Prima pagină > Presă > Aloo, Realitatea TV… faceți bă un bine Omenirii și împușcați Futezătoarea

Aloo, Realitatea TV… faceți bă un bine Omenirii și împușcați Futezătoarea

Fratee… Crețuleasca asta de la Relitatea TV e proastăăăăăăă … proastă … și mai și urlă ca năroada-n cucuruz

Nu e de mirare că se îngrozea Radu Alexandru

Futezătorul – Andreea? Ţi se creţulescu pielea pe tine!

La o renovare mi-am scos televizorul din priză. Sînt două motive pentru care nu mi l-am mai repus în funcţiune. Primul e că mi-e lene să găsesc cablul şi să trag de el spre o priză. Al doilea e Andreea Creţulescu. 

De cînd nu o mai văd pe Andreea Creţulescu zilnic, cînd schimb posturile să observ ce mai e la TV, vomit cu 80% mai rar şi m-am îngrăşat cu 5 kile. Desigur, mai simt uneori cum mi se urcă conţinutul stomacului pînă în spatele dinţilor, dar, din fericire, Tatulici apare destul de rar pe sticlă în ultimul timp.

Cu ochii ei mici, porcini, plini de răutate concentrată, care nu clipesc nici­odată şi cu care, dacă se uită fix 5 minute, dă gaură în lemn. Cu dinţii ei ascuţiţi ca aparatul de feliat pîine, îndreptaţi spre interior, ca să nu îi scape prada din gură cînd o mestecă de vie. Cu freza ei în formă de cap erect de penis. Şi vocea aia ca o mie de unghii strîmbe care rîcîie direct în creier. 

Dar cel mai oribil lucru la Andreea Creţulescu, în afară de ea ca persoană, este modul ăla agasant de a întrerupe omul cu care vorbeşte, ca să îi spună ea, de sus, cum decurge, de fapt, problema. Că ştie ea mai bine. Orice. Nici nu înţeleg clar de ce mai vorbeşte cu oameni, dacă e în aşa hal de omni­scientă. Probabil ca să îi tortureze în direct cu vocea ei care dă gaură în creier ca o mie de săbii laser. Nu am văzut în viaţa mea un om care să-şi ducă o idee pînă la capăt în faţa ei fără să fie întrerupt şi să o vedem pe ea cum chiţăie judecăţi de valoare în timp ce bietul invitat se chirceşte într-un colţ, cu capul între mîini, încercînd să-şi o­preas­că creierul din topire. 

Probabil dacă Iisus ar coborî pe un curcubeu fosforescent, împărţind înţelegere şi voie bună, şi ar ajunge în ­direct la emisiunea Andreei Creţulescu, să explice omenirii sensul vieţii şi secretul nemuririi, Andreea Creţulescu l-ar întrerupe. Şi chiar dacă nu l-ar întrerupe, tot nu aş putea să mă uit la emisiune, în aşa hal de enervantă e. 

Şi sper că Andreea Creţulescu nu citeşte articolul ăsta. Mi-e frică să nu-mi iasă de sub pat în toiul nopţii, să îmi jupoaie toată pielea cu dinţii ei ascuţiţi ca drujba, să deschidă televizorul, să dea pe emisiunea ei şi să fugă cu telecomanda. Şi să ră­mîn acolo în faţa televizorului, urlînd printre dinţi că nu am pleoape să le închid. 

Rugăminte pentru cei de la Realitatea:

Oameni buni, feceți un bine omenirii și : Împușcați futezătoarea băăăăăăăăăăăăăăăăăă !

Categorii:Presă Etichete:
 1. ionica
  23 august 2012 la 13:28

  Subscriu cu mult entuziasm!

 2. 18 ianuarie 2016 la 13:49

  De mult n-am mai ras asa la un articol! 😀

 3. DUMITRU
  18 ianuarie 2016 la 14:30

  Proasta RAUUUUUU .

 4. 18 ianuarie 2016 la 23:50

  Super articol! Am ras cu pofta in timp ce l-am citit…l-am recitit…acum rad cu lacrimi! Dar cand mai vad si imaginea ei, unde deasupra scrie ,,Futezatoarea,, …mai o dunga si ma kk pe mine de ras!!! Felicitari pentru articol!

  • 19 ianuarie 2016 la 13:18

   🙂
   Era o vreme când nu-mi aminteam numele, dar Futăzătoarea îmi venea instant …

 5. Marius
  19 ianuarie 2016 la 0:28

  Dacă ii pui o perna pe cap….trebuie sa recunoști ca futezatoarea…..e buna de ceva….

  • 19 ianuarie 2016 la 13:16

   Drept să spun, estetic vorbind, nu arată rău. Cu sonosrul sunt progleme la ea. Și probabil în interiodul capului. Nu am văzut-o niciodată lovindu-se la cap, dar am o oarece bănuală că s-ar auzi ecoul … e mare rău golul dinăuntru.

 6. Vasile
  20 ianuarie 2016 la 18:04

  Are capul mic si creierul sta lejer…..

  • 20 ianuarie 2016 la 21:32

   Măcar dacă se dă cu bicicleta n-are nevoie de sonerie .. la hârtoape face bang, bang …. hehehe

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: