Prima pagină > Haioşenii, Pamflet > Nu-i oraş ca Caracalu …

Nu-i oraş ca Caracalu …

MOTTO: Nu-i instrument ca cavalu şi nici oraş ca Caracalu …

Caracal

Caracal

Românul e fericit, nu are cum să se plictisească… Dacă e şi oltean şi mai ales, dacă e din Caracal e clar … adrenalină scrie pe el …

Viaţa de zi cu zi face diferenţa…

Cu nu prea multă vreme în urmă, românii aflau de una din marile probleme cu care se confruntă poliţia Română: Sinuciderile cu autor necunoscut. 

Oricît de trist pare, dar încă există la Caracal multe sinucideri nerezolvate. Fără autor clar.

Astfel,  că presa scria: 

Poliţişti Caracal

Anchetă de proporţii în municipiul Caracal! După ce într-un apartament de bloc a fost descoperită victima unei sinucideri prin spânzurare comisă cu o cruzime ieşită din comun, poliţiştii au intrat în alertă pentru a-l descoperi cât mai repede pe făptaş! Portretul-robot al acestuia, alcătuit pe baza indiciilor oferite de vecini, a fost deja distribuit în tot oraşul. 

„Conducerea Ministerului de Interne ne-a cerut să nu mai existe delicte grave cu autori necunoscuţi şi am început prin a rezolva cazurile de sinucidere”, este explicţia pe care ne-a putut-o oferi şeful Inspectoratului de Poliţie Caracal pentru dimensiunile anchetei. Presa locală sugerează însă că se poate ca autorul sinuciderii să fie o persoană importantă, iar oamenii legii doar ar încerca să îl protejeze punând fapta în cârca unui nevinovat.

Între timp, teama a pus stăpânire pe micul municipiu din Olt. Caracalenii se tem să rămână singuri în case de teamă că ar putea fi următoarea victimă a unei sinucideri. „Cu cât îl prindem mai repede, cu atât scade riscul să lovească din nou”, spune şeful Poliţiei. „E vorba de un individ extrem de periculos, deoarece legiştii noştri spun că a fost vorba de o sinucidere în stil mafiot. Nu cunoaştem încă mobilul, dar se poate să fi fost vorba de o reglare de conturi, la fel cum se poate să fi fost şi o sinucidere în scop de jaf. ”

Sursa articolului

La Caracal lucrurile au luat-o razna… Acolo, de când mâna omului a pus laba piciorului, unde proştii nu se răstoarnă decât cu căruţa chiar şi când sunt cu bicicleta, se întâmplă  lucruri care mai de care mai îngrozitoare… lumea se duce la muncă 

Unii spun că e o răzbunare din partea PPDD că nu i-a prea votat lumea… alţii că de fapt cei de la PPDD ar dori să demonstreze că în localitatea sunt extrem de mulţi proşti care pun botul la orice.

Astfel că, în seara zilei de 30 aprilie 2013 în caracal a venit ca un fulger o veste … 31 aprilie va fi zi lucrătoare …

Unele voci, deşi nu sunt prea multe spun că în Caracal oamenii sunt  extrem harnici… acolo nimeni nu lipseşte de la muncă pe 31 aprile, dar nici pe 29, 30 şi 31 februarie …

Scrie presa că:

muncitori

1 mai nu este la fel în toată ţara. Astfel, în Caracal, majoritatea celor cu loc de muncă s-au prezentat şi astăzi la serviciu după ce patronii şi şefii lor le-au spus că e 31 aprilie şi este zi lucrătoare. 

Păcăleala nu le-a picat bine locuitorilor Caracalului. “În alte oraşe, sau judeţe, oamenii nu mai merg la muncă încă din 1998 iar noi trebuie să mergem şi pe 31 aprilie? Ce fel de oameni trăiesc în oraşul ăsta Doamne-Iartă-mă?”, şi-a exprimat obida un locuitor ce mergea spre serviciu. “Nu este destul că suntem singurii care muncim de ne sar ochii din cap în fiecare an de 29 februarie?”.

Conform statisticilor şi prognozelor economice, chiar dacă numai câteva sute de români merg astăzi la muncă în loc să plece în Vama Veche, PIB-ul României înregistrează o creştere de 12% iar balanţa de plăţi a ţării ajunge pe plus. O altă statistică, fără nici o legătură cu aceasta, spune că, deşi “La Stuf” încap maximum 300 de persoane, anual 2 milioane de Bucureşteni reuşesc să bea acolo o bere de 1 mai.

Sursa articolului

Cale ferată Caracal

 

Categorii:Haioşenii, Pamflet
  1. arrletty
    3 mai 2013 la 22:34

     Mai lipsea doar 

    ca Caracalul nu ie altu’

    ________________________________

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: