Prima pagină > Haioşenii, Politicăraie - Partide - Politicieni > Dormi în pace Căcărău… Dormi în pace …

Dormi în pace Căcărău… Dormi în pace …

USL a ajuns de râsul lumii… chiar și ea se plictisește de minciunile pe care le trage…

În timp ce Premierul Mutzunake preomitea mai abitir decât Dan Diaconescu tot felul de năzbâtii, plictiseala a devenit atât de mare încât vajnicul său coleg într-ale prezidențiabilității USL Căcărău ot Isaccea, vajnicul Carici Pognici a ales să facă ce știa cel mai bine… să tragă un pui de somn.

E adevărat, faptul că peneleul doarme până la prânz e de notorietate, dar numeni nu bănuia că nu se scoală mai … sau măcar că se trezește.

Tele M, televiziunea ieșeană care a difuzat imaginile cu Crin Antonescu picotind în spatele scenei pe care Victor Ponta vorbea alegătorilor, a difuzat noi imagini care surprind momentul în care premierul îi spune colegului său de alianță în momentul în care cei doi se îndreptau spre prezidiu: „Aici nu sunteți la Parlament, să lipsiți tot timpul, domnule!”

 Ponta se plictisise așteptându-l   pe Crin,  după ce liderul PNL lipsise dimineață, la inaugurarea  a unui tronson din Șoseaua de Centură a Iașiului. Șeful PNL a venit doar la întâlnirea electorală, dar și acolo a întârziat, în stilul său consacrat. 

Chiulăul liberal  nu-și mai poate ține pupila trează nici măcar în acțiunilor electorale. Liderul PNL a adormit la discursul principalului său partener politic, Victor Ponta. Și aceasta, în ciuda faptului ”hibernase”  până târziu târziu, strălucind prin absență la deplasarea în teren, trezindu-se doar când îi venea rândul să mai comită și el  oarece  discursurilor gogoși electorale.

Totul s-a întâmplat la Iași, unde cei doi s-au deplasat țanțoși  la inaugurarea  Șoseleide Centură a Iașiului, terminată însă doar pe-un sfert. Cei doi au inaugurat totuși această mică „macaroană” rutieră.  Oare să ne amintim de faptul că nu mai știu pe unde Ponta se lăda că el, spre deosebire de Boc se va duce doar la inaugurarea finală a unor obiective de investiție?

Postul local de televiziune TELE M a surprins momentul în care Crin Antonescu ”mână porcii la jir, terminat de  drumul cu avionul până la Iași. Noroc că în apropiere a sunat un  telefon mobil și cu mare greutate, șeful PNL a făcut un ultim efort de care era capabil. A deschis ochii… Nu înseamnă evident că s-a și trezit. Ar fi fost și păcat … probabil retrăia momentele de mare angajament emoțional când, de la pupitrul de la Cotroceni, la ședințele PNL,  sau pe scenele de pe te miri unde, în timp ce ce făcea pe interimarul președinte între o partidă de poker și una de tras pe nas, faptul că Președintele Băsescu a încălcat Constituția făcând ce aceasta îi cerea expres.

Căcărău nu e singurul care trece în lumea oniricului în timpul unor acțiuni politice…

La fel de plictisit de minciunile lui Ponta,  Varujan Vosganian, armeanul cu șapca-n gură a adormit și el la cluj, la Cluj, taman  când acesta își manifesta sprijinul pentru candidatura la președinție a lui Crin Antonescu.  Sprijinul pe care Ponta promite că îl va acorda liberalilor se pare că nu reușește doar să adoarmă vigilența acestora ci chiar să îi adoarmă fizic.  

Se vor trezi probabil când Ponta sau alt pesedist va face public anunțul că PSD va susține candidatura unui pesedist, lucru extrem de normal dealtfel.

De la Valeriu Sterian citire: ”Dormi in pace”

 

 

 

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: