Prima pagină > Presă > Cred că baroneasa Nicholson nu mai pupă invitaţie a Antena 3 atâta timp cât Gâdea trăieşte …

Cred că baroneasa Nicholson nu mai pupă invitaţie a Antena 3 atâta timp cât Gâdea trăieşte …

Ieri, pe contul  de Facebook al emisiunii Sinteza Zilei, Mihai Gâdea, mâncătorul suprem de rahat de la Antena 3 (prin funcția pe care o deține), scria pe contul de Facebook: 

Emma Nicholson, in exclusivitate, la Sinteza Zilei! De ce a venit baroneasa Nicholson la fostul prim-ministrul Adrian Nastase?”

Iată și fotocopia în caz că îi vine ideea să șteargă:

Mihai Gadea - Facebook

Prima chestie, adresa paginii e aceasta, deci e pagina emisiunii…  http://www.facebook.com/SintezaZilei  sus la header, în schimb, pe principiul ”Emisiunea sunt eu” îl vedem pe Gâdea. Deh… expastorul Gâdea e modest din fire…

Deşi este pagina emisiunii Sinteza Yilei, conform adresei, nu vedem numele emisiunii ci a lui Gădea

Deşi este pagina emisiunii Sinteza Yilei, conform adresei, nu vedem numele emisiunii ci a lui Mihai Gâdea

(Gîde (gîzi), s. m. – 1. Călău. – 2. Tiran. – 3. (Arg.) Judecător. Sl. (bg.) gidija „nebun, extravagant, temerar”, poate de origine orientală. Sec. XVII. Semantismul nu este foarte clar. După Cihac, II, 111, din ceh.pol. kat „călău”, ceea ce nu pare posibil. – Der.ghidan, s. m. (nume propriu de cîine), pentru a cărui variație vocalică cf. gîză-ghiză; ghidănac, s. n. (ciocan; ciomag); ghidălan, s. m.(vlăjgan); ghiduș, s. m. (caraghios, bufon), cu suf. -uș; ghidușesc, adj. (caraghios); ghidușie, s. f. (caraghioslîc). Ghiduș este considerat de Philippide, Principii, 64 și DAR ca der., de la ghidi; de Lacea, Dacor., III, 750 și la Scriban din mag. büdös „puturos”, de unde provine și săs. bidusch; și de Drăganu, Dacor., VI, 276-80, din mag. gidós „păstor de capre”, aluzie la un obicei popular de Crăciun. Nici una din aceste explicații nu ni se pare convingătoare. gâde s. m., art. gâdea/gâdele, g.-d. art. gâdei/ gâdelui; pl. gâzi)

Înainte de a intra mai puternic în subiect, vreau să spun că de pe pagina respectivă am aflat că a fost ziua de naștere a lui Mircea Badea care și-a aniversat cei 38 de ani de neagră prostie care îi populează cutia craniană de care are atașate urechile.

Bun, deci subiectul este legat de faptul că baroneasa Emma Nicholson a fost invitată la Gâdea în emisiune. Probabil în mintea Gâdelui baroneasa merita onoarea de a se lăsa invitată… şi s+a lăsat … doar că şeful Antenei 3 a suferit un şoc extrem de şocant.

Adică vine dumneaei, ditamai baroneasa, membră a Camerei Lorzilor și fost raportor special al Parlamentului European pentru România, se duce şi îi împinge o vizită lui Bombonel la bulău, o inviţi în emisiune şi ea, nerecunoscătoarea, ce face? Refuză să îl vorbescă de rău pe Băsescu… Normal că exviitorul pastor are probleme cu palpitaţiile şi nu mau prelungeşte discuţia de pe Facebuci

Mihai Gâdea - Emma Nicholson

Mihai Gâdea – Emma Nicholson

Deci, în loc să spună şi ea că Băsescu trebuie demis că a încălcat Constituţia (nici nu conta pentru ce) baroneasa s+a apucat să îl facă de ruşine în faţa telespectatorilor pe Gâdea. 

„Preşedintele ar fi trebuit să rămână acolo şi din perspectivă politică ce s-a întâmplat a fost o greşeală”, i-a spus, de la obraz,  baroneasa  lui Gâdea, că a început ăla să dea mărunt din buze şi să îi arunce priviri care nu prea prevesteau nimic bun. 

Ba Emma Nicholsonson s-a apucat să îl laude  pe fostul ministru de Interne Ioan Rus și a spus că România a pierdut un ministru bun atunci când numărătoarea voturilor a fost „contrazisă”. Curată blasfemie ….

„Aţi avut un ministru de interne bun la acea vreme, un om care era responsabil pentru numărătoarea voturilor şi când aceasta a fost contrazisă aţi pierdut un ministru de interne foarte bun. Deci vara trecută le-a dat politicienilor o notă nu prea bună. Cred că a tras politica în jos, aşa încât am apreciat în politică întotdeauna corectitudinea. Ceea ce-a fost împotriva a ceea ce au făcut anul trecut politicienii. Politicienii trebuie să lupte pentru popor şi să facă ceea ce este bine pentru el. Adesea se întâmplă ca noi să ne opunem unor lucruri dar să te opui sistemului, să lupţi împotriva sistemului şi să fii împotriva constituţiei e un pas foarte slab din punct de vedere politic. Trebuie să poţi să te opui lor cu argumente politice şi să faci cum este corect. Să încerci să schimbi regulile e o dovadă de slăbiciune şi nu e bine să se întâmple aşa”, a declarat Nicholson. 

Doamna Nicholson, ataşată anumitor valori democratice europene, l-a şocat pur şi simplu pe Gâdea spunând  că a fost o greșeală să nu se țină seama de Constituție, ba a mai apreciat  că faptele lui Băsescu nu impuneau o măsură „extremă”. Păi nu a muncit el Gâdea şi tot trustul ca să spună că Băse a călcat constituţia de a făcut bătături în talpă? Şi acum vine asta şi îşi bagă ceva în munca lor?

„Cred că a fost lipsit de înţelepciune să încercaţi să nu ţineţi cont de constituţie. Asta s-a întâmplat. Dacă preşedintele a fost ales, fie că e bun sau mai puţin bun, el a fost ales, oamenii l-au ales şi a fost aşa cum dictează Constituţia. Deci încercarea de a întoarce această Constituţie cred că e la limita Constituţiei. Sunt sigură că acei politicieni nu erau mulţumiţi de felul în care reacţiona domnul Traian Băsescu dar ei nu se luaseră de o persoană ci de Constituţie în sine. Şi de aceea ca membru al CE aş fi îngrijorată de această atitudine”, a spus baroneasa  Nicholson. 

Personal aş băga mâna în foc nu doar că doamna Nicholson nu mai pupă nici ea şi nici urmaşii ei până la a şaptea spiţă vreo invitaţie la Antena 3 ori la altă televiziune a INTACT-ului, dar şi că pentru multă vreme de aci înainte la Intact nu i se va mai pronunţa numele … 

 1. oldhashu
  25 februarie 2013 la 21:39

  D’acu încolo propun să-l înzestreze pe Gâgă cu heblu ca să poate intrerupe emisia la nevoie, plus carton cu „Defectiune tehnică” ca la TVR anii ’60 🙂

  • 26 februarie 2013 la 18:53

   Eu cred că le are, dar șocul a fost prea mare… Încearcă să îți amintești ca,m cine l-a vizitat pe Bombo la bulău… (doar personagii care îl înjură pe Băse)

 2. mmm
  26 februarie 2013 la 8:33

  nu merita

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: