Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Ilegal - Imoral - Indecent, Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire, Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > Sorin Roșca Stănescu – buboiul de pe dosul presei române, a devenit un buboi și mai mare, pe dosul politicii românești

Sorin Roșca Stănescu – buboiul de pe dosul presei române, a devenit un buboi și mai mare, pe dosul politicii românești

A început să apară o discuție despre o eventuală luptă internă, politică, ce ar urma să ducă la explozia USL…

De fapt ce este USL? O anomalie care nici nu se poate numi politică. Interfața politică e doar un aspect al USL. De fapt, grosul e reprezentat de susținerea pe care USL o acordă uneo turme întregi de tot felul de interlopi cu gulere albe…

Argumente există cu ghiontura… de fapt este vorba de o formă de mafie unde fiecare are un mai mare sau mai mic interes în a se proteja împotriva  … agresiunii justiției. 

Faptul care definește cât se poate de clar cam, ce este USL se poate vedea în ziua în care Elena Băsescu s-a măritat… Televiziunile obediente USL  ( televiziunile Intact, România TV, Realitatea TV, chiar și OTV-ul care merge pe principiul că și publicitatea negativă, tot publicitate e, Money Chanel într-o oarecare măsură) încercau să ne oripileze cu luxul de la nunta Ebei … 

De ce acea desfășurare de forțe? Pentru a se distrage atenția că, în paralel, Daciana și victor Ponta erau nași la o nuntă unde presa nu trebuia să își bage coada… De ce?

Pentru că se mărita o prințesă PSD de prin părțile carașului  cu un prinț  al mafie vâlcene.

Larisa Mocioalcă, fiica deputatului PSD de Caraș Severin, Ion Mocioalcă, s-a măritat cu Laurențiu Gorun, fiul interlopului vâlcean, Vasile Gorun supranumit  ”Vuturul” sau ”Dumnezeu”. Deci Ponta s-a încumetrit cu Dumnezeu cum ar veni … :D

Nunta respectivă s-a desfășurat la capela Palatului Știrbei, iar petrecerea de după în sala ”Regina Maria” a aceluiași palat.

Vedeți mai multe detalii accesând acest articol:  Victor și Daciana Ponta – nașii alianței maritale dintre PSD Caraș Severin și mafia vâlceană

Da, lumea interlopă și USL sunt într-o relație biunivocă, USL protejează politic interlopil aceștia asigură finanțarea politicienilor … frumos, nu?

Interferențele dintre lumea interlopă și cea politică sunt profunde. Cred că cititorul își amintește de moartea baschetbalistului de la Giurgiu județ dominat de PSD la un moment dat (Oana Niculescu Mizil când a început să își ia nasul la purtare, cu toatăî protecția de care se bucură a primit un picior în frumoasa poponeață de-i mai vibrează și acum celulita.  Oare Oana Niculescu Mizil a fost ”ejaculată” din PSD sau s-a … ”ejaculat” singură?.

La Giurgiu există o luptă internă în USL, baronii unora încearcă să îi încalece pa ai celorlalți.

În articolul publicat cu ocazia morții baschetbalistului american Chauncey Hardy Domnule Antonescu, politica bunului simț se bazează pe clanurile ucigașe? vorbeam despre faptul că între lumea interlopă și vârfurile din PNL exista o puternică legătură, mafioții jucând un ror determinant la alegri… Cine dorește se poate interesa și de legăturile lui Mădălin Voicu și lumea interlopă Giugiuveană, unchiul Oanei Niculescu Mizil, Serghei Mizil,  fiind un personaj cu o foarte mare influență în acea zonă.

Relația biunivocă dintre USL și lumea interlopă se pare că nu e una foarte stabilă, ci una care evoluează.

Tot mai mulți grei din USL care își promovează progeniturile, amantele sau nevestele, sunt descoperiți ca fiind niște personaje extrem de influente în zona interlopă, la rândul lor, interlopii sunt recompensați cu onorurile de a fi integrați în lumea politică.

Liviu Dragnea, Gigi Becali, Stan, sunt doar câteva astfel de personagii…

Relația dintre zona politică și cea interlopă, care reprezintă baza de facto a USL este puternic susținută din unele zone ale media fie că vorbim de Intactul lui Felix sau de România Tv a lui Sebastan Ghiță, cel care, mai nou face pe transportatorul lui Ponta, răsplata fiind numirea lui Ghiță ca Ministru.

Triughiul amoros dintre USL, lumera interlopă și presa obedientă a mai creat un tip de parlamentar… Amintesc doar de Radu Tudor și Gabriela Fireacare au sărit de la ospețele cu rahat ale Antenei 3 direct la leneveala nesimțită de pe fotoliile parlamentare…

Toată borboroseala împuțită numită funcționare a USL, pentru a salva aparențele, stindardul sub care se afișează este acela că ar lupta împotriva ”Regimului Băsescu”… Da, după ce, pentru că trebuiau răsplătiți toți trădătorii veniți de la PDL, n-am  trezit cu un Parlament infectat de interlopi, infractori care nu mai e mult și probabil se vor duce lângă Năstase, fii și curvele unor politiciani cu greutate … Antena 3 și România TV continuă să lupte împotriva ”Regimului Băsescu”…

Atunci când s-au făcut primele anunțuri legate de rezultatul alegerilor, cine a vut stomacul necesar să se uite la Antena 3 a putut vedea o realmente orgasmică izbucnire… ei ”neutrii” ejaculau la neuron: ”Am învinsssss” a fost răgetul în care s-a transformat interminabila borboroseală cu miasme septic împuțite…

A doua zi, a reîncepu lamentarea normală, de la Micea Badea și Până la vaca nebună Dana Grecu erau de-a dreptul înspăimântați… de ce? 

Oare pentru că Antena 3 își pierde sensul și … normal … finanțarea? Ori Poate pentru că pe culoarele Intact începe să se vorbească de faptul că dacă Băsescu este iar suspendat și apoi demis, Antena 3 se închide în cel mult o lună după noile alegeri dacă Antonescu devine președinte? Who nows?

Dacă Felix, și Ghiță sunt doi moguli media iar Radu și Gabi sunt două din slugile lor cele mai obediente, mai vedem și un individ situat cumva între ei: Sorin Roșca Stănescu, buboiul ce mai infect de pe dosul împuțit al presei române…

Infectul, împuțitul și odiosul  buboi mediatic, Sorin Roșca Stănescu a  devenit și el politician, lucru absolut normal, oricât de ordinar ar fi acest individ, nicvi măcar el nu putea trage atâte limbi  bucilor useliste gratuit… e liberal … normal.. mai nou, pentru a fi liberal de vază trebuie să fii infractor și fost colaborator al  Mănăstirii Secu

Fabulosul Jurnalul Micțional  (unde Ciutacu e cam ca un fel de Gâdea pe la Antena 3)  publică o secreție mucilaginoasă a septicei minți a lui SRS.

Articolul poate fi văzut în trei locuri: corectnews.comsroscas.rojurnalul.ro 

ca autor e buboiul politico-mediatic SRS de care vorbeam 

 

De ce nu se poate rupe USL

Sorin Roșca - Stănescu

Sorin Roșca – Stănescu

Cel putin in primii doi ani. Din mai multe motive, dintre care doar unul este negativ. Cel legat de Traian Basescu. Acesta este un puternic liant USL, la fel cum dorinta populatiei de a scapa de el a constituit si un vector electoral semnificativ. Motivele pozitive sunt, insa, si mai importante. O noua Constitutie, repornirea Romaniei si modernizarea acesteia, eliberarea Justitiei de orice dependenta politica. Iata obiective temeinice care ii tin uniti pe social-democrati si liberali. 

Nu am sa ma refer acum la Traian Basescu. Cat il priveste, ma rezum sa fac afirmatia ca 4 din 5 alegatori ne-au cerut, in campania electorala, garantii ca ii vom scapa, cat mai curand posibil, de el. Cand se va intampla asta si in ce fel depinde, in mare masura, chiar de la locatarul de la Cotroceni.

Romania are nevoie nu de revizuirea Constitutiei existente, ci de o noua Constitutie. De aceea, premierul Victor Ponta, care este si copresedinte USL, greseste de cate ori foloseste o expresie improprie. Aceea de revizuire. Si greseste inca o data cand se refera la un termen de 6 luni. Aceasta eroare, pe care o comite destul de frecvent, s-ar putea sa-si aiba originea in intelegerile pe care se presupune ca le-ar fi perfectat cu UDMR. Desi ar fi absurd sa ne imaginam ca UDMR ar avea in prezent capacitatea de a impune cuiva renuntarea la statul national. O asemenea prevedere, care este cheia de bolta a Constitutiilor noastre, este nenegociabila. Si nici nu poate exista in urmatorii doi ani vreo imprejurare care ar putea rasturna aceasta trasatura a Romaniei de stat national. Dar de ce o Constitutie noua presupune un termen de 2 ani? Pur si simplu pentru ca ea trebuie facuta printr-o consultare nu numai cu opozitia, nu numai cu societatea civila, ci practic cu toti cetatenii, in legatura cu cele mai importante principii care vor guverna Legea fundamentala. Ori, pentru o consultare reala, sunt necesare unul sau mai multe referendumuri dar, in prealabil, o temeinica informare a cetateanului.    

Aceasta noua Constitutie va limpezi forma de stat pentru care romanii opteaza, impartirea in euroregiuni si competentele acestora, raportul dintre puterile statului, autonomia acestora, una fata de altele dar si controlul reciproc, si va oferi toate garantiile necesare pentru o Justitie cu adevarat independenta. 

In paralel cu elaborarea de catre Parlament, transformat in Adunarea Constituanta a Legii fundamentale, vor fi necesare noi acte normative si, nu in ultimul rand, Parlamentul va trebui sa se implice activ in controlul constitutional al modului in care Justitia functioneaza ca putere independenta, ferita de presiuni si imixtiuni politice dar si ca un instrument eficient de restabilire a dreptatii sociale si de combatere a hotiei si coruptiei. 

Aceasta ultima dimensiune a proiectelor USL, pentru perioada imediat urmatoare, este de o importanta cardinala. Una dintre marile nemultumiri ale cetateanului este nedreptatea la care este expus in ciuda apelurilor pe care acesta le face catre Justitie. Si o a doua nemultumire este faptul ca sume uriase din banii publici sunt sifonate sistematic, in mod ilegal, de catre grupuri infractionale. E vorba de multe miliarde de euro, care ar putea fi investite anual in crearea de locuri de munca. 

Deci așa, Băsescu e principalul liant … hehehe … păi cum dracu să recunoască împuțitul că e vorba de relația interlopă și politică dacă el însuși aude clinchet de cătușe…

Paote Dumnezeu va face o minune, și dacă ercocii politică ai lui Iliescu au reușit să comită o Constituție de tot râsul, de data asta va face u minune și nu vom avea o constituție făcută de parlamentul în care s-au insinuat atâțiea interlopi și curve ale politicienilor…

Pentru a se vedea cam câte parale valorează mintea jegului SRS, rog cititorul să mai facă un mic efort și să mai citească o secreție a glandei sale gânditoare, mai precis modul în care ar trebui ca Băsescu să citească din Contituție celebrul deja,  articol 103, alin. 1 („Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament”).

Traian Basescu nu intelege Constitutia

Sorin Roșca - Stănescu

Sorin Roșca – Stănescu

Un specialist, care doreste ca numele sau sa ramana anonim, ne-a trimis un mesaj care denunta fara drept de apel tertipurile din ultimele zile ale lui Traian Basescu. Va prezentam mai jos mesajul integral.

V-am scris mai demult in detaliu despre cum anume cred ca trebuie interpretat textul constitutional in problema desemnarii premierului. Spuneam si atunci si reiau acum ca dl Basescu nu intelege Constitutia din dorinta de a avea domnia sa un rol dincolo de orice control in acest proces. Cu consecinte, evident, dramatice pentru noi.

Acum insa va aduc in atentie un comunicat  din 22 decembrie 2004 referitor la desemnarea dlui Tariceanu ca prim-ministru. In comunicat se spunea atunci textual:

– “Seful statului a prezentat motivele care au stat la baza desemnarii domnului Tariceanu. Primul si cel mai important motiv este legat de dreptul constitutional de a desemna un prim-ministru, in conditiile in care nici un partid nu a realizat majoritatea absoluta de 51 la suta. Acest drept este al Presedintelui Romaniei, in conformitate cu art.3 din Constitutie”, a spus Presedintele Traian Basescu.

– “singura alianta inregistrata juridic, care are responsabilitate juridica in fata electoratului, ramane Alianta Dreptate si Adevar”, a afirmat Presedintele

Traian Basescu. Ca urmare a rezultatelor din 28 noiembrie a.c., situatia din punct de vedere al votului in Parlament este urmatoarea: Alianta Dreptate si Adevar are 161 de parlamentari, care este persoana juridica inregistrata in registrul partidelor, PSD are 160 de parlamentari, UDMR, aliat ferm al Aliantei, are 32 de parlamentari, PUR – 32 de parlamentari, iar minoritatile din Camera Deputatilor dispun de 18 parlamentari. “In aceste conditii, mergand si pe ideea capacitatii vreunei formatiuni politice de a intruni cea mai mare sustinere in Parlament, este clar ca tot Alianta Dreptate si Adevar – solutia pe care o propun – este cea cu cele mai mari sanse”, a precizat Presedintele Traian Basescu.

Ce  inseamna toate aceste lucruri? Foarte simplu:

– dl. Basescu a spus atunci ceea ce se pare ca nu vrea sa recunoasca acum, anume ca o alianta inregistrata juridic trebuie tratata ca intreg;

– USL este o asemenea alianta, are un scor electoral ce ofera majoritate absoluta in Parlament si drept urmare indeplineste conditia din articolul 103, alin. 1 („Presedintele Romaniei desemneaza un candidat pentru functia de prim-ministru, in urma consultarii partidului care are majoritatea absoluta in Parlament ori, daca nu exista o asemenea majoritate, a partidelor reprezentate in Parlament”);

– dl Basescu nu trebuie sa cheme la consultari decat reprezentantii USL (celelalte partide nu au ce cauta acolo).

Pe aceasta baza, eu cred ca dlui Basescu trebuie sa i se aduca aminte ca desemnarea de acum difera de momentele anterioare, intrucat asa spune Constitutia. De la USL, care reprezinta deja majoritatea absoluta, domnia sa are de primit numai un nume (propunerea de premier). Orice pretentie suplimentara a domnului Basescu il plaseaza in afara Constitutiei.

Cititi AICI comunicatul din 22 decembrie 2004

Sursa

Ce i-aș spune eu jegului în afară de urarea să îl văd la bulău până la Revelion ca să îi pot spune un sincer La mulți ani” după ce i-aș trage o flegmă în frunte ca să îi apretez mătreața?

Păi cred că aș spune că faptul că președintele PNL, Crin Antonescu are accese de imbecilism cam de când el, SRS, a devenind sfătuitorul de taină… Când asculți sfaturile unui imbecil nu poți deveni decât imbecil…

 

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: