Prima pagină > Presă, Scandal > SORINA MATEI: ” Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman.”

SORINA MATEI: ” Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman.”

În supermeciul mediatico-virtual dintre Sorina Matei şi Victor Ciutacu s-a trecut la o nouă repriză.

E normal… lumea nu prea înţelegea ce i-a căşunat brunetei  pe lingăul lui FeliXXX …

Bruneta se explică pe siteul personal.

Trebuie să spun că nu am cum să nu fiu de partea ei din start. Motivul e simplu… În afară de faptul că de multe ori am fost de acord cu Sorina în ceea ce priveşte  ce scria pe blogul ei, din punctul meu de vedere Trustul Intact este o împuţiciune ordinară, o infecţie plină de puroi pe trupul presei române.

Cum e şi normal, când o astfel de infecţie există, este aşa din cauza conducătorilor care sunt fără excepţie nişte împuţiţi, nişte jeburi umane.

Victor Ciutacu fiind redactor şef la ordinăria de Jurnalul Naţional, chiar dacă nu ştiam nimic despre el, consideram că e un individ uman infect.. Chestie de determinism…

JEG UMAN aceasta este espresia cu care Sorina Matei îl defineşte pe siteul personal  pe Victor Ciutacu parcă încercâd să dovedească faptul că e o doamnă elegantă şi  delicată cu un limbaj extrem de  elevat… Din punctul meu de vedere expresiile care îl defineste pe un individ de teapa lui Ciutacu încep de la „limbric împuţit” în sus .

Iată deci, de pe siteul Sorinei Matei articolul .

Oameni și jeguri
 
Sorina MateiCred că pe lumea asta există oameni și jeguri umane. Individul Ciutacu este, în opinia mea și fără pic de îndoială, un jeg uman.
Un om care se tranzacționează la nesfârșit pentru un pumn de bani ca să înjure pe unul sau pe altul, în funcție de cine oferă mai mult, nu are ce căuta în breasla asta.Un individ care pupă în fund infractorii, lumea crimei organizate, pune pușcăriabilii pe piedesal și îi ridică în slăvi cu gura plină, non stop la televizor, nu se poate numi jurnalist. Se poate numi cel puțin…prietenul lor.

Un posesor de orificii și atât, dar care n-a făcut o zi de teren în viața lui, nu are respect pentru meserie, pentru valori și principii, și care mai și suge bani de la instituții ale statului ( vezi cazul APAPS) – dar și din alte afaceri, nu poate fi „om de presă”. Poate fi cel puțin un oportunist.

În ultimii 5 ani, acest personaj a aruncat cu atâtea tone de noroi, mizerie, rahat și lături în oricine i-a stat în cale, în oricine i-a afectat interesele penale și financiare până la urmă, încât numele lui mie îmi provoacă silă. Pentru jegurile umane gen Ciutacu nu contează niciodată adevărul. Și nici unul din fundamentele esențiale ale vieții: acela de „a fi cinstit și corect”. Omul e construit să fie o hazna.

Un mahalagiu și fustangiu de cea mai joasă speță care a avut grave probleme cu Justiția, un „tonomat în euro” cum perfect și absolut corect i-a spus președintele Băsescu (știe Ciutacu de ce), un posesor de legitimație de presă care-și transformă șpaga în brand personal, în presa asta, în viața asta, pe lumea asta, nu poate da lecții nimănui. Un om care până la urmă trăiește din șpăgi pe bandă rulantă ar trebui trimis la coșul de gunoi de efectiv toată lumea și nicidecum „reevaluat”. Eu nu reevaluez. Pe Ciutacu, l-am aruncat la ghenă acum vreo 3 ani.

Un lingău perfect căruia-i dă prietenul Vanghelie ( gruparea Cătălin Voicu- Mitică Iliescu) o locuință socială pentru handicapați la care nu renunță când își ia penthouse de sute de mii de euro, stă cu posteriorul într-un BMW seria 3, încasează mii de euro lunar, se îmbată prin restaurante de lux cu politicieni și oameni de afaceri importanți și foarte controversați, îl vedeți deseori că plânge …. pe umerii pensionarilor. În viața asta, cam câtă nesimțire și cât tupeu poți să ai?

Dar ca să faci toate astea, trebuie să te numești Victor Ciutacu. Bine ai venit!

P.S. De vreo 2 ani cel puțin, Dan Voiculescu „l-a mirosit”. Vorba prietenului lui Ciutacu, Cătălin Voicu: „în viață, trebuie să știi ce duci!”

 

Sursa: sorinamatei.blogspot.ro

Puteam pur şi simplu să pun un linc şi să spun cam despre ce e vorba în acest articol… sincer,  după citiri şi recitiri a articolului am oarecum impresia că vorbim de un fel de operă de artă… era păcat să nu-l aduc aici. Felicitări Sorina …în viaţa lui nu şi-a luat Ciutacu o scatoalcă mai meseriaşă peste personalitate… Sugestia mea, dacă mi se parmite e să nu îi mai spui „jeg uman” .. ca să fie cineva jeg uman ar trebui să fie om mai întâi. Ciutacu e un limbric împuţit. 

Treaba este că Ciutacu nici nu e doar un limbric împuţit ci şi un fel de râmă arogantă … un vierme trăitor labagiu, trăitor în rahat dar care se crede un fin intelectual …

Victor CiutacuPlin de tupeu Ciutacu spune pe siteul său:

Sorina Matei a comentat deja destul de acru sosirea ta RTV.Probabil că mai sunt mulţi alţii pentru care lapidarea lui Ciutacu ar fi un deliciu. Eşti gata de războaie „fratricide”?

Mă lasă rece părerea Sorinei. O ştiu, n-am nici o surpriză. Întotdeauna am militat pentru libertatea de expresie şi de acţiune. Sorina le foloseşte din plin. Şi bine face. Dacă politica postului permite libertăţile astea, cu atât mai bine din punctul meu de vedere. ‬Libertatea de exprimare trebuie corelată cu responsabilitatea. Când îl faci pe unul şpăgar şi fustangiu, poţi să te aştepţi că s-ar putea să te coste. Radu Moraru a simţit nevoia să mă facă în toate felurile şi acum îl caută un executor judecătoresc, că nu a plătit daunele decise de instanţă. Eu n-am chef de mahala, deşi-s al dracu’ de talentat şi la asta. Da’ mă pot adresa judecătoriei. Ceea ce nu-i deloc exclus să se întâmple.

Sursa: ciutacu.ro

În zicerea ordinarului nu am cum să nu subliniez asta: Eu n-am chef de mahala Probabil mahalaua i se pare insuportabilă prin eleganţă şi delicateţe. Rahatul în care s-a bălăcărit la intact probabil i-a cam dat peste cap scara de valori…

 Foarte interesant este că plecând de la Intact, Ciutacu pierde atât locul de pe la Antene unde presta oral, dar pierde şi funcţia de redactor şef de la Jurnalul Naţional, mizeria scrisă a trustului Intact…

Practic Ciutacu era foarte bine „înşurubat în Intact … aşa, fără să se aştepte cineva, pa şi pu, la revedere… De ce monşer? De ce ? 

Dar oare,  din punct de vedere al României tv, mizeria media care urmează a-l primi, care o fi motivaţia aducerii lipitoarei? Salariul trebuie să fie extrem de barosan ca unul care a avut la Intact ce avea Ciutacu să accepte să plece… 

E adevărat, la România tv lipseşte Cătălin Striblea, din cauza accidentului vascular … Sau să fie un semn că urmează  eliminarea cuiva care nu se încadrează în politica  postului? Să zicem a Sorinei Matei?  

 1. 27 martie 2013 la 18:57

  Dacă mă uit câteodată la România TV este doar de dragul Sorinei. Sunt convinsă că există un loc sub soare și pentru ea.

  • 27 martie 2013 la 22:26

   Există… eu n-am înţeles ce caută acolo… în timp, oricine se schimbă până la urmă. Dacă mai rămâne mult cu siguranţă se ba înscrie în concertul general al canalului…

   • 28 martie 2013 la 6:38

    Sorina în niciun caz, a rezistat la Antene. E o mare luptătoare și , zic eu, cu coloană vertebrală.

    • 28 martie 2013 la 16:57

     „…a rezistat la Antene” … dacă rezista era acolo…
     Când a venit Gâdea s-a certat cu ei şi .. pa şi pu …

     • 28 martie 2013 la 18:54

      Când am scris că a rezistat m-am referit la faptul că ea nu a cedat compromisurilor. De fapt a plecat din cauza unui interviu pe care îl voia de la președintele Băsescu și pe care Antena 3 îl voia altfel făcut, adică în stilul lor murdar.

      • 28 martie 2013 la 19:43

       De fapt a plecat că nu a acceptat să pună botul la ce îi cerea limbricul de Gâdea…
       Dar asta a fost doar scânteia… tensiunile probabil s-au adunat în timp

 1. 2 aprilie 2013 la 22:20

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: