Prima pagină > Presă, Protest > ELENA UDREA: „Nu înţeleg de ce Victor Ponta se crede în competiţie cu Traian Băsescu. Dacă Ponta va avea un viitor în politică, sigur nu va fi în competiţie cu Băsescu.”

ELENA UDREA: „Nu înţeleg de ce Victor Ponta se crede în competiţie cu Traian Băsescu. Dacă Ponta va avea un viitor în politică, sigur nu va fi în competiţie cu Băsescu.”

Multă lume se întreabă de ce Victor Ponta e mai tot timpul cu mintea prin arătură… 

Un posibil răspuns ar fi că indiferent de moment şi de subiect, Ponta se vede în mare întrecere cu Traian Băsescu

Astfel, în momentul aducerii lui Omar Hayssam, Ponta a sărit cu tot felul de declaraţii încercând să ia cât mai multă spumă despre acest subiect. Prins cu această ocupaţie, Ponta nu a observat cum aberează cu veselie… Supuşii lui pe linie de partid şi de guvern au sărit pe unde i-a pucat pântecăraia verbală să se înfrupte şi ei.

Despre această confruntare din mintea lui Ponta vorbeşte şi doamna Elena Edrea preluată de evz.ro

Elena Udrea: „Victor Ponta se crede în competiție cu Traian Băsescu”

E UdreaPremierul Victor Ponta se crede în competiție cu președintele Traian Băsescu, a declarat deputatul PDL Elena Udrea la Adevărul Live. Fostul ministru a mai afirmat că pactul de coabitare este un fapt pozitiv și că premierul nu are niciun interes să-l rupă.

„Cred că pactul de coabitare este bun. Nu înţeleg de ce Victor Ponta se crede în competiţie cu Traian Băsescu. Dacă Ponta va avea un viitor în politică, sigur nu va fi în competiţie cu Băsescu. Cred că nu există niciun interes din partea lui Ponta să rupă acest pact. Pur şi simplu Ponta nu se poate abţine. Nici presa nu mai are răbdare cu acest Guvern, a început să fie un opozant activ al Guvernului”, a mai spus Udrea.

În ceea ce îl privește pe Crin Antonescu, Elena Udrea a remarcat că acesta a scăzut accelerat în încrederea oamenilor mai ales după interimatul la Cotroceni.

„Domnul Antonescu face singur să nu conteze. A reuşit să scadă accelerat şi periculos în încrederea oamenilor, după ce a fost interimar la Cotroceni. Perspectiva că va ajunge la Cotroceni a creat o presiune foarte mare asupra dânsului. Crin Antonescu se ceartă cu toată lumea, asta arată că îl lasă nervii. Traian Băsescu a arătat că poate discuta cu oricine. Poate că a fost o lecţie şi pentru Victor Ponta. Faptul că Băsescu l-a chemat pe Antonescu la Cotroceni nu înseamnă că i-a dat girul. Nu cred că Traian Băsescu mizează pe Crin Antonescu, nici măcar cei din PNL nu cred că mai mizează pe el”, a mai spus Elena Udrea.

Deputatul PDL Elena Udrea a mai anunțat la Adevărul live că mâine se va înregsitra partidul Mișcarea Populară iar deputatul Eugen Tomac va fi președintele acestui partid până la Congres.

Autor:   Eliza Cristea

Sursa: evz.ro

 

  1. Niciun comentariu până acum.
  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: