Prima pagină > Analize - Întrebări - Ipoteze - Păreri, Blogosfera, Politicăraie - Partide - Politicieni, Presă > SORINA MATEI: Primul NUP al lui Niţu … Mafiotul Becali …

SORINA MATEI: Primul NUP al lui Niţu … Mafiotul Becali …

Sorina MateiOare îşi mai aminteşte cineva de scandalul din vremea lui Tăriceanu care a generat de fapt aşazisul „Război al palatelor”.

A generat şi   acel sinistru grup  322, grup care a devenit după nişte transformări ciudate ceea ce este acum USL, aberaţia supremă din politica românescă;  aberaţie făcută cu şi pentru ca escrocii escrocii politici  să se poată proteja împotriva justiţiei şi să îşi mai îngraşe conturile pe spinarea prostimii de votaci, căzuţi de la o vreme ba în extaz după puşcăriaşul Adrian Năstase (Din punctul meu de vedere Adrian Năstase e puşcăriaş până când ultimul implicat în acel proces care l-a dus pe el la închisoare, se va elibera . 

De asemenea  naţia asta de retardaţi mânată ca o turmă de oi cretinizate de presa absolut incredibil de căzută în extaz legat de puşcăriaşul Gigi Becali, condamnat la un rizibil trei ani cu executare … 

Atât Gigi cât şi Năstase trebuiau să primescă un minim de 15 ani de puşcărie… dacă eram într-o ţară în care aveam o seamă de magistraţi în faţa cărora îţi scoţi pălăria şi nu o adunătură de ticăloşi şpăgari, majoritatea mult mai murdari decât cei mai mulţi oameni condamnaţi.

 Revenind la povestea cu războiul palatelor … Atunci, Tăriceanu, premier la acea vreme, primea de la Dinu Patriciu ordin să o demită pe Monica Macoivei… i se părea inadmisibil ca în timpul ministeriatului dânsei un nenorocit de procuror să îşi permită să îi pună altfel de întrebări decât: „Câte cubuleţe de zahăr doriţi la cafea domnule Patriciu?”.

A fost atuci o zi în care Patriciu a ieşit cu lacrimi în ochi de la DNA iar Sorin Roşca-Stănescu se dădea de ceasul morţii … se temea că dacă Patriciu, stăpânul lui, va intra la bulău, nici el nu va rămâne afară… logic aşa ar  fost …

Dar a fost adus Tăcănel cu barbişon, Tudor Chiuariu şi a închis o grămadă de dosare  ale unor mari scule ale vremii…

Sorina Matei vorbeşte de :

Parchetul lui Nițu, NUP în primele șase zile

În cazul în care cineva mai are vreun dubiu despre ceea ce s-a întâmplat, de fapt, în Justiție, vă reamintesc titlurile zilei, la nicio săptămână de la înscăunarea șefilor de Parchete.

Primul NUP.  Parchetul General a decis să nu înceapă cercetările penale în cazul presupusului plagiat al lui Victor Ponta. Ponta exonerat de orice răspundere.

Motivul incredibil, imbecil și penibil, îl citiți aici. Problema e, de fapt, la ORDA: „Nu se poate proceda la CALCULAREA PROCENTULUI DE TEXT IDENTIC PRELUATdeoarece formatele lucrărilor, tipul caracterelor utilizate și paginile sunt diferite” 

A doua intenție de NUP. Surse: Procurorul Ion Șandru de la Parchetul General a închis dosarul gloanțelor lui Năstase. Miza este uriașă pentru fostul premier: revenirea după gratii. Decizia a fost infirmată însă de șeful de secție, procurorul Marius Iacob. Totul s-a întâmplat după plecarea lui Daniel Morar din Parchetul General.

Al doilea NUP. Dat în martie 2013, pe vremea lui Morar.  Parchetul General a decis NUP pentru Victor Ponta în scandalul reprezentării la Consiliul European din iunie 2012. „Nu a comis o uzurpre ca calității de președinte

Mă întreb oare dacă nu cumva trebuie să schimbe cineva și titulatura Parchetului în „NUP Pachetul General” sau dacă nu e mai bine ca tot Parchetul să fie desființat cu totul? Aici, recunosc, am o dilemă. Oricum, semnalul dat public este extrem de prost și foarte descurajant. Ceea ce vedeți mai jos nu e un plagiat/furt intelectual, este doar o iluzie optică.

Sursa art. : sorinamatei.blogspot.ro

Vezi aici:  TABEL COMPARATIV Tabel comparativ ref denunt penal plagiat Ponta – "Raspunderea in dreptul international umanitar"… by Politeanu Mihai

142779193-Tabel-comparativ-ref-denunt-penal-plagiat-Ponta-Raspunderea-in-dreptul-international-umanitar  

Cumva la subiect, pentru că tot  legat de justiţie este, pe acelaşi site ,  Sorina Matei  publică şi un articol legat de faptul că Giovanni Becali, vărul puşcăriaşului Gigi Becali afirmă cu amfază, fătă a păţi absolut nimic, că el e un mafiot:

Giovanni Becali:

„Eu sunt mafiot. Mafiotul de azi nu mai împușcă, face bani de unde nu știe nimeni.

D’aia mi se spune Nașul”

Pentru toți cei care-și exprimă zilele acestea susținerea pentru infractorul/ condamnatul/pușcăriașul Gigi Becali, fie ei politicieni sau nu, fac o excepție și  le reamintesc mai jos filozofia de viață a acestui clan care a injectat prea multă mizerie, flegmă și infracțiune în societatea românească. „Mai bine bogat și la pușcărie, decât sărac și liber”.
Sper că acționează și gândesc ca ei toți cei care se asociază și îi apără pe acești mafioți declarați. Pentru că, vorba aceea, cine se aseamănă, se adună!

 1. joker
  23 mai 2013 la 22:06

  15 ani lui Gigi?
  Păi sigur ai amnezie şi uiţi şi de ceilalţi hoţi/şmecheri şi alţi eludanţi de Lege.
  Dar mi se pare mişto să comentezi din afara DIMENSIUNII COMPLEXE a Vieţii.
  Seriozitatea asta a ta trădează natura românească, tributarul către păcatul rigidităţii, anchilozării adevărului.
  Lasă-l pe Giovani, sălbăticia lui are altă nuanţă. Alta.

  • 23 mai 2013 la 22:40

   De ce crezi că 15 ani pentru Gigi înseamnă că alţii ar fi mai buni? Cu trei patru excepţii TOŢI cei implcaţi în politică sunt lepre ..infractori… a fi complice cu un infractor, înseamnă a fi infractor… a vedea infracţiunile altora şi a nu le denunţa tot infractor se numeşte …

   • joker
    24 mai 2013 la 7:44

    Mă uit la realitate, la cei din jur. La genul de infracțiuni și complicități, abuzuri. Țara ar trebui să fie un lanț întreg de pușcării. Dintr-o țară de Gigii-infractori la încarcerat exact pe cel care nu trebuie! Istoria va face dreptate..
    Stai, să mai treacă puțin timp…câteva zile, luni.
    Recunosc că avem o țară de PROȘTI-RĂI dar culmea este că există o majoritate ce simte nedreptatea făcută în cazul lui gigi Țara a început să vadă Criteriile după care funcționăm!!(click, can-can, capatos,parlament etc)
    Ca întrotdeauna mielu-i vinovat nu? Mi se pare FIRESC. Dar și cu blestemul de rigoare.

    • 24 mai 2013 la 14:03

     Vezi că dacă schimbi ceva la modul de a te loga ai necoie de un nou accept de publicare…
     Este ceva automat. La nume trebuie să treci doar numele sau pseudonimul (nickname-ul), la adresa de mail, treci evident, aşa cum făceai până acum, adresa de mail, indiferent dacă e vorba de o adresă yahoo, gmail etc… la URL poţi să treeci o adresă a urui site sau a unei pagine de pe NET pe care vrei să o promovezi… unii îşli trec adresa siteurilor lor, alţii adrese de pe Facebook, am văzut şi oameni care pun o adresa unei melodii de la YouTube ori a unui tablou care le place… în fine fiecare ce doreşte. Nu treci adresa de mai, mai ales că dacă o pui acolo devine vizibilă, deci îţi pierszi protecţia…
     De data aceasta am corectat eu… la nume am lăsat numele, la URL am şters… Acel câmp poate rămâne necompletat
     Precizez că pe mine nu mă deranjează, dar e vorba doar de protecţia identităţii tale …

     • joker.
      24 mai 2013 la 18:31

      „Imbecilii milogi care acum se dau de ceasul morţii că l-au arestat pe Gigi Becali ar trebui să ştie că acesta şi cei ca el sunt motivul principal pentru care sunt săraci.” 🙂
      MII de oameni s-au prins că încătușarea lui Gigi este treabă politică sau ține de incompetența sau neputința sistemului Justiției, care acum vrea să dreagă busuiocul prin a oferi un exemplu de corupție. după 16 ani de lipsă de dovezi concrete. Exemplu nu se suține. Cumularea de pedepse este doar o găselniță, o invenție ce nu poate argumenta sentința dată de pseudo-judecătorii SISTEMULUI. Asta se va și dovedi.
      Cred că țara mustește de prostie însă vox populi vox Dei se va confirma în cazul ăsta. Argumentul? îl vom vedea la televizor. din păcate.

      • 24 mai 2013 la 18:47

       Acest răspuns a fost luat la moderare .. ştii de ce? Pentru că ai pus un punct la nume.. mă uitam şi nu înţelegeam …

     • 24 mai 2013 la 20:33

      1 Fondul problemei îl deții parțial pt că nu vorbim aici de un pion implicat ci de mulți mai mulți.
      2 Dacă era așa clară speța o agățau judecătorii cu tot cu ȘPAGA dată de berbecali în atâția ani. După atâtea gafe ale justiției s-au gândit unii în sfârșit să-i dea în cap. Plictisiții acestei vieți românești se bucură că nu știu cine și cum ar face cineva BINE. De ce ? Că nu există. România este decât o șleahtă de indivizi brutali egoiști în care înving doar cei care dau și primesc bani. Educația și CONDUCEREA țării arată concret cine suntem cu adevărat.
      Recte mult mai mult IMBECILII CARE TAC ȘI FAC.
      Dar asta e o chestie de feeling, pe care nu-l ai. Tu știi. Ce?
      TOATĂ AVEREA LUI GIGI BECALI TREBUIE CONFISCATĂ DEOARECE ESTE FRUCUL UNOR AFACERI ILEGALE.. 🙂
      Ce sinteză personală ciudată. 🙂
      Ai grijă cu repriza a 2-a a vieții.

     • 24 mai 2013 la 20:35

      1 Fondul problemei îl deții parțial, pt că nu vorbim aici de un pion implicat ci de mult mai mulți.
      2 Dacă era așa clară speța o agățau judecătorii cu tot cu ȘPAGA dată de berbecali în atâția ani. După atâtea gafe ale justiției s-au gândit unii în sfârșit să-i dea în cap. Plictisiții acestei vieți românești se bucură că nu știu cine și cum ar face cineva BINE. De ce ? Că nu există. România este decât o șleahtă de indivizi brutali egoiști în care înving doar cei care dau și primesc bani. Educația și CONDUCEREA țării arată concret cine suntem cu adevărat.
      Recte mult mai mult IMBECILII CARE TAC ȘI FAC.
      Dar asta e o chestie de feeling, pe care nu-l ai. Tu știi. Ce?
      TOATĂ AVEREA LUI GIGI BECALI TREBUIE CONFISCATĂ DEOARECE ESTE FRUCUL UNOR AFACERI ILEGALE.. 🙂
      Ce sinteză personală ciudată. 🙂
      Ai grijă cu repriza a 2-a a vieții.

    • 24 mai 2013 la 14:16

     Legat de Gigii-infractori… Interesant termen…

     Poate ai observat că mulţi se întreabă de ce România, care era o ţară bogată a devenit o ţară cu oameni săraci…
     Pentru că bogăţia s-a dus către cei cu tupeu şi relaţii…
     Becali nici măcar nu e cel mai nasol exemplu…

     Gigii-infractorii sunt de două feluri, cei ca Gigi şi cei ca Năstase…
     Imbecilii milogi vare acum se dau de ceasul morţii că l-au arestat pe Gigi Becali ar trebui să ştie că acesta şi cei ca el sunt motivul principal pentru care sunt săraci.
     Odată gigi explica faptul că în medie el are un venit de un milion de euro lunar…
     E ca în povestea cu pâinile…
     Să ne imaginăm că într-o ţară există o mie de pâini şi o mie de oameni… deci, statistic vorbind, în medie, fiecărui om îi revine o pâine..
     Detaliind, unuia îi revin 999 de pâini şi ceilalţi 999 oameni împart toţi o pâine…
     Uneori, cel care câştigă 999 pâini ţi mai dă o felie unora din cei 999 care împart toţi aceeaşi pâine… Unora den cei 999 cel bogat le dă o feluţă subţire de pâine… aceia fericiţi îl laudă vă e băiat bun…
     De fapt, dându-le o felie de pâine, le-a făcut un favor? Nu, pentru că el a rămas cu restul pâinii care de fapt i se cuvenea întreagă amărâtului…
     Am văzut mulţi care îi pupau mâna lui Becali pentru că le dădea 50-100 de lei… Niciunul nu se întreba de unde avea Becali banii aceia …

 2. joker
  23 mai 2013 la 22:11

  „Hoţi” se traduce prin zeci de mii. sau poate nu realizezi??
  Sau poate nu te gândeşti la Justiţie. Ci la subiectivitate, ba chiar previzibilitate ori aproape de relativizare.

 3. joker
  24 mai 2013 la 18:38

  „Imbecilii milogi care acum se dau de ceasul morţii că l-au arestat pe Gigi Becali ar trebui să ştie că acesta şi cei ca el sunt motivul principal pentru care sunt săraci.” 🙂
  MII de oameni s-au prins că încătușarea lui Gigi este treabă politică sau ține de incompetența sau neputința sistemului Justiției, care acum vrea să dreagă busuiocul prin a oferi un exemplu de corupție. după 16 ani de lipsă de dovezi concrete. Exemplu nu se suține. Cumularea de pedepse este doar o găselniță, o invenție ce nu poate argumenta sentința dată de pseudo-judecătorii SISTEMULUI. Asta se va și dovedi.
  Cred că țara mustește de prostie însă vox populi vox Dei se va confirma în cazul ăsta. Argumentul? îl vom vedea la televizor. din păcate.

  • 24 mai 2013 la 18:56

   Măi omule, aici e vorba de corupţie…
   Un număr de hectare extrem de scumpe din patrimoniul armatei au fost schimbate cu un număr egal de hectare extrem de ieftine..

   Ţi s-ar părea normal să facem noi doi un schimb de teren…să zicem că ai un teren de un hectar în centrul Giurgiului… eu îţi dau la schimb un hectar de teren cu bălării dar cu potenţial economic, din extravilanul unei comune, chiar lângă DN 1 (deci mult mau valoros decât cel dat de Jiji armatei … )

   Sau altfel spus, să zicem că ai un Merţan nou nouţ… cineva îţi oferă pe el un trabant vechi fără roţi, fără motor… ţi se pare normal? Probail că dacă îţi mai dă şi nişte mii de euro vei fi de acord şi vei zice că e OK… dor că acele mii de euro pot fi considerate şpagă în anumite condiţii ..

   Ca fapt divers … TOATĂ AVEREA LUI GIGI BECALI TREBUIE CONFISCATĂ DEOARECE ESTE FRUCUL UNOR AFACERI ILEGALE

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: