Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Clinchet de cătușe, Voiculescu aude?

Clinchet de cătușe, Voiculescu aude?

Dan Voiculescu

Amintiri de viitor …

Dacă cineva ar dori să învețe cum să tragă în piept justiția, ar trebui să se uite la Dan Voiculescu

Având un tupeu dincolo de limitele care  definesc normalul, cu o nesimțire care îl face să poate minți cu o seninătate incredibilă, Dan Voiculescu reușește să își fenteze soarta de viitor pușcăriaș.

Deși a fost dovedit, negru pe alb, că e fost colaborator al Securității, el încearcă să obțină o decizie prin care să reiasă că nu a avut nimic cu SECU.

Procesul privind privatizarea ICA (Institutului de Cercetări Alimentare), în care este inculpat senatorul Dan Voiculescu, va fi reluat în 31 ianuarie de către Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie (ICCJ), care a admis cererea procurorilor anticorupţie de urgentare a judecării cazului.

Când a fost sesizată ICCJ, termenul stabilit aleatoriu a fost de 25 aprilie 2013 şi a ieșit la sorți   completul de trei judecători format din Ioana Bogdan, Cristina Rotaru şi Ionuţ Matei, supranumit și “completul negru” de la instanţa supremă în urma pedepselor aspre pe care le dă.

Cf obiceiului, ar fi trebuit ca dosarul să fie repartizat la completul ICCJ ce a fost învestit iniţial (în 2009), pentru continuitate, la completul condus de doamna judecător  Corina Jijie, împreună cu Lavinia Lefterache şi Mariana Ghena, însă conducerea instanţei supreme a decis altfel.

Cel mai dur complet de la ICCJ , același care i-a numărat ouăle  și l-a închis pe A.Năstase

Judecătorii instanţei supreme au admis în 16 ianuarie 2013 o cerere făcută de procurorii anticorupţie prin care solicitau judecătorilor preschimbarea termenului de judecare, stabilit iniţial pentru 25 aprilie 2013. Concret, Direcţia Naţională Anticorupţie (DNA) a arătat că durata stabilită pentru începerea judecăţii în acest caz este prea mare şi astfel au cerut acordarea unui termen mai recent pentru începerea dezbaterilor. Acest dosar s-a întors la începutul lunii ianuarie 2013 la instanţa supremă, după ce Tribunalul Bucureşti şi-a declinat competenţa de soluţionare în favoarea ICCJ urmare a faptului că Dan Voiculescu a câştigat un mandat de senator

 

 1. vio anti usl
  25 ianuarie 2013 la 22:43

  Doamne cat imi doresc sa-l vad pe acest turnator la puscarie, mi-a da 10 ani din viata.

 2. arrletty
  25 ianuarie 2013 la 23:09

  daca pierde, si se pare ca asta se va intimpla, scapam de haznale ? Nu prea cred. Vor face tot ce au facut si pina acum. Nu de alta, ci pentru simplul fapt ca nu stiu sa faca altceva. Or altfel. De’acu’ vor avea si martirul, in plus. Si au la fani… mama, te ia frisoane. Si atunci de ce sa schimbi ceva care aduce audienta ? Na, ca iar mi-am amintit ce de frunza, ce de iarba cu IQ prin Groapa Marianelor e prin jur

 3. 25 ianuarie 2013 la 23:27

  Să vă spun cea mai tare chestie… acum procesul se poate relua de la început… când se va apropia de final, își dă demisia și se duce iar la o instanță inferioară, acolo se ia iar de la start … și tot așa …

 1. 28 ianuarie 2013 la 23:14

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: