Prima pagină > Scârboșenii > Andrei Tinu (Iucinu), mi-e greață de tine …

Andrei Tinu (Iucinu), mi-e greață de tine …

Întâmplător am dat peste blogul fiului nelegitim  al lui Dumitru Tinu… 

În 24   iunie 2012,  Andrei  publica un articol scris de un anume avocat Matei Valeriu care îi aduce un scrâbos omagiu pușcărașului Adrian Năstase.

Vezi Doamne, îi adresează o scrisoare titularului siteului …

 Dragă Andrei,

Profund emoţionat de soluţia judecătorească, impresionat de gestul d-lui Adrian Năstase pe care îl cunosc, eu, din 1970 când eram amândoi studenţi la Facultatea de Drept din Bucureşti, eu în anul întâi, el în anul trei, te rog să primeşti în paginile tale un mesaj pentru acest mare demnitar român, cu siguranţă cel mai mare, magnificul, pe care o mână de torţionari au reuşit să-l doboare cu concursul laşităţii poporului român în care şi eu mă regăsesc, dar mai ales cu ajutorul aparatului de represiune creat la dispoziţia şi ordinul despotului. Mesajul meu nu urmăreşte un patetism gratuit, nici lingvistic şi nici emoţional, dar dacă el transpare înseamnă că este glasul suprem al umanităţii, este strigătul de amărăciune ce domină neputinţa celor corecţi şi leali educaţiei şi profesionalismului însuşite, de a lua atitudine şi de a avea dreptul de a decide împotriva masacrului despotic şi dement ce există la nivelul puterii discreţionare, dar perfect ascunsă în sarcasm şi tendinţe ucigaşe.

Democraţia înseamnă corectitudine în fapte, sinceritate în angajamente şi consimţământ, înseamnă respectul valorilor şi este libertatea înţeleasă. Dacă peste aceste sensuri ale democraţiei pui o mască, aşa cum s-a procedat demenţial împotriva acestui mare şi falnic om de stat, cu certitudine cel mai mare pe care l-a avut România (şi când fac această afirmaţie cu siguranţă nu greşesc !), înseamnă că democraţia este o farsă abjectă pusă în valoare de oameni pigmei, care îşi urmăresc în patologia lor distrugerea celor ce au dovedit faimă şi demnitate, au creat valori şi au impus prestigiu, au creat respect şi au generat emulaţii şi tendinţe de emancipare dincolo de frontierele ţării. Dihotomia despotică, de imbecilitate psihopatică, vecină cu idioţenia majoră, şi răutatea dezechilibrată, au creat în ţara noastră disfuncţionalităţi la toate nivelele de comuniune şi comunicare, creând sentimentul de dictat politic şi de imposibilitate de răsturnare a lor. Sfidarea poporului şi condamnarea celor buni a fost adjectivul ce a caracterizat o bună perioadă de timp amărâta noastră de democraţie, pe care vestitul rege grec Pericle a îndrăznit să o proclame atât de triumfal în ţara lui.

Explicaţii asupra marelui om de stat şi om politic Adrian Năstase, se pot da crescânde în multitudinea lor, cu siguranţă se vor scrie pagini întregi, dar apropo de laşitatea noastră, vreau să spun că ar fi trebuit ca o mare masă de cetăţeni să ia atitudine atât împotriva conducerii, cât şi împotriva celor ce au instrumentat cauza, pentru a-i forţa pur şi simplu să se abţină de la judecată cunoscând că în jocul justiţiei s-a imixtionat putregaiul democraţiei şi javra de dictat. Nu ne va putea combate nimeni fiind cunoscut că în mijlocul evenimentelor era discreditarea nemeritată a marelui om, era dorinţa de umilire a personalităţii, era intenţia calificată dictată de sus de a-l distruge cu orice preţ, demonstrându-ne cât de mici suntem noi poporul şi ce forţă abominabilă există în pântecele lor psihopate. Apărarea lui Adrian Năstase este de fapt apărarea noastră, a majorităţii!

Completul de judecată. Îmi aduc aminte că pe vremuri exista aşa numitul complet special ales să se dea soluţia dorită, numit fie de influenţa politică partizană PCR, fie de dorinţa unui grandoman politic ceauşist.

Lucrurile stau aidoma acum cu prilejul judecăţii lui Adrian Năstase. Completul de judecată din recurs a fost special ales ca să fie siguri că soluţia va fi de condamnare. Era un motiv ca noi oamenii să ne zbatem şi să arătăm aceste lucruri, să ne adunăm pentru a înlătura această dictatură. Fac menţiunea că nu este târziu nici acum să se facă o demonstraţie chiar de forţă, pentru a înlătura efectele ordinare ale judecăţii false, cinice şi de complot politic psihopat.

Eu am spus, încă din 2004, că dacă Băsescu ajunge preşedintele României, această ţară va fi distrusă iremediabil. Este ceea ce s-a împlinit, atât la nivel de ţară cât mai ales la nivel de oameni, care au început, acum în 2012, să se deştepte.

Adrian Năstase era şi este încă un drapel la care trebuia să ne închinăm cu toţii şi să-l apărăm împotriva acestor bestii cu chip de om mort, dar periculoşi ca zombii care mănâncă pe cei vii.

Consider că Adrian Năstase trebuie să iasă din decepţie, să lupte în loc să dea satisfacţie şi trebuie să fie convins că oamenii sunt lângă el şi nu-l vor părăsi niciodată.

Adrian Năstase trebuie să triumfe! În lupta lui trebuie să fim şi noi implicaţi! Puterea lui trebuie să fie în cetăţenii care să-l respecte şi omagieze mai ales să-l urmeze în faptele de binecuvântare adresate poporului său, fiind un exemplu pentru popor, este fiul poporului cu care se contopeşte! Trebuie să sfideze sadismul şi sarcasmul unor descreierați fiind convins că noi cetățenii îl vom urma. Adrian Năstase este mai important decât toţi, prezenţa lui este aerul nostru, este sensul de a fi, este raţiunea însăşi!

Doresc d-lui Adrian Năstase însănătoşire grabnică cu restitutio în integrum de la social şi uman la politic şi familial, de la profesional la statal şi la demnitate, în care devoţiunea lui să fie frontispiciu pe fruntea ţării şi pe binele cetăţenilor în care singurul zumzet să fie aplauzele noastre.

Cu respect pentru marele om de stat, avocat Matei Valeriu.

Sursa:

andreitinu.wordpress.com

……………………………………………………………..

Dacă se întâmplă să citească, aici Andrei vreau să îi transmit ceva…  De când se ducea pe la OTV numele lui îmi provoacă o greață cumplită… Păcat că a murit tatăl lui… măcar pentru că am aflat că există, dacă nu murea nu aflam şi eram un pic mai fericit …

UPDATE: 

Din cauza unei regretabile confuzii, iniţial aici am postat ceva ce, din neatenţie, am considerat că ar fi o scurtă biografie a avocatului mai suspomenit care îi trăgea limbi în dos lui Iucinu…

Oricât de scârbos o fi respectivul, nu poate fii acel scriitor a cărui biografie o postasem deoarece scriitorul respectiv, care are acelaşi nume, Matei Valeriu, este un  personaj din republica Moldova, născut în comuna Cazangic, judetul Lapusna, Basarabia (Republica Moldova) in familia lui Nicolae (1922 – 1981) si a Sevastitei (1924 – 2009), a studiat  la scoala medie incompleta (actualmente gimnaziul Mihai Viteazul) din satul natal (1966 – 1974), apoi la scoala medie romaneasca nr. 2 din or. Leova (1974 –1976) pe care o absolva cu medalie de aur. Studii superioare la Universitatea de stat din Moldova (1976 –1979) si Universitatea de stat Mihail Lomonosov din Moscova (1979 –1983), facultatea de istorie, specialitatea etnologia, pe care o absolva cu excelenta, sustinand o teza despre valoarea istorico-etnologica a operei lui Nicolae Milescu Spatarul (1636 – 1708), recomandata de consiliul stiintific spre publicare…. restul biografiei putând fi văzut aici: rightwords.ro

Scriind acest UPDATE,  mi-am amintit că în urmă cu câteva luni cineva care semna Matei Valeriu protesta şi îmi cerea să repar această eroare … evident că nu l-am luat în seamă … acum văd că a revenit, semn că i-am provocat o oarece nemulţumire.

În consecinţă, trebuie să ştie că dacă i-am provocat nişte nemulţumiri cât de mici îmi cer scuze că nu i-am provocat unele mult mai serioase pentru simplul fapt că, aşa cum m-a enervat Ceauşescu, absolvent a patru clase în România şi a unei academii militare la Frunze, m-a enervat şi Ion Iliescu, absolvent a secţiei de apă de ploaie a KGB-ului Moscovit…

Greaţa nu vine neapărat de la faptul că fosta Universitate de stat Mihail Lomonosov din Moscova ci de la faptul că un moldovean nu putea ajunge acolo DECÂT CU ACORDUL KGB (eventual NKVD) instituţie mult mai sinistră chiar decât Securitatea românească … Nici acordul KGB (sau NKVD) nu ar fi fost cineştie ce mare lucru dacă asta nu presupunea o colaborare ulterioară cu acesta…

Gata, PA … 

 1. 1 septembrie 2012 la 23:29

  Când Băse a condamnat comunismul în Parlament, Olguța Vasilescu și Daniela Buruiană, ambele deputate PRM la vremea aia, au adus o haită de urlători care să-l huiduie pe președinte în timpul discursului. Printre derbedei era și progenitura lui Tinu care, seara, la Realitatea tv, și-a exprimat regretul că nu s-a gândit să ia și niște pietre în buzunare…Ăsta-i Andrei Tinu: un retardat.

  • 2 septembrie 2012 la 16:34

   Foarte corect … uitasem acel episod. Dacă nu mă înșel individul a fost luat atunci la axila (sub aripa) lui Vagin Tudor

 2. 6 septembrie 2012 la 2:29

  Stimate domn,
  Trecând peste greaţa dumneavoastră, peste ura viscerală împotriva unui tânăr care nu v-a greşit cu nimic şi peste tonul sfătos, de profesor mediocru, vă informez că faceţi o eroare gravă: îl confundaţi pe avocatul Valeriu Matei, născut şi şcolit în România, cu poetul basarabean Valeriu Matei. În ceea ce priveşte condamnarea comunismului (de către un profitor nenorocit al sistemului socialist, pe numele său Traian Băsescu – n.m), ţin să vă spun că există destui oameni, printre care mă număr şi eu, care cred că Nicolae Ceauşescu a fost un patriot român.
  Ştiu şi eu să înjur, poate mai bine ca dumneavoastră, domnilor BLUE SORIN şi DOBERMAN, dar n-o fac… Fiindcă înjurăturile Domniilor Voastre sunt rodul bolii sufleteşti de care suferiţi, iar „retardul” lui Andrei a produs până acum 2 cărţi, sute de editoriale şi articole în presa centrală, 10 articole ştiinţifice în reviste cotate CNCSIS sau BDI, articole în urma cărora Andrei a fost invitat să scrie la o revistă care apare în catalogul Bibliotecii Senatului SUA.
  Vă doresc tot binele din lume, dar încercaţi să vă documentaţi cum trebuie…

  Un om simplu, cu multe defecte şi cu multă înţelegere pentru cei care suferă de boala netratată a urii!
  Cătălin Boboc

  • 6 septembrie 2012 la 17:56

   Nțț.. eu nu urăsc pe nimeni Cătăline …
   Legat de acel avocat …OK, dacă zici așa o fi,
   Andrei, deși e ”fratele tău” cum zici pe blogul despre oameni și fapte care te interesează http://catalinboboc.wordpress.com/ chiar îmi provoacă greață încă de pe vremea când își petrecxea nopțile pe la OTV

   Boboace, nu am ură nici măcar față de jegurile politice de teapa lui Iliescu sau Dan Voiculescu… mi-e greagă și de ei, dar mai mult mi-e greață de oportuniștii din partidele lor.
   Greața maximă însă mi-o provoacă cei de la PNL (pentru două săptămâni am fost membru al PNL Cluj, pentru că eu cred în valorile liberale de care voi, cei cu o evidentă dorință de parvenire, vă bateți joc… Să știi că
   A scris Andrei cărți? Și ce dacă? Ce-are scula cu Prefectura? Și Adrian Păunescu a cris o grămadă dar tot o scârbă a fost cât a trăit și când l-a luat dracu…

   Cătăline, oricâtă modestie vrei să afișezi prezentându-te ca ”Un om simplu, cu multe defecte şi cu multă înţelegere …” m-ai lăsat ca înainte … neimpresionat deoarece știu ce căcănărie zace în licuricii politici locali ca tine…
   Tu nu mă interezi în nici un fel deci nu mă interesează nici părerile tale … ba spun să spun că mi-e milă de cei ca tine.

   Citez un articol de pe http://www.infoest.ro/index.php?pn=2&idn=19322576

   Cătălin Boboc (PNL) a trecut in revista minciunile lui Basescu

   Presedintele PNL Braila dl Catalin Boboc a facut o scurta trecere in revista a motivelor pentru care Traian Basescu a starnit antipatia romanilor.

   „Legat de suspendarea lui Traian Basescu, as dori sa reamintesc oamenilor doar o parte din jignirile pe care acest om le-a adus poporului pe care acum sustine ca il slujeste si nu l-a mintit. Daca esti presedintele tarii, ar trebui sa fii un mediator, un exemplu pentru societate, nu un invrajbitor. Nu se poate ca preşedintele unei ţări să vină să spună despre bugetari că sunt ca un om de 200 kilograme cărat în spate de unul de 50 de kilograme slab şi amărat. Am sperat că în strategia politică, domnul Băsescu va sacrifica bugetarii si va incuraja mediul de afaceri, insa el a vrut să se certe cu toată lumea. A majorat TVA-ul, iar acest lucru i-a afectat atat pe cei din mediul privat, dar si pe oamenii de rând, pentru că s-au scumpit toate. Tot în registrul acesta le-a explicat angajaţilor că pensionarii sunt o mare povară pentru ei. Dar nu poţi să învrăjbeşti oamenii împotriva altora. Când discutam despre indemnizaţia mamelor, a spus că nu vrem să ajungem o ţară de mămici bebeluşi. ot preşedintele a mai vorbit şi despre medici şi a spus că dacă nu le convine pot pleca din ţară. Ca principiu, evident că este o piaţă liberă şi orice categorie de angajaţi pot alege să facă ce vor, dar aceasta nu este atitudinea normală a unui preşedinte. El ar trebui să găsească soluţii. Aceste sunt elemente clare care ne arată că preşedintele s-a băgat peste nişte activităţi în care putea oarecum să îşi dea cu puterea pe un ton mai moderat. Trebuia să armonizeze punctele de vedere ale diferitelor categorii nu să le pună în contradicţie. Într-o perioadă de criză este un principiu de economie simplă care se învaţă în primul an de facultate. În aceste situaţii, oamenii, companiile încearcă să se alieze, să se asocieze, nu caută să se dezbine”, a declarat Cătălin Boboc, preşedintele organizaţiei judeţene a PNL Brăila.

   Legat de faptul ca Traian Basescu a declarat ca nu a mintit niciodata, liberalii braileni l-au invitat pe presedintele suspendat să îşi aducă aminte de momentele în care anunţa, în 2009, că nu se vor tăia salariile şi pensii, pentru a le tăia câteva luni mai târziu, sau când promitea în 2008 majorarea salariilor profesorilor.

   Știi de ce l-am citat? Ca să vadă lumea că nu ești decât un mâncător de rahat din cea mai jegoasă specie…
   Bă lepădătură politică, Băsescu învrăjbește sau jigodiile care îți sunt șefi pe linie de partid (Căcărău, Nicolăescu, Ghișe etc sint tot cu bățul în gard?)
   Băsescu nu vrea să discute cu voi? Cu cine să discute bă mâncător de rahat dacă ai tăi și pesedeii nici nu vă duceți la cosultări, iar când mergeți faceți circ ieftin?
   O duc bugetarii rău din cauza lui Băsescu? Păi, din câte știu eu, de tăiat veniturile le-a tăiat Guvernul … Președintele nu are astfel de atribuțiuni… chiar n-ai pic de jenă să minți în halul ăsta?
   De vreo patru luni voi și cu ceilalți infractori, cei de la PSD, sunteți la guvernare… ați uzurpat și Parlamentul … de ce nu măriți la loc salariile? De ce ați lăsat leul să o ia razna? De ce nu redeschideți acele spitale și școli care au fost închise și pe care ziceați că că le redeschideți în prima săptămână? De ce nu ați rupt cum ați promis relațiile cu FMI?
   Legat de condamnarea Comunismului, măcar a făcut-o … îmi amintesc perfect momentul… jegul de Bogdan Olteanu făcea mișto și zicea bancuri…
   Voi chiar n-aveți pic de jenă? Nesimțiților …
   E normal să îl consideri pe împuțitul de Andrei Tinu ”fratele tău”… sunteți la fel de grețoși…
   Uite, ca să vadă lumea cât de fain ești (frizat,pieptănat, cu crvată și sacou de cioclu, fix ca secretarii de UTC de pe vremea lui Ceașcă) îți pun și o poză…

   Gata că m-ai plictisit …

   P.S. Dacă vrei să vorbești de ură, vorbește-le celor de la tine din partid, lui Căcărău, lui Ghișe, lui Nicolăescu, Alinei Grohghiu, Dianei Tușa etc și cretinilor de la Antena3 care vă tort pupă în cur… în specil măscrăriciuluimâncător de rahat,fiul lu tanti Mareana Badea … Mirciuluk

   Hehehe … ”ANDREI TINU (FRĂŢIORUL MEU)” …
   Boboace, am totuși o nelămurire… cum de Andrei e frățiorul tău? A fost Old Boboc (Tac-tu) pe la madam Iucinu, sau Tinu (D.zeu să-l ierte) pe la madam Boboc (mă-ta)? Așa, de curiozitate …

  • 6 septembrie 2012 la 18:05

   Încă ceva, văd că ai la blogroll blogul pușcăriașului Năstase … oare de ce nu mă mir?
   Dar văd că ai și un blog Cătălin Boboc cu descrierea ”cătălinboboc” de pe webs.com
   pe de o parte nu pot să nu te felicit pentru el, să îți spun că e păcat să nu îl dezvolți și să mă amuz coios… e primul blog pe care îl văd având o asdtfel de descriere…
   Sfat: Caută on psihiatru și întrabă-l dacă nu cumva suferi de o periculoasă inflamare a personalității.
   Ca Căcărău, șeful tău suprem. 😀

   • 24 aprilie 2013 la 12:44

    Blogul respectiv a fost primul meu blog, dar, din păcate, nu mai ştiu parola… Nu sufăr de nicio inflamare a personalităţii, stimate domn, dar mi-a fost lene să-l şterg la momentul respectiv, iar acum nu mai pot şi nu cred că e o mare problemă dacă e o trimitere la un alt blog cu numele meu. Apoi, nu voi comenta răutăţile domniilor voastre, cu precizarea că există în tradiţia noastră „fraţii de cruce”, aşa cum şi creştinii sunt fraţi între ei. Dacă doamna Mareana Badea ar avea respect, nu ar vorbi aşa despre doi oameni care au murit, respectiv Dumitru Tinu şi mama mea, care a murit acum 20 de ani. În ceea ce priveşte psihologul de care făceaţi vorbire, tind să cred că alţii au nevoie de ajutorul specialistului. Ne aflăm în Postul Mare şi, de aceea, nu vă voi răspunde cu ură. Vă doresc să fiţi iubiţi, apreciaţi, sănătoşi. Şeful meu suprem este Dumnezeu, singurul în faţa Căruia vom da socoteală. Mai spun, cu toată tăria, că jignirile dumneavoastră mi-au prins bine, fiindcă un om ca mine, care tinde să devină un creştin autentic, ştie că umilinţa, smerenia, dragostea faţă de adversar sunt ingredientele necesare acestui drum spre Mântuire. Vă doresc Sărbători cu PACE, LINIŞTE, LUMINĂ!!!

    • 24 aprilie 2013 la 21:48

     Cătăline, dacă ai uitat parola nu-i nici un bai… se poate recupera.. trebuie doar să ştii adresa pe care ai folosit-o acolo.
     Vezi că undeva scrie ceva de genul „Am uitat patrola” sau ceva similar … parolele se uită.
     După ce intrii acolo faci ce ţi se spune şi o recuperezi, fie ţi se cere ca pe Facebook un număr de telefon şi ţi se trimite un cod pe care îl poţi folosi odată pentru a pune o nouă adresă pe care e bine, dacă n-ai ţinere de minte, să o treci undeva … într-un carneţel…

     Răutate? Nţţţ … Mareana Badea care zici că vorbeşte urât despre mama ta şi despre Dumitru Tinu o fi cumva mămica lui Mircea Badea? Tanti Profa de română? ţîţîţî … Şi io care mă miram cum de o doamnă atât de mobi… pardon nobilă să fete acum vreo 40 de ani un imbecil ca Mircea …

     PACE, LINIŞTE, LUMINĂ să fie 🙂

 3. 24 aprilie 2013 la 12:46

  A, şi eu nu am nicio legătură cu senatorul liberal Cătălin Boboc, fiind doar o coincidenţă de nume.

  • 24 aprilie 2013 la 12:57

   Nu am simpatii liberale, nu am fost niciodată liberal şi, evident, nu voi fi. Am fost, sunt şi voi fi un om de stânga.

  • 24 aprilie 2013 la 21:48

   OK… oricum, suna bine … 🙂

 4. 24 aprilie 2013 la 12:52

  Din grabă, am scris doamna Mareana Badea. Rectific: fiul doamnei Mareana Badea. Cu toată preţuirea, Cătălin Boboc…

  • 24 aprilie 2013 la 13:10

   Da, repar eroarea: am văzut târziu faptul că era o trimitere la Mircea Badea, aşa că, domnule Sorin Blue, eu doar atât am avut de spus. Era datoria mea de frate (în sens creştinesc şi românesc, nu de sânge – n.m) să îmi exprim opinia. Fiecare om are dreptul să urască, să dispreţuiască, să-i fie greaţă pe/de oricine. Faptul că dumneavoastră nu daţi doi bani pe părerea mea, iarăşi e un drept câştigat. Totuşi, atunci când acuzaţi pe cineva, interesaţi-vă cine este acea persoană. Altfel, există riscul să jigniţi/ să puneţi la punct, să răniţi o persoană care nu este în cauză. Vă doresc tot binele din lume, în mod sincer, dezinteresat şi din toată inima! Sărbători frumoase!

   • 24 aprilie 2013 la 21:52

    Eu nu urăsc pe nimeni … nici măcar pe mine…
    Legat de preţul pe care îl pun pe părerile altora … nu presupune nimic că te înşeli.

  • 24 aprilie 2013 la 21:49

   Nu contează… aşchia nu sare departe de albie …

 5. Afee
  2 mai 2013 la 17:56

  Bai idiotule (ca altfel nu iti pot spune) inainte de a defaima o persoana macar informeaza-te corect si nu scrie niste cuvinte doar de dragul de a scrie sau de a spera, macar, sa fi bagat in seama. Adevaratului avocat Matei Valeriu nu ii vei ajunge nici macar pana la degetul mic, avand in vedere tot ceea ce a realizat pana acum. Frumos ar fi sa iti revizuiesti textul cu informatii corecte si updatate.

  Admin Blue – precizări necesare

  În mod normal, texte ca cel de mai sus nu apar pe acest blog fiind şterse imediat ce am terminat de citit acel „Bai idiotule..”
  Nu că m-ar enerva, dar textele postate de imbecili mă plictisesc îngrozitor…
  Azi, fiind în stare de graţie datorită faptului că dilema cu gazele de şist mi se pare a se lămuri (gazele de şist ie bune dacă USL e la guvernare şi nasoale dacă USL e în opoziţie) am zis să citesc maiu mult…

  În primul rând, nu am să dau deocamdată publicităţii complet adresa de mail şi IP-ul papagalului… doar parţial bennnny**@*****.*** cu IP 213.52.1.** cu promisiunea că dacă va continua să mă înjure să public mai multe despre el … de exemplu locul unde este şi providerul care îi dă NET-ul, evident că voi posta şi datele pe care norvegienii de la „Broadnet AS” ni le va furniza gratuit şi cu bucurie … Aşa ca să ştiu lumea de ce la noi justiţia e cum e…
  Văz că îi ia apărarea avocatului ăla … păi nu e de mirare că avem vocaţi de rahat dacă sunt apăraţi pe internet de nişte astfel de găoaze (a se observa că am zis „găoaze” şi nu găozari… nu vreau să plagiez… un găozar este un posesor de găoază, o găoază e o gaură)…

  Pentru Bennny a cărui capacitate intelectuală şi stare etilică este relevată de folosirea a trei de „n” consecutiv (dacă e bâlbâit la maniqură scuze):
  Bă rahatule, de unde morţii mă-tii ai dedus tu că ai dreptul să îmi infectezi blogul? Eu am venit la tine acasă să te scuip în freză? Ba.. Aşa că, pa şi pu … la revedere… eu zic să nu îţi mai pierzi vremea chinuindu-te la copită să tastezi …

 6. Matei Valeriu
  18 decembrie 2013 la 17:38

  Solicit autorului acestui text să aibă curajul să elimine confuziile în ceea ce mă privește și să studieze mai bine tema pe care vrea s-o abordeze.
  Valeriu Matei, scriitor

  • 18 decembrie 2013 la 19:43

   Articolul este din septembrie 2012 … Crede-mă că a urmări viaţa lui Andrei nu e ţelul meu în viaţă. Nu mai ştiam detalii dar îmi aminteam doar că aveam o greaţă teribilă vis-a-vis de acest individ.
   Am impresia că respectivele confuzii se referă sunt legate de numele Valeriu Matei. E un nume pe care nu l-am întâlnit nici până atunci şi nici de atunci, am senzaţia că e vorba, de un scriitor minor, poate talentat sau nu, care: ”Studiaza la scoala medie incompleta (actualmente gimnaziul Mihai Viteazul) din satul natal (1966 – 1974) ” … Probabil asta e ceva similar cu liceul, dar apărând cuvântul „incomplet”, înseamnă că nu are bacalaureatul, deci nici vorbă să fie vorba de avocatul al cărui nume are onoarea să îl poarte…
   Scuzele merg şi către av. Matei Valeriu, absolvent a cel puţin unei facultăţi de drept deoarece se pare că l-am confundat cu un autodenumit scriitor care la data respectivă se pare că studia, citez ”… la scoala medie incompleta (actualmente gimnaziul Mihai Viteazul) din satul natal (1966 – 1974) ” sincer sper că până azi 18.12.2013 a şi terminat-o dacpă nu cumva s-o fi desfiinţat şi merg şi către, sper, absolventul de scoală normală (actualmente Gimnaziul Mihai viteazu) din satul său …

   În consecinţă voi şterge referirea la acesta din urmă …

   MULŢUMIT?

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: