Prima pagină > Politicăraie - Partide - Politicieni > Diana Tuşa le-o trage tuturor… atât foştilor amici politici cât şi inamicilor…

Diana Tuşa le-o trage tuturor… atât foştilor amici politici cât şi inamicilor…

Nu e chiar o eternitate de când celor de la USL lise rupe în paişpe de Statul de drept… lovitura de stat care ar fi trebuit să se finalizeze cu alungarea Preşedintelui, dacă nu o ratau ca papagalii trebuia să le reuşească indiferent de preţ, altfel puşcăriile patriei urmau să se populeze cu tot felul de politicieni…

Când se vorbea de Statul de Drept pe care în violau fără nici cea mai mică jenă, cei de la USL se făceau că nu înţeleg despre ce e vorba.

După o vreme s-au întâmplat nişte schimbări. Unii s-au trezit. Din diferite motive, oameni care păreau de bază prin partide au plecat… evident, ciolanul la care au ajuns trebuia împărţit la prea mulţi, pretenţiile unora neputând fi satisfăcute.

Având în vedere că au candidat profitând de logistica partidelor politice, lucru fără de care nu puteau fi aleşi,  politicienii se declară pur şi simplu independenţi şi încearcă să câştige un strop de notorietate înjurând atât foştii colegi cât şi foştii adversari.

De exemplu Diana Tuşa… Fostă liberală şi încă una de tupeu care nu avea nici cea mai mică jenă să spună tot ce îi cerea partidul iată că de a o vreme le-o trage la toţi… la viitoartele alegeri trebuie să pară pură şi neprihănită din punct de vedere  politic, evident …

Pe data de 03.10.2013, deputata actualmente independentă sare la gâtul lui Băsescu şi a lui Ponta în acelaşi timp …

Câteva rânduri din No man’s land…

Diana TușaVictor Ponta: „Papici a făcut dosare politice. De ce trebuie să-i ţinem pe toţi băsiştii?”
Traian Băsescu: „L-am sunat să-i spun că nu e bine, domnul procuror general.”

 
… Și uite așa, peste scandalul candidaturii sau nu la prezidențiale a lui Crin Antonescu, România intră într-un nou scandal fără sfârșit.
 
Mai interesează pe cineva aderarea României la Spațiul Schengen, viitorul fondurilor structurale și prioritățile de finanțare în perioada 2014-2020, noul impozit forfetar, recent anunțata mărire a impozitelor pentru imobile și terenuri sau investițiile, sau mai bine zis lipsa lor, singurele în măsură să genereze crearea de noi locuri de muncă?
 
Bineînțeles că nu! Pentru că cei care astăzi conduc nu conștientizează faptul că NU toată lumea trăiește din politică!
Sursa: dianatusa.ro
***
Deci acuma ne pasă de statul de drept şi de admiterea în Schengen… deh… aşa e frumos…
Când am citit prima dată textul Dianei am zis că are de gând să revină sub pulpana lui Crin Antonescu alături de ceilalţi mulţi lătrăi …
Iată că m-am înşelat … albinuţa Diana le-o trage tuturor cu acelaşi  tupeu, inclusiv lui Crin… 
Iată că pe  04.10.2013 îi vine rândul şi fostului ei şef politic… Crin Antonescu:
D.TușaO nouă stea s-a lansat astăzi! Cea a unui Crin Antonescu care și-a amintit că, în afară de dorințele sale cu tentă prezidențială, mai există și românii. ”Cetățenii” adică.

 
Grija față de ”cetățean” e cel puțin dubioasă în acest moment. Nu am remarcat vreo îngrijorare a liderului PNL atunci când s-a pus problema ca același ”cetățean” să plătească CAS-ul pentru chirie sau arendă sau, din nou, impozitul forfetar a la Boc ori impozite mai mari pe clădiri și terenuri. Nicio îngrijorare nu a fost manifestată atunci când ministrul liberal al Sănătății și-a anunțat intenția de reformare a sistemului medical în așa fel încât cei care plătesc contribuții lunar să plătească și mai mult atunci când au nevoie de un serviciu medical. Nici măcar când, recent, ministrul de Interne, tot liberal, și-a anunțat intenția de a legaliza șpaga, bineînțeles tot pe seama ”cetățeanului”.
 
De ce și-a adus aminte ASTĂZI de cetățean? Pentru că probabil i-au căzut sub ochi sondajele, cele reale, necosmetizate, cele din care reiese clar că turul doi va fi privit doar de la televizor.
Deoarece tot vorbim de Diana Tuşa trebuie să îmi mărtuirisesc o mare nedumerire… Unde va parca până la urmă?
Nu reuşesc să observ că Diana Tuşa ar încerca să îşi bătătorească un drum spre un partid… 
Nu de alta, dar, la următoarele alegeri, oricât de mult şi-ar freca poponeaţa de scaunele televiziunilor, dacă nu se înregimentează în un partid cariera sa politică e gata …  nu că ar însemna vreo pagubă dacă nu ar parca în nici un budoar politic …
Se va duce la cratiţă şi gata … 
 1. 6 octombrie 2013 la 17:55

  nooo, la cratita ? never ever. Poate f’un ong ? Or inventeaza un partid, ca de-o pilda al nemultumitilor de clasa p_litica.

  • 7 octombrie 2013 la 18:47

   arrletty :

   nooo, la cratita ? never ever. Poate f’un ong ? Or inventeaza un partid, ca de-o pilda al nemultumitilor de clasa p_litica.

   Să inventeze un partid? La inventat … Vai de mile.. se poate să nu ştii? Diana e vicepreşedinte la I.R.L (Inţiativa România Liberală)
   http://www.romanialiberala.ro/

   Au şi blog: http://www.romanialiberala.ro/RL2/articole/

   Ţi se pare că e o labă cam tristă această iniţiativă? Şi mie …

   • 7 octombrie 2013 la 18:57

    Mă gândeam că ar putea să se ia de mână cu Anal (şi oral) Bitchall şi să înfiiţeze PPP (Partidul Prestatoarelor în Parcări)

    Cred că ar putea să mai fie aduse vreo două…
    Vasilica Miron…

    Andreea Lambru

    Cătălina Ştefănescu

    etc …
    Aşa am zice şi noi că avem oraliste profesioniste …

    (Precizare, ca să nu se considere că sunt misogin precozez că vorbitul este o prestaţie orală)

 2. moshu49
  7 octombrie 2013 la 13:56

  da’ nişte poze fără cap de’ale pupincuristei lui tăriceanu nu ai?
  şi-ar găsi mai sigur, fără să-i vezi mecla, o parcare pe centură. pe centura politcii, desigur. 😉

 1. No trackbacks yet.

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

Conectare la %s

%d blogeri au apreciat: