Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Prin demisia sa, Voiculescu îl amenință pe Ponta: ”Eu te-am făcut Premier, eu te distrug dacă nu oprești justiția să își bage coada în viața mea”

Prin demisia sa, Voiculescu îl amenință pe Ponta: ”Eu te-am făcut Premier, eu te distrug dacă nu oprești justiția să își bage coada în viața mea”

Precizare:

Acest articol li se adresează, tuturor târăturilor umane  care apar la Antena 3 sau la orice altă mizerie care ține de INTACT  și care vorbesc despre orice încercând să mascheze demisia stăpânului lor, Felix din Senat de teamă că deja la Jilava  se cam zugrăvește o celulă …

 Dan Voiculescu - Varanul

Dan Voiculescu este un escroc conform dicționarelor românești: ESCRÓC – Persoană care înșală pe alții profitând de naivitatea sau încrederea lor; șarlatan; potlogar; impostor; coțcar.

Hai să o luăm în ordine… Acum trei zile scriam ”Clinchet de cătușe, Voiculescu aude?” https://romanicablues.wordpress.com/2013/01/25/clinchet-de-catuse-voiculescu-aude/

Ziceam acolo că: ”Dacă cineva ar dori să învețe cum să tragă în piept justiția, ar trebui să se uite la Dan Voiculescu… ” și că lui Voiculescu i-a fost atribuit cel mai dur complet de judecată, cel care l-a băgat la bulău pe Adrian Năstase.

Imediat după ce Voiculescu a aflat cine face parte din completul ce ar urma să îl ia pe el de boașe și să îș strângă așa cum merită, iată-l că apare la televizor, la România TV  (da, nu la Intact, oare de ce?) și anunță că nu se mai poate, că musai să fie iar suspendat Băsescu … de data asta și demis…că altfel nu poate fi liniște în țară.

 La ultima suspendare, totul s-a desfășurat după un scenariu elaborat de cei din apropierea lui Voiculescu și anunțat de acesta cu emfază.

Treaba e că dacă undeva nu este liniște, aceasta este tulburată de cretinii plătiți cu bani grei de stăpânii lor de la Antena 3 și cei de la România TV ca să spună tot felul de prostii… și unde cetățeni bolnavi psihic de teapa lui Bogdan Chireac, Ioan Ghișe, Mugur Ciuvică, ori de jeguri umane ca Mircea Badea, Ciutacu, Corina Drăgotescu, Dana Grecu, ori ulte multe alte jeguri umane fac valuri de căcat în hârdaiele din care se îndoapă la greu…

S-a și început să se caute motive pentru care Băsescu ar putea fi suspendat.

Profitând de retardul telespectatorilor lor obișnuiți, cei de la Antena 3 s-au apucat de reîncălzit ciorbe de când lumea… De exemplu aia cu flota…

Cretinii oare nu știu că lui Iliescu i s-au prescris fapte extrem de grave de la începutul anilor 90? Și nu numai lui…

Tot cretinilor de telespectatori li se adresează acum. Extrem de alambicat însuși jegul suprem al României în politică și media, Dan Voiculescu aflat în postura de invitat la Mihai Gâdea, una din cele mai scărboase mucilagii ale presei române…

Vorbesc de chestii vechi… vechi … chestii petrecute pe vremea în care legitimația de securist a lui Dan Voiculescu era încă valabilă…

Absolut stupefiant, bătrânul jeg aduce vorba despre faptul că Ponta ar putea fraterniza cu Băsescu…

Aparent mănâncă rahat… dar nu e așa…

Este o amenințare directă la Victor Ponta…

De fapt ce îl doare acum pe Voiculescu? Faptul că i se permite justiției să își facă mendrele pe … utilitățile corpului său.

Adică pur și simplu nu li se pune botniță judecătorilor și al să fie dat ca ncolaborator al lui Secu, actualul și orice alt proces care îl vizeasă pe escrocul stăpân al Grivco și Intact proces să se închidă …

A apelat chiar și la  demisie din Senat la doar o săptâmână după ce a depus jurământul…

Toate astea par a sublinia ceva, un mesaj către Ponta și nu numai:

”Bă, eu te-am pus acolo, eu te termin”…

Singurul mod în care Dan Voiculescu nu va ajunge în cel mult doi  ani la închisoare este să dispară Băsescu de la cotroceni pentru ca slujga sa blondă, Mona Pivniceru să poată opera modificările necesare pentru ca agresiunile Justiției împotriva lui Voiculescu să înceteze.

Gata, Voiculescu a terminat de aberat, pentru a nu se discuta despre  demisia lui Voiculescu de la Senat pentru a mai câștiga niște timp, iată că se vorbește de ceva … șocant. Copii legați de pat la spital… la imbecilismul care pare a fi pus stăpânirte pe șlugoii lui Voiculescu de la Intact, cretinii nici nu realizează că spitatul ăla ține de ministerul condus de aproape un an de miniștrii aliați politici al stăpânului lor…

Oare se numește altfel decât disperare chestia asta? Disperare că le va fi arestat stăpânul și ei, se vor trezi șomeri pe care nici dracu nu-I angajează pentru că habar  n–au de jurnalism?

În fine… borboroseala continuă… Îmi vin totuși, niște întrebări.

Oare ce vor spune miticii cretini  care i-au dat votul infectului varan, după ce o perioadă s-a ferit să depună jurământul și cât încă nu i s-a uscat cerneala pe legitimație și-a dat demisia? În felul acesta, cei care au votat cu Voiculescu nu au fost reprezentați deloc.

Oare cine va achita cheltuielile aferente alegerilor(câteva sute de mii de euro probabil)?

Și întrebarea cea mai întrebătoare:

Eu sunt convins că dacă va candida, Dan Voiculescu  va fi iar ales. Cum și-ar motiva oare votul cei care l-ar vota iar și iar pe Voiculescu? O fi din cauza mititelului, ori a bericicii?

 1. arrletty
  28 ianuarie 2013 la 23:32

  1. poza e gretoasa rau, da’ parca arata ceva mai bine decit eroinul ei
  2. nu cred ca votantii lui sopirloiu au insomnii pe motive de comportamnte dubioase ale idolului
  3. evident ca-l aleg si data aviatoare, n-am nici un dubiu (si io zic ca e de la soare, e prea mult soare in timpul verii, mai e si foarte cald si asta poate ameti/nauci micile celule cenusii)
  4. mai ales daca tocmai i se confectioneaza o poza de martir !
  5. stim si cine e iarasi de vina pentru suferintele sopirloiului
  6. mai cred ca avem sanse sa il vedem foarte rar or deloc doar daca si-o fi suparat vreun „coleg” de increngatura, (ca mi-e greu sa cred ca are numa’ pretini prin bijnitzmanii printre care se invirte)
  7. or, daca functioneaza la maximum pressing-ul si pretenarii actuali dau cu el de pamint
  8. in rest, ii doresc extrem de multa sanatate si si mai multa discretie. Da’ multa, multa
  ps. de antene nu scapam, desi, doar si I-realitatile functioneaza bine merci pe post de antene, intru tembelizarea definitiva a natiei

 2. 28 ianuarie 2013 la 23:57

  Voiculescu este un impostor si un criminal, votat de bucuresteni! Este un nemernic care de patru ani sfideaza o natiune si asteapta ca fapta sa fie prescrisa caci deh…aceasta este legea si Justitia in Romania. Acestia sunt parlamentarii romani! Infractori care numai si numai prin intermediul jurnalistilor, manipuleaza prostii si…atat. Este incredibil dar adevarat! Un monument al nesimtirii care indrazneste sa te priveasca in ochi si sa mototoleasca si pe masa in numele democratiei! Nicio televiziune USL nu dezbate acest subiect si cocina lui Ghita promoveaza nesimtirea lui Codrin Stefanescu si…atat. Aceasta este democratia in Romania! Acestia sunt infractorii care i-am votat!

  • 29 ianuarie 2013 la 19:59

   Voiculescu este individul care are exact atât tupeu cât e nevoie în țara asta ca după ce îi tragi boborului o flegmă în frunte acesta să spună: Tot e bine, că se putea doamne ferește ă fie și fierbinte și să mă ardă

 3. marian mihael
  29 ianuarie 2013 la 7:26

  La puscarie e locul acestui inpostor,turnator,securit,si inchiderea automata a ANTENEI 3

  • 29 ianuarie 2013 la 20:02

   Matiane, din păcate avem o capacitate foarte mică în pușcării ca cât de deschisă e infracționalitatea la noi.
   Când Voiculescu va ucide pe cineva pe trecerea de pietoni și cu culoarea verde aprinsă, de vină va fi Băsescu…
   De ce a permis să existe cineva care să facă o trecere de pietoni și un semafor verde tocmai când trecea el, varanul, cu mașina pe acolo?

 4. 29 ianuarie 2013 la 17:49

  Foarte tare articolul 🙂

 5. iOAN
  30 ianuarie 2013 la 9:37

  boicotaţi canalele A1,A3 !

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: