Prima pagină > Ilegal - Imoral - Indecent, Inconștiență - Ipocrizie - Nesimţire > Nesimțirea din fosta familie a lui Petre Roman

Nesimțirea din fosta familie a lui Petre Roman

Se pare că la cetaceele din fosta familie a lui Petre Roman nesimțirea este regula de bază.

După ce monstrul adipos, Oana și-a etalat slănina în fel și chip, spunând că i se cam rupe de ce spun alții despre pofta ei grandioasă de mâncare (Vezi la finalul articolului o mică galerie foto cu ea), cea bătrână, mă-sa, Mioara este de o nesimțire și mai mare…

Aveau o vilă la Sinaia, și ca să o scape de sechestru, a vândut-o…

Escroaca se face că uită că vila din București o aveau,   de la RAPPS , DOAR PE PERIOADA CÂT SOȚUL Ei era înalt funcționar.

Nesimțită cum e bovina se consideră stăpână…

După mine ar trebui să meargă un executor și să o scată afară cu picioare în curul ei celulitic de nesimțită ordinară.

Da, acesta e cuvântul, nesimțire, sau poate, escrocherie.

Pe larg despre această poveste:

Şmecheriile Mioarei Roman. Şi-a vândut vila din Sinaia ca să scape de sechestru

Mioara Roman s-a asigurat că vila de la Sinaia nu îi va fi vândută de RAAPPS, în contul datoriilor. Ea a înstrăinat casa înainte ca judecătorii să-i pună sechestru asigurător

Mioara Roman, fosta soţie a fostului premier al României, Petre Roman, joacă dur în procesele pe care le are cu Regia Autonomă Administraţia Patrimoniului Protocolului de Stat (RAAPPS). „Evenimentul Zilei” a descoperit că Mioara Roman (72 de ani) şi-a vândut vila din Sinaia (Prahova) cu doar două săptămâni înainte ca Tribunalul Bucureşti să pună sechestru asigurător pe imobil.

Datorii: 375.000 de euro

Măsura asiguratorie a fost dispusă la solicitarea RAAPPS, după ce Mioara Roman nu şi-a mai plătit chiria pentru vila de protocol din cartierul Primăverii din Capitală. În acest moment, ea este datoare la Regie cu suma de 375.000 de euro (77.400 de euro-chirie neachitată în perioada martie 2008-aprilie 2009, 77.400 de euro- penalităţi şi 219.600 de euro – lipsă de folosinţă pentru perioada aprilie 2009 – martie 2012).

Vila din Sinaia a familiei Roman

Terenul şi vila de la Sinaia au ajuns în proprietatea Mioarei Roman în urma partajului cu Petre Roman

În vara anului 2011, Mioara Roman declara că este disperată că va pierde vila din Sinaia. Pornise o adevărată ofensiva mediatică, dar în secret a vrut să se asigure că nu pierde nimic. Atunci, RAAPPS tocmai ceruse în instanţă instituirea sechestrului asigurător. În mai 2011, a câştigat, dar Judecătoria Sectorului 1 a respins cererea. La data de 31 august 2011, Mioara Roman a vândut imobilul către Rodica- Lenuţa Georgescu. Două săptămâni mai târziu, pe data de 15 septembrie 2011, Tribunalul a decis definitiv sechestru asigurător pe vilă.

Pe 28 octombrie 2011, RAAPPS a aflat din cartea funciară a imobilului că s-a schimbat proprietarul. La data de 11 noiembrie 2011, RAAPPS a deschis un alt proces la Judecătoria Sinaia în care cere desfiinţarea actului de vânzare- cumpărare şi radierea menţiunilor din cartea funciară.

„Mioara Roman, cu rea credinţă şi în scopul fraudării intereselor creditoare reclamate, a înstrăinat bunul litigios”, se arată în cererea de chemare în judecată. Mioara Roman ne-a declarat că nu ştie nimic de acest proces.„Se ocupă un avocat de dosar”, a spus fosta soţie a lui Petre Roman. Întrebată dacă şi-a vândut casa de la Sinaia, ea a a închis telefonul.

Familia Roman a stat în casa din cartierul Primăverii din anul 1990, când Petre Roman era prim-ministru. În 2007, cei doi au divorţat

Vila RAPPS

Vila RAPPS din strada Gogol pe care Mioara Roman nu vrea să o părăsească, dar nici să plătească chirie

Imobil de 400.000 de euro

„Vila de la Sinaia nu-i numai a mea. O construiesc împreună cu fratele şi sora mea din banii maică-mii. Nu ştiu cum pot pune ei sechestru în condiţiile astea”, declara, în 2011, Mioara Roman.

Imobilul a ajuns în proprietatea Mioarei Roman în aprilie 2009, după divorţul de Petre Roman. Vila are o suprafaţă de 280 de metri pătraţi, iar terenul are 1.350 de metri pătraţi, Valoarea vilei şi a terenului este estimată la aproximativ 400.000 de euro.

Autori: Ionel Stoica Virgil Burlă

Sursa:   evz.ro

Citeşte alte detalii:


Alte articole recomandate:

TOP 3 ARTICOLE  EVZ.RO:

P.S. Nesimțire, Oana Roman – galerie foto cu imagini  cu mostrul slăninos, care ar putea fi adevărate … sau chiar sunt… (who nous?)

Oana Roman Oana Roman Oana Roman Oana Roman 3 Oana Roman

Am o întrebare:  De ce este considerată umflata asta vedetă? Eu n-am înțeles … 

 

 1. IANCAU. DUMITRU
  10 ianuarie 2013 la 13:00

  mizerabila

 2. IANCAU. DUMITRU
  10 ianuarie 2013 la 13:03

  mizerabila ; fizic si ca si caracter , cand sia platit pita pe care o mananca …..!!!!!! .afara cu ea si cu alti care sant inafara legii !!! .din casele statului roman !!! .

 3. neax
  11 ianuarie 2013 la 18:04

  Mersi, încerc să dau jos câteva kile şi articolul cu vadimismele plus ăsta cu arabagioaca şi balena mă ajută să mai reduc din mâncare.

 4. FRANK ZAPA[KING]
  13 ianuarie 2013 la 12:38

  Alooooooooooooo,SORINACHEEEEEEEEEE,ce faci dragule????????????
  Sa nu ne spui ca te-ai retras in buncar cu BLAGA,si pregatiti ,LINIA PARTIDULUI,CA NU MAI TREC VECI P’ACILEA……………..
  Evenimentele se bulucesc ,de nu incap pe agentiile de stiri si tu?????????????????
  Ia uite la LENUTA ,SI LA LULU,ce active sunt…………..Si tu stai prin papusoi……………
  Hai iesi la interval,ca nu mai am ce ceti.
  La Bibliotecaru,nu mai pot intra sa citesc pt ca ,DUHOAREA DE ACOLO ,este atit de intensa,incit privada unei unitati de calalerie,ori de husari,pare o adevarata drogherie.
  S-au refugiat acolo vre-o doi-trei ,OXIURI’ mari iubitori de plagiatori,praduitori si borfasi ,asa incit,ori ce tentativa de a deschide blogul BIBLIOTECARULUI DEVINE O ADEVARATA AVENTURA IN CEL MAI CACACIOS NATIONAL-COMUNISM,care risca sa te impinga la gesturi necugetate-BUMMMMMMMMMMMMMMMMMMM………..

  HAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA,HIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII

 5. Catalin Botezatu
  14 februarie 2014 la 19:19

  Tu, cel care a scris toate acestea despre aceasta familie… sa-ti trag la MUIE si sa-ti iau mortii in pula jegosule! 100 de Ron nu ai in buzunar, si iti permiti sa vorbesti cu astfel de cuvinte urate adresate lor. Praful sa se aleaga de tine si de viata ta omule! Esti un jeg si o rusine pentru societate! Esti un punct mic si neinsemnat si asa vei fii mereu! Fa fericiti ceilalti romani care sunt mai inteligenti ca tine, si IMPUSCA-TE! Te rog elibereaza-ne de cei ca tine! MARE ESTE LUMEA, DAR SI PLINA DE PROSTI CARE VORBESC AIUREA! Daca nu stii despre ce este vorba, atunci de preferat ar fi sa taci in mortii matii din gura, sarac lipit ce esti!

  • 14 februarie 2014 la 20:44

   Ce frumos ..ţîţîţî
   Plin de eleganţă cum de altfel este şi familia de escroci la care face referire articolul.
   Deşi mă îndoiesc, ar putea fi puşcăriaşul Botezatu care şi-a uzat limba în oasele Biancăi…

   Dacă eşti cel ce zici că eşti, de unde ţi s-a sculat spiritul cavaleresc de sari în apărarea escrocilor? Să fie vorba de faptul că cine se aseamănă se adună? Sau o fi vorba de oarece sensibilităţi de cânt te făcea Miron Cosma la „intrarea actorilor”?

   P.S. Plângăciosu’ roade (sau suge) osu’ …

 6. Elena
  19 aprilie 2021 la 23:04

  Rautatea rromânilor nu are limite….Vai de capul lui popor!

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: