Prima pagină > Diverse, Justiţie - Lege - Legislație > Din lumea tenebrelor, Elodia se răzbună doar parțial… Cristi Cioacă arestat, Dan Diaconescu bogat și candidat…

Din lumea tenebrelor, Elodia se răzbună doar parțial… Cristi Cioacă arestat, Dan Diaconescu bogat și candidat…

Se spunea la un moment dat: ”S-a găsit Elodia, în Oltenia sub o cracă, îi făcea un ceai lui Cioacă”.

Deși sinistră și tragică în realitate din setea de îmbogățire și lipsa de omenie a lui Dan Diaconescu s-a ajuns în situația de a se lua în răs subiectul. 

Profitând de lipsa de reacție din partea amețiților de la CNA și de imbecilitatea telespectatorilor transformați azi în susținători dedicați ai PPDD (Partidul Paranoicului Demagog Diaconescu)   Ordinar TV și de setea de avere și  notoritate a infractorului judecat în libertate, Dan Diaconescu, nu mai contenea să se spună că o caută pe Elodia Ghinescu ,dar,  în realitate, sub acest titlu, când nu desfășurau adevărate și sinistre discuții cu presupuneri care mai de care mai odioase și halucinante, promovau tot felul de specimene care mai de care mai scârboase și tupeiste…

A rămas emblematic pentru televiziunea țiganului din Caracal promovarea cu nesimțire și determinare  a cuplului Magda și Tolea Ciumac, o curvă și un pușcăriaș…

magda ciumac

Justiția a decis: Polițistul Cristian Cioacă trebuie arestat pentru uciderea soției sale, Elodia Ghinescu…

După părerea mea, arestarea se produce cu o întârziere de neacceptat…

Aș avea o singură curiozitate… pare cât din această întărziere are drept cauză interminabilul serial care l-a îmbogățit pe Dan Diaconescu și care a pus de multe ori pe piste false organele de cercetare oferind pste care s-au dovedit false, serial care a contribuit semnificativ la averea sinistrului paranoic  Dan Diaconescu? 

Dan DiaconescuDOSARUL ELODIA. Cristian Cioacă a ajuns în AREST! El i-a așteptat pe polițiști cu bagajul făcut și lumina stinsă

Cristian CioacăUltimele probe descoperite în apartamentul din Brașov l-au trimis după gratii pe poliţistul Cristian Cioacă, acuzat că şi-a ucis soţia, Elodia Ghinescu, în urmă cu cinci ani. Cadavrul avocatei nu a fost găsit nici până astăzi, însă procurorii susţin că au probe zdrobitoare pentru a-l incrimina pe ofiţer.

UPDATE 9. Cristian Cioacă a fost ridicat în această seară, din apartamentul său situat la etajul al doilea al unui bloc de patru etaje din cartierul Banatului din Piteşti. Polițistul îi aștepta pe oamenii legii cu lumina stinsă și bagajul făcut. Purtătorul de cuvânt al IPJ Argeș, comisarul șef Dănuț Dinu, a declarat că Cioacă nu s-a opus arestării și că a fost dus în arestul IPJ Argeș, apoi la Direcţia de Cercetări Penale din Bucureşti.

UPDATE 8. „Adevărul judiciar iese la iveală chiar și după mai mulți ani”, a declarat pentru EVZ, imediat după aflarea sentinței magistraților Curții de Apel București, procurorul Marius Iacob, cel care a instrumentat, prima oară, dosarul Elodia. 

UPDATE 7. Curtea de Apel Bucureşti a pronunţat sentinţa: Cristian Cioacă a fost arestat!. Judecătorii au decis emiterea unui mandat de arestare pentru o perioadă de 29 de zile.

UPDATE 6. Avocata lui Cioacă  cere respingerea recursului procurorilor la propunerea de arestare a lui Cioacă. Ea spune că judecătorul de la Tribunalul București a procedat corect, pentru că nu contează câți ani a lucrat Parchetul la acest dosar.

Avocata mai susține că nu există probe, nici măcar indicii:  ”În 2007 s-au făcut percheziții și s-au ridicat materiale fără drept, fără valoare judiciară deoarece nu s-a respectat procedura. În 2011 au fost două percheziții, dar în alt dosar, nu în ăsta. Mai mult, avocatul nu a participat la percheziție. Apartamentul nici nu a fost pus sub sechestru. A picat testul poligraf deoarece era după 36 de ore de anchetă. Nu există dovezi despre violența lui Cioacă. Profilul său psihologic nu există la dosar. Pata de 50 de centimetri a provenit de la două avorturi pe care le-a făcut Elodia în perioada respectivă. Ori ar putea proveni de la scurgerea toaletei, care era defectă”.

UPDATE 5. Sunt prezentate noile probe: s-au găsit urme de sânge aparținând victimei pe mașina de spălat, șapte urme pe ușa dormitorului, sânge sub lada de lemne. Într-un sac descoperit într-o râpă din Brașov s-a găsit un fir de păr aparținând victimei. Noutatea cea mai mare este o urmă de sânge de 50 de centimetri. Pe peretele dormitorului și în baie sunt cinci straturi de gled și lavabil. Ceilalți pereți au trei straturi. Renovarea a fost făcută în 2004, după cum au declarat muncitorii care au zugrăvit apartamentul. De asemenea, s-a găsit sânge și pe siliconul de la cada de baie. Cioacă a fost testat ci poligraful și nu a recunoscut rezultatul testului, spunând că aparatul e defect. Elodia a fost dată în urmărire internațională în 190 de state și nimeni nu a găsit-o timp de cinci ani

UPDATE 4. Cristian Cioacă spune că nu are declarații suplimentare de dat în fața judecătorilor. La rândul său, procurorul susține că motivarea judecătorului de la tribunal este pe numai două pagini din cele 22 și că nu au fost analizate noile probe ale Parchetului.

UPDATE 3. Este vorba despre probele găsite în apartamentul soților Cioacă.

UPDATE 2. Ședința a fost suspendată pentru 30 de minute la cererea procurorului, care a cerut să vadă despre ce note este vorba.

UPDATE 1. A început procesul lui Cioacă. Avocata depune note scrise la dosar.

Fostul soţ al Elodiei Ghinescu a fost chemat, astăzi, în faţa Curţii de Apel Bucureşti de procurorii care cer arestarea lui pentru uciderea avocatei. La cinci ani de la dispariţia celei mai căutate femei din Româniaanchetatorii au declarat pentru EVZ că au probe indubitabile.

Foarte importante sunt urmele de sânge descoperite cu ajutorul aparatului Crime light. Cu ajutorul acestui dispozitiv s-au găsit pete de sânge sub zugrăveală şi sub parchet. Asta arată că sângele Elodiei, scurs în cantitate mare, a fost spălat şi cineva a zugrăvit pereţii.

Ascunderea dovezilor

„O dovadă este şi că el a vrut să ascundă aceste pete şi refuză să discute cu anchetatorii. Dacă nu are nimic de ascuns, de ce o face? Iar cel care comite un omor prezintă pericol social”, susţin anchetetorii.

De la început, procurorii au luat în calcul şi lipsa cadavrului şi de aceea au aşteptat ca Elodia să fie declarată moartă. Nu au exclus ca ea să fie în viaţă şi au căutat-o prin Interpol. Ei speră ca, odată încarcerat, Cioacă să îşi recunoască fapta pentru a scăpa cu o pedeapsă mai mică.

Autori:  Petrişor Cană Virgil Burlă

Sursa: evz.ro

CITIȚI ȘI:

Să ne amintim un pic:

Dezvaluiri SOC in cazul Elodia: “Au taiat-o cu flexul de la jumatate!”

DESI au trecut mai bine de cinci ani de la disparitia ELODIEI GHINESCU, “telenovela” este departe de a lua sfarsit.

Elodia Ghinescu

Declarata moarta in luna noiembrie a anului trecut, printr-o sentinta aJudecatoriei Brasov, faimoasa avocata naste in continuare mari controverse.

Ziaristii de la ExclusiveVipprezinta marturiile unui clarvazator – a carui identitate nu este facuta publica inca – care sustine ca a intrat in contact cu DumitruGhinescu, nimeni altul decat tatal avocatei.

Tatal Elodiei a trecut in nefiinta in pe 17 octombrie 2010, la varsta de 66 de ani, in urma unui stop cardiorespirator. Iata ce a avut de spus Dumitru, potrivit clarvazatorului care sustine ca a intrat in contact cu spiritul lui: “Au taiat-o pe fiica mea. Au taiat-o cu un flex de taiat caramida care are o roata rotunda de tip polizor si cu maner negru pe dreapta. Si o taie. Au taiat-o de la jumatate. A iesit foarte mult sange. A trecut cu flexul peste coaste. Capul l-au taiat primul ca sa nu poata fi recunoscut. L-au bagat in var nestins, catre Rasnov. E munte, e padure, sunt lemne si foc. Capul ei e acum cenusa. Eu stiu ca fata mea a fost ucisa de Cioaca. Si eu am murit din cauza lui. Complicele este inalt, chel, intre 35-40 de ani, alcoolic, a luat de la Cioaca o suma de 150 de euro sau lei. Nu imi dau bine seama. Nu lucra. Era un infractor pe care-l avea la mana cu ceva. Nu-l arestase, da-l avea la mana. Numele? Mihai? Casatorit si are 2 copii. O bate pe nevasta. E tigan. Era urmarit intr-un dosar de catre Cioaca, el era politistul de caz. Corpul i l-au aruncat in 5 directii diferite. L-au taiat in bucati de-a latul-lungul. Capul e ascuns mai tare decat trupul pentru ca nu trebuia gasit in nici un fel chiar daca se gaseau fragmente de trup. O bucata intr-o punga neagra, pe fundul unui cavou care se putea misca. O apasa acolo pe fiica mea. Nu e un nume romanesc deasupra cavoului. 5 bucati au dost in total: 3 a luat el si 2 celalalt. Stiu fiecare unde le-au pus”.

Un misterios clarvăzător depre care vorbea exclusivevip.ro declara:

Cristian Cioacă; Elodsia Ghinescu“Au  taiat-o pe fiica mea. Au taiat-o cu un flex de taiat caramida care are o roata rotunda de tip polizor si cu maner negru pe dreapta. Si o taie. Au taiat-o de la jumatate.  A iesit foarte mult sange. A trecut cu flexul peste coaste. Capul l-au taiat primul ca sa nu poata fi recunoscut.  L-au bagat in var nestins, catre Rasnov. E munte, e padure, sunt lemne si foc. Capul ei e acum cenusa.Eu stiu ca fata mea a fost ucisa de Cioaca. Si eu am murit din cauza lui. Complicele este inalt, chel, intre 35-40 de ani, alcoolic, a luat de la Cioaca o suma de 150 de euro sau lei. Nu imi dau bine seama. Nu lucra. Era un infractor pe care l avea la mana cu ceva. Nu-l arestase, da-l avea la mana. Numele? Mihai ? Casatorit si are 2 copii. O bate pe nevasta. E tigan. Era urmarit intr-un dosar de catre Cioaca, el era politistul de caz.- Corpul  i l-au aruncat in 5 directii diferite.  L-au taiat in bucati de a latul- lungul. Capul e ascuns mai tare decat trupul pentru ca nu trebuia gasit in nici un fel chiar daca se gaseau fragmente de trup. O bucata intr o punga neagra, pe fundul unui cavou care se putea misca.  O apasa acolo pe fiica mea. Nu e un nume romanesc deasupra cavoului.5 bucati au dost in total: 3 a luat el si 2 celalalt. Stiu fiecare unde le au pus. De aceea, trebuie neaparat cautat complicele. Ca sa scape, ei ar fi mintit la fel.- Eu sunt in zona numita “intre planuri”, in mizerie cum zice Lucian(?).Cioaca  a vrut averea ei si pentru ca stia ca Elodia are la un dosar anumite fapte ale lui care tineau de lumea interlopa din Brasov.- E intuneric mult pe drum. Ea a fost aruncata cu o oarecare grija in cimitirul acela, pe langa Rasnov, aproape de casa noastra a parintilor, dar nu prea mult.- Flexul  l-au curatat, discul a fost aruncat. Chelul  l-a aruncat si restul a fost vandut, pe o suma de nimic, unui taran. L-a vandut personal. Flexul acesta e ca o masina care are o sprijinatoare pe umar si are  manere, 2, negre.Daca as sti azi,  ca om ce stiu eu de aici  foarte usor am gasi-o pe ea. Nu poti cara dupa tine un trup  si apoi sa-l inchizi intr-un singur loc stiind ca vei fi suspectul principal. Si mie mi e greu de aici. Celelalte 3 bucati sunt in cimitire: unul la tigani, unul la romani si una in padure pentru ca lui Cioaca  i-a fost greata de ea. Toate erau bagate in pungi negre (n.r. oare-n cat timp se dezintegreaza, putrezeste o punga din aceea?)Totul a fost premeditat cu o luna inainte. De-o luna se certau. Ea voia ca ofiterul  de la SPP cu par carunt sa ramana cu ea. O iubea ofiterul.A premeditat singur si a fortat mana unui hot, criminal cunoscut de el care n-avea dosar de urmarire penala, dar avea fapte-n trecut. Fata mea n-a murit asa cum au spus ei. A murit omorata de el”.

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: