Prima pagină > Nesimțire, Politicăraie - Partide - Politicieni > A venit vremea … Ponta își plătește datoria față de Abramburica (pentru că nu i-a retras titlul de DOCTOR ÎN DREPT ), vrea să o pună șefă peste PSD București

A venit vremea … Ponta își plătește datoria față de Abramburica (pentru că nu i-a retras titlul de DOCTOR ÎN DREPT ), vrea să o pună șefă peste PSD București

Năcăjit ... năcăjit e Marean

Năcăjit … năcăjit e Marean

Treaba e cam așa… Andronescu refuză să retragă titlul de doctor al lui Ponta, ponta o pune șefă la organizația PSD Mitici…

Să ne amintim cum e cu plagiatul, mai precis cu refuzul Ecaterinei Andronescu de a-și face datoria și de a retrage titlul de doctor al premierului măscărici Ponta.

Andronescu sustine ca nu are competente pentru a-i retrage lui Ponta titlul de doctor

Ministrul Ecaterina Andronescu a declarat, miercuri, la Mehedinti, ca nu are competente in a-i retrage lui Victor Ponta titlu de doctor in drept.

„Eu va invit sa cititi Legea invatamantului si o sa vedeti ca din acest punct de vedere pentru demnitari ministrul nu are nicio competenta. Avem un Consiliu National de Etica, l-a prevazut domnul Funeriu in legea pe care a scris-o cu echipa domniei sale, pe care nu am apucat sa o schimbam. 

Acest consiliu de etica a constituit o comisie de profesori cu experienta si expertiza in domeniul stiintelor juridice si a dat un verdict. Ministrul nu are competente”, a declarat Ecaterina Andronescu.

Un grup de 44 de intelectuali, printre care scriitorii Andrei Plesu si Horia Roman Patapievici, filozoful Gabriel Liiceanu, europarlamentarul Monica Macovei si rectorii mai multor universitati, a semnat o scrisoare prin care ii cere ministrului Educatiei Ecaterina Andronescu sa-i retraga lui Victor Ponta titlul de doctor in drept.

Potrivit semnatarilor scrisorii, plagiatul „contribuie intr-o covarsitoare masura la impostura, la confuzia valorilor si in final la scaderea continua a nivelului de educatie”. „Asteptam, deci, din partea dumneavoastra, o decizie curajoasa, inteleapta si justa”, se arata in documentul publicat in Revista 22.

Ministrul Ecaterina Andronescu a fost prezent miercuri in Mehedinti, la inaugurarea scolii din localitatea Jirov.

ziare.com

Ei bine, iată că a venit vremea ca Ponta să plătească, mai precis să o plătească pe Abramburica pentru serviciile aduse:

Se fac jocurile pentru cea mai importantă filială a PSD: pe cine vrea Ponta preşedinte

Vanghelie, AndronescuŞefii organizaţiilor PSD din Capitală s-au întâlnit în această săptămână pentru a negocia preşedinţia celei mai mari filiale a social-democraţilor: PSD Bucureşti.

În cărţi pentru conducerea filialei se află actualul preşedinte Ecaterina Andronescu şi cei doi primari de Sector, Robert Negoiţă (Sectorul 3) şi Marian Vanghelie (Sectorul 5). Fostul ministru Andronescu beneficiază de sprijinul lui Ion Iliescu, care are un cuvânt greu de spus în organizaţia din Capitală a pesediştilor. În schimb, Negoiţă îl are de partea sa pe Victor Ponta, dar şi patru organizaţii PSD din Bucureşti.

În urma discuţiilor, s-a avansat propunerea unui preşedinte al filialei, dublat de doi preşedinţi executivi – cei doi primari de Sector pe care îi au social-democraţii. Rezultatul negocierilor a fost trimis spre analiză preşedintelui PSD Victor Ponta. O primă discuţie urmează să aibă luni în cadrul Biroului Permanent Naţional al PSD.

Tot în cadrul negocierilor s-a avansat şi propunerea ca alegerile pentru conducerea PSD Bucureşti să aibă loc pe 15 sau 17 martie. Până atunci, organizaţiile de sector îşi vor organiza propriile conferinţe pentru alegerea conducerii. Prima organizaţie de Sector care îşi va alege preşedintele, va fi cea a PSD Sector 3, unde va fi reconfirmat actualul primar Robert Negoiţă. Alegerile vor avea loc mâine la hotelul Rin din Capitală.

Problema propunerii avansată către Victor Ponta o reprezintă faptul că nu e prevăzută de actualul Statut al PSD.

„Ar trebui modificat Statutul, iar acest lucru se va întâmpla la Congresul din 20 aprilie. Până atunci, cei doi preşedinţi executivi nu sunt statutari, poate dacă se dă derogare”, au declarat pentrugândul surse din PSD Bucureşti. Soluţia poate fi pusă în practică dacă se primeşte aprobarea din Kiseleff, ţinându-se cont că Statutul se va modifica peste o lună.

Sursele citate au precizat că în cazul în care nu va ajunge preşedinte al PSD Bucureşti, Robert Negoiţă vizează funcţia de vicepreşedinte la nivel naţional, el urmând să candideze pe regiunea Bucureşti – Ilfov.

Şi Marian Vanghelie îşi doreşte o funcţie de vicepreşedinte la nivel naţional, poziţie puţin accesibilă din cauza relaţiei cu premierul şi preşedintele PSD Victor Ponta.

O altă problemă a pesediştilor bucureşteni se înregistrează la Sectorul 1, unde europarlamentarul Cătălin Ivan a fost trimis din Kiseleff să preia şefia organizaţiei. În schema gândită de conducerea PSD, actualul preşedinte Sector 1, deputatul Dan Tudorache, va fi retrogradat la funcţia de preşedinte executiv.

gandul.info

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: