Prima pagină > Blogosfera > Sorina Matei: ”Un personaj ca și Crin Antonescu cred că este un caz clinic de foarte multă vreme.”

Sorina Matei: ”Un personaj ca și Crin Antonescu cred că este un caz clinic de foarte multă vreme.”

Sorina Matei constată ce eu constatam ceva mai demult: Crin Antonescu e ”dus cu pluta”.

Nici nu era prea greu de observat  isteria sa maladivă, precum și încercările de a mima o hotărâre de om puternic dar care arată mai repede a un fel de disperare că nu peste multe zile va cam trebui să își ia tălpășița de la Cotroceni…

Din păcate, tot circul pe care îl face, se întâmplă la pupitrul Administrației Prezidențiale…

Oare e chiar atât de greu ca cineva să îi facă lui Antonescu, spre binele lui un control psihiatric?

Răspuns „urgent”: internarea!

 Demult nu mi-a mai fost efectiv lene să scriu. Un personaj ca și Crin Antonescu cred că este un caz clinic de foarte multă vreme. Tot ce vedem și auzim venind de la dânsul este mereu o confirmare și o reconfirmare a ideii că „pacientul englez” trebuie tratat cu mare grijă într-un așezământ spitalicesc de specialitate. Recomand utilizarea cămășii de forță- pacientul e deja violent verbal. În câteva zile, cine știe cum se va mai manifesta?! Așadar, why bother să analizezi o boală, ceva ce trebuie, de fapt, tratat și vindecat? Evident, dacă se mai poate asta…Și pare să fie „urgent” :))
Vă spun doar atât: într-o ieșire de maximum 15 minute, „pacientul englez” a folosit de 4 ori cuvântul „urgent”, de 5 ori- „clar”, „clarificare”, de 6 ori verbul la imperativ „cer” și tot de 6 ori „explica”, „explicații”. Restul nici că mai contează. Pentru că e cam ilegal.

Marea rușine este că „pacientul ad-interim” folosește pentru asta pupitrul Administrației Prezidențiale. Asta înseamnă că ne reprezintă pe noi toți, reprezintă România, vorbește chiar și interimar și neales, până la urmă, în numele statului român. Și vă spun că acesta este, într-adevăr, cel mai mare păcat.

P.S528 de dosare penale au fost dechise de către Parchetul General privind posibile fraude electorale comise la referendumul din 29 iulie.
P.P.S. Urmăriți atent interviul președintelui Băsescu pentru Vocea Rusiei. E chiar foarte bun. În materie de politică externă, este un interviu care face diferența. Aș remarca ideea: „Noi avem conștiința împăcată. Noi n-am fost niciodată întrebați „de ce” de Moscova. Am fi dat o explicație poate mai completă și mai tehnică decât cea pe care v-o dau astăzi.”

Autor: Sorina Matei
Categorii:Blogosfera Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: