Prima pagină > Internaţional > Pe Kim Jong-un îl mâncă-n freză…

Pe Kim Jong-un îl mâncă-n freză…

KIM JONG - UN

Oare ce e mai şocant?

Să vezi cum un imbecil KimJong-un aflat în fruntea unui sistem la fel de imbecil anunţă că urmează să atace nuclear America ori o caricatură cu imbecilul mai sus pomenit, caricatură în care dictatorul e postat ca un porc şi e  postată din Corea de Nord ?

Kim Jong-un

ANUNȚUL FĂRĂ PRECEDENT al Coreei de Nord. RIA NOVOSTI: Guvernul nord-coreean recomandă EVACUAREA tuturor ambasadelor străine din Phenian

Kim Jong-un

Kim Jong-un cu mintea încinsă de la concentrarea strategică

Deși comunitatea internațională pare mai degrabă să încline spre varianta că acțiunile din ultima vreme ale regimului comunist de la Phenian țin doar de retorică, dictatorul Kim Jong-un a recurs astăzi la un gest fără precendent, ce poate fi considerat un pas înainte pe drumul către declanșarea unui conflict armat. Astfel, după ce a mobilizat două lansatoare de rahetă pe coasta de est a țări, comuniștii nord-coreeni au recomandat puterilor străine să-și evacueze personalul din ambasadele de la Phenian.

Informația publicată inițial, în această dimineață, de cotidianul britanic The Telegraph, vorbea doar despre o recomandare făcută Rusiei și Marii Britanii, oficialii ambelor națiuni declarând că vor analiza propunerea regimului de la Phenian. 

După-amiază, agenția de presă RIA Novosti a publicat o informație și mai îngrijorătoare, potrivit căreia toate țările cu ambasade la Phenian ar fi primit aceeași recomandare. 

Propunerea a vizat toate ambasadele de la Phenian și încercăm să facem lumină în această chestiune”, a declarat ministrul rus de Externe, Sergei Lavrov, citat de RIA Novosti.

Oficialul rus a mai precizat că Rusia se află în permanentă legătură cu SUA, China, Coreea de Sud și Japonia în vederea luării unei decizii cu privire la această recomandare.

Data începerii unui eventual conflict: 10 aprilie

Ministerul de Externe britanic a anunțat că nu intenționează să evacueze ambasada din Coreea de Nord și că Marea Britanie nu consideră mesajul Phenianului ca o recomandare. „Doar atrăgeau atenția că în cazul escaladării conflictului nu vor putea asigura securitatea personalului diplomatic în conformitate cu Convenția de la Viena”, a declarat un purtător de cuvânt al ministerului, citat de The Telegraph. 

Cotidianul britanic a publicat și declarațiile unui alt oficial britanic, care a precizat ce conținea informarea primită de ambasada din Phenian: „În această dimineață, ambasada noastră de la Phenian a primit această recomandare de la guvernul nord coreean, în care eram informați că autoritățile nord-coreene nu vor putea garanta securitatea personalului diplomatic și al organizațiilor internaționale din țară în eventualitatea declanșării unui conflict din data de 10 aprilie„.

Phenianul a mobilizat rachete cu o rază de acțiune de 3.000 km

Coreea de Nord a transportat o a doua rachetă cu rază medie de acţiune pe coasta de est şi a instalat-o pe un lansator de rachetă mobil, a anunţat astăzi agenţia sud-coreeană Yonhap.

„S-a confirmat că nord-coreenii au transportat cu trenul, la începutul săptămânii, două rachete (de tip) Musudan cu rază medie de acţiune către coasta de est şi le-au instalat pe vehicule echipate cu un dispozitiv de lansare”, a declarat un oficial de rang înalt citat de agenţie.

Racheta de tip Musudan ar avea o rază de acţiune teoretică de aproximativ 3.000 de kilometri, adică ar avea capacitatea de a atinge Coreea de Sud şi Japonia. În cazul în care are o încărcătură ușoară, raza ar putea crește la 4.000 de kilometri, putând astfel să lovească Insula Guam, în Pacific, pe care se află baze militare americane importante.

Coreea de „Nord este aparent pregătită să lanseze aceste rachete fără avertisment”, a avertizat un oficial sud-coreean de rang înalt.

Agenția de știri a comuniștilor din Coreea de Nord a transmis o caricatură șocantă: Dictatorul nostru e un porc, oferim recompensă un milion de dolari

Kim Jong-un, marele râtan asiatic

Kim Jong-un, marele râtan asiatic

Kim Jong-un cu urechi și nas de porc și un Mickey Mouse tatuat pe burtă, alături de un anunț privind o recompensă de un milion de dolari pentru cel care îl va captura.

Nu e un banc, ci sunt chiar imaginile pe care le-au putut vedea toți cei care au accesat conturile oficiale de Twitter și Flickr ale agenției oficiale de știri a Coreei de Nord, Uriminzokkiri, potrivit cotidianului The Guardian.

Motivul: hackeri care susțin că fac parte din celebra grupare Anonymous au spart cele două conturi și, în loc de imaginile și textele propagandei comuniste, au postat caricatura dictatorului nord-coreean. Sub imaginea respectivă, desprinsă parcă din filmele western americane, putea fi citit și următorul mesaj: „Amenință pacea mondială cu arme nucleare și cheltuie aiurea bani în timp ce poporul său moare de foame”.

Caricatura liderului de la Phenian era însoțită și de anunțul că o recompensă de un milion de dolari a fost pusă pe capul lui Kim Jong-un, acuzat și de violarea drepturilor omului.

Alte postări ale hackerilor spuneau „Suntem Anonymous”, „Hacked” și „Tango down”.

Coreea de Nord și-a deschis contul de Twitter în 2010, iar în prezent are peste 13.000 de followeri. Autoritățile comuniste folosesc acest mijloc de comunicare în special pentru a slăvi meritele regimului de la Phenian și de a reproduce pe scară largă comunicatele trimise de către agenția oficială nord-coreeană.

Marele râtan asiatic nu ezită să arate că pe el îl iubeşte femeile …

Pe Kim Jong-un, îl iubeşte femeili

Pe Kim Jong-un, îl iubeşte femeili

mai ales cele care au bărbaţii plecaţi în armată, la manifestaţie sau la puşcărie ….
646x404

Categorii:Internaţional Etichete:
  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: