Prima pagină > Nesimțire, Presă > Mihai Gâdea – târfa care strigă viol …

Mihai Gâdea – târfa care strigă viol …

Când un bordel urmează să se închidă, târfele exponențiale ies în public să se plângă.

Asemenu unei târfe care ar rămâne … trotuaristă după ce bordelul de lux unde prestează, la fel se plângea și Mihai Gâdea de faptul că s-ar încerca închiderea mizeriei unde prestează slujindu-și cu credință stăpânul.

Printre motivele invocate în defavoarea Antenei 3, în şedinţele Consiliului Naţional al Audiovizualului, se numără:

 1. Un raport al Curţii de Conturi despre ICR, pe care Antena 3 l-a prezentat într-o emisiune. Potrivit raportului, la ICR s-au făcut angajări fără concurs. În plus, ICR a acordat majorări salariale în 2010.

 În urma publicării raportului, ICR a trimis un comunicat nesemnat către redacţia postului TV. Antena 3 a trimis o scrisoare în care intreba institutul dacă îşi asumă comunicatul nesemnat iar Institutul a răspuns negativ, precizând că va reveni cu alte informaţii lămuritoare.

 2. Dezvăluirile cu privire la judecătorul CSM Cristi Danileţ care, potrivit unei soluţionări judecătoreşti, a fost dat în judecată de părinţii săi.

 3. Faptul că judecătorului CCR Aspazia Cojocaru nu i s-ar fi solicitat un punct de vedere la informaţiile despre reţeaua infracţională din care a făcut parte. Mihai Gâdea subliniază că a purtat o convorbire telefonică cu magistratul şi că acest lucru poate fi demonstrat.

 Dezvăluiri halucinante  susținea el, despre acţiunile de tip mafiot ale fostei puteri au atras asupra jurnaliştilor postului Antena 3 numeroase ameninţări cu moartea şi tentative de intimidare sau discreditare.

Evident că nu a pomenit nimic de încălcarea Legii Audiovizualului…

Vreau să îi amintesc târfei mediatice cum, în ziua în care Oana Stancu și Adrian Ursu au început să mănânce rahat scuipând cu zoaie pe fostul stăpân de la Realitatea TV, el însuși își băga piciorul în Legea Audiovizualului spunând că el nu va invita pe nimeni de la Putere la acea dată PENTRU CĂ NU VREA EL.

De asemenea i-aș mai aminti cum la Antena 3, încă de la înființare nu se face televiziune ci o continuă execuție media unidirecțională…

Oricine va deschide televizorul pe Antena 3, indiferent că o vedem pe isterica Dana Grecu, pe narcisistul Radu Turos, infatuatul Răzvan Dumitrescu, autosuficientul Victor Ciutacu sau măscăriciul Mircea Badea ori alte jeguri autodenumite „jurnaliști” ori tot felul de lepre politice și nu numai , va înțelege ce spun…

Dar cum de la o vreme orice curvă, indiferent cât de împuțită ar fi și oricât de mult sifilis ar fi împrăștiat prin parcările de tiruri ajunge să se creadă un fel de artistă, la fel probabil și ordinara curvă Gâdea se consideră jurnalist, iar ceea ce face el și colegii, nu scuipare de zoaie ci jurnalism acoperit de libertatea de exprimare, fiecare secundă de funcționare a infecției mediatice nefiind decât  o altă tonă de rahat aruncată pe obrazul țării…

Sincer, de vreme ce CNA-ul este decedat, nu mai sper că voi trăi destul măcar cât să văd înjumătățită licența canalului.

Dacă nu s-a reușit închiderea ordinăriei țiganului din Caracal, Oligofren TV, cum dracu să sperăm Antena 3 va putea fi atinsă la modul serios…

Ar fi și urât ca cei din CNA (cu părul ca pana corbului) care au lucrat la Felix în ogradă să facă în așa fel încât foștii colegi să rămână pe drumuri, … (chiar dace ar fi adevărate cele 3000 de mailuri de amenințare…) 

 1. liviu
  22 septembrie 2012 la 15:15

  nu mai schimba pe antena 3 (sau 1 sau oricare de la intact), ca sa vezi ce se intampla. In acest articol/postare, nu vad decat jigniri, pe care, sincer, cred ca le poate exprima oricine ascuns sub un acronim. Nu apare nici o explicatie – din partea ta, caci al tau este acest spatiu ca sa-ti exprimi ideile, ci doar acuze si injuraturi. Nu este nici o problema cu asta, doar e o tara libera nu?? :). As putea sa te injur si eu acum, insa probabil ca mi-ai sterge comentariul (sau alte masuri punitive). Daca insisti atat de mult ca CNA-ul sa inchida antena 3 (pe motive pe care inca nu le explici) de ce nu, pe aceleasi considerente, sa nu-ti inchida si tie acest blog?

  • 22 septembrie 2012 la 21:21

   Liviule, mai caută în blog…
   De nenumărate ori am protestat pentru faptul că Antena3, România TV, Realitatea TV și OTV încă mai emit deoarece, fiecare a încălcat în mod trepetat Legea Audiovizualului.
   Jigniri zici?
   Dar când Gâdea spunea că atâta timp cât va fi el acolo, nu vor fi invitați oameni de la Putere (Atunci era la putere PDL și UDMR nu era o jignire la adresa privitorilor la tv? Dar calomniile, minciunile, isteriile și cam tot ce se dă la Antena 3 ce sunt dacă nu jigniri la adresa privitorilor? Să nu mă mai uit la Antena 3? De ce? Eu când plătesc abonamentul plătesc pentru toate canalele…
   Înțeleg că ești fan Antena 3… din punctul meu de vedre asta te fixează în zona de scârbe…
   Să îmi închidă CNA-ul blogul? Fratee, dar tu ești nărod rău… CNA-ul se ocupă de Audiovizual… (televiziuni, radiouri etc) Ce-are scula cu prefectura? De ce să nu mi-l închidă Asociația Exterminatorilor de Păduchi Lați la Pinguini? Fă o reclamație, le-o transmit eu…
   Pentru voi, anteniștii și fanii lor am un mesaj:

 2. liviu
  22 septembrie 2012 la 23:05

  of of…. cred că au murit oameni in decembrie tocmai pentru ca cei ca mine şi ca tine să poată conversa, deşi văd ca jignirile gratuite fac parte, în mod frecvent, din modul tău de comunicare. nu (mi)-ai explicat încă de ce consideri că antena 3 trebuie închisă doar ca ţi se pare tie că minte. crezi că mint şi fac propaganda în care tu nu crezi, simplu, nu te mai uiţi. şi când îţi iei cablu, nu cred că plăteşti extra pt antena 3. când îţi faci abonament la mobil, poate să te sune oricine, fie ca-ţi place sau nu (poate nu e cel mai bun exemplu). ştiu ce face cna-ul, nu trebuie să-ţi dai in petec. nu îmi dau seama însă de ce crezi tu aşa de mult in această instituţie. tu (şi eu) pe net avem (aproape) toate libertăţile din lume. şi ni se pare normal, pentru a ne putea exprima liberi. de ce crezi că cna-ul ar trebui să pună pumnul în gură (oricărei televiziuni abjecte)? ţie ţi se pare normal să mă faci narod (aproape gratuit) fără să fi penalizat de nimeni. Si e normal. singurii care sunt în măsură să te penalizeze sunt cititorii acestui blog. la fel ca şi telespectatorii in cazul televiziunilor….

  • 25 septembrie 2012 la 18:30

   Liviule, vorbești de jigniri? Nu ți-am explicat de ce trebuie închisă Antena 3? Păi tu te uiți vreodată la împuțiciunea aia? Dacă te uiți, înțelegi și singur, dacă nu poți să înțelegi… asta e… atâta poți, nu e vina ta…
   Ție ți se pare că ce face imbecilul de Badea e umor? Că ce fac Gâdea, Dana Grecu, Ciutacu, Oana Stancu sunt moderări de emisiuni?
   Nu ți convine să te fac cum vreau pe blogul meu? Wow… m-ai impresionat… Te-am pus eu să scrii aici? Ai scris, ți-ai asumat și primirea unui răspuns…
   Dacă citeai ce mai scrie pe blog, vedeai părerile mele despre Antena 3 și cei ce îmi citează din spusele ălora… Ai văzut blogul lui Badea? Știi ce cuvând se regăsește cel mai des? ”căcat”…
   Eu am dreptul să protestez cât vrea mușchiul meu legat de ce văd la televizor. Plătesc să recepționez. Tu nu plătești nimic să scrii aici…
   Nu-ți convine, nu scrii…
   Nu te speria, nu ești singurul… Câteva sute din cei ce scriu nici măcar nu au bucuria să vadă publicat ce au scris. Știi de ce? Pentru că nu vrea mușchiul meu.
   Așa e cu libertatea de exprimare… totul e democratic. Fiecare scrie ce vrea, de apărut apare ce vreau eu…PA…

 3. grigoras
  24 septembrie 2012 la 14:37

  O gasca de nemernici,oricand dispusi sa linga orice”dos”cu bani multi.Cand nu va mai fi Voiculescu,va fi altcineva si vor continua sa faca acelasi lucru.

 4. liviu
  25 septembrie 2012 la 23:48

  n-am nimic personal cu tine, şi evident că tu alegi ce apare la tine pe blog. şi ca să scriu la tine pe blog, totuşi, plătesc un abonament la net.
  întrebare: dacă nu-ţi place antena (sau dacă nu NE place) presupun că nu ne place nici site-ul lor, unde probabil că cam acelaşi lucru. de ce să nu duci protestul până la capăt, şi să ceri să se închidă şi site-ul? că dacă plăteşti la rcs (de exemplu) ai acces şi la site-ul antenelor. singura diferenţă e telecomanda. din punctul meu de vedere cred că situaţia e asemănătoare. şi, în plus, dacă tu consideri că e nociv să te uiţi la antena 3, sau tvr sau MTV, nu te mai uiţi, nu? nu trebuie să vină cineva să decidă pentru tine. şi dacă nu vroiam să postez pe acest blog, nu postam nu? la fel cum dacă îmi place ce citesc voi mai intra….

  • 26 septembrie 2012 la 21:51

   Liviule, diferența este că din banii pe care eu îi dau celor de la RCS-RDS pentru recepția tv ajunge la cei de care ziceam, din banii pe care tu îi dai celui ce îți dă NET-ul nu ajung și la mine. Clicurile pe care le dai pe unul sau altul din siteuri, aduc bani, dar nu mie ci celor care administrează platforma Wordpres.Nu știu dacă știi, dar WordPress de exemplu are și o evaluare în bani a acestor bloguri. (De exemplu acesta e evaluat acum la vreo 2500-3000 de dolari. Există un site unde poți verifica, acum nu am timp să îl caut, dar dând spre căutare pe Google poți ajunge la el… Poți vedea de exemplu acolo și raportările 😀
   Legat de plată. Eu plătesc de exemplu taxa auto pentru folosirea drumurilor naționale. Ce zici, dacă vin și îni parcherz mașina la poarta casei tale și nu mai poți ieși, e corect? În fond aș fi tot pe un drum pentru folosirea căruia plătesc taxă, nu?
   Zici că există telecomandă și asta le rezolvă pe toate? Deci să înțeleg că nu ai avea nimic împotrivă de exemplu să se dea la liber tăieri de capete, oameni care se droghează, filme porno etc… ai avea telecomanda și dacă nu îți place ai putea muta, nu?
   Poate vrei să îmi arunci și aia cu libertatea de exprimare…
   Ți s-ar părea normal ca cineva să stea într-un camion și să arunce lături cu găleata pe trecători? Așa, în semn de protest că societatea nu îi dă salariul pe care îl vrea și îl mai și trimite la muncă dacă vrea bani… Ar fi și ăsta un mod de exprimare, nu?
   Sau, ca să vorbim mai aplicat, crezi că ar trebui să protestez că m-au bannat pe o mulțime de siteuri (al Antenelor, a lui Mircea Badea, Ciutacu, a lui Năstase și Iliescu etc)? Așa pentru că nu eram de acord cu ei? Eu cred că nu… Deși nu sunt de acord cu ce scriu ei acolo, nu înseamnă că nu au dreptul să facă asta…
   Crezi că eu sau tu avem dreptul să ne ducem în casa cuiva care locuiește cu chirie, deci nu e propietar și să ne apucăm să îi dăm peste bot că ni se pare că nu și-a aranjat mobila cum trebuie sau ce discută cu nevasta? Putem să îl criticăm cât dorim, dar afară, nu în casa lui. Dacă o facem acolo omul ne poate interzice… nu ți se pare?

 5. liviu
  28 septembrie 2012 la 16:27

  hmmm…. la partea cu plata rcs către canalele tv aş putea fi de acord cu tine. deşi cred că şi de aici putem specula la nesfârşit, fiecare cu motive pertinente. acum, sincer nu ştiu cat te uiţi la toate canalele din grilă, ca să zici că 5 bani merg la etno şi 3 lei la prima tv, dar eu nu mă uit la prima tv, deci de ce dau bani, nu?
  legat de tăieri de capete, dacă vrei să te uiţi cu adevărat, vei găsi pe net(oameni bolnavi vor fi tot timpul), aşa că, sincer inca nu înţeleg de ce susţii că tv-ul tre să aibă un anumit comportament. la fel şi in cazul drogaţilor. daca nu te deranjează in filme, nu văd de ce te-ar deranja in real life. în fond, asta e lumea bolnavă in care trăim. in plus, taierile de capete nu cred că sunt legale (nu ştiu exact care lege este încălcată), deci n-au cum să apară la tv, însă filme porno ai in miezul zilei ( pe canalele dedicate, cu semnul de 18+)
  faptul că ai acest blog, evaluat la suma aceea, cred că îţi aduce un oarecare capital (de imagine, popularitate etc) deci faptul că am şi eu net te (poate) avantaja.
  dacă ai veni să parchezi în faţa porţii mele, dacă nu există vreo lege care să-ţi interzică chestia asta (şi nu cred că este), nu prea am ce să-ţi fac, decât să te rog frumos să-ţi muţi maşina. însă aici cred că vb de spirit civic deja….
  sincer, orice forum (blog) care baneaza utilizatori mi se pare o prostie. este tot o cenzură. însă este şi un drept (pana la un punct), având in vedere că vorbim despre un spaţiu oarecum privat/personal (ma refer la blog). dar mi s-ar părea normal ca in momentul in care „devii public” să-ţi asumi nişte consecinţe. cum ar fi faptu ca nu toţi vor fi de acord cu tine…
  faza cu aruncatul de lături, nu o înţeleg, sincer să fiu… dacă cineva vrea să protesteze, să o facă atâta vreme cât nu „incomodeaza” pe alţii in nici un fel.
  încă ceva, tu când îţi iei abonament la cablu, ştii ce canale vin in pachet, deci dacă nu-ti convine oferta poţi zice pas. având in vedere că 90% din canale şi emisiuni sunt şi online, nu cred că e o pierdere prea mare.
  şi, ca incheiere, cred în ciclul nu-mi place ceva => nu consum => nu recomand mai departe => publicitate mai puţină pentru acel „ceva”.

  • 28 septembrie 2012 la 20:47

   Liviule, evident că nu pot să mă uit la toate cele vreo 70 de canale din grilă, dar le plătesc în principiu ca să mă pot uita dacă vreau.
   E vorba de principii nu de mărimea sumei. Un principi foarte important legalitate. Ei bine, pune mâna pe șegea audiovizualului. Așa cum cu mașina circuli pe dreapta și traversezi pe zebră deși uneori nu îți convine, în od normal trebuie să te supui sau să plătești amendă. Diferența dintre ordine și anarhie o fac legile.
   Nu confunda interetul cu audiovizualul. Nici măcar presa scrisă nu este conrolată de CNA Internetul nu e reglementat de legile care reglemenează audiovizualul.
   Pe de altă parte, acele site-uri de care zici sunt una, sunt site-uri care aduc bani, publice, pe când acest format de site-uri (blogurile) sunt chestii absolut personale.
   Legat de a fi sau nu cineva deranjat… pentru a fi deranjat, trebuie să intre pe blog…
   Din câte știu, există cam 30 de milioane de bloguri în lume din care vrei 50-60.000 sunt în România…
   Cineva definea un blog ca un fel de album, sau ca un carnețel în care fiecare își notează ce vrea. Cui nu-i place, nu trebuie să redeschidă ”carnețelul” respectiv.
   Trebuie să știi că personal mi se rupe de rating deoarece nu am nici un fel de publicitate pe blog. Faptul că am pus acea chestie sus în dreapta ca arată pe ce loc e la un moment dat blogul în clasamentul zelist (Când scriu e pe 3984 din 50.60.000) e pur și simplu o chestie de amuzament … o chestie colorată …

 6. liviu
  28 septembrie 2012 la 22:44

  Sincer sa fiu, nu stiu ce zice exact legea audiovizualului…. Daca tu ai citit-o (si inteles-o!) ai un punct in plus de la mine (daca ar conta undeva 🙂 ). Insa inainte sa vina CNA-ul sa-mi interzica un canal sau o emisiune printr-o nu stiu ce masura, cred ca pot sa decid si singur daca mai vreau sa ma uit la ea. iar daca la un moment dat nu-mi mai place ce e la tv (stiri, sport, muzica, documentare) ma dezabonez si gata. Tu zici ca CNA ar trebuie sa reglementeze anumite posturi din cauza ca ele primesc un anumit procent de la contribuabili (cel putin asa am inteles eu). In teorie pare corect. Pe de alta parte insa, cand iti faci abonament la cablu, stii ca anumite procente se duc si la televiziuni pe care nu le agreezi, sau pe care n-ai sa te uiti niciodata. Atunci vine intrebarea: care e diferenta intre banii pierduti pe Gadea & co care nu ne plac, si banii pierduti pe TVR2 (sa zicem) la care nu ma uit deloc.
  Sa fiu sincer, nici n-am observat „zelistul” de care vorbesti, pana acum. pur si simplu am citit ce-ai scris, chiar daca nu prea sunt de acord… Acum legat de faptul ca ti se rupe de rating sau nu, va trebui sa te cred pe cuvant, desi, la cat de documentat e acest blog, si bine structurat – plus faptul ca raspunzi destul de promt la mesaje – imi vine destul de greu sa cred ca o faci doar din pasiune…

  • 29 septembrie 2012 la 18:35

   Evident că am citit-o… oricine oi poate citi… există și pe internet…
   Liviule, observ că tu facă câteva greșeli, afirmi că nu ai citit legea, dar ai păreri…

   Nțț, nu spun eu că ”CNA ar trebuie sa reglementeze anumite posturi din cauza ca ele primesc un anumit procent de la contribuabili”. Nu știu unde ai văzut asta.
   E vorba de lege, or legile nu trebuiesc aplicate doar dacă spune unul sau altul. CN A prin definiție trebuie să reglementeze nu anumite posturi că întreg audiovizualul.
   Nu are nici o legătură cu banii. Aia e altă poveste.
   Dacă e să vorbim de Gâdea și de bani, atunci ar trebui să ne întrebăm de ce e liber atâta timp cât evaziunea fiscală se pedepsește…
   Împrumutul de bani de la Felix fără a mai fi vreodată returnați este un mod extrem de cunoscut de a plăti pe cineva … Practic este un venit pentru care nu se plătește impozitul legal…

 7. liviu
  29 septembrie 2012 la 23:10

  da, sunt convins că e pe net. însă să o citească, poate şi un copil un clasa a III -a. nu sunt sigur cât va şi înţelege din ea. iar dacă nu ştiu exact literă sau paragraf, cred că pot să am totuşi o părere, mai ales ca nu cred că bat câmpii (zic eu).
  daca vrei să respecţi literă legii, sunt convins că vei putea să numeri pe degetele de la o mâna posturile care să nu o încalce. iar dacă o lege mi se pare inutilă, sau aberantă, pot să fiu împotriva ei, cat e ea de lege. deşi, da, ea trebuie respectata.
  acum legat de bani, nu ştiu ce să zic… am văzut aici pe blog un sondaj de audienţe unde producţiile intact erau în top 10, (sau 12), deci cred că există o sursă de autifinantare credibilă, pe hârtie cel putin (presupusa publicitate). mai departe nu cunosc, so no comment…

 8. liviu
  30 septembrie 2012 la 22:44

  Well… nu ma uit la antena 3. Si in general la emisiuni de politica (ceea ce pe antena 3 gasesti la greu). M-am bucurat cand si-au luat-o, cu filmultetul ala cu boc, de la CNA (culmea, am zis ca nu cred in CNA), insa eu le-as fi dat amenda pentru penibilism si amatorie.
  Acum, legat de taieri de salarii, unele emisiuni sunt sub orice critica, deci cred ca trebuie luat de undeva, si dat in alta parte… Cel mai „accurate” (fir-ar, nu gasesc in romana cuvantul :D), cred eu ar fi un raport cheltuiala/ (rating si venituri). Asa, de ex emisiunea lui badea costa X euro pe luna/an si produce Y euro pe luna/an, deci e pe plus sau minus. ca asa degeaba face o emisiune x rating, daca veniturile generate din ea nu acopera cheltuielile (si atunci vine VV ca sa taie salariile doar ca sa nu opreasca emisiunea :)) ). sau poate are si el (VV) ca si becali, averea in terenuri, si nu i le mai cumpara nici dracu, si nu mai are lichiditati 😀

  • 30 septembrie 2012 la 23:18

   accurate = precis, exact, corect, just,îngrijit …

   • liviu
    1 octombrie 2012 la 17:28

    mda… cred că just s-ar potrivi cel mai bine.
    în altă ordine de idei, apreciez faptul că mi-ai răspuns (pertinent) la toate comment-urile mele. şi nu au fost puţine :-). chiar dacă nu prea am fost de acord unul cu celălalt.
    poate ne mai „vedem” pe aici. succes….

    • 2 octombrie 2012 la 20:25

     Liviule, felul în care răspund, depinde de modul în care mi se adresează cineva… Nu mă refer neapărat la limbaj ci la modul mai mult sau mai puțin rațonal al ideilor pe care le exprimă și la faptul că uneori am impresia că cel care scrie mă consideră mai tâmpit decât sunt în realitate. Din câte vezi, nu ți-au dispărut comentarii (cel puțin cele pe care le-am observat… ). Trebuie să consideri că asta e un mod de a aprecia ceea ce scrii chiar dacă te contrazic de multe ori.
     După acest mesaj, comentariile tale nu vor mai avea nevoie de aprobare. În mod normal dacă nu scrii la subiecte mai vechi de două luni vor apărea în momentul în care le postezi…
     Până acum erai într-un fel de carantină 😀

     Totuși, dacă atunci când te loghezi vei folosi o altă adresă de mail sau un alt nickname, platforma te va considera user nou și îți va opri comentariul la moderare… la fel se întâmplă și la cele vechi deoarece sunt considerate, din start, spam… așa e setat blogul… acelea apar doar dacă le dau OK

    • 2 octombrie 2012 la 20:53

     Am uitat ceva Liviule, dacă bifezi pătrățelele de sub caseta în care scrii, la inbox, pe mail vei primi un anunț când se răspunde la un subiect unde ai scris tu și un anunț de fiecare dată când aici se publică un articol nou.

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: