Prima pagină > Sport > S-a făcut dreptate … Rrapidul a fost retrogradat .. Bravo TAS …

S-a făcut dreptate … Rrapidul a fost retrogradat .. Bravo TAS …

Motto: NEMULŢUMITULUI ÎI IA DUMNEZEU DARUL

OLE OLE .. PA SI PU RAPIDULE ...PA SI PU ... LA REVEDERE  !Rapid București

Pe un site care se pretinde  a fi siteul Clubului F.C. Rapid Bucureşti , azi, 3 august, s-a publicat un articol de ţi se rupe sufletul.

FC Rapid Bucureşti: „Federaţia Română de Fotbal este VINOVATĂ pentru retrogradarea echipei nostre!”

Acţionarul FC Rapid, Nicolae Cristescu, a declarat, vineri, într-o conferinţă de presă, că Federaţia Română de Fotbal (FRF) este vinovată pentru retrogradarea echipei Rapid, subliniind că luni vor fi demarate acţiuni în instanţă.

„Mi se pare o nedreptate ieşită din comun în fotbalul românesc şi nu este singura. Nu-mi vine să cred ce s-a întâmplat. Acum aflu cu stupoare că echipa care a retrogradat de două ori rămâne în locul Rapidului. Aflându-ne şi meritându-ne locul în prima ligă am făcut nişte investiţii. Am luat 14 jucători, consacraţi, pe care nu-i poţi aduce pe sume de doi lei. Ne-am făcut un proiect care ar fi dat rezultate în câteva etape. Este una dintre cele mai mari dezamăgiri din viaţa mea. Nu vom lăsa lucrurile aşa, sunt foarte mulţi sponsori care au venit alături de noi, s-au făcut contracte, dar retrogradând nu vor mai fi aproape de noi. În cursul zilei de luni vom demara acţiunile neesare. FRF şi Comitetul Executiv sunt vinovaţi”, a declarat Cristescu.

TAS a anunţat, vineri, că a obligat Federaţia Română de Fotbal să înregistreze CS Concordia Chiajna în campionatul Ligii I din România pentru sezonul 2013/2014, în locul SC FC Rapid SA. Instanţa de la Lausanne a anulat astfel decizia luată de Comitetul Executiv al Federaţiei Române de Fotbal în 6 iulie 2013, cu privire la meciul de baraj dintre CS Concordia Chiajna şi SC FC Rapid SA.

Conform programării meciurilor din etapa a III-a, Rapid trebuie să joace, sâmbătă, de la ora 21.00, cu Steaua, în deplasare, pe Arena Naţională. Rapid a jucat deja două partide în acest sezon, scor 1-2, cu FC Vaslui în deplasare şi 1-1, cu Viitorul Constanţa acasă. Luând locul Rapidului, Concordia a refuzat să joace sâmbătă cu Steaua, astfel că LPF a decis ca partida să fie amânată pentru o dată ce va fi stabilită. Probabil, FC Vaslui şi Viitorul Constanţa vor trebui să rejoace meciurile din etapa I, respectiv a II-a, cu Concordia.

Concordia s-a adresat Tribunalului de Arbitraj Sportiv (TAS) pentru revocarea hotărârii cu privire la disputarea barajului cu Rapid, contestând totodată dreptul echipei giuleştene de a juca în primul eşalon, în condiţiile în care nu are licenţă. Ilfovenii au jucat, totuşi, meciul de baraj, pierdut cu scorul de 1-2 după prelungiri, la 13 iulie.

Sursa

Oare îşi mai aminteşte cineva cum făceau urlătorii din Giuleşti în frunte cu una una din cele mai mari scârbe din fotbalul mioritic, Daniel Pancu? 

Cum ziceau ei că e sub demnitatea lor să joace baraj pentru rămânerea în prima divizie? Că nu e corect acel baraj?

Corect … trebuiau retrogradaţi fără discuţie… sau şi mai bine ….. Rapid trebuia desfiinţat …

Plăteşti datorile, chestie specifică etniei, nu ai licenţă … nu ai licenţă eşti nimeni…

S-a făcut dreptate … nu e corect ca unii să facă tot ce pot să îşi plătească datoriile lucru care pentru ei este extrem de greu şi alţii, ca cei de la Rrapid, pentru că au influenţă, tupeu şi nesimţire să nu plătească…

Cei cărora nu le-au plătit depineau de aceşti bani… Acolo au fost oameni ce nu şi-au luat salariile pentru că nişte escroci din Giuleşti fac ce vrea muşchiul lor. 

RAPID NU TREBUIA RETROGRADAT … TREBUIA  DESFIINŢAT … 

OLE OLE .. PA SI PU RAPIDULE ...PA SI PU ... LA REVEDERE  !

 

Categorii:Sport Etichete:
  1. Nik
    4 august 2013 la 6:58

    Corect !

  1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google

Comentezi folosind contul tău Google. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: