Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Ponta e exasperat de dimensiunile litoralului românesc. Conform lui Vosganian litoralul începe cel puțin la Vaslui

Ponta e exasperat de dimensiunile litoralului românesc. Conform lui Vosganian litoralul începe cel puțin la Vaslui

În loc de motto, un banc:

Cică Ion trăgea după el o mârțoagă păe drulul care duce la târg.

Se întlnește cu prietenul săi Ghio…

– Unde duci măi Ioane mârțoaga?

– Cum unde? La târg.

– Păi tu nu vezi cum arată? Tot e plin de râie, are pielea zgăriată în multe locuri, chiar și în coadă mai are doar cinci fire.

– Ba văd…

– Trage bine la căruță?

– Leșină după cinci minute…

– E cal ascultător?

– Da de unde … e mai căpos decât un catâr

– E ca muncitor?

– Nu există putoare mai mare…

– Păi tu cune crezi că ți-l cumpără? – Întreabă mirat Ghio.

– Nimeni, nici nu vreau să în cumpere cineva.

– Atunci de ce îl duci la târg?

– Ca să îl fac de râs…

Vosganian

Ponta are ce are cu Varujan Vosganian…

E drept, cu greu poți găsi între spusele cuiva o densitate mai mare de prostii.

Ultima dată, Vosganian spunea imaginea litoralului ar putea fi compromisă de exploatarea gazelor de șist, asta deși pincipalele licențe sunt pe la Vaslui…

Dar, parcă poți să știi de unde începe Litoralul în mintea lui Vosganian…

Acuma, mă întreb și eu când îl voi auzi spunânsd că dacă digurile de pe marginea râului Mureș nu vor fi refăcute, la următoarea ploaie toată Craiova s-ar putea trezi sub apă… ori, atunci când va veni vorba de rentabilitatea canalului Dunăre – Marea Neagră, singura variantă rentabilă fiind ca vestitului canal să I se masi facă o mocă extindere care să cuprindă câteva noi porturi, Arad, Baia Mare, Cluj Napoca, Iași și Chișinău…

„Eu ştiu că principalele licenţe de explorare sunt în Vaslui. Şi mi se pare ca nu e nici un litoral în Vaslui… sau poate-or fi?Dar chiar sunt pe litoral, pe plajă, lângă hoteluri? Mă îndoiesc.” –  s-a întrebat  Ponta, pe Hotnews.ro (mirabil e că Ponta nu se întreabă cum reușește ă găsească pentru funcția de ministru o turmă de incompetenți de toată frumusețea… cred că niciodată în istoria României nu a existat un guvern care să concentrerze atât de multi încompatibili și incapabili…

Pe la începutul săptămânii, referindu-se direct la Vosganian, Ponta i-a cam arătat ușa în cazul în care are nemulțumiri.

„Ştiu că am discutat în cadrul USL structura Guvernului. Dacă e cineva nemulţumit de structura Guvernului, nu-l ţine nimeni cu forţa, poate să plece –  a spus V.Ponta, apoi a continuat: „Sugerez oricărui ministru care e nemulțumit de activitatea sa în guvern că nu e de neînlocuit, ba dimpotrivă, fac imediat propuneri de înlocuire cu altcineva”

Vorganian tocmai își exprimase părerea că se urmărește destabilizarea miniștrilor liberali, deoarece miniştrii delegaţi i-au lăsat sentimentul că misiunea lor este aceea de a „destabiliza miniştrii liberali de atribuţiile lor”.

„… această misiune a miniştrilor delegaţi…” – a declarat Vosganian –  „…a creat o oarecare confuzie, a lăsat sentimentul că această instituţie a fost inventată ca să destabilizeze miniştrii liberali de atribuţiile lor, eu sper să nu fie aşa şi cele două, trei ministere, cele mai expuse, adică ministerul Finanţelor, ministerul Transporturilor şi ministerul Economiei, trebuie să lucreze în aşa manieră încât acestă impresie, primă impresie să nu fie reală. Şi cred că tot în sensul acesta a fost şi declaraţia lui Crin Antonescu”.

Deci miniștrii delegați din Guvernul Ponda nu doresc decât destabilizarea miniștrilor liberali? De ce? Pentru a fiI dați afară acești miniștrii și înlocuirea lor cu alții? Tot liberali?

O fi logic? Nu prea cred…

 

  1. arrletty
    27 ianuarie 2013 la 23:17

    doar e plin de competenti pe acolo pe la ei, asa ca, paguba in criptogame. In continuare, ma tot intreb ce mai tre’ sa faca subgeniile guvernamentale, pentru ca restul lumii, nu aia de aici, sa inceapa sa se prinda la cit i ceasu’ prin Romanica… (de fapt, intrebarea asta mi-o tot pun de prin iulie anul tocmai trecut, cu mici sperante ca poate, poate pica ceva fise… Da’ – pauza)

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: