Prima pagină > Nesimțire, Politicăraie - Partide - Politicieni > Tom şi Jerry politicon sau cum înţelege pesedisda Cătălina Ştefănescu (pupila lui Dragnea), să presteze pentru jdemilioane pe lună …

Tom şi Jerry politicon sau cum înţelege pesedisda Cătălina Ştefănescu (pupila lui Dragnea), să presteze pentru jdemilioane pe lună …

daca ai cap ...

Catalina Ștefănescu

Catalina Ștefănescu

 

Domnişorica deputată de Teleorman, plină de nuri şi de ambiţ vea să ţină şi ea un discurs… despre Tom şi Jerry.

Nici nu e rău… mai ştii păcatul, mintea ei creaţă putea făta de exemplu un discurs despre mulgerea taurilor pe la ferma de tauri (aşa zicea, nu „taurine”) unde a prestat înainte de a ajunge politiciană în parlament…

Dacă tot are astfel de idei, mă gândesc că poate ne spune şi ce sex au Tom şi Jerry… după nume ar fi masculin… dar cine mai poate băga mâna în foc? 

Cum e fetiţă cuminte, la cei 22 de anişori ai ei, Cătălina a cerut permisiunea  celui  care a băgat-o în Parlament tutorele său, vicepremierul Liviu Dragnea.

Această prezentare necesită JavaScript.

„Vreau – zice ea prin SMS – să vă cer sfatul! Vreau să fac un discurs despre Tom şi Jerry”, scrie pe telefon Cătălina Ştefănescu la alegerile PSD Vâlcea.

„Sigur – răspunde Dragnea tot prin SMS –  la ce se întâmplă aici este exact ce lipseşte”, îi răspunde interlocutorul, salvat în agendă ca APL. „Nu pentru aici, pentru Parlament. Am avut marţi o declaraţie”, îi răspunde Cătălina Ştefănescu.

Tânăra a negat că ar fi vorbit cu Dragnea. „Nu era domnul Dragnea cel cu care discutam, NU! Data viitoare cand va mai uitati in telefonul meu sa va uitati si cu cine vorbesc”, a spus Cătălina Ştefănescu.

Tânăra deputată a fost dată în vileag chiar de Liviu Dragnea, care a fost întrebat ce sfat i-a dat tinerei protejate. 

„I-am spus că poate să fie un demers riscant.  Eu am înţeles de ce vrea ea să facă lucrul ăsta. Pentru că a constat că perioadele de declaraţii politice din Parlament, în care parlamentarii fac declaraţii politice la telefon, nu-i ascultă nimeni. Şi a zis domle, aş face un discurs despre Tom şi Jerry să văd, se prinde cineva? Adică cineva este atent când vorbeşte un parlamentar la telefon? I-am zis să se gândească bine că poate să fie cu două tăişuri”, a spus Dragnea. 

Sursa textului dialogului 

realitatea.net

Precizare, pe realitatea.net este publicat şi un clip care ne arată ce preocupări au unii în parlament…

L-am văzut şi pot să certific că poate fi văzut de părinţi şi fără acordul copiilor… nu e porno…

Această prezentare necesită JavaScript.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: