Prima pagină > Nesimțire, Presă > BANCUL SECOLULUI: Antena 3 dă în judecată RTV pentru calomnii, pentru defăimare şi alte prostii … hehehe … fabulos …

BANCUL SECOLULUI: Antena 3 dă în judecată RTV pentru calomnii, pentru defăimare şi alte prostii … hehehe … fabulos …

Antena 3Antena 3Ştiţi care e culmea presei? Să dea în judecată Antena 3 pe cineva pentru ceea ce face ea zilnic…

Încă de la înfiinţare, mizeria media numită Antena 3 nu a făcut decât să denigreze, să jignească să prestese un adevărat linşaj media faţă de adversarii stăpânului …

Jegurile din solda varanului au depăşit cele mai odioase limite … 

De exemplu Mircea Badea,  jigodia de fiu needucat al bătrâni ţoape cu pretenţii de profă de română (doar o ţoapă îşi poate lăsa progenitura atât de needucată) , Mariana Badea spune cf . libertatea.ro despre un fost coleg (pe Facebook):

„Multă vreme am crezut ca Radu Moraru e cea mai imbecilă formă de viaţă de pe planetă. Acum îmi dau seama că m-am înşelat. Moise Guran e campion”.

Jurnalistul Moise Guran și Mircea Badea au fost colegi de trust până în 2010 când Moise Guran a ales să plece de la Antena 3 în favoarea televiziunii publice.

Nu este prima dată când Mircea Badea este implicat într-un conflict. Prezentatorul a purtat adevărate „războaie” mediatice cu Robert Turcescu, Cristian Tudor Popescu, Radu Banciu, Şerban Huidu, Radu Moraru sau Oana Zăvoranu.

Pe care din cei ce apar la Antena 3, indiferent dacă e vorba de isterica  Dana Grecu, de scârboiasa Oana Stancu de Gâdea, Ciuvică sau alte scârbe din solda lui Felix, DOAR  acuzaţii nefondare, jigniri la persoană, minciuni şi alte ordinării ne putem aminti …

Să dea Antena 3 pe cineva în judecată după cum spune siteul său e de neimaginat.

ANTENA 3 acționează în judecată postul de televiziune România TV

Antena 3 a anuntat astazi ca va actiona in judecata postul de televiziune Romania TV, directorul sau editorial si realizatorii emisiunii “Newsdesk”, ca urmare a vehicularii unor informatii complet false in emisiunea din 1 iunie 2013 cu scopul de a prejudicia imaginea Antenei 3, a jurnalistilor sai si a intregului grup de media din care face parte.

De asemenea, fiecare jurnalist al Antenei 3 nominalizat in cadrul emisiunii “Newsdesk” din data de 1 iunie va da in judecata, in nume propriu, persoanele care au contribuit la realizarea acestei emisiuni, cerand daune de imagine proportionale cu gravitatea afirmatiilor calomnioase. 

In acelasi timp, Antena 3 va sesiza Consiliul National al Audiovizualului, cerandu-i sa analizeze materialele defaimatoare difuzate de Romania TV si sa studieze justetea mentinerii licentei postului de televiziune Romania TV, in conditiile intensificarii actiunilor de manipulare, intoxicare si defaimare prin difuzarea in mod repetat si constient a unor informatii false in programele sale.

Sursa: Antena3.ro

O fi România TV un loc unde se mănâncă rahat la greu, dar a fi dată în judecată de Antena 3 pentru calomnii, pentru defăimare şi alte prostii  e  un  banc de te pişi pe tine …  

 1. 4 iunie 2013 la 10:32

  😆

 2. balbeck
  5 iunie 2013 la 12:15

  Cam asa e.Eu m-am plictisit de Antena 3 inca din 2009;

 3. 5 iunie 2013 la 20:33

  În orice țară sănătoasă la cap Antena 3 dispărea demult…

 4. DocDen
  9 iunie 2013 la 20:57

  Antena 3 nu e decât o labă tristă …

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: