților camerelor, pentru subordonarea ilegală a TVR și a Monitorului Oficial sau pentru faptul că la unii nu contează că doctoratele sunt niște plagiate? Sau se va ajunge la concluzia că e bine să uităm tot, să considerăm că e MOMENTUL ZERO?
  Sau dacă se ajunge la concluzia că listele acelea nu sunt bune, se anulează și Alegerile Locale desfășurate în principiu tot după ele?
  Mă mai întreb… oare a înnebunit România de se lasă pradă escrocilor?

 3. 9 august 2012 la 22:15

  Depinde cum se termină nebunia…Dacă Băse se întoarce, parchetele vor merge până la capăt. Dacă nu…nu.

  • 9 august 2012 la 22:52

   Chiar m-am gândit ce ar putea să facă Băse dacă revine…
   Eu în locul lui aș sta inactiv până la alegerile locale… evident, câte o strâmbă pe ici colo ar fi indicate… Bineînțeles că și trimiterea înapoi a ceea ce va trimite la semnat Parlamentul chiar și pe greșeli de ortografie, în fond virgulele schimbă sensul frazei. Poate aș mai ”săpa” un picuț la baza USL , astfel încât să nu facă 50%+un vot. Apoi aș aplca ce scrie la Constituție. I-aș chema la negocieri pentru funcția de premier până li s-ar acri, apoi aș spune că Ponta nu poate fi premier din cauză că e plagiator conform celor spuse de două comisii… Evădent că aș propune eu niște premieri care să îi umilească… Ce zici de Monica Macovei sau de Nuți? :)))))) Dacă nu ar muri de apoplexie Căcărău …, atunci ar însemna că se mai întâmplă și minuni

 4. 9 august 2012 la 23:05

  USL are 61% intenție de vot…Își poate permite lejer să mai piardă 10 procente. Vom asista la ilegalități și mai mari. Și nu cred că le pasă de UE.

  • 9 august 2012 la 23:44

   Fii serioasă… adică useleii cu toți ceilalți (cel puțin 10% PPDD) se prezintă în procent de 40 și ceva la demiterea lui Băse și acum au 61%?
   Păi aveau 60% la înființare și de atunci tot scad

   • 11 august 2012 la 19:52

    Ai dreptate, m-am prostit…Cum să aibă 61% dacă abia au scos 46,2% la referendum, cu mânăreli cu tot? De fapt, 7,4 milioane reprezintă 40% și este procentul real al USL-ului. Verificat la urne. Gut!

 5. Bojidar
  11 august 2012 la 14:39

  Dragi mei, P.D.-Lasi.
  Nu ma astept sa fiti rationali. Diferenta dintre om si animal o face ratiunea. Diagnosticul pus P.D.-Lasilor, precum ca nu rationati, decat repetati cuvintele lui tatuca Basescu – securist notoriu sub acoperire, a fost si este corect. Nu va mai luati gura in penis cu mine sau cu cei peste 7,4 milioane votanti DA, nu am disponibilitatea necesara. Pe langa toate acestea, imi plac artistele in felatie din P.D.-L in frunte cu Nuty Udrea, Roberta Anastase, Laura Stefan – experta, Ana – Maria Patru- Aut. Electorala Permanenta, Iulia Motoc – C.C.R., Cristina Traila-A.N.R.M.A.P., Andreea Vass – nu-s pretentios, s.a.m.d. Laura Kovesi este mai mult decat intaresata, ca altfel nu-mi explic pozitia de capra, pardon ieduta.
  Guvernarea lui Basescu a stat sub semnul nedreptatii si al minciunii, pe fundalul unei stari conflictuale pe care a avut grija sa o alimenteze permanent fiind sustinut de unele institutii conduse de persoane pe baza „mapei profesionale” (subordonare oarba) avizata de Nuty Udrea, Monica Macovei-Alcool sau alti limbrici portocalii.
  Sa nu uitam de „corul ” de ziaristi obedienti si de intelectualii „shaormei”, care din foame sau imoralitate, s-au vandut ca Iuda pentru un pumn de techini si o decoratie/tinichea si au girat si gireaza un presedinte paranoic, care si-a batut joc de popor. T. Băsescu a hăhăit dispretuitor, in repetate randuri, la adesa poprului roman si asta nu se iarta.
  Sloganul interior a lui T. Basescu si P.D.-L a fost „Jaf, incompetenta si delapidarea banului public” in toate entitatile publice controlate de ciuma portocalie.
  Daca ipocrizia, minciuna si fatarnicia lui Basescu inseamna ca este bun politician, inseamna ca si Satana e bun politician.
  T. Basescu si P.D.-Lasii ati ajuns mai imorali ca „Foamea Neagra”, celebra prostituata din perioada interbelica.
  P.S. S. Blejnar, regina hoata a lui Basescu, va beneficia de impunitate din partea „moralilor” Kovesi si Morar?

  • 11 august 2012 la 18:50

   Bojidar (Claudiu Dragnea)
   Uite, ca să nu zici că am ceva cu tine, le invit pe gagicile fascinate de indivizii scârboși să te caute…
   http://www.9am.ro/comunitate/dragneamc19
   http://anunturi.itbox.ro/afaceri/liber-profesionisti/imprimanta-13025-vand-masina-de-cusut-singer.htm
   Sunt date postate în public, deci nu sunt supuse protecției. Google nu uită …
   Vai de mine se poate ca la cele 57 de primăveri ale tale să scrii asemenea măscări? Era să te întreb dacă nu ți-a rușine, dar având în vedere că ești din Tulcea am considerat că nu are sens.
   Faptul că mă-ta a avut probleme și nu te-a educat, OK se poate înțelege, ce nu înțeleg este de ce Dumnezeu nu dă un decret să doară prostia…
   Știi de ce am dat OK de publicare acestui comentariu? Pentru că există persoane care nu mă cred când spun că nu există ordinari mai mari decât USL-iștii…
   Până una alta, prin parcări a fost filmată sugând-o Anna Bitchall, și aia de de la PSD

   Ca să nu mai spun că rețeaua de prostituate pe care o frecventau duceau Ponta, Robert Neguiță etc era formată din tinere speranțe de la TSD (Minore)
   Tu nu faci decât să aduci aici zvonuri lansate de cei de la Intact (Badea, Ciutacu, Radu Tudor etc)
   Dacă vei căuta un pic în acest blog vei vedea că aici acest gen de indivizi sunt considerați din start imbecili.
   Nu ai de ce să te superi, chestia a apărut înaintea ta pe blog, așa că nu eu te fac imbecil… se pare că ție ți-a plăcut, altfel nu scriai …

   Legat de mapa Monicăi Macovei… De ce vorbești de lucruri despre care habar n-ai ce sunt? Am o întrebare. dacă tot știai ce conține mapa aia… Probabil ai văzut ce scrie în ea, deci, ai văzut respectiva mapă…Cam ce dimensiuni are? Câte file conține (Aproximativ)? Sau măcar, ce culoare are?
   De fapt, așa, ca fapt divers, poți să îmi spui cam ce e o mapă profesională?

   • 11 august 2012 la 19:29

    Băi, Bluică, de ce-l mitraliezi pe Bojică? Câștigă și el o pâinică, destul de greu că sunt doar vreo 70 de postaci, după cum citirăm în stenogramele peneleului. Că râvnește la bunăciunile PDL-ului, e de înțeles. După cine să-i curgă balele? După Norica, Renate și Zoe Petre? Nu. D-aia au și comportamente paranoice. Văd că pe Căcărău nu-l mai ajută nici terapia lunară de la Paris. Repet: să nu vă mirați când o să apară în rochia Adinei la pupitrul prezidențial…
    D-aia zic: să fim umani cu Bojică, e un biet postac plătit de un „grup infracțional organizat”, asta-i viața de toxiu…

    Iar tu, Bojică, nu pune la inimă, nu te agita, ascultă-l pe Băselu și „relax”!

    • 14 august 2012 la 20:01

     Dacă te aștepți să spun Bojică cu aia mică nu spun… azi sunt decent…
     Dacă tot ai pomenit de Adinuța, ce zici? Oare și ea are chiloți ca ai Ramonei Mănescu, sau la ea dungile or fi orizontale?

   • Bojidar
    22 noiembrie 2012 la 19:59

    Sunt sigur ca esti invidios/invidioasa pe Anna Birchall si doresti s-o inlocuiesti. Dupa mintea ciumatilor portocalii am comis un delict de opinie care daca vor pupatorii de dos basist devine penal. Dar sunt sigur de un singur lucru, ca sunteti pupincuristi basisti desueti dar penali. Nu ai inteles nimic si doar viitorul sau istoria ne va dovedi cine a gresit. Pana atunci „ma lesi”.

    • 23 noiembrie 2012 la 20:05

     Da, mă gândeam au că doar atât pot USL-eii…
     Ce dracu bă Bojidare, la vou nu se găsește unul care să știe să vorebească omenește? Eu înțeleg, în campanie se aruncă pe net toți papagalii, dar matracuca aia de vă plătește, ar trebui totși să îi caute pe unii care pot vorbi și frumos… Sau poate la voi nu contează… Dacă trebuie să susțineți indivizi de teapa lui Dragnea, Căcărău, Becali, poate trebuie să nu cumnva să vă ridicați peste nivelul lor … Asta ar putea să ducă la decesurile lor (pluralul e corect de vreme ce a fost folosit a doua zi după ”Succesuri” de Alina Gorghiu

   • Bojidar
    22 noiembrie 2012 la 20:07

    Nu inteleg de ce va luati gura-n penis cu mine? Cu ce v-am gresit? Nu am disponibilitatea voastra de a pupa-n dos pe Santaj Basescu. Asta este o greseala? Baieti, exersati pupatul in dos, care va este morala si ratiunea de a exista, dar pe mine ma lasati in pace. Nu doresc un dialog cu stoarfe, chiar masculine, cu pretinse veleităţi intelectuale.

 6. 11 august 2012 la 19:32

  Pentru Bojidărică, un filmuleț să se relaxeze:

 7. 12 august 2012 la 22:22

  DORESC SA VA COMUNIC O INFORMATIE DESPRE UN PRIMAR pnl UN PENAL CU 9 PROCESE, CARE APARE IN NISTE SITUATII ACTUALE(DOBRE, RUS)
  CARE TRAGE TARE, CA SA-L DESFIINTEZE PE DL BASESCU, PROCESLE SUNT FFF IMPORTANTE.
  ASTEPT SA MA CONTACTATI PE PRIVAT

  • 14 august 2012 la 19:56

   Elisa, poți să comunici tot ce vrei, dar nu știu dacă folosește la ceva. Chestiile acestea se comunică la parchet. Se poate face și prin mail. Sau la OTV… 😀
   Legat de contactatul pe mail, oferta este pentru mine, administratorul acestui blog?

   Legat de ceva ce nu are legătură cu subiectul nostru…
   Întâmplător am văzut că pe http://mariuscruceru.ro/2011/12/15/psaltire-%C8%99i-proverbe-pentru-blogoslavnici-15/
   Scrii:
   elisa says:
   October 15, 2010 at 11:00 pm

   deci noi cei fara facultati nu stim sa cautam in Scripturi?.
   Gataaaa; hai cu noi la facultate, ma mai primesc oare?
   Am vazut oameni care declarau ca au multe facultati, dar spuneau prostii ingrozitoare…erau si crestini…
   Intelepciunea care vine de sus nu este prin intelepciunea lumeasca, pe care Domnul a facut-o de rusine,,,,
   Da..e bine sa avem facultati(mai ales mintale), dar pentru intelegerea Cuvintului nu e necesar.
   “Ca pe un gunoi” le considera inteleptul Pavel, care calca pe urmele lui Hristos.

   Apoi, ceva mai jos:
   elisa says:
   October 16, 2010 at 9:57 pm

   Naomi, iti dau adresa mea, vad ca fratele Marius a pus leucoplastul.
   ca pe vremea comunismului.
   (aici este o adresă pe care mi-am permis să o șterg pentru protecția ta… Admin Blue)

   Îți recomand să fii foarte atentă ce scrii pe blogul lui Marius Cruceru.
   Individul este un om cu idei puține, dar extrem de fixe, intolerant și extremist religios.
   Undeva pe blogul acela făcea niște paralele infiorătoare între catolicism și legionari de exemplu.
   Omul ar cam trebui să se ducă la un control psihiatric. Probabil din exacerbarea sentimentului religios el se consideră ceva între un propovăduitor al penticosalismului și ditamai prorocul… Mosiunea lui pe Pământ, crede probabil să este
   Atenție mare… cu el poți discuta doar întrebând și acceptând apoi orice spune, fără a permite îndoieli de vreun fel.
   Sfatul meu: Cere-i să îți șteargă adresa pe care ai postat-o… e dreptul tău. Dacă nu, poți să ai mari neplăceri.

   P.S.1. Te plângi că Marius ți-a pus ”leucoplastul”.
   În caz că nu știai, probabil Marius Cruceru nu e altcineva decât Marius David.
   Dovada? Dă clic pe numele lui Marius David și de va duce la această adresă: http://mariuscruceru.ro/
   Hehehe … șmekerie mare pe pe penticostalii ăștia …
   P.S.2 … Întreabă-l de ce ei nu își fac cruce…

 8. Bojidar
  18 ianuarie 2014 la 18:53

  MESAJ ŞTERS LA MODERARE PENTRU LIMBAJ INACCEPTABIL … Admin Blue

  Bojidare, (dragneamc**@*****.*** ) … ţi-am mai zis să nu te mai strofoci, oricum nu apare ceea ce scrii. Dacă mă-ta a avut treabă şi nu te-a învăţat să vorbeşti civilizat, nu e vina mea …
  Acest mesaj ţi l-am lăsat ca să vezi că l-am văzut .. celălalt e la SPAM şi aşa vor fi toate mesajele pe care le vei posta atâta timp cât nu îţi revizuieşti limbajul.

  Admin Blue

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: